UAOTZYV.COM

Готель Злата

Адрес Поляниця, Урочище Вишня, 8
Телефон +380 (96) 517-39-12
Сайт zlatabukovel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.9 12 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель Злата отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Святослав
28 февраля 2022 в 2:20

Советую этот отель. Нормальные цены за номер. В номере очень тепло. Шума особого не заметили (может просто соседи не громкие попались).

Мы были в стандартной комнате. Комната довольно компактная, но в целом места хватает. Есть шкаф, комод, зеркало, стул, тумбочки возле кровати, телевизор. Проходной свет. Есть балкон. Также в номере были комнатные тапочки. На комоде нас ждал комплимент в виде двух бутылочек моршинской.

В ванной много крючков, полочек и т. П. – есть где разместить принадлежности. Теплый полотенцесушитель, фен (весьма годный). С душем полный порядок как в плане работоспособности душевой головки, так и температуры воды.

Как по мне учли все мелочи и предоставили все удобства. Потому, было действительно приятно пожить в этом отеле.

NazarRud
25 февраля 2022 в 0:38

Прекрасний готель для сімейного затишного відпочинку. Чисті номери, постійно міняють рушнички, привітні та людяні працівники. Зручна локація також.

Саша
19 сентября 2021 в 1:04

Дуже привітний і уважний персонал! Розміщення супер - центр Буковеля! Номер чистий, зручний, постіль - білосніжна! Кухня це топ. Є все необхідне. Зона барбекю простора і комфортна.

Екатерина
16 сентября 2021 в 17:59

Готель дцже затишний. Мы зупинялись в апартаментах, які вразили чистотою. На кухні є все необхідне для комфортного готування. Окреме дякую за посудомийну машину.

Дівчата які тут працюють дуже привітні та уважні.
залишились лише приємні враження.

Бажаю успіху готелю!

Любовь
16 августа 2021 в 9:55

Не просто топ за свої гроші, це перевершення наших очікувань!
Тому я вирішила написати дуже розгорнутий відгук.

Дуже сподобався готель! І чим більше часу проходило, тим більше розуміли, наскільки класно, що ми зупинилися тут!
Ціни — помірні; в номерах чистота, краса, порядок і просто все як має бути. За невеликі гроші Ви отримуєте зручний номер, нормального розміру, зі зручним класним ліжком та нормальним матрасом, свіжа біла білизна. У ванній кімнаті душ відокремлений (а є готелі, в яких НЕ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ВІД ТУАЛЕТУ, просто поряд дірка у полу).
Тут є все: світло на дзеркалі, фен, витяжка. Є шампунь/гель для душу (але ми були зі своїми). Сантехніка якісна та добротна. Все зроблено дуже добротно.
Є балкон, вікна — кожна секція відкриваються. Можна залишати віконце на балкон відкритим на провітрювання, бо є антимоскітна сітка. Шафи дерев’яні, нормально зроблені фіксатори дверей. Місця для речей достатньо! Є також сушилки для речей: і у ванній кімнаті, і на балконі. Багато крючечків.

Загальна кухня — то кухня моєї мрії: посудомийна машина (але гостей просять спочатку прибрати тільки залишки їжі).
Є мікрохвильовка, холодильник, плита, всі прилади, які потрібні, посуд весь, ножі гострі (!). І все реально чисте, гарне і зроблене дуже добротно! (Штпор є!)

З кухні вихід на терасу закриту. Вона велика і класна! Там плетені меблі: столи та крісла. Пледи. Є піч з витяжкою, в якій можна посмажитт шашлик та м‘ясо на сітці.
Якщо приготування шашликів для Вас типу як рибалка — захоплення, то Вам доведеться купити м‘ясо на виїзді з Буковелі.

А з тераси закритої є вихід ще ц на відкриту терасу. Там невеличка дитяча гірка, простір для Вашої ранкової йоги або зарядки, ранкового кавопиття.

Розташування — дуже зручне. Живучи тут тиждень, ми це дуже добре оцінили. Близько до всього! Поряд є 3 магазини, один з них — великий цілодобовий супермаркет з гарним вибором всього.

