UAOTZYV.COM

Готель Скеля

Адрес Микуличин, вулиця Космонавтів
Телефон +380 (98) 586-66-52
Рубрики Отель
Оценка 4.5 32 отзыва
Похожие компании в категории
Крокус — Микуличин, ул. Гната Хоткевича, 2а
Готель Клен / KLEN, Mykulychyn — Микуличин, вулиця Грушевського, 79ф
Aspen Village — Микуличин, участок Краищи, 179 б
Черсак — Микуличин, 106 А, БУКОВЕЛЬ, МИКУЛИЧИН, УЧАСТОК БУГРЫ

Готель Скеля отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dark_knight
27 сентября 2023 в 15:12

Всім доброго часу доби, хочу розповісти вам про це місце всі свої враження та незадоволення. Почнемо з місцевості, незважаючи на все, що відбувається в цьому готелі, види тут дійсно шикарні і власне за них я і поставив 2 зірки, більше не можу, тому що:
1. Хамовитий персонал, який замість того, щоб вирішувати проблеми, починає грубити і все відсилає на слова інших відвідувачів, мовляв, одні ви такі, решті все тут завжди подобалося.
2. Стан номерів є плачевним, незважаючи на те, що готель зовні виглядає добре. Розетки відвалюються та виблискують. Особисто у нас у номері (напівлюкс) не відкривається одне вікно, ми повідомили про це адміністрацію, на що отримали ігнор.
3. Зв'язку немає, інтернет ледве як добиває в номер і нам постійно доводиться сидіти в коридорі, щоб хоч якось зловити хоч якийсь інтернет.
4. По кухні можу сказати, що в принципі смачно, це, мабуть, другий плюс цього готелю, і на цьому, мабуть, можна і закінчити.
Загалом, я не рекомендую вибирати цей готель для проживання більше ніж на одну ніч. Дякую за увагу!

Юлія
14 апреля 2022 в 3:29

Гарна природа. Кухня смачна. В номері було холодно, тому на прохання дали обігрівач.
Шумоізоляція жахлива. Цілу ніч чули про що розмовлять і що роблять сусіди зверху.

Иван
07 апреля 2022 в 20:34

Місце де Вас не знайдуть. Зв’язок відсутній, спокій забезпечений на всі 100. Смачна кухні і привітні господарі. Мальовничі краєвиди та шум річки - це все для повної гарно ні та поєднання з карпатським колоритом.

Виктория
16 марта 2022 в 7:32

Відпочивали в комплексі дві доби. Ставлю 5 зірок лише за прекрасне розташування і дійсно гарну територію готелю. Ми шукали затишне місце для відпочинку подалі від шуму міста - це місце ідеально для такого. Номер з видом на річку - дуже гарно. Таксі зі станції до готелю 300грн/3людини (~6км). Зв’язку немає, є вай фай. При повному поселені вай фай працює погано. З мінусів для нас - відсутність чайнику в номері. Просили кипяток на кухні пару разів на день, не відмовляли, проте були незадоволені про таке наше прохання. Розуміємо про пожежну небезпеку, але на сьогодні є безліч безпечних методів отримання кипятка.

Наталия
12 марта 2022 в 1:21

Зараз тут зупинилися. Місце неймовірне, природа зачаровує. Тут смачно годують та надзвичайно приємні господарі. Поряд всі туристичні принади курорту. Щиро рекомендуємо!

Александра
01 марта 2022 в 0:07

Все було добре, але трохи э проблема із звукоізоляцією (добре що чути річку за вікном, але погано що чути сусідів зверху (

Александр
31 января 2022 в 3:26

Приятная атмосфера, красивая природа. Очень вкусно готовят.
Спасибо Валентине за гостеприимство

RamRood
31 октября 2021 в 3:32

Отлично место для семейного отдыха которое расположено на удалении от поселка. Дорога к комплексу не очень хорошая, но на легковом авто проехать можно. Просторные 2-х комнатные номера, все сделано из дерева. Рядом течет горная река. В комплексе есть кафе (кормят неплохо), баня, спортзал (бедно оборудован, можно поиграть в тенис). Wi-Fi слабый, даже в номере, но сюда едешь за другим. Читсый воздух, шум реки, прогулки. ВОзле гостинницы на вызвышении раньше была классная качель, с обалденным видом на окрестности. К сожалению ее спилили 2 или 3 года назад. В номерах даже поздней весной прохладно (несмотря на отопление).

