UAOTZYV.COM

Готель Ганц

Адрес Поляниця, Готель Ганц
Телефон +380 (96) 387-77-55
Сайт skilift5.ganz.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.2 32 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель Ганц отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
22 октября 2023 в 21:24

Дуже гарний отель!
Новий, дуже чисто. Привітний і дбайливий персонал. Смачний ресторан, зокрема сніданки
Спа зона сподобалася
Рекомендую всім
Дуже зручне розташування

Кира
21 июня 2023 в 6:59

Прекрасний отель. Гарний номер, є все необхідне, чисто. Смачний ресторан, один мабудь із не багатьох в Буковелі де смачно готують. Два басейни та зона спа теж дуже сподобались. Задоволенні на всі 100%.

Татьяна
09 июня 2023 в 17:19

Шукала готель для гарного відпочинку на день народження чоловіка. Все вдалося ціна якість відповідає реальності. Дуже привітний персонал. За чистотою слідкують. Смачна їжа, повару Дякую окремо. Сніданки супер, особливо сподобався бармен- офіціант Максим. Спа теж чисто, і гарно. Соляна кімната, сауни, басейн. Вихідні пройшли чудово. Радимо цей заклад для відпочинку у двох так і для сімейних пар є дитячі кімнати, і все необхідне для перебування з дітьми.

Юлія
11 мая 2023 в 1:32

Відпочивали в червні 2022 року. Готель сам гарний, номери чисті, персонал привітний. Все було б круто, якби не одне вагоме «але». Ніде не було написано, ніде не було попереджено, що спа було закрито на ремонт в той час, хоча їхали суто через нього. На букінгу писало, що спа і відкритий басейн включено.
В кінцевому результаті, коли зіпсувалась погода, ми не
мали чим зайнятись.
При заселенні дівчинка на рецепції сказала, що сніданок, відкритий басейн і спа включено, а те, що останнє на ремонті дізнались від хлопця на барі, коли вирішили піти туди. Пробували купатись в басейні, але, враховуючи погоду і те, що для нас 28-29 градусів це не комфортна температура води, це теж не вдалось. Ще трохи напрягали робочі, які постійно ходили навколо і щось робили. Відпочинок був зіпсований. Фідбеку ніякого не отримали.

Владимир
26 июня 2022 в 14:29

Все було на вищому рівні: сніданки смачні, чисті та комфортні номери, затишна спа зона, простора кімната для сушіння спортивного спорядження. Однозначно рекомендую!

Владимир
25 июня 2022 в 18:14

Я на милицях, і дійти від входу до машини майже неможливо! Беруть такі гроші, а почистити паркову (при тому що вона і так манюнька) не можуть.

Василий
21 июня 2022 в 14:25

Готель з ідеальним розташуванням, але настільки хамський персонал який не відреагує на жодне ваше прохання. А на виїзді припише послуги якими ви не користувались. Не перший рік на Буковелі і завжди задоволений. А цей готель не рекомендує нікому хто знає що таке сервіс!

Максим
17 июня 2022 в 11:33

Зручне розташування-відразу біля підйомника, комфортні номери. Приємно здивував ресторан стравами та професійним обслуговуванням. Рекомендую однозначно!
P. S. Стейк Шатобріан- витвір кулінарного мистецтва.

Саша
19 марта 2022 в 13:56

Массажист Сергей нанёс вред моему здоровью, после массажа у меня начались сильные боли в шее и головные боли, головокружение. Я не спала всю ночь, прийдя утром на следующий день он осмотрел мою шею, немного массажировал и взял 600 грн, я была шокирована, ни каких извинений. Он делал так больно массаж, на мои просьбы не делать так больно, он говорил надо терпеть, а потом менеджер Тарас вместо извинений сказал что я сама виновата в том что массажист садист. Мне не показали мёдицинские документы массажиста и даже не говорят фамилии. Мое состояние ухудшается с каждым днём. Я уже 3 недели не могу восстановится после этого массажа, он нанёс такой вред моему здоровью и вместо извинений взяли с меня ещё больше денег и обвинили. С таким хамством я не сталкивалась ни где. Массажист Сергей не профессионал, а строит из себя супер врача и очень наглый человек. Кто оплатит мое лечение после этого массажа?

