UAOTZYV.COM

Готель-вілла Олена отзывы

Адрес Поляниця, ул. Вишня, 164
Телефон +380 (67) 219-99-19
Сайт bukovel-elena.com.ua
Рубрики Отель, Бар, Хостел, Мотель, Ресторан
Оценка 3.5 70 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель-вілла Олена на Вишня отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тимофей
22 октября 2023 в 16:10

Як тільки ми зайшли в наш номер у новому корпусі, то одразу побачили, що номер неприбраний… на підлозі було сміття, підлогу не пилососили, не замітали і не мили.
унітаз був брудний, кришка від унітазу вся жовта
Потім ми перевірили постіль. Вона була помʼята та брудна, її скоріш за все не змінили після попередніх відпочиваючих
Під ліжком також було сміття і чийсь білий тапок, один. А нам за 3 дні відпочинку тапки так і не дали.
у спа на дні джакузі була поламана пластмаса, яка закривала дирку, і наша донька два рази порізала ногу ніяку табличку з попередженням навіть не повісили! Також у спа зоні брудно і досить слизько. Це небезпечно
Персоналу готелю абсолютно плювати на відпочиваючих.
ніхто там не вирішує проблеми та не виправляється.
Ніколи туди не повернемось і нікому не будемо радити цей готель!

Віра
15 сентября 2023 в 21:27

Готель

Перш за все варто розуміти, що в цьому комплексі є «VILLA ELENA» (саме цей новий симпатичний корпус з широкими балконами на більшості фотографій), а є «ЕЛЕНА» (здоровенний скрипучий зруб без ліфта і натяку на шумоізоляцію).

Нам пощастило (ні) жити в «ЕЛЕНІ», хоч на фотографіях на Booking були гарні номери з «VILLA ELENA», але як ми вже приїхали, то «вибачте, тут вже все заселено, вам у зруб»

В усіх корпусах тут смердить вода, а як помиєшся, то смердиш і ти Мами діляться порадами, як помити дитину з бутлі.

Номер

Наш був на 4ому поверсі (фітнес у подарунок як тут кажуть), вище тільки мансардні номери (майже) без вікон. Чути як хропе сусід і як ходять зверху. Наш номер був дуже тісний, а ергономіка така, що як би ти не старався, а пару синяків собі поставиш. Вид з вікна та з балкона був гарний

Басейни на вулиці

Є маленька джакузі з досить теплою водою, дитячий басейн з трохи прохолоднішою і великий басейн глибиною 1.5 м. На зоні біля басейну багато лежаків, їх можна розвернути і насолоджуватися гарним краєвидом гір. З одного боку дорога, з іншого - хатина місцевих: тут люди тримають корівку, коника, курочок, тож іноді вітерець досить колоритні запахи хліва. Близько пʼятої вечора (у вересні) всі вуличні басейни вже в тіні сусіднього готелю, сонечко можна вловити на лежаках біля спа, але то якщо шустро зайняти, бо всі хочуть. Грає приємна музика

СПА

Хамам: супер, як має бути, навіть трохи як інгаляція працює; баня: ми не тестували, але напевно класна, бо бажаючих завжди вдосталь, сінна кімната: для нас було там трохи прохолодно, але вцілому дуже кльова локація; дитячий басейн: коли відкриті двері на вулицю (майже завжди якщо норм погода), то надто холодний, але вцілому хороший; джакузі: тут можна розрізати ногу, вода буває досить тепла, в один з днів натрусили стільки хімії, що сльозились очі й всі пчихали ; басейн: зручний, достатньо місця, неглибокий; лежаки: часто немає вільних, бо «кинули рушники й пішли їсти», тож доводиться лишати речі на стільчику; є вихід надвір і лежаки надворі.

