UAOTZYV.COM

Готель Магнат

Адрес Делятин, вулиця 16 липня, 186
Телефон +380 (98) 006-90-08
Рубрики Отель
Оценка 4.5 26 отзывов
Похожие компании в категории
Готельно-відпочинковий комплекс Маливо — Делятин, вулиця 16 липня, 36
РЕСТОРАН ВОРОТА КАРПАТ — Делятин, вул. Шевченка, 122 Б
Вишиванка — Делятин, вулиця Прут, 1 Б
Візит — Делятин, вулиця Галана, 33

Готель Магнат отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Alenka
31 августа 2023 в 13:21

Дуже велике дякую закладу, особливо дівчині - адміністратору Вірі та офіціанту Олексію за хороший настрій
Все було дуже смачно, дякую поварам.
Організована робота, все чітко та правильно)
Повернемось сюди ще не один раз.

Варенична
31 августа 2023 в 8:24

Одного вечора я прийшов у заклад Магнат і зустрів офіціанта Олексія дуже гарна щира людина він дуже вічлий і комунікабельний хлопець. І завжди підкаже гарну, смачну страву. А Віра адміністратор завжди гарна сексі і неповторна дівчина. Я раджу завітати у цей заклад всім бажаючим.

Павел
26 августа 2023 в 7:26

Привітний персонал, чудовий власник, басейни теж чудові але не вистачає для малих дітей до 8 років, є чяни дуже класні, меню різнобарвне і смачне.

Юля
20 августа 2023 в 6:12

Заїхали 25.08 пробули 2 дні. Таких комфортних у лапках номерів не зустрічала. Пил скрізь, у ванній кімнаті бруд, павуки, а душова кабіна не зачиняється, запах у номерах затхлий. Щодо комфорту: холодильника, фену, вайфаю немає, на чотиримісний номер було залишено 2 мила і 2 шампуні (не використали). У більшості кімнат навіть немає де просушити одяг. Про кондиціонер взагалі мова не йде. В ночі спати немає як, при жарі 30 градусів вікно не відкриєш бо готель над трасою. Окремо за басейн, купання в басейні не входить в оплату номера, тому доплачували година 50 грн. Не рекомендую готель. Власнику готеля треба замислитися над облаштуванням умов за які люди платять свої кошти.

Оля
14 августа 2023 в 3:16

Приїхали вчора 20 серпня, зайшовши в номер була дуже здивована, що номер такий брудний. Санвузол таке враження, що взагалі ніколи не прибирають, в душі і туалеті чуже волосся, а запах вам взагалі не передати! В номері скрізь павутиння і пил. По кухні також були нюанси, в борщі недоварена картопля, картопля по селянські також не доготовлена! Чоловік замовив пиво, а у нього срок придатності до 30.08, воно вже було кисле! Персонал не привітний, сьогодні при виїзді на мої слова що ми дуже не задоволені ніякої реакції не було і жодного вибачення! Ми повинні були тут відпочивати до 25.08, але вимушені були вчора весь вечір використати на пошук нового готелю. Якщо хтось хоче сюди їхати відпочивати, то подумайте. Краще шукайте інші варіанти! НЕ РЕКОМЕДУЮ

РА ФОРСАЖ
10 августа 2023 в 16:01

Дуже гарне та сучасне місце відпочинку на будь який смак! Чисті та гарні номери, приємна обслуга, два басейни! З солоною водою із джерела, та прісною! Чани! Гарний ресторан) Рекомендую усім, хто любить побалувати себе!

Наталья
29 июля 2023 в 16:21

Дуже сподобалась кухня! Все дуже смачно, особливо борщик! Співробітники такі ввічливі і гостинні, особливо офіціант Олексій та адміністратор Віра - мега круті!