Максим
08 октября 2021 в 12:38

Це по суті не готель, а турбаза для організованих груп.
Відпочивали діти в складі табору, організатор винайняв весь готель, замовив харчування і організував дозвілля для дітей, всього було 70 дітей і 10 відповідальних.
Приймають групи від дитячих таборів, гуртків, і спортивних клубів, місткість близько 80 місць. Є ресторан колиба, меню за погодженням з замовником, персонал привітний.
Сам готель не новий але в належному стані, є гаряча вода, правда не знаю куди скидають стоки).
По суті головна його родзинка це розташування, прямо на скелі над річкою, серед сосен. Тож і звуки і запах нереально круті. Вологість вкупі з ефірних ароматами, має лікувальний ефект.
Окремих постояльців приймают в окремі періоди, треба уточнювати.

Саша
15 сентября 2021 в 4:24

Готель крутий! Така локація, що серце починає битися швидше️️
Поруч річка з водоспадом, де вода кришталева. ️

Персонал в Скелі - супер! Окреме дякую тьоті Валі! Повар на всі 100% Також прибиральниці дуже уважні, турбуються, щоб все було чисто і часто пропонують замінити постіль.
Дівчатка в столовій швидкі і веселі. Не тільки обслуговують якісно, а й танцюють на дискотеках (період табору camp life)
P. S. Тільки немає мережі хоча це може і +
Загалом враження неймовірні) Я щаслива, що жила в готелі Скеля, і обов'язково повернусь туди

Юлия
14 июня 2021 в 15:46

Персонал очень хороший и отзывчивый. Еда вкусная и разнообразная, за 6 дней ни разу не повторились завтраки и ужины. Комнаты отличные, полулюкс - это 2 комнаты на 4-5 человек. Мебель в комнате очень добротная и гармонирует с общим интерьером. Мы были с кошкой. Замечаний по наличию домашних животных никаких не было. Отель находиться возле водопада, источника с водой, качели и леса. Воздух свежий и чистый.
Замечания: 1. Отсутствие нормального фена (тот что есть - это дуйка без режимов с очень горячим воздухом, который быстро перегревается). Лучше всего брать свой. 2. Не было батареек в пульте к телевизору, но мы его не смотрим и не расстроились. 3. Не работал в номере полотенцесушитель. Это было не удобно. 4. Громкое название "спортзал" это турник, груша и стол для тенниса. Т. Е. Если Вы рассчитываете позаниматься, то нет.

Олена
08 июня 2021 в 21:24

В готелі не жили - їхали на гойдалку, заїхали по дорозі. Місце дуже атмосферне. Природа - ідеально, ліс, річка, свіже і чисте повітря

FRW
19 марта 2021 в 21:15

Тихо затишно і мальовниче біля річки місе з невеличкою пляжною зоною і відкритий для відвідувачів заїзд до водойми (річка Прут) для фотосесії

Наталья
10 октября 2020 в 1:29

Отель супер, Персонал очень приветливый, место красивейшее, кормят вкусно, номера чистые. Всем советую поехать и насладиться этой Божественной красоты природой! Марина мы вас любим и обязательно приедем ещё раз!

Andrii
20 апреля 2020 в 9:58

Дуже гарне та мальовниче місце. Ми відпочивали родиною і тут було чим зайнятись усім і великим і малим. Тут тихо і затишно, немає зв'язку, але є вайфай. Смачта домашня їжа, дуже гостинно приймають у цьому місці. Всім рекомендую. Ціни помірні.

Иванна
03 апреля 2020 в 1:22

Казкове місце) красиві номери і вигляд з вікна на неймовірно красиву природу) дуже тихо і спокійно) цивілізації поруч немає, але в такому місці вона і не потрібна) в колибі дуже смачно і корисно готують) дякуємо за прекрасний відпочинок)

Владимир
23 марта 2020 в 16:47

Интересное расположение интересный отель. Кормили вкусно. Банош очень понравился стоит попробовать. Всем рекомендую.

Анна
09 августа 2019 в 17:11

Дуже гарне розташування готелю, з вікна видно річку. Тихо і затишно, 4 км від центру. Зручні ліжка. Є колиба, але оздоблена просто. Привітний персонал.

Андрей
08 августа 2019 в 18:14

Дуже цікаве природне місце. Ручковий каньон Прутця. Водопад, чиста вода. Готель бачив тільки зовні.

Женя
16 января 2019 в 5:57

Красивий вид, гарне обслуговування і смачна їжа. Рекомендую, сама уже їжджу з 2012 року, дуже класно)

Добавить отзыв