UAOTZYV.COM

Готель Milli & Jon

Адрес Поляниця, Участок Стаїші 151а
Телефон +380 (99) 439-93-83
Сайт milliandjon.com.ua
Рубрики Отель, Прокат велосипедов, Пиццерия, Ресторан, Сауна
Оценка 3.9 28 отзывов
Похожие компании в категории
Шале КрепДеШин Chalet CrepDeChine — Поляниця, участок Щівки, 282 ГК Поляниця Івано-Франківська обл. UA
Буковель — Івано-Франківська область
отель Ганc — Поляниця
Готель Ганц — Поляниця, Готель Ганц

Готель Milli & Jon отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
31 августа 2023 в 6:05

Готель розташований близько до буковелю, але ця зручність нівелюється постійним шумом, зумовленим близькістю до головної дороги (20 метрів) + зараз проводяться будівельні роботи навпроти з понеділка по пятницю, того ще більше шумно і пильно.

Адміністратор при приїзді оголосила вартість проживання 3150 за 2 ночі з сніданками, хоча домовлялися попередньо 2750. Залишились на одну ніч за 1600.

Номер обіцяли з двохспальним ліжком, а в результаті об’єднали два односпалтні ліжка. Сам номер на 5ому поверсі, ліфта немає, а номер площею 4 м кв, максимально тісний і не зручний. Погана шумоізоляція.

Басейн на вулиці дуже близько до дороги (10 метрів). А той що в середині дуже хлорований, але відносно теплий.

Сніданки маленькі, звичайні.

Можливо за свою відносно невелику ціну по буковелю готель непоганий, але якщо є своя машина, то за ці кошти можна поселитись у Татарові, Ворохті, Яблуниці з набагато кращими умовами і приїхати в буковель погуляти.

Саша
26 августа 2023 в 16:08

Повернулись незадоволені. Нікому не раджу залишатися там і залишати там свої гроші.
Це перша лінія і затишку ви не знайдете. Ліфта не має, і вам ніхто не запропонує допомогти підняти свої речі. Враховуйте це, якщо будете відпочивати з людьми похилого віку. Кондиціонера немає, Wi-Fi на верхніх поверхах тягне погано, зв’язок постійно гуляє, немає навіть дешевої сушилки для мокрих після басейну рушників. У нас все було розвішано по стільцям і в ванній кімнаті, але перепрошую, це літо, і на балконі воно б стало сухим за 20 хвилин. Але немає на чому. У номері на трьох два набори рушників, одна постільна білизна, пару чашок і чайник. Все інше на третього чомусь треба ходити і просити окремо. Чайних ложок немає і брати їх можна тільки під заставу у ресторані. Оце такий покращений люкс!
Будьте готові до того, що у вашому номері будуть прибирати без вас і вашого попередження. На ресепшні кажуть, що треба вішати табличку, чи треба прибирання, але її ви ніде не знайдете)
А персонал у ресторані це окрема тема. Це відношення, це просто знущання над відпочиваючими, хамство і непрофесійність. Ми з третього дня ходили туди тільки на сніданки, які також, доброго слова не стоять і своїх грошей.
І до речі, обіцяної знижки на проживання не було, порахували по повній, як і не було ніяких домовленостей.
Не можу сказати хорошого аж НІЧОГО!

Ольга
09 августа 2023 в 11:06

Дякуємо адміністрації готелю за приємний сервіс. Готель чистий, персонал приємний. Окреме дякую пані Наталі на рецепції, надзвичайно приємна та усміхнена дівчина. В ресторані смачні сніданки і взагалі кухня. Це той варіант, куди хочеться приїхати ще

Анастасия
06 августа 2023 в 7:09

Хочу одразу сказати плюс за басейни, дуже круті, вода чиста, молодці. А персонал у ресторані. Чому щоб до нас підійшла офіціантка потрібно чекати 15 хвилин? На рахунок вай фая, на 5 поверсі іноді пропадає: (

Игорь
06 августа 2023 в 0:57

Відпочивали сім'єю з чотирьох осіб. Номер люкс на третьому поверсі. Все дуже сподобалось, на вищому рівні. Басейн на дворі більше підходить для дітей, рівень по груди. Всередині басейн для дорослих або хто вміє добре плавати - дорослим вода по шию. Трохи чути хлоркою, але не критично. Смачні сніданки в готелі, помірні ціни як для Буковелю. Зручне розташування, до центру буковелю машиною 5 хв. На території готелю є досить місця, де можна припаркуватись. Гарне обслуговування, регулярне прибирання номерів. Дуже класно, рекомендую %

Дима
01 августа 2023 в 18:12

Домовились по телефону про одне, по факту приїхали- інше, жахливий сервіс, жахливі умови, жахливе спілкування! По при те, що адміністрація була не права, завдаток нам не повернули, при чому навіть не вибачилися за "не порозуміння", Бронювали номер по телефону, тому озвучено все було в телефону режимі, який номер та які умови, наша помилка в тому, що повірили словам. Попри нерозуміння не скандали, а намагались вирішити все цивілізовано! Кошти повернули, але без завдатку (хоча повторюсь, що непорозуміння сталось через некоректно озвучену інформацію саме адміністратора! І кошти повернули не охоче без вибачень!