Дитяча зона

Є два дитячі басейни: надворі і в спа, для старших діток вода норм, для менших прохолодно, тож часто менших купають у джакузі. На зоні біля басейну є хороший батут: безпечний і міцний, також тут є міні-майданчик висотою десь півтора метри: манюня гірка, кільця (одне відірвалось), гойдалка, крива підвісна драбинка, лазалка. Вцілому тут старшим діткам замало місця і нецікаво, а для менших небезпечно. Хороше мʼяке покриття біля майданчика. Є ще гірка і хатка за «ЕЛЕНА», там старшим діткам ніби цікавіше.

Ресторани

Протягом дня та ввечері поїсти можна було лише в ресторані «VILLA ELENA». Тут у нас досвід був небагатий, бо поїли ми тут першого дня як приїхали: було досить смачно. Нам сказали, що зазвичай страви чекають 20-25 хвилин. Через день ми прийшли, замовили дві страви, почекали годину, ледве знайшли в кого спитати, спитали чи скоро буде готово, сказали, що ще 3 хв, ми почекали ще хвилин 30 (так-так отакі ми терплячі), але наше 11ти місячне дитя почало вже дуже верещати, а ми від того чекання стали такі злі, що зібралися й пішли геть (так-так отакі ми мєрзості). Більш тут не їли, боялися, що плюнуть у страву В ресторані є два стільця для діток, якось бачили як в стільчик посадили собаку і годували. Ще є тераса з гарним краєвидом за «ЕЛЕНА», можна взяти «з собою» і поїсти там.

Юля
07 сентября 2023 в 9:55

Місцезнаходження Урочище Вишня, на горі. Будьте готові до крутого підйому. З нового корпусу відкривається чудовий краєвид.
Номер у старому корпусі середній, скажемо що давнішні ремонт, та це не критично.
Вода у ванній кімнаті має дуже специфічний запах, тхне каналізацією.
Персонал: рецепція питань немає, допоможуть та підкажуть.
Дівчата прибиральниці, привітні, йдуть на зустріч.
Офіціанти, що ж це окрема тема. Коли, ти приходиш в ресторан, хочеться щоб тебе зустрів привітний персонал та натомість ти отримуєш погляд в якому читається « якого ти сюди прийшов? ». Щоб зробити замовлення треба буде почекати хвилин так 15-20, бо у офіціанта купа різних справ, окрім роботи (наприклад, обговорити відвідувачів та їх зауваження). Стільки ж треба буде чекати, а точніше ловити та просити принести рахунок, ну і ще зовсім «трошки», щоб розрахували. Сподіваюсь, що прочитавши ви зробите для себе висновки.
Коли ти платиш кошти, то хочеш отримати відповідне відношення, адже це все робота, і є розуміння того як ти маєш її виконувати.
В ресторані нормальні ціни та вибір їжі, поїсти можна не за всі кошти світу як це прийнято у Буковелі.

Женя
30 августа 2023 в 4:37

Проживали в старому корпусі
Номери чисті, але є запах цвиллі. Двері у ванну не закриваються (зламаний замок)
Стік в душі взагалі не стікає, вода збирається, поки ти приймаєш душ. Сам душ налаштований дуже погано, вода лиється з кількох дирочок (
Бочок унітазу протікає, треба 3 рази натиснути кнопку, щоб він перестав текти.
Щодо спа: враження на 2!
Вперше в житті я замерзла у спа. Зазначена температура у басейнах від 28 градусів. Але вона просто холоднюча…Вперше я бачила холодний джакузі
Попросили дівчат з рецепції перевірити температуру в приміщенні та води, але відповіді так і не дочекалися. Ніякого нагляду за поведінкою в спа не ведеться, всі стрибають, хоча на рецепції кажуть, що не можна) Щодо лежаків-це окрема історія…. Доступ до спа у трьох корпусів, як на мене, це не логічно. Оскільки місць є десь до 50 людей…лежаків взагалі нема вільних
Люди залишають рушники на лежаках і приходять за кілька годин)
Будьте готові до того, що ви прийдете і ще годину-дві будете шукати собі місця. Ми відпочивали два дні. В перший день ми навіть не плавали, бо була холодна вода і в басейні було більше 50 людей, місця більше нема, на другий день повезло з погодою, більшість людей були в басейні на вулиці, тому нам вдалось трішки поплавати. До речі, халатів і тапочок в номерах нема
Щодо сніданків - біда!
Ми прийшли після 10.00, був вільний стіл, який прибирали 15 хв, ше за 15 до нас підійшли і запропонували 3 позиції на вибір, які ми чекали ще 45 хв. їжа ніякааа
Скрембл жирний занадто, салат з несвіжої капусти і дві холодні сосиски, черствий хліб (
Ну це взагалі не ок!
Персонал проходить повз тебе, уваги не звертає…
Більше не повернемось

