UAOTZYV.COM

Готель РА

Адрес Поляниця, вулиця Карпатська
Телефон +380 (95) 151-66-94
Сайт www.ra-bukovel.com
Рубрики Отель, Ресторан, Ресторан украинской кухни
Оценка 3.4 34 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель РА отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Hristos
29 января 2024 в 6:07

Обслуговування на вищому рівні, безкоштовний трансфер до підйомнику, 4 з 5 сніданків були дуже смачні. Ставлення до гостей дуже людяне, допомагають, йдуть на зустріч.

Вода на 3му поверсі в загальному доступі. До 1 підйомника 8 хв пішки.

В цілому, залишили про себе приємні враження, рекомендую.

Татьяна
24 декабря 2023 в 23:59

Перший раз в Буковелі, номера в готелі чисті не прокурені, рушники білі, дуже тепло, вода гаряча та холодна цілодобово, проживання зі сніданками (здорова, смачна їжа), власна парковка, свій кафетерій і ресторан, до центру Поляниці (площа Буковель) 5 хвилин пішки.

Тарас
01 сентября 2023 в 6:49

Неприбрано (Але кажуть, що номер пробирався) ;. На меблях ніхто не прибирав, пилюки більше ніж вдома після тижня неприбирання. Все старе і знищене. Недостатньо розеток, але один + вчасне заселення. Місце для заселення ок, бо мала ціна і норм місце росташування

Сергей
22 августа 2023 в 22:57

Не рекомендую цей заклад!
Проїжджали повз, побачили рекламу Бограч, вирішили зупинитися, поїсти)
Подали замість Бограча) чи то розварене спекотне) чи то пюре) запахом мийки) так само запропонували холодний компотик) який прокис) коротше треш) їстівним виявився тільки шашлик…

Viktoriia
21 августа 2023 в 19:05

Непоганий готель, згодиться як запасний варіант, якщо нема нічого краще вільного, а треба ось вже. Недалечко від центру Буковелю, поруч є магазини. У колибі Ра ціни надзвичайно завищені, сніданки за окрему доплату. Номери на 4-му поверсі не мають стандартних вікон, бо стеля під кутом, зате є невеличкі віконця на небо — якщо не захмарене, то має бути дуже гарно видно зірки (але нам не пощастило, та й вікна дуже брудні були). Ціни на проживання цілком прийнятні, але від номеру не варто особливо нічого очікувати: ліжко, шафа, столик, душ. Басейну/спа/чану також немає, але варіантів поруч вистачає

Честный
29 июля 2023 в 1:17

Чесний відгук! Приїхали дуже пізно, кухня вже закрита, але нагодували, дали коньяку і сала. Респект за гостинність!

Саша
19 апреля 2022 в 10:31

Прекрасний готель! Все затишно і чисто! Є сушка, парковка, смачна кухня в ресторані Колиба і музика класна!

Руслана
06 апреля 2022 в 15:58

Хороший готель, адекватна відповідність ціна/якість. Приватні дівчата-адміністраторки. Сніданки ситні. Кухея в ресторані хороша, ціни не захмарні. Трансфер до підйомника є по годинах, але любителям нічного катання доведеться пішки повертатися (650м).

Олександр
04 апреля 2022 в 8:15

Дуже гарна місцина. Близько до підйомника та центру Буковелі. Ціна-якість супер + сніданки, нам сподобалось.

Ія Дубровська
27 февраля 2022 в 9:11

Найкращі відгуки. Колиба дуже атмосфнрна і смачна. Готель комфортний, чистий, по домашньому. Персонал привітний.

Иван
19 декабря 2021 в 23:51

Дуже чудовий готель! Чисто, тепленько! Завжди гаряча водичка! Класно розташована, зручна локація! Поруч Буковель комплекс. Магазини, колиби, зони розваг та підйомники. На території нормальна автостоянка. Одне важливе зауваження: неймовірно дороге харчування, шкода, що немає звичайного комплексного меню, а не ресторанне!

Виталий
21 ноября 2021 в 1:19

Помірні ціни, привітний адміністратор, гарне розташування по відношенню до Буковелі, але під час мого проживання в номері ні разу не виносили сміття, під час бронювання інформацію про те що мангал яким дозволяється користування за межами готелю, а також що користування альтанками платні, тобто потрібно щось купити колибі і тільки тоді неможна користуватися при цьому свого нічого не можна взагалі.

Екатерина
24 мая 2020 в 2:57

Не далеко від 1-го підйомника. Адміністратор дуже привітна, завжди іде на зустріч. Великі порції на сніданок.

Сергей
05 мая 2020 в 6:54

Хлопці з кафе знизу: - "Пригощайтесь рибкою (фореллю) це безкоштовно". Потім за 2 бакала (0.33) пива і 2 шматочка риби заплатили 450 грн! У відповідь чуєш: - "Це Буковель хлопці" Сам готель нормальний не дорогий. А от розводять на кожному кроці. Буковель залишив неприємні спогади.

Карина
18 апреля 2020 в 4:08

Рекомендую готель. Недорого, комфортно. Хороший тихий заклад. Хороша кухня, привітні працівники, особливо хлопці-офіціанти. До гірколижного спуску 500 метрів.

Ольга
21 марта 2020 в 4:15

Ресторан хороший, смачно готують, проте не всі офіціанти клієнтоорієнтовані і привітні, над цим варто попрацювати

Ирина
04 марта 2020 в 4:47

Средне. Номера маленькие. Сушилка тоже очень маленькая, ботинки слушаться над ботареей. Уборки за 5 дней небыло, может нужно было попросить. Маленький напор воды.

Anastasiia
18 февраля 2020 в 5:15

Завжди привітні працівники ресторану. Приємний аутентичний інтер'єр та смачно готують. Вже багато років регулярно відвідуємо даний заклад.

Людмила
03 февраля 2020 в 10:16

Оставлю и я свой отзыв. Хоть и не собиралась этого делать. Ужасное место, никому его не советую. Поселили в 27 номер, мало того, что холодина ужасная, так ещё и сверху как будто табун лошадей бегает. Когда бронировала отдых, по телефону сказали, что в стоимость входит трансфер до подъёмника. Когда мы позвонили водителю чтоб ехать кататься, оказалось что нужно оплачивать, якобы бесплатно только до первого подъемника. А по телефону говорилось до подъемников (!). В номере нет ни чайника, ни чашек. Администратор сказала, что кипяток можно взять в баре. Подошла туда, там официантка с лицом, как будто я ей всю жизнь должна, сказала: "дам кипятка, только немного" (и это сервис за 2500 гривен в сутки!).
Грязную и пропаленную тюль в номере тоже не мешало бы поменять.
В общем, никому не советую это заведение.

Андрей
14 января 2020 в 3:57

Нет это не 5-ти звездочный отель. Но по соотношению цена/качество на буковельском фоне - превосходно.

Добавить отзыв