UAOTZYV.COM

Готель Колиба Колорит

Адрес Татарів, Шевченка, 680 А
Телефон +380 (67) 379-48-39
Рубрики Кафе, Отель, Ресторан
Оценка 4.3 23 отзыва
Похожие компании в категории
АЗС ОККО — Татарів, вулиця Незалежності, 754
Колиба Сузір'я Карпат — Татарів, 16, вулиця Незалежності
Хатинка у Румуна — Татарів, вул. Піги, 10
Стара Колиба — Івано-Франківська обл., Н09

Готель Колиба Колорит отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарина
16 августа 2023 в 0:11

Нам дуже сподобалося, відпочивали з дітьми 10 і 6 років. Теплий, чистий басейн, комфортний номер в якому все продумано до дрібниць. Неймовірно смачна кухня. Поруч є магазини, недалеко атб. Зручно добратися з вокзалу, 15 хв пішки. Дуже затишний готель для тихого сімейного відпочинку, підходить навіть для сімей з маленькими дітками.

Таня
31 июля 2023 в 1:59

Їжа неїстівна, так спаплюжити банош з бринзою ще треба вміти - кукурудзяна каша на воді з недовареними грудками і якоюсь білою хрінью замість бринзи. І недосмажені деруни, з яких ллється олія.

Ольга
26 июля 2023 в 15:36

Гіршого баношу в житті не доводилось куштувати: каша на воді з недовареними грудками, без бринзи, з пʼятьма грамами білої стружки невідомого походження і трьома шматками не білих грибів. Деруни товсті, напівсирі, сочились олією.

Ольга
03 июля 2023 в 8:12

Дуже смачна їжа. Деруни зі сметаною, деруни з мʼясом, сковорідка з мʼясом… узварНу а бограч! Неймовірний. Дуже багато мʼяса і гостренькийРекомендуємо. Ціни звичайні, як і в інших колибах, дуже демократичні. Завітайте, не пошкодуєте.

Ярослав
29 июня 2023 в 0:22

Чудовий сімейний заклад з смачною кухнею. Цікавий інтер'єр, гарна тераса для обіду влітку. Нас відразу попередили, що очікувати замовлення більше години, за це особливе дякую (зазвичай про це говорять уже постфактум, або якщо запитати). Вцілому все по-домашньому смачно та затишно. Єдиний мінус - спочатку важко знайти локацію, ніяких вказівників з головної вулиці немає.

Максим
31 марта 2022 в 20:12

Картошка обычная в этой колыбели готовится прям очень вкусно!

5 звёзд!

Но на первый взгляд было очень неприметное Кафе

Саша
29 марта 2022 в 15:39

Оочень вкусная гуцульская кухня! Большие порции. Грибная юшка и деруни с грибами просто волшебные. Вкусный чай. Тихое колоритное место, однозначно рекомендую

Олександр
22 марта 2022 в 7:21

Хороше місце перекусити. Інтер'єр в "гуцульському" стилі. Харчування досить смачне а ціни хоч трохи не буковельські. Поснідати зранку неможливо а вечером після 20 години на кухню замовлення не приймуть.

користувач
20 марта 2022 в 10:30

Дуже смачно, але чекати по годині щоб зробити замовлення, агресивні люди, не вистачає офіціанта, люди без досвіду роботи в сфері обслуговування, лише два меню на весь заклад

Саша
11 февраля 2022 в 11:42

Хочу оставить свой отзыв о Колыбе Колорит в Татарове, мы сюда ходили кушать. Блюда были вкуснейшие, цены демократичные, гостеприимство на высшем уровне. Очень рекомендую юшку из белых грибов, дранники. Богарач вообще только одно мясо. Все очень вкусно и сытно. Цены - демократичные, средний чек на двоих с первым и вторым выходил 250 грн. Гостеприимство Валентины просто 5 звезд, очень тёплый приём, мы обязательно вернёмся в эту Колыбу и буду. Всем. Ее рекомендовать!