Сергей
10 августа 2023 в 20:08

Власник старається, звертає увагу на зауваження, сам багато до чого прикладає руки, і видно що за можливості щось таке да зробить для закладу (те саме прибирання басейну підводним роботом-пилососом), підвісні крісла у видових локаціях, причому топові. Багато приємних плюшек. Персонал муштрує, але при цьому проймається проблемами та видно що своїх працівників поважає. Старший менеджер Дмитро - завжди на варті вашого відпочинку як то кажуть. Щодо закладу - цілком нормальні номери, прекрасний басейн як відкритий, так і закритий з хамамом і фінською сауною - до цього претензій нема. Мангал зона де можна самостійно зажарити собі щось смачне. Дрова ітп - принцип "можеш - принеси, треба - візьми". За решітку ітп теж можна вирішити (хоча я брав свої). Вид з вікна - на гори. Чудово. До чого питання - ну до сніданків, так. Таке враження, що проскакує не дуже якісна олія, страви готуються як з-під дула автомата. Омлет наче пересмажений, а м'ясо в булгурі чи рисі - занадто жирне, хоча грибний соус смачний. Дмитро Юрійович, зверніть, будь-ласка на це увагу. Суб'єктивна оцінка - тверді 4.5. Є над чим попрацювати. Але, приїду ще. Буду радити друзям/колегам - так. Плюси перекривають ті цілком виправимі фейли.

Женька
30 июля 2023 в 16:51

Я вражена! Гарні номери, смачна кухня
Персонал привітний та люб‘язний
Хлопці офіціанти професіонали своєї справи, завжди допоможуть з вибором швидко обслуговують і дуже ввічливі

Олена
28 июля 2023 в 14:11

Готель справді гарний, стильний, чудовий краєвид, високо на горі (тож майте на увазі ніжки підкачаєте)

Але сервіс в ресторані це просто жах! Це знущання! Святкували день народження дитини, просила всім одночасно винести їжу, то протягом години нам по черзі виносили їжу, хаотично, а основну страву після години очікування ми навіть не дочекались!

Кожен сніданок - це бій за омлет! Омлет який ми чекаєм від 40хв до 1,15 год! Знову ж комусь винесли холодну гречку, через пів години омлет, через 60 хв яєшню! Сімʼя снідає півтори години! Шведська лінія пуста! Чашок, тарілок не вистачає! Над головами стоять люди, бо місця не вистачає! Посуд брудний стоїть, люди їдять за неприбраними столами! Персонал ресторану і готелю взагалі не зважає на цю проблему!

Dana
25 июля 2023 в 18:19

Хочу дуже порекомендовати цей отель
Ми відпочивали сім‘єю нам все дуже сподобалось)
Дуже велике Спа, просторі номера дужжеее вічливий персонал
Обов‘язково повернемося