Але найголовніше — персонал готелю! Дуже привітна адміністраторка, яка допоможе в будь-якій ситуації. Тут ставлення до гостей таке, як до СВОЇХ гостей: завжди в усьому допоможуть. В перші дні я ставила дуже багато питань, мабуть, дістала б кого завгодно. Однак на всі мої питання відповідали із задоволенням, дуже ввічливо, допомагали все знайти та зорієнтуватися. Щодня в номері міняли сміттєвий пакет (хоча в нашому номері реальної необхідності в цьому не було), рушники міняли (це, правда, не щодня, однак у нас теж не було потреби міняти їх щодня), прибирання полу тощо.
Повторюся, все зроблено дуже добротно. Не «одноразове» (максимально дешеве), а добротні меблі та все в інтер‘єрі. Був і тєлєк, але ми не дивилися його.
Все працює. Вимикачі світла продумані, з 2 сторін кімнати, світло біля ліжка для нічного читання (з обох сторін ліжка по лампочці та вимикачу).
А ще в готелі «працює» маленький прекрасний «сек‘юріті» — Баксік, дуже харизматичний це любов ️
Враження дуже приємні!
Також було з чим порівняти, майже за такі ж гроші відпочивали в Затоці. І там, при тому, що, наче, і старалися люди, але умови значно гірші! Теж охайно, але все зроблене не продумано, з намаганням зробити будівництво та облаштування дешевше… тож це просто неможна порівнювати. Якщо там ми постійно стикалися з компромісами й згадували, що ми заселилися у «бюджетне житло», то тут взагалі нема враження, що є щось краще, нема ніяких «компромісних рішень».

А ще біля готелю «Злата» є готель «Blue Mountain», в якому ми не жили, але брали напрокат велосипеди, а також щоранку купували сніданки. Дуже сподобались! І за великий ситний, класний сніданок 150 грн з людини! І це просто через доріжку, вийшли — і вже на сніданку! Сніданків 5 видів.
Також центр, підйомники, початки піших маршрутів — все це близько!
Ми приїдемо сюди ще!

Алекс
09 июля 2021 в 18:25

Снял номер на 2 дня с под Рождество Христово.
Вид с окна попался никудышный. И всю ночь жужал под окном генератор. Ну а так норм, персонал приветливый. Привет Виктории.

Юрий
02 июля 2021 в 2:29

В порівнянні з багатьма іншими буковельськими сервісами, Злата - найкраща!
Дякую, за те, що ви є!)

Partner
03 сентября 2019 в 5:39

Дуже задоволені готелем. Персонал привітний, чисті номери, ціна приємна навіть в зимку. Вже двічі зупинялися в готелі, все супер. Дякую Вам!

Даниил
20 августа 2019 в 16:15

Уютная, очень хорошая гостинница. Несмотря на маленькие номера, очень ухоженные и чистые. Приветливый администратор Виктория, встретила нас и разместила в прекрасном номере с видом на горы. С удовольствием вернёмся снова. Были во многих отелях, но этот очень понравился. В номере приятно пахнет деревом и очень уютно. Ставим 10 из 10 ти:) Огромное Вам спасибо.

Александр
15 октября 2018 в 16:11

Всем советую. Лучший персонал, отдельное спасибо "Виктории", за отдых. Прекрасное расположение и сервис.

Александр
13 октября 2018 в 17:10

Спасибо приветливой девушке администратору Виктория!

Отель очень чистый, убирают в номере, меняют постель, полотенца. Фото номеров можно посмотреть на сайте.

Хорошое расположение, рядом популярные ресторанчики, магазин. До первого подъемника самый быстрый маршрут по ступенькам (но их не мало), пройти по мостику через речку и вы на месте.

В отеле имеется кухня со всей необходимой посудой. А главное мыть посуду не надо! - есть посудомойка:) Так же есть неотапливаемая закрытая веранда с мангалом, где можно пожарить мясо.

Так же там живет милый "контролирующий" по кличке "Стич":)

К сожалению, во время нашего пребывания не работал интернет. Благо 3G в Буковеле работает нормально.

Когда покинули отель, по дороге из Буковеля, позвонила Виктория и сказала, что мы забыли рукавицы на батарее и что могут отправить нам новой почтой, что и было сделано. Спасибо!)

Саша
11 октября 2018 в 16:50

Жили три ночі в березні 2017. Дуже помірні ціни. Дуже дуже привітна Вікторія) Все чисте й майже нове, простора кухня з двома холодильниками, мікрохвильовкою, електроплитою, чайником та посудомийною машиною. З недоліків - є велике приміщення для лиж, бордів та ботинок, але ботинки за ніч не висохли. Що до розташування - перший підйомник дуже близко, 1-2 хвилини, АЛЕ йти треба по сходах, я нарахував наче 108 сходинок, вгору проблем нема, а вниз в лижних ботинках не дуже зручно. Взагалі, рекомендую!

Добавить отзыв