UAOTZYV.COM

Готель Nadiya Palace

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 12
Телефон +380 (50) 585-11-88
Сайт nadiyapalace.com
Рубрики Отель
Оценка 4.3 16 отзывов
Похожие компании в категории
Легенда — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 25
Франц — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 11а
Станиславский Двор — Івано-Франківськ, вулиця Деповська, 97
Фонтуш Хостел — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 82

Готель Nadiya Palace отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
03 февраля 2024 в 15:32

Готель дуже сподобався, персонал на вищому рівні, дуже сучасний готель, кухня просто шикарна.
Рекомендую всім завітати в готель Nadiya Palace.

Александр
02 февраля 2024 в 21:54

Однозначно 5 зірок. Чудовий ресторан, найсмачніша їжа. Інтерʼєр захоплює, варто просто зайти і подивитися на цю красу

Oleh
02 февраля 2024 в 2:21

Власники готелю спаплюжили пам'ятку архітектури, засклили мистецьку колонаду, віджавжи у людей частину тротуару. Цей ремонт чомусь називають "реставрацією", що, звісно, речі неспівставні, що можна побачити з історичних фото.
Не рекомендую підтримувати власників вашою гривнею.

Taisiya
02 февраля 2024 в 0:34

Чудовий готель в центрі Івано-Франківська. Дуже комфортні номери зі зручним ліжком, та, що для мене особисто дуже важливо:), зручними подушками.

Дуже уважний персонал, в номері є все необхідне а таких затишних халатів в готелях я майже не зустрічала.

Дуже раджу!

Андрій
01 февраля 2024 в 14:39

Номери на високому рівні, зроблені за останнім дизайнерським рішенням. Лоббі з першого погляду змушує відчути себе ніби в найдорожчих та найфешенебельніших закладах. Персанал неймовірно привітний та завжди радий допомогти! Дуже затишні, просторі та комфортні. Особливо панорамні види на ратушу, це щось нейморіне! Рекомендую всім завітати, Ви точно не залишитесь байдкжими до цього місця і ще неодноразово захочете його відвідати! Особисто Я впевнений, що наступний відпочинок я обов'язково проведу в цьому готелі, з романтичною вечерею на SkyBar з якого відкривається неймовірний вид на весь Івано-Фраківськ.

Маріна
30 января 2024 в 14:53

Перше моє враження залишилося незабутнім. Все на найвищому рівні. Колектив готелю приємний, відповідальний, дуже люблять свою роботу. А меню настільки смачне, що хочеш знову і знову його коштувати. Рекомендую завітати і непошкодуєте!

Микола
30 января 2024 в 13:46

Готель розташований в історичному центрі міста, але, на жаль, він не має власного паркінгу, що робить його розташування менш зручним - це варто врахувати.

Щодо номерів та харчування, важко висловлювати думку, оскільки я не маю можливості детально їх оцінити. Ймовірно, я не буду відвідувати цей готель у майбутньому.

Причиною відмови є те, що власники втрутилися в історичну будівлю, перебудувавши її за своїми власними уподобаннями. Це порушує не лише законні норми, а й моральні принципи. Цинічне ставлення власників до місцевих мешканців і історії міста вражає.

Вікторія
29 января 2024 в 4:03

Чудовий готель в самому центрі міста в якому можна відпочити як самому так і з друзями
Красиві номери та привітний персонал
Всім раджу

Сашко
26 января 2024 в 16:16

Готель має чим приємно здивувати. Зручно розташований - в самому серці міста (ратуша, ресторації, пішохідна зона і все інше цікаве для туриста - поряд), але водночас є все необхідне для комфортного проживання високого класу (затишні номери) і проведення різноманітних заходів (конференції і т. П.). Крім того, сама будівля є історичною спорудою австрійського часу, але нині повністю реконструйованою і адаптованою для сучасного преміум-комфорту. Дуже смачна кухня - ресторан зручно розташований в готелі на 2-му поверсі, таким чином його можна окремо відвідувати навіть якщо нема необхідності проживати в готелі. В теплий період діє тераса на даху з якої відкривається дуже гарний вигляд на центр міста, тож є можливість під музику вечеряти з видом на місто. Одним словом - це, на мій погляд, в Івано-Франківську найкращий готель преміум-класу і дуже добре підходить для людей, які шукають різний формат комфорту.

Вадим
25 января 2024 в 14:38

Ставлю найгірші оцінки за хамство і безцеремонність власників будівлі. Вони знехтували думкою громади, закликами влади і навіть історичною пам'яттю, коли перейменували історичну будівлю так, як їм хотілося. Закликаю тут не зупинятися ні за яких умов.

Натик
25 января 2024 в 4:44

Готель просто чудовий, знаходиться в центрі міста, все на найвищому рівні, дуже гарний.
Уважний персонал, дуже смачна кухня, залишилися самі позитивні емоції і враження!

Людмила
25 января 2024 в 2:35

Вперше у вашому готелі, але впевнена, що не в останнє. Номер дуже сподобався, красивий, дизайнерський, з найзручнішою постіллю. Вище всяких похвал ванна кімната з м'якенькими оксамитовими рушниками, халатом. В номері є кава, чай, водичка. Пройшлася поверхами, всюди шикарне м' яке покриття підлоги, в холі все сяє, комфортно, дійсно відчуття величного палацу. Персонал - справжні професіонали, особливо менеджер Роман в ресторані, дівчата на рецепції настільки привітні та уважні, що ставлю закладу найвищі оцінки. Ви це заслужили!

Соломія
22 января 2024 в 21:34

Розташування готелю дає можливість швидко дістатися до будь-якої точки міста. Тільки зайшовши в готель, ти одразу занурюєшся в цю вишукану атмосферу та історію готелю. Завжди зустрічає привітний персонал, помітно одразу ж що все на високому рівні. Не один раз вже мала можливість зупинитись в цьому готелі. Вражають дизайнерські рішення номерів та чистота. Будемо повертатись тільки до вас.

Татьяна
22 января 2024 в 19:49

Дякую за чудовий відпочинок у вашому готелі. Все було елегантно і атмосферно: від прекрасної кімнати і виду з вікна, до королівського сніданку в затишному ресторані. Все продумано до дрібниць, щоби гість відчував спокій і комфорт. Молодці! Буду рекомендувати своїм друзям, адже позитивні емоції сьогодні цінуються, як ніколи

Світлана
22 января 2024 в 10:10

Готель Nadiya Palace вразив вищим рівнем обслуговування та комфортом. Привітний персонал, чисті номери та розташування в самому центрі роблять його чудовим варіантом для відпочинку. Рекомендую!

Влада
18 января 2024 в 16:23

Неймовірний готель, сервіс на найвищому рівні, привітний персонал та чудова атмосфера. Рекомендую!

Добавить отзыв