Софія
20 июля 2023 в 15:33

+ чудовий вигляд на гори, особливо зранку на балконі спостерігати за цим клас
+ місце розташування чудове, подалі від дороги, не шумно
+ дівчата на адміністрації, завжди привітні
+ номер чистий, просторий і стильний
+ не чути нічого з сусідніх номерів, шумоізоляція хороша
+ басейни теплі, достатньо місця для плавання
А тепер найцікавіше
- в басейні критому після 12 дня плавати неможливо, дуже слизько, брудно в роздягальній, двері в туалет не закриваються
Дуже спекотно, немає чим дихати, адже розпилюють аромадифузор, більше пів години не витримати
- джакузі на вулиці це жах, таке враження що стінки джакузі ніколи не мили, огидно туди сідати
- ресторан. Офіціанти не вміють виконувати свою роботу, не привітні, ходять з такими лицями ніби їх хтось заставив там працювати
Чекали хв 30 щоб підійшли взяти замовлення, а ще хв 20 нам його несли, хоча це були звичайний сендвіч, там хліб і ковбаса, ще й ми прийшли одні з перших на сніданок
Їжа ніяка, вибору мало, печево та хліб з ковбасою, весь сніданок)
В останній день після сніданку стало погано, нам обом, нічого іншого ми не їли не пили окрім сніданку в готелі, отже схильна вважати що щось було не свіже
- свято для діток у вигляді показу з віночками, це взагалі треш в теперішніх реаліях.
Жінка яка проводила це дійство говорила русосявою, кричалки теж були русосявою, ганьба

Враження зіпсував ресторан, люди які там працюють, та отруєння

Оксана
18 июля 2023 в 23:06

При бронюванні співробітники готелю не можуть навіть поверх сказати, вілла без ліфта, літнім людям і дітям це суттєва інформація.

Olena
15 июля 2023 в 18:33

Двічі телефонувала адміністратору, тричі нагадувала про себе в вайбері, щоб дізнатися ціну на послугу. Просила підтвердити в вайбері актуальність вартості послуги, бо в телефонній розмові вартість зросла на 33% протягом доби. Чекаю майже добу повідомлення з одного речення: вартість послуги така-то.

Мария
10 июля 2023 в 17:07

Жахливий готель. З балкону номера делюкс нема перегородки на сусідні номери, тобто зі свого балкону я бачила мужика в трусах (на сусідньому балконі), дитину без трусів. Чому я маю на це дивитись, Villa Elena, можливо ви мені поясните?
Звукоізоляції нема. Взагалі. Я чула як хтось кашляв у сусідньому номері і як плакала дитина.
В кімнаті є оголені проводи які стирчать.
Підлога в ванні страшенно слизька.
Обслуговування - це взагалі окрема тема. Ми повісили табличку на двері «Не турбувати». І тут до нас у кімнату заходить обслуговуючий персонал (вони просто відкрили двері своїм ключем).
Люди постійно залишають рушники, таким чином займаючи місця біля басейну. Ці рушники там лежать пів дня і ніхто так і не приходить. І коли я хотіла просто полежати біля басейну, то не було де лягти. Адміністратор нагло збрехала в очі, що кожну годину вони забирають речі які лежать, і пообіцяла що візьмуть до уваги це. Ніхто нічого з цим так і не зробив.
Сніданки жахливі і не смачні, і дуже примітивні.
Коли приймаєш душ, дверми повністю не закриваються і в ванні просто все плаває.
Висновок: хочете поїхати кудись відпочити, їдьте в інший готель. Бо цей жахливий. Нікому не рекомендую!

Валя
06 июля 2023 в 2:51

Відпочивали в травні цього року, номера просторі і чисті, вважаю що один з найкращих варіантів по співвідношенню ціна-якість.

Єдиний як на мене мінус, це те що у ресторані просто жахлива кава, навіть платно не можна смачну взяти, із-за цього приходилося часто обідати/вечеряти в сусідних кафе, бо ми на відпочинку дуже полюбляємо каву і помилуватися під каву краєвидами, після основного прийому їжі.
Зробіть по прайсу дорожчу, але смачну і у вас її будуть купувати, бо зараз це просто жах. За це оцінку не знімаю, бо це не всім важливо, але візьміть, будь ласка, до уваги.

Все інше я вважаю на достойному рівні за ці гроші.
Басейн чистий теж, приємно плавати.

Так, готель знаходиться вгорі, але я спокійно кожного дня ходила пішки, ніякої проблеми в цьому не бачу, якщо в людини все ок зі здоров‘ям, то думаю це не проблема, якщо є машина то взагалі.

