UAOTZYV.COM

Готель-ресторанний комплекс Міжгір'я

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 302
Телефон +380 (67) 344-18-80
Сайт www.mizhgirya.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.6 25 отзывов
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
Крокус — Микуличин, ул. Гната Хоткевича, 2а
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355

Готель-ресторанний комплекс Міжгір'я отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Диана
09 сентября 2023 в 10:28

Дуже сподобалось відпочивати в готелі "Межгір'я" (м. Яремче). Комфортні номери та привітний персонал - все це створило атмосферу затишку, спокою та релаксу від кожної хвилини проведеного часу. Смачна кухня та сам ресторан теж сподобались. Окреме Дякую персоналу готелю - Зореславі та Василю за позитивний настрій:)

Машко
07 июля 2023 в 12:02

Не поганий готель.
З мінусів - плями на рушниках, не вимита душова кабіна.
Вранці довго шукали персонал, щоб повернути ключі.

Женя
17 октября 2021 в 14:46

Заздалегідь знайшли інформацію про готель, забронювали місце заздалегідь. По приїзду виявилось що вся інформація фейкова. Подвір’я жах, басейн жах. Всюди сморід і пліснява (в номер не заходили). 20 хв шукали по готелю будь який персонал, щоб обговорити ситуацію, все марно.

користувач
06 октября 2021 в 21:40

Відпочивали з сім'єю з 16.08. По 21.08. Приїхали з міста Славута. Відразу хочу сказати готель просто супер. Номери комфортні, чисті. Постійно чисті рушники в номері та чудове прибирання. В готелі є басейн, вода чиста. Дівчатка на ресепшні дуже привітні до відпочиваючих, враховують всі побажання клієнтів, а це має великий плюс. Що до ресторану в готелі: їжа дуже смачна, великі порції і дівчатка з ресторану також враховують побажання відпочиваючих. Протягом нашого відпочинку ми постійно змінювали час сніданку та вечері. І нам завжди своєчасно готували і подавали свіжоприготовлену їжу, а це також є великим плюсом. Велика подяка дівчаткам даного готелю та ресторану. Ви великі молодці. Хочемо побажати всьому колективу, готелю та ресторану Міжгір'я міцного здоров'я, процвітання та багато відпочиваючих. Наша оцінка готелю та ресторану 5 балів з 5. Ми рекомендуємо даний готель. Обов'язково приїдемо з сім'єю щераз сюди!?

користувач
15 сентября 2021 в 13:47

Понравилось абсолютно всё) хозяин отеля Богдан очень выручил, рассказав как добраться с пересадками до ивано франковска, учитывая что мы с ребёнком опоздали на прямой поезд одесса яремче. Администрация отеля выполняла любые просьбы, начиная от чайника с посудой, заканчивая медикаментами. Ребёнок в восторге от бассейна с видом на горы) Вкусная кухня, красивый бюджетный номер, есть всё необходимое, до центра на машине минут 10-15. Только вернулась с отдыха и уже хочу обратно)

Альона
07 сентября 2021 в 18:44

Відпочивали в липні 2021. З плюсів: чисті просторі номери і смачна їжа. З мінусів: чути неприємний запах затхлості, територія біля басейну і альтанок в неналежному стані (прогнивші доски, росте кропива, після дощу всюди болото). Сам басейн каркасний і доволі старий, без підігріву.

Женя
29 августа 2021 в 1:53

Готель мені сподобався. Найбільша його перевага - місцерозташування! З якого вікна не глянь- гори! У номері чисто, прибирання кожні 2 дні.
Хтось пише, що ціни завищені: я б не сказала, відвідували колибу на ярмарці та під час екскурсії- отам завищені) Трошки далекувато від центру, але прямо біля готелю є зупинка, автобуси їздять кожні 20 хв, та й автомобілі зупиняються, щоб підвезти. Біля готелю є риболовля форелі та гора Маковиця, на яку можна піднятися самостійно. Також у хливин 10 ходьби джерело, де жителі та туристи можуть набрати води. Адміністратор дуже сподобалась: завжди йшла на зустріч, ввічлива та привітна. Окрема подяка за номер телефону суперового джипінгу, від нього ми ідосі під враженням)

Шевцова
02 августа 2021 в 12:20

Отличное место, просторные номера, вкусная кухня и самое главное- замечательный персонал, добрый, отзывчивый! Особенно хочу отметить администратора Людмилу, поможет решить любой вопрос. Отдыхали семьей в июле 2021, остались очень довольны! Рекомендую!

