UAOTZYV.COM

Готельно-відпочинковий комплекс Маливо

Адрес Івано-Франківська обл., Делятин, вулиця 16 липня, 36
Телефон +380 (98) 488-22-88
Сайт malyvo.com.ua
Рубрики Отель длительного пребывания, Банкетный зал, Отель, Ресторан, Сауна
Оценка 3.2 39 отзывов
Похожие компании в категории
История — Поляниця, 62
Котеджний Комплекс Моя Оселя — Микуличин, вулиця Грушевського, 200
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в

Готельно-відпочинковий комплекс Маливо отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Oleksandra
05 октября 2023 в 21:06

Дякую дуже за чудові, затишні та з новим ремонтом номери, з шикарним видом на гори. Кожен день там зустрічала сонечко зранку, пила із задоволенням каву, та ввечері любили дихати повітрям. Дуже гарні враження також, від сніданків в ресторані зранку - такі гарні і смачні - дякую!

Саша
19 сентября 2023 в 16:56

Якщо хочете спати на грязній постілі, щоб вам не міняли рушники тижнями, ви провели увесь свій відпочинок на заправці поруч, бо їжа на базі повний шлак, щоб вода в душу перемикалась різко на холодну і різко на кип’яток вам точно до Маливо! Додатково за ваші кошти можна НЕ сходити в сауну бо вона є і не працює, заплатити за каву кожен день різну сумму, поспілкуватись з віжмороженою нахабною рецепцію! Якщо ви організатор великих конференцій чи виїздів Маливо завжди запропонує вам хамське ставлення директорки, що буде змінювати своє рішення кожні 10 хвилин і в відповідь на будь яке твоє прохання щодо поважного ставлення до людей тобі скажуть що «це ж база, не отель зірочками»

Sir
13 сентября 2023 в 13:39

Маливо, то як марево у всіх поганих сенсах, які ви знаєте.
І якщо у вас перше враження буде від номера ніби не погане, то згодом ви зрозумієте, що сервісного обслуговування по ньому не буде. А якщо ви заїхали великою групою, то періодично будете митися під холодною водою. А ще слухати музику проїжджаючих по трасі всіх видів транспорту.
Якщо ви будете жити на верхньому поверсі і вирішите ходити по сходах, то ви будете спостерігати як збільшується павутиння з кожним днем.
А потім відбудеться ваше перше побачення з їжею: то як перший поцілунок, запам'ятаєте на все життя. Тільки якщо поцілунок, то приємні спогади, то у випадку їх їжі, то повний триндець. І якщо ви не зляжете від неї підхопивши якусь інфекцію, то вважайте ви щасливчик.
Якщо ви екстримал і великий пофігіст, то це місце для вас. А якщо ви хочете залишитись здоровим, то не рекомендую сюди їхати.

Людмила
19 августа 2023 в 6:52

Готель жахливий! Персонал непривітний, хамовитий, ще й стукачі. Адміністратор взагалі наче з іншої планети В номерах не прибирають їжа не смачна. Не рекомендую категорично, цей готель!

Татьяна
30 июля 2023 в 2:53

Вартість номера не маленька. Двомісний 1400 3х місний 2200, але не приємним нюансом було те що за дитину 5 років, потрібно доплачувати за окреме ліжко. Постіль і рушники чисті. Вид з балкону на гори. Тапочки у вартість проживання не входять.

Дмитрий
21 июля 2023 в 19:21

Персонал не привітний, здеруть кожну копійку. Якщо живеш більш тижня, то постіль та рушники не змінять. Іжу їсти не можливо.