Загалом враження дуже хороші, відповідає даній ціновій категорії.

Яна
02 июля 2023 в 4:38

В цьому готелі чудове все!
Відпочивали в червні, в новому корпусі.
Номери чудові, нові, чисті. До вартості проживання, відносно невеликої, як для Буковеля, входить сніданок та користування СПА зоною, з 9-00 до 21-00.
В готелі є чудовий ресторан, з дуууууже смачною їжею, реберця і чізкейк на завжди в моєму серці!
Сауна та хаммам працюють з 16-00. Вода в басейні дуже тепла 28-29 градусів, в джакузі 30-31. Едине що, немає затишного куточка від діток які скачуть всюди! Також треба заплатити за халатік, 200 грн з людини за весь період відпочинку, полотенечка безкоштовні.
Сніданки то взагалі окрема історія, бо тут є все: шведська лінія (чай та кава безліміт, суп, творого, сухофрукти та фрукти, мюслі, млинці, запіканка, печівко) та страва по меню, на вибір з 6-8 страв (яйця, млинці, сендвічі, сирники, паста, каша).
Дівчата на рецепції просто чудові, обслуговування дуже гарне.
Вид з готелю просто божествений.

Анна
31 мая 2023 в 12:54

Шикарний готель з дуже гарною СПА зоною, номери чисті, вид з балкону чудовий. Басейн чистий, великий, протягом дня прибиральниця постійно витирає підлогу в басейні, хамам і лазня супер.
Адміністрація та персонал реагують на будь-яке прохання чи побажання.
Єдине – це не дуже смачні сніданки.

Дарія
10 апреля 2022 в 12:42

Вагалася між 3 і 4. Сам готель нормальний, кімнати просторі, хороші меблі, теплі. Новий корпус дуже хороший, і спа варте уваги!
З мінусів - персонал не встигав обслуговувати, якщо сісти за боковий столик, то можна годину чекати на замовлення.
Наступний мінус - поселення. Персонал не вміє комунікувати з клієнтами.
І останній, за нього взагалі б поставила 1 зірку - чан. Єдина послуга яку в цьому готелі не рекомендую. Кімната для переодягання - сарайчик без вікон, з обігрівачами, постійно вибиває світло. В чан кинули ялинку, хоча не спитали чи нам це дерево потрібне у воді, краще мішечок з травами. Далі сам чан був ледве теплим, при умові якщо дістати все каміння з дна і в нього комфортно сідає 4 людини, максимум 5, а не 6 як анонсували нам на стійці. Щоправда вислухавши наше зауваження, кошти повернули, але вечір був зіпсований.
Ще враховуйте, що їхати до готелю потрібно крутим схилом вгору, а після катань повертатися ногами просто не реально.

Слава
17 марта 2022 в 19:19

Отличная вилла. Останавливалась здесь буквально неделю тому назад во время отдыха. Всё супер! Обслуживание на высоте! Красиво, достойно, уютно и чисто. Хочу выразить слова огромной блогадарности!

Pixtane
14 марта 2022 в 10:07

Готельчик норм, але дорого в ресторані, є басейн. Заїзд жахливий, треба зайхати під кутом 50°, машина заїхала з четвертого разу

Кенюль
05 марта 2022 в 6:01

Номер напів люкс з словом «люкс» нічого спільного немає. Персонал привітний, прийшли на сніданок в 9.30, не було місць сісти, годин в 10 вже простіше з цим. В спа - джакузі не працює, вода трохи тепліша за басейн. Сподобалось тільки в хамамі - все інше не цікаво.

користувач
04 марта 2022 в 15:02

Готель новий, гарний інтер'є але кухня не дуже. Сніданок столи брудні, обслуговування погане, вибір сніданку. По чистоті з 10 на 4 тягнуть. Басейн великий- холодна вода. Халати платні (100 грн за особу). Wi-fi поганий. З 10 тягнуть на 3.

Добавить отзыв