Анна
17 июля 2021 в 23:59

Віддихати з дітьми. Все сподобалось. В номерах чисто. Персонал ввічливий. Басейн чистий. Крайовид прекрасний. Готують смачно. Ціни в ресторані як у звичайному кафе. Дякуємо персоналу за гарний відпочинок.

antihawk777
22 июня 2021 в 18:52

Из минусов: трещина в дне душа, нет шампуня, плохой вай-фай, крики петухов в 5 утра, плохая шумоизоляция, в еде, которую принесли был хлеб с плесенью: (
Из плюсов: дешево, хороший бильярдный зал

Иван
05 июня 2021 в 3:09

Прекрасный отель. Удобный подъезд для машины, есть стоянка при отеле. Не далеко от центра города. Персонал и хозяин - приятные и внимательные люди. Буду рекомендовать отель своим друзьям.

ersteniuk2014
03 июня 2021 в 20:08

Надзвичайно смачно готують національні колоритні гуцульскі страви. Добродушні і приємні і фахові працівники. Дякую!

Татьяна
22 мая 2021 в 20:07

Отличный отель. Отдыхали 4 суток, претензий нет. Номер очень чистый. Убирают и меняют полотенца 1 раз в 2 дня, более чем достаточно. Красивый двор для того чтобы провести досуг -пожарить шашлык, дети на площадке или батуте, а в жаркую погоду -бассейн. Очень обрадовало, что дали разрешение на проживание с Йорком. На ресепшене очень приветливая девушка, и подскажет и расскажет. Советую заказать баньку на вечер, ну и конечно чай карпатский. Так же, очень удобно, что есть кафе -ресторан в отеле, и цены более, чем демократичные. Думаю, что обязательно приедем ещё. Ну и конечно посоветуем другим. Очень удачное месторасположение, и магазинчик рядом, и рынок построили, и мойка. Поэтому приезжайте, не пожалеете.

СПРИНТЕР
31 октября 2019 в 14:06

Спасибо огромное за всё, как всегда вкусно уютно и душевно. Благодарность администратору Людмиле, и по старинке заехали в НебоКрай, мы приедем сюда ещё и ещё!

Наталія
30 сентября 2019 в 19:01

В номері чисто, ціни доступні, на території є басейн та ресторан, також відкривається вид на гори

Оксана
24 сентября 2019 в 15:50

Відпочивали сім'єю з дітьми і дуже задоволені, причому всі: і діти, і дорослі. Сподобалося все! Зручне розташування готелю, чудові краєвиди, чисті і акуратні номери, смачна кухня ресторану, гарні басейн і дитячий майданчик, багато місця для прогулянок з дітьми - все для хорошого відпочинку, причому за доступними цінами. До речі, в меню ресторану є страви і для малечі, що дуже важливо. Окремо хочу сказати за персонал - дууууже привітні і хороші люди! Не хотілося звідти їхати! Рекомендую!

Алена
21 декабря 2018 в 10:25

Очень красивое место. Прекрасный вид из окна, чистый воздух. Хорошие, комфортабельные номера. В ресторане приятная обстановка и очень вкусная, свежеприготовленная еда)

Наталия
19 декабря 2018 в 9:43

Ресторан отличный, были во всех заведениях этой сети: Межгорье, Небокрай и Зелений гай. Небокрай более уютный, аутентичный, Межгорье большой комплекс, но кухня один в один, очень хороша, много блюд традиционной кухни, советую.

Роман
03 декабря 2018 в 11:49

Відпочивали в готелі Міжгірья в лютому 2018. Ціни доступні. Готель розташований в зручному місці та має просторі, теплі номери. Смачні національні страви в ресторані, особливо сподобалася грибна зупа. Власник готелю Богдан персонально турбується про гостей. Обслуговуючий персонал уважний та ввічливий, особлива подяка адміністратору Іванкі. Раджу всім.

Qventin
27 ноября 2018 в 15:26

Хороший отель, чисто, уютно, вкусно. Особая благодарность пану Богдану. (Всем советуем отправится с ним на полоныну). Дети будут в восторге от бассейна. Всем спасибо за отличный отдых с 5 по 11 июля.

Добавить отзыв