UAOTZYV.COM

Готель ГОРА

Адрес Буковель, Подина 241 Поляниця
Телефон +380 (66) 879-77-23
Сайт gorahotel.com
Рубрики Отель, Банкетный зал, Концертный зал, Хаммам, Массаж горячими камнями
Оценка 4.5 39 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Приватний готель Квітуча гора — Яблуниця, Yablunytsʹkyy Pereval
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель ГОРА отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
11 апреля 2024 в 4:27

Готель чудовий. Місце тихе і затишне, зовсім непомітний персонал. Це значить, що в номері, в ресторації, на території завжди чисто та затишно. Сніданки - досить великий вибір, на будь-який смак. Басейн з підігрівом, СПА і повітря. Для сімейного відпочинку саме те, що потрібно

lyuda1978
13 января 2024 в 1:07

Відпочивати тільки почали, а вже це місце стало рідним!
По-перше, вражає своєю релаксуючою атмосферою - віддалений від основної дороги, тихо, затишно скрізь - від ресепшиона до ресторану, від масажу до спа- зони - всюди почуваємось як вдома
По-друге, ненав'язливий і одночасно професійний сервіс приємно вражає: Анна в ресторані і смачно погодує, і обзорну екскурсію влаштує, відповівши на всі наші численні питання, а ніжні ручки справжнього майстра будь якого виду масажу Марії м'яко розслаблять і подарують нірвану для втомленого тіла.
Чиста територія, комфортний просторий номер з видом на гори і ліс, який вечорами припрошує сніжок, білосніжні постіль та полотенця наче його продовження!
Та й взагалі - самі найкращі відгуки цьому чудовому "пряничному будиночку" в серці смерекових гір

Оксана
10 января 2024 в 11:07

Готель: хороший, але звукоізоляція дуже погана. Адміністратор Анна просто супер
Ресторан: дорого, порції маленькі

Юлия
30 ноября 2023 в 16:21

Хочу виразити велику подяку готелю Гора!
Відпочивали з 08.12.2024, персонал привітливий, радісний, номер дуже гарний, чистий, кровать гігантська, вид з вікна дивовижний, прибирання щодня.
Хамам краще за Турецький, сніданок шведський стіл - вибір на будь-який смак, в ресторані така смачна їжа і великі порції, що просто не дійти до номера.
Усе дуже сподобалось, ще і дали презент при виїзді.
Дякуємо вам та багато гостей

Христина
21 сентября 2023 в 2:08

Готель не рекомендую. Сніданки дуже бідні. Якщо просто повечеряти чи пообідати ціни космічні і ненаїстеся. В першому корпусі де рецепція просто якийсь неприємний запах. І постійно гудить насос від басейну. Вибирали цей готель тільки через те що відкритий басейн з підігрівом. Спа, дуже бідне і ходити по сходах вам просто набридне до басейну. Ресторан, це окрема історія. Дуже непривітний персонал. Хоч на цілий готель було тільки 3 сім'ї з дітьми, але вони постійно їм заважали. Ціна завищена на їх сервіс.

Диана
19 сентября 2023 в 10:50

Наше перебування в готелі у Карпатах було чудовим досвідом.
Номери були чистими, затишними і добре обладнаними. Привітний персонал, гарне обслуговування, смачні сніданки
Також нас вразив басейн с теплою водичкою) Він був великим, чистим і добре доглянутим. Поєднання гірського пейзажу і можливості поплавати було неймовірно приємним, Це був ідеальний спосіб розслабитися після гірських прогулянок.

Враження від готелю були дуже позитивними, і ми б з радістю повернулися б сюди для наступного відпочинку у Карпатах

Юлия
30 июля 2023 в 2:55

Готель просто чудовий! Якщо їхати знов сюди, то тільки в цей готель.
Дуже привітний персонал, смачні та різноманітні сніданки, чисті та охайні номери. Гарне спа, яке включено у вартість, а також теплий великий басейн з чудовим краєвидом на гори! В басейні купалися навіть, коли температура повітря була 18°, вода десь 26-27°.
Дитина повністю щаслива! В басейні є різні надувні штуки, навіть рожеве фламінго. Є халати та окремі рушники для спа та басейну без доплати. В пішій доступності пару магазинчиків, де можна купити все необхідне!
Особлива вдячність адміністрації, які дуже спокійно та лагідно відреагували, коли дитина загубила улюблену іграшку, та допомагали у пошуках.
Взагалі, "Гора" - це саме те, щоб класно відпочити в любий сезон!

Саша
29 июля 2023 в 2:25

Відпочиваю з дитиною в Горі з 2019 року. Три роки це вже улюблений наш з сімʼєю готель️Персонал дуже приємний і турботливий. Спа зона з безкоштовнимхамамом, сауною покорила моє серце… басейн з підігрівом, з пологим входом для маленьких діток, джакузіА яка смачна їжа в панорамному ресторані… під звуки саксофону… короче-однозначно рекомендую!