Саша
09 февраля 2022 в 5:23

Заклад дуже красивий, затишний. Їжа неймовірно смачна Господарі дуже милі та привітні рекомендую завітати в колибу "Колорит". Адже пішовши туди один раз - ви захочете туди повертатись дякуємо Вам

Евгения
07 февраля 2022 в 0:10

Відпочивали у готелі розташованому над колибою Колорит. Є всі необхідні зручності, окремий вхід. Найкраще розміщення тут великої компанії або великі дві родини. Спільний вхід та лобі, і окремо два великі номери по дві кімнати з кухнями та санвузлами.
А просто спустившись вниз - місце, де можна відвідати справжні смачні гуцульські страви за доступними цінами. Господарі дуже чемні, відповідальні та добрі люди, завжди підкажуть як найкраще провести свій відпочинок у Карпатах.

Oleksii
06 февраля 2022 в 4:18

Зупинялися компанією 5 чол в грудні для катання на Буковелі. З вай-фаєм, гарячею водою все добре. В номері було дуже тепло. Плюсом є кухонна зона з мультиваркою, чайником, холодильником і міхрохвильовкою. Можна замовити страви з меню на потрібну годину. Дуже смачна домашня кухня за помірною ціною. Дякую Тетяні за теплий прийом. Єдиним мінусом всіх дерев'яних будинків є відсутність звукоізоляції, але після дня активного катання на лижах, сон кріпкий і глибокий.

Александра
24 января 2022 в 8:24

Домашній заклад з дуже смачною їжею. Грибна юшка неймовірна.
Алкоголю немає, але можна принести своє.

Яна
08 ноября 2021 в 3:24

Очень вкусный завтрак.
Брали яишницу, омлет, сырники. Кофе с кофемашины очень вкусный приносят в необычных глиняных чашечках.
Доступные цены, внимательная хозяйка.
По ценам- яичница и омлет 50 и 60 грн. Сырники 60 грн.
Рекомендую. Очень колоритно.
Ребенку понравилась шкура кабана.
Есть детский уголок, где можно занять ребенка рисованием.
Так же есть детский стульчик.

Nadiia
25 октября 2021 в 18:06

Вкусно, большие порции, цена норм
Брали бограч, я не смогла съесть порцию- очень большая! Но бограч мне больше на солянку похож - много колбасы или сосисок было, хотя вкусно!

Вареники вкусные с картошкой!
Свежена - мясо, вкусно и сочно
Все понравилось в общем! Можно кушать

Елена
11 августа 2021 в 4:32

Як готель не погано. Про те там іде ремонт роблять додатково парковку, та щось типу басейна має бути. Заїжджати трохи не зручно на саму територію. Над колибою 2 номери 2 кімнатні і кухня своя з санвузлом. Ми були самі у будинку. Номери перероблені з колиби.
Номери дешеві. 500 грн сутки
Як кафе не смачно ціни трохи зависокі як на таку кухню.

Яна
09 августа 2021 в 17:24

Необычайно вкусно. Царит домашняя атмосфера. Лучший бограч! Заказывали каждый день. Порции большие и цены демократичны.

Никита
08 февраля 2021 в 22:57

Ми не жили у цьому готелі, але ходили сюди снідати та вечеряти.
Хочеться подякувати господарям за смачну їжу і надзвичайну гостинність.
Готують безліч чудових страв, все смачно, до того ж можна зробити попереднє замовлення на зручний час.
Крім того, господарка Тетяна може порадити гарні маршрути для ваших походів та прогулянок, якщо ви запитаєте =)

Юля
08 января 2021 в 20:25

Во время отдыха в Карпатах в декабре 2019,
зашли семьей на огонёк в колыбу Колорит. Уютный интерьер в духе гуцульского колорита, танцующее в такт народным песням пламя камина, вкуснейшая кухня и весёлый персонал кафе, вызывают желание приходить сюда снова и снова.

Добавить отзыв