Snezhka
27 июля 2023 в 2:40

Загальне враження приємне.
Територія не дуже велика, але комфортна та доглянута. На території 2 басейни (платні для гостей також), маленький дитячий майданчик, бар. Номери затишні, особливо ті, що виходять на внутрішній дворик і мають балкони. Нам, на жаль, не пощастило, мали вікно на трасу і спати було проблематично. Враховуючи що кондиціонера в номері не було, вікно доводилося відчиняти. Трішки не вистачало в номері шафи.
Їжа неймовірно смачна, і порції - від серця. Насититися може навіть найголодніша людина з 1 комплексного обіду.
І найголовніше на мій погляд - це приємний та чуйний персонал. Скільки ми не зверталися до них - завжди отримували допомогу.
Дякую! Розраховую, що наступного разу зможу поласувати у вас кавою лате)

Олександр
11 июля 2023 в 3:52

Готель-мотель трошки замучений - все стареньке в номері.
Басейни суперові, але пускають всіх з вулиці, що створю дискомфорт.
Персонал +10 балів - все витягують йдучи клієнту на зустріч! Особлива дяка адміністратору Вірі!

Саша
05 сентября 2021 в 3:23

Проживали в номері з балконом, дуже привітний та приємний персонал, чисто та зручно, затишно! Все є для комфортного відпочинку! Дуже гарна територія, багато фотолокацій, є парковка, хороший ресторан та смачна кухня! Все на вищому рівні за дуже приємними цінами!

Виктор
20 августа 2021 в 16:57

Хороше місце щоб відпочити, смачна їжа, приємні ціни. Добрий персонал, допоможе і порадить. Приємно поспілкуватись та відпочити. Навколо багато цікавого, можна багато подорожувати та знову повертатись в це місце.

Наташа
17 июля 2021 в 11:08

Не погана обстановка.
Ліжка зручні. Просто для ночівлі - достатньо.
Мінус - зеркало на шафі розбите.
Їжа, зрештою не погана. Дуже смачний компот. Все стареньке. Але чисто. Привітно.

Лариса-Леся
16 июля 2021 в 9:51

Дуже гарний і затишний готель. Чудова кухня, сауна і привітні господарі.
Зупинялися тут багато разів і завжди були задоволені умовами проживання і чудовою природою Карпат!

Надія
05 июля 2021 в 23:02

Завжди зупиняємося сім'єю, коли в горах. Власники дуже хороші і завжди раді гостям. Дуже смачна кухня. При кожному візиті в заклад в меню є нові страви, що дуже радує! Додатковим плюсом є невелика відстань до Буковелю. Однозначно рекомендую

користувач
15 июня 2021 в 15:12

Дуже гарна садиба. Смачна кухня. Чисті номерм. Приємний обслуговуючий персонал. Раджу всім відвідати Магнат.

Юрій
30 мая 2021 в 12:27

Дуже затишно. Дуже смачно. Можна гарно відпочити і малою компанією і відсвяткувати події з великою кількістю гостей. Рекомендую.

користувач
26 марта 2021 в 1:37

Дуже гарний і затишний комплекс. Тепленькі номери, дуже смачна домашня кухня, привітний персонал. Господарі завжди радо вас зустрінуть та проінформують в плані екскурсій чи допоможуть організувати ваш відпочинок.

користувач
21 марта 2021 в 21:23

Прекрасное место. Чистый и уютный номер, ооочень вкусная и недорогая кухня (вареникам - особый респект), приветливый персонал. Очень удобно ехать на Буковель, есть сауна и дружелюбный котик на территории)

користувач
07 февраля 2021 в 13:42

Дуже гарна садиба. І дуже смачніша кухня. Привітний персонал. Зручне розташування. Я не просто рекомендую, а наполегливо рекомендую.

користувач
16 января 2021 в 6:10

Зручний готель. Гарне обслуговування і привітний персонал. Чисті і затишні номери, сауна з басейном. Дуже смачна кухня.
Обов'язково приїдемо ще не раз!

Добавить отзыв