Юрий
21 июля 2023 в 12:21

Якщо проїжджаєте повз маливо - проїжджайте повз
Ще ніде у Карпатах не зустрічав таке скотське ставлення з боку адміністрації і такі помиї замість їжі. Повна шляпа, ще й половину групи скосило кишечною паличкою
Єдиний плюс - вид з сьомого поверху: гори, річка і не видно маливо
Не зіпсуйте собі відпустку, оберіть, напевно, будь який інший готель в районі Яремче/Микуличина і буде точно краще
P. S. А, ще власниця (чи хз взагалі хто вона така) до піни у роті забороняла приїжджати з тваринами, хоча «готель» максимально далекий від чистоти і дорогого інтерʼєру

Лера
21 июля 2023 в 1:20

Душ тече, у номері штори обірвані під час поселення. У їжі кишкова паличка! Багато хто отруївся і я не виняток. Жахливий компот

Andy
16 июля 2023 в 6:14

Розташування гарне, нам пощастило з номером, був вид на гори. Душ, тече як скотина.
Про їжу взагалі окрема історія, ми їхали великою групою (людина 70), велика кількість людей скаржилися на отруєння та симптоми кишкової палички, повз мене вона теж не пройшла.
Робіть висновки добродії, якщо хочете злікувати в лікарню надовго, Welcome.

Артём
13 июля 2023 в 3:19

Дуже погана їжа, компот. Вайфай не робить взагалі, зв'язок "Лайф" та "Київстар" не ловить.

Женя
20 декабря 2021 в 22:11

Готель вартує своїх грршей, не сподобалось обслуговування у барі, (кухні) готелю, вечеряли з дружиною хліб принесли коли ми вже доїли другі страви, наступного дня прийшли снідати, протягом 20 хвилин ніхто в нас не прийняв замовлення (на барі нікого не було, на кухні ніхто не відгукнувся). З того всього поїхали голодні в Яремче.

Кирилл
06 ноября 2021 в 12:49

Мы были очень рады найти этот отель ночью и за адекватные деньги:) Как для сельского отеля весьма неплохо. С шумоизоляцией большие проблемы. А так в целом все пригодно для жизни, спасибо!

ريم
25 сентября 2021 в 5:01

Неприємність у сенсі цього слова, ми хочемо спати, цілі два дні без сну урочистостей та музики, невдалий готель

Саша
07 сентября 2021 в 15:35

Хороший готель. Є все необхідне, чисто. Видно, що стараються. Смачне харчування. А ще гарна і впорядкована територія, є басейн.

Татьяна
31 августа 2021 в 1:31

Мы туристическое агентство VITA TOUR из Херсона.
Проживали с группой уже несколько раз в отеле. На новый год и летом.
Туристы очень довольны.
Чисто, уютно, тепло, отзывчивый персонал.
Огромный "+ " территория.
Будем приезжать ещё.

Женя
17 августа 2021 в 7:28

Там не поважають собак, сидить цуценя на дворі біля входу, дощ страшний іде, але в готель його не пускають, а тільки відганяють! Ви там люди взагалі чи перевертні? Вони ж пропаде! Впустіть зігрітися!

Юля
14 августа 2021 в 12:39

Удобный отель, уютный простой стандарт номер на двоих, без холодильника и кондиционера, в шкафу нет плечиков. Кровать удобная. Завтрак плотный. Рядом река. Единственный недостаток если окна номера выполнят на дорогу, а балкон открывать на ночь, спать невозможно. Постоянный шум. В номерах с окнами на реку, тихо и хорошо.

Саша
12 августа 2021 в 0:51

Отличный отель со всеми удобствами, вежливый персонал. На нижнем этаже потрясающий ресторан, в котором можно вечером замечательно поужинать, а утром вкусно и сытно позавтракать. Мы бы вернулись сюда снова. »

Ольга
15 июля 2021 в 5:44

Понравилось место, при довольно дешёвых ценах для этого места (номер стандарт на двоих 450 грн. +туристический сбор 60 грн. За двоих) хорошие тёплые номера (номер отапливается 8 мая), есть горячая вода, балкон. Ремонт не очень, но довольно пристойно за такую цену. Можно ночевать. Обслуживание хорошее, мне всё понравилось.

Анатолий
12 июля 2021 в 11:41

Загальні враження - добрі, тільки басейн ще не прогрівається а заявлено з підігрівом но обслуговуючий персонал обіцяли виправити неполадки

Добавить отзыв