UAOTZYV.COM

Готель Каскад ,Fаmily Hotel

Адрес Івано-Франківська обл., Поляниця
Телефон +380 (67) 259-72-74
Сайт kaskadhotel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.7 31 отзыв
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель Каскад ,Fаmily Hotel отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
21 августа 2023 в 3:59

По приїзду з відпочинку одразу хочу залишити позитивний відгук. Цей готель ідеальний для відпочинку з дітьми, бо має всілякі розваги - дитячий майданчик, батут, ігрову кімнату. В номері є всі зручності і дуже чисто. Дууууже смачні сніданки, і кухня загалом теж. Ввічливий персонал. Ще супер зручне розташування, і додатковий + це критий басейн і джакузі
Ми дуже задоволені. Дякуємо за гостинність Обовʼязково приїдемо до вас ще, бо це тепер наше улюблене місце

Дима
07 августа 2023 в 17:07

Багато років займаюсь організацією відпочинку для молоді тому маю з чим порівняти.
На сам перед подяка адміністратору, Уляні! Надзвичайно приємна та компетентна людина. Пропоную власникам виділити премію! В номерах чисто, на території все доглянуто та охайно.
Якщо любите смачно поїсти то тут вас навіть здивують смачною кухнею.
Радимо для великих груп та для сімейного відпочинку!

Саша
25 июля 2023 в 5:01

Відпочивали з групою дітей. Це ідеальне місце, оскільки є чим зайнятись, на території різні розваги для дітей різного віку. Басейн великий, теплий та чистий. В просторих номерах все просто ідеально, є все необхідне. Чудове відношення персоналу, особлива вдячність Уляні, за прекрасну організацію нашого відпочинку. Тут можна гарно відпочити з сім'єю, з друзями та з дітьми. Звичайно рекомендую!

Olena
30 мая 2023 в 21:30

Щойно повернулись. Перш за все хочу написати, що це ідеальне місце для відпочинку з дітьми любого віку. Нашим дівчатам 9р, 11р. І 12р. - так майже весь час провели на вулиці, оскільки є чим зайнятись. Басейн дуже теплий та чистий. Номера просторі і чисті. Чудове відношення персоналу. Однозначно рекомендую!

Женя
01 ноября 2021 в 0:47

Житло комфортабельне і з усім що потрібно для проживання, душ, ліжко диванчик, тв, вайфай, праска, фен, одноразові засоби гігієни, рушники, а якщо виникають якісь запитання є доброзичливий персонал, привітний пан Микола який зустрічав нас на ресепшені приблизно о 23: 00 (години заїзду обираєш зручні для себе) розказав про всі зручності (басейн, зал, сніданки, мангал, лазня і тп.) які є на тереторії комплексу та перепитував чи у нас все добре протягом усього перебування. В номері було чисто, є тераска з зоною для куріння біля кожного номера, а якщо щось потрібно все можна запитати на ресепшені.
З єдиних моментів котрі не зручні - це добиратись до центру Буковелю, якщо пішки, прийдеться іти по дорозі на якій приблизно півтори чи два км немає стежки для пішоходів, а рух авто дуже насичений попри вузьку дорогу. І великий плюс - вартість не кусається:)

Оля
26 октября 2021 в 21:23

Ми відпочивали вдвох, я та чоловік, нам дуже все сподобалося, персонал, адміністратор, офіціанти дуже ввічливі і компетентні.
Ресторан дуже гарні й і спокійний, ціни дуже гарні, не високі, меню також гарне, тобто є з чого вибрати, на сніданок (включено в ціну 1200 грн за добу) щедрий щвецький стіл.
Є пару побажань, на рахунок постілі, вона синтетична, і подушки не зручні, тверді, можливо ви їх заміните, але це не зіпсувало нам відпочинку, це маленькі нюанси.

Анна
30 сентября 2021 в 0:54

Замечательный отель, уютный, с тёплым бассейном, завтраками шведский стол и очень красивыми видами на горы. Есть развлечения для детей. Немного разочаровал ресторан по меню- маленькие порции и не вкусно. Но в целом понравилось и хочется вернуться.

Ольга
21 сентября 2021 в 19:02

Жах,! Попередні домовленості і проплата авансу-нічого не варті. За годину до поселення (їдемо в замовленому транспорті) Ми вас не приймаємо (21людину), бо ми сімейний котедж, дорослі діти нам не підходять.
Слів немає, одні негативні ємоції.

Женя
01 сентября 2021 в 15:57

Якщо Ви забронюєте номера на 20+ чоловік, заплатите аванс, і вже будете в дорозі до омріяного відпочинку на 4 дні, Вам можуть скасувати бронь!? Тому, що хтось передумав приймати випускників школи (16-17 років) з керівником групи.