Таня
20 июля 2023 в 15:34

Нещодавно повернулись з відпочинку.
Хочеться поділитись з іншими, щоб люди могли зробити правильний вибір готелю.
Дуже поганий вай-фай, якщо Ви думаєте, що зможете попрацювати з номера, то ні, не зможете, адже більш-менш нормальний вай-фай був лише на площі біля басейну та у ресторані.
Далі, якщо Ви оберете номер у будівлі де є рецепція, то будьте готові вранці прокидатися від технічних звуків, які почуєте, адже в цій будівлі зверху розміщений басейн, тому будьте готові прокинутись не за власною волею, а за волею басейна)
Далі, у номері не було ні шафи, ні відкритої, ні закритої, лише стіл та тумба, яка розрахована щоб покласти сумки.
Йдемо далі, в номері не було холодильника, про що навіть не могли подумати, і не уточнювали цю інформацію, коли обирали готель, адже ні разу не було такого, щоб в номері не було міні-холодильника.
Окрема подяка Іванні з рецепції, яка допомагала відносити наші контейнери для заморозки, адже для нас важливо було, щоб певні ліки завжди були у холоді, тому так викручувались.
В номері не було чайника, лише 2 стаканчики.
Також по суті не було балкону, лише його дуже вузька імітація (для розуміння на той «балкон» не влізе жоден стільчик, не говорячи вже про людину у тілі).
Далі, при бронюванні обговорювалось одне суцільне ліжко - по факту отримали 2 зʼєднаних між собою ліжок.
Сніданки були звичайними, нічого поганого не можу сказати.
Також сподобалась душова кімната, простора і доволі нова.
Також немає кондиціонера, тому спати було жарко, а вікна не відкривали на ніч, адже з другого поверху чудово все чулось, що відбувається на парковці.
Також сподобалось прибирання, яке було дійсно щодня.
Загалом склалось враження, що готель не доведений до кінця, ніби почали ремонт, але не закінчили багато чого для зручності гостей.

Вика
18 июля 2023 в 7:27

Готель сподобався, гарний басейн з підігрівом, дуже смачний ресторан з адекватними цінами, лише ціна на пиво здивувала 150 грн за бокал щось занадто) сніданки включені досить непогані.
Питання є до номерів, в номерах не має холодильника, як на мене то це дуже великий мінус особливо якщо подорожуєте з дитиною, в меню ресторан не має йогуртів, творожків, снеків. Також не має кондиціонера, після обіду сонце нагріває номер то температура не комфортна. Також в номері немає шафи лише вішак. І ще іноді воняє з річки та мусоровозок.

Tata
18 июля 2023 в 3:57

Чудовий готель для комфортного відпочинку! Привітний та дружньо налаштований персонал. Особливої уваги заслуговує індивідуальний підхід власників.

Дарья
01 июля 2023 в 2:25

Дуууже тут сподобалося, от саме те, що я шукала) смачна їжа, крутий вид з вікна, власний балкон, дуже зручний номер (окреме дякую чарівницям-покоївкам), басейн
І персонал у вас просто сонечки Завжди усміхнені, роблять максимум, щоб гості були задоволені
Жалкую тільки що мало побула

Женя
14 июня 2023 в 23:43

Ресторан просто супер, дуже смачно, великі порції, а ціни адекватні. Вишуканий дизайн, милий персонал, все супер! Дякую! Рекомендую!

Анна
25 апреля 2022 в 16:07

Відвідували сауни

Дуже задоволені
Все дуже естетично, гарний музичний супровід в саунах, запах бергамоту у римській парній прекрасний? Просторо!
Дякую

Яна
19 апреля 2022 в 7:18

Атмосферно. Привітний персонал, смачна кухня і досить демократичні ціни. Спа - 2/5. Геолокація-гарний краєвид. Доїзд-бездоріжжя

Саша
21 марта 2022 в 23:00

Проживала в іншому готелі, але для масажу та смачної вечері обрала готель Гора, і була дуже задоволена. Мастер по масажу Ірина - крім самого оздоровчого масажу ще проконсультовала та дала поради щодо майбутніх фізичних навантажень які будуть корисними саме моєму тілу, плюс навіть сам масаж по часу тривав довше ніж було заявлено. Після сеансу було максимально знято все напруження та зажатості з тіла

Наступного разу плануємо зупинитись саме в цьому готелі, тому що все дуже сподобалось

Саша
10 марта 2022 в 1:38

Отличный отель! Очень приветливый персонал, шикарная кухня! За завтраки отдельное спасибо поварам! Вид из окна просто сказка! Все очень достойно! Обязательно вернёмся к вам ещё!

Анна
09 марта 2022 в 6:37

Это самый отвратительный чан из всех! Никому и никогда не советую его посещать! С тепмературой в 35 нам 2 часа обещали что-то сделать. В итоге мы остались без чана, денег и извинений! Нас сделали виноватыми в том, что мы не ушли раньше! Это полный абсурд!

Артем
22 февраля 2022 в 11:05

Это тот случай, когда впечатления обязывают написать отзыв.
Хоть мы и заселились в другой отель, но проходя мимо и увидев невероятной красоты панорамный ресторан с улицы мы решили в него зайти и с этого момента в свой отель мы приходили только ночевать.
Кроме очень красивого вида, в ресторане вкуснейшая еда и отменный персонал. Особая благодарность Виталию, его даже официантом не назовёшь… это было как зайти к другу в гости поболтать и очень вкусно поесть! (Шутки про лелеку запомнили и увезли с собой) Говоря про персонал, невозможно не отметить администратора spa Иванку. Лучший чай, теплейший халат, забота и уютная атмосфера, которою она создаёт, оставляет впечатление не меньше, чем само посещение spa. Очень советуем попробовать массаж - одни эмоции непередающиеся словами!
Этот отель украл наши сердечки Спасибо за тёплый приём!

Оксана
20 января 2022 в 2:43

Чудовий вид на гори (жили у номері 15).
В номері тепло, навіть надто.
Хороші сніданки, які були включені у вартість проживання.
З мінусів - досить дорого, вода з крану має злегка неприємний запах.
Але всю погоду, так би мовити, зробив панорамний ресторан
Просто топчик️
Атмосфера, смачно і обслуговування пьорфект. Респект офіціанту - надзвичайно приємний і компетентний (шкода, не знаю як його звати). Бейджик у офіціантів був би доречний?

Добавить отзыв