Юля
24 июля 2023 в 23:22

Дякую за крутий відпочинок
Готель дуже чистий та затишний, басейни теплі, чисті, перебувати там одна насолода, сніданки смачні. Також куштували страву по меню, Ваш бограч- смакота)
Особливо хочу подякувати пану Івану, за те що ви потурбувалися і вислали наш сувенір

Татьяна
04 апреля 2022 в 14:34

Це те місце, куди хочеться повернутися. Дякую госпадареві пану Івану за всі зручності та комфортний відпочинок. Окрема подяка дівчатам, які обслуговували нас в ресторані, завжди усміхнені, красиві та приємні. Шефу ресторану дякую за смачнющі страви та їх подачу. Ну і не можу не згадати адміністратора Марту, яка відразу реагувала на всі наші побажання та Михайла, який підібрав на всю нашу величезну компанію гірськолижне спорядження. До зустрічі в наступному році. Це дійсно готель сімейного відпочинку, жодного "мінуса" не знайшлося

Светлана
05 марта 2022 в 17:52

Отдыхали в отели с 7.02 по 11.02.22. Все понравилось. Чисто, уютно и тепло. Завтраки очень сытные и вкусные, рекомендую! Приехали в 8.00, позавтракали в отели, оставили вещи на ресепшн и ушли гулять. В обед заселили. Номер чистый и уютный, убирают каждый день. Персонал вежливый. А девочка на ресепшн всегда встречает с улыбкой. К первому подъёмнику близко, можно ходить пешком. Кто хочет дальше, можно вызвать такси, вообще не проблема в любое время вас отвезут. Огромное спасибо вам, за то, что делаете наш отдых незабываемым. Рекомендую всем.

Ирен
05 февраля 2022 в 10:00

Отель не плохой. Есть всё необходимое. Персонал приветливый. До подъёмника нужно брать такси или своим транспортом, идти далеко даже без снаряжения

Жанна
04 февраля 2022 в 9:47

Чудовий готель, комфортно, чисто, приємний та уважний персонал, смачна іжа, теплий басейн, великий паркінг. Задоволена, дякую та раджу всім!

Сергей
01 апреля 2020 в 3:53

Відпочивали на Новий рік, готель чистий, привітний персонал, гарне розташування готелю. Напевно це всі його полюси. Бо є багато мінусів. Басейн платний та дуже холодний, шумоізоляція дуже погана, чути все. В номері немає навіть чайника.
Ціна не відповідає якості. За такі гроші в Поляниці є кращі готелі, де після катань - дійсно відпочиваєш. Не рекомендую точно! Ціна надто дорога за такі умови!

Назар
31 марта 2020 в 11:04

Відпочивали в номері стандарт на мансардному поверсі. За ці кошти адекватний номер, але хотілося б чуть більший. В номерах чисто, прибирають дуже часто. Їжа смачна і нормальні ціни, великий вибір страв, привітний персонал. До підйомника 1.5 км, досить близько. Безкоштовна парковка. Є нормальний прокат лиж, хороша функція-замовлення абонементу по ранішній акції зі знижкою 20-30% (не потрібно зранку в касі чекати 30 хвилин в черзі). Готель відвідує багато іноземців. З мінусів можу сказати: в номері було дуже пересушене повітря через проходження труби з кухні (при поселенні на мансардний поверх уточняйте цей нюанс обовязково), і ще не сподобався басейн, хотіли поплавати і нам не вдалося, бо було дуже холодно а самому приміщенні (двері не щільно прилягають, на опаленні басейну економлять). По співвідношенню ціна-якість, тверда четвірка

Виталий
30 марта 2020 в 17:27

Отдыхали в отеле с товарищем 4 суток. Что сразу бросилось в глаза это расточающий улыбки персонал - начиная с парковщика, администратора на рецепциии и заканчивая всем техперсоналом. Идеальная чистота во всем отеле, включая номера для проживания. Чудесная Европейская и украинские кухни. При возникновении какого-либо малейшей проблемы, или вопроса персонал старался мгновенно закрыть проблему и решить задачу. Цена и качество отвечает золотой середине, поэтому очень рекомендую для проживания и отдыха, как молодым семейным парам, так и умудренным опытом супругам.

Darja
11 февраля 2020 в 7:36

Хороший уютный отель, вкусная еда в ресторане, есть бассейн и сауна. Замечательное отношение персонала и месторасположение

Виталий
14 октября 2019 в 19:38

Чисто, удобно. Есть два бассейна один крытый, другой на улице. В номере холодильник, фен. В ресторане очень вкусная форель, рекомендую.

Екатерина
22 сентября 2019 в 6:13

Хороший отель, жили в нем летом, но номера на верхнем этаже маленькие ну очень маленькие, нет лифта, вид с окна плохой попался, а так все нормально, в ресторане можно покушать, качество не плохое.

Наш
16 сентября 2019 в 19:09

Очень чисто, прям стерильно. Отзывчивый персонал, вкусная еда и большие порции. По сравнению с другими местами, демократичные цены.

Юра
05 сентября 2019 в 15:22

Загалом непогано. Якщо конкретно, то з мінусів. Номера дуже маленькі, у ванні погане освітлення, по меню половини страв немає. Великий плюс, і напевно єдиний, це персонал. Дівчинка на ресепшені, бармен і офіціанти рятують тьмяну обстановку.

Юля
13 августа 2019 в 9:05

Дуже привітний персонал, чисто, затишно. В ресторані смачна кухня по нормальним цінам. Дуже сподобалося

Добавить отзыв