Александр
24 июля 2021 в 23:12

Отель очень понравился.
Номера просторные и удобные. Звукоизоляция неплохая, сырости и плохих запахов нет.
Персонал вежливый и очень клиентоориентированный, принимают как своих.
Детская комната, площадка и батут позволяют развлекать ребенка не выходя с территории.
Отдельный плюс ресторану - готовят очень вкусно, цены умеренные. Завтраки хорошие, каждый может выбрать себе что-нибудь по вкусу.
Сюда хочется вернуться!

Олег
21 июля 2021 в 16:59

Понравился базарчик, очень крутая лавка с мёдом, приветливый парень, рассказывает что продаёт. Очень аккуратно намекнул про мёд с шишечками). В общем классное место.

Марія
19 июля 2021 в 20:20

Готель та відношення-супер! Чисто в номерах, на території, у період карантину у кожному номері захисні медичні маски та антисептики, весь персонал також у масках. Басейн чистий та теплий. Ігрова кімната та шведська стінка для дітей. Нереальні краєвиди) Смачна кухня, особливо грибна юшка:) 7 км до Буковеля та 3 км до Дінопарку. Особливо велике дякую адміністратору Миколі, дуже чуйна та хороша людина! Процвітання вам та міцного здоров‘я!

Денис
19 июля 2021 в 5:43

Відпочивали в кінці січня 2021 р. В загальному враження не погане, в номерах тепло та затишно, їжа в ресторані по типу домашньої, порції і справді маленькі, але й ціни не дорогі, в порівнянні з Буковелем, тому це не мінус зовсім (замовляли 1,2 і компот, щоб наїстися, а дітям порція, якраз норма). Сніданок - шведський стіл на фото. Басейн обіцяли теплий, діти купалися, а нам дорослим, хотілося б теплішої води. Термометра, щоб звірити температуру не було, але вона явно нам не комфортна була. Вигляд з номера на фото. З мінусів, в номері сильно чіплялися до одягу білі кашлатики з постілі. Вони були по всьому номеру, не лише на ліжку. Звернули увагу адміністрації, обіцяли вирішувати питання. Зауваження не лише наше, а й інших відпочиваючих, яких ми зустріли на території. Якщо їдете сюди чорний, синій одяг для вас табу. В загальному за свої гроші нормальний готельчик.

Стася
16 июля 2021 в 13:35

Хочется выразить огромную благодарность администрации отеля, которые встретили как родных и нянчили весь отдых. Спасибо большое за терпение и ответы на все вопросы. Николай и Елена, в который раз убеждаюсь в вашей компетентности. Качественно, чисто, уютно.

Александр
14 июля 2021 в 21:40

Все очень хорошо, вкусные сытные завтраки с кашами, вежливые сотрудники, бассейн, шикарная площадка для детей, вобщем прямо понравилось.
Самое главное: если катаются в семье не все, то те, кто не катается, может отлично провести время в отеле.
Из минусов:
- вонючая вода в водопроводе (или сероводород, или скважина такая, или что-то с трубами)
- плохая шумоизоляция между номерами
- завтраки начинаются в 8: 00, мы просили и нам открывали чуть раньше, но по-любому на подъемники не то что на 8: 00, но и к 8: 30 не успевали, это минус; считаю что для катальщиков надо подстраивать начало завтраков под открытие подъемников, в идеале на 7: 00-7: 30

В целом успехов, отлично провели у вас время!

Игорь
09 июля 2021 в 15:45

Тут все продумано, спокойно и хорошо. С детьми-очень хорошо.
Цены в ресторане в два раза меньше чем в Буковеле (2,5 км). И готовят гораздо лучше, чем в их распиареных ресторанах.

I. Toys
08 июля 2021 в 18:25

Отличное затишное место. Советую, если ищите отдых с детьми.
Закрытый бассейн, Баскетбольная и волейбольная площадка.
Цена/качество.

Лариса
08 июля 2021 в 18:05

Чисто, красиво, уютно, зимой тепло, вкусно кормят и не дорого, уборка по требованию. Расстроило только отсутсвие снега, в остальном все супер, рекомендую

користувач
14 июня 2021 в 16:33

Чудовий сімейний готель. Прекрасне зовнішнє оформлення готелю створює особливу атмосферу свята і відпочинку загалом. Номери дуже чисті, затишні і теплі. Є кава, чай і речі першої необхідності.
Ми приємно вражені усім!
Приїхали з дітками 10 і 3-хр. Готель дійсно сімейний, бо для діток дуже гарні гірки, є дитяча кімната (але це все ми вже пригледіли на весняний відпочинок).
У вартість проживання входить сніданок, що являє собою шведський стіл, страви смачні, їх достатньо. Особливо порадувало наявністю в меню какао - це улюблений напій дітей.
Відпочивали з 22.01.21 по 25.01.21
Рекомендую!

Наталия
05 июня 2021 в 4:57

Були тут три ночі з трьома дітьми. Все сподобалося, діти в захваті від басейну, тарзанки. Хороші сніданки, також можна зробити гриль і поїсти в альтанці

Добавить отзыв