Юрій
07 октября 2021 в 5:13

Номери продумані, все з добротних матеріалів, обладнання. Ліфт +. Спа чудове, цього року додали джакузі. Басейн чистий і теплий. Розташування в центрі всієї інфраструктури.

Марина
23 августа 2021 в 20:49

Отель дорогой, нет кондиционеров, не во всех номерах есть балконы, разложенная кровать для ребенка полность блокировала нормальный подход к двуспальной кровати. Самый большой минус отеля - ресторан, а точнее ужасно хамовитый официант. Цены в ресторане высокие, когда мы пришли туда на ужин кроме нас посетителей не было, я попросила стакан воды выпить таблетку, мне его не принесли, нахамили и т. Д. Нас было пятеро, имевших намерение поужинать в ресторане, но после всех этих грубостей мы из ресторана ушли не поужинав. Так же официант был без маски, не усадил нас за столик, который нам приглянулся и ещё много неприятных моментов. Не советую тут питаться, гостей не уважают и не привлекают. Книга жалоб и предложений так же не находится в свободном доступе, ее прячут у администратора, который на месте далеко не всегда. Остальное нормально. В целом нормально. Подходящее слово для этого отеля - нормально.

Lily
17 февраля 2021 в 4:40

До номерів і персоналу рецепції, гувернантів питань немає! Номери дуже класні, підігрів підлоги, тепло, гаряча вода, дуже чисто і гарний інтер‘єр. АЛЕ!

Ресторан - жах! Сніданок добрий! Але якщо ви хочете пообідати чи повечеряти, то готуйтесь до того, що з ітак невеликого меню більшості позицій немає. Коли ми відпочивали величезною компанією
Із дітьми, склалось враження, що страви були лише ті, у яких міститься картопля! Попросили дитині макарони звичайні зварити і потерти сиром, чекали годину, принесли холодні макарони з куском сніданкового сиру просто подертим на шматки зверху тих макаронів, і ще й взяли як за повноцінну пасту 4 сири!
Чого не спитаю - нема в меню. Салат один в наявності - Цезар. Ще й офіціанти возмущться і питають «а чим ви не довольні? ! »! Ми приїхали з дітьми на відпочинок, ми не маємо сил та бажання ходити шукати нормальний обід чи вечерю для дітей, а хочемо сісти в готельному ресторані і смачно поїсти, розслабитись, насолодитись відпочинком, а не вибирати з кількох страв і то переважно з картоплі, чекати і чути хамське ставлення. Невже так важко придумати дитяче меню і мати на по готові якійсь котлетки заморожені навіть, млинці з сиром чи м’ясом, нагетси, зварити гречку з маслом або хоча б пельмені? Піцу? А змучені чи то незадоволені офіціанти, які ще й сперечаються - це взагалі зіпсований настрій! Неприємний осад!
Спа - ще одне окреме питання. Стоїть біля басейну недороблене джакузі з будматеріалом. Римська парна то холодна, то так шкварить в обличчя, коли сидиш, що аж пече, соляна сауна не працювала ‍️ Басейн норм, але на хороше спа не тягне аж ніяк, надто голосна назва для готелю, на приставку спа не заслуговує.
Розташування хороше. І дуже ввічливі дівчата з клінінгу, гарно прибирають, одразу принесли і застрелили дитяче ліжечко, долили мило, змінили рушники. Загалом сам готель мені сподобався, але ресторан і спа - ставлю по 1 балу, керівництво, зверніть увагу, бо дуже псує враження про весь готель у цілому.

Oleksandra
11 января 2021 в 6:23

Отель у 5 подъемника, помещение для хранение лыж очень удобное с теплой сушкой для ботинок. Номера комфортные и чистые (Улучшенный двухместный номер). Единственный минус - в номере было слышно шумы с коридора. Были в марте 2019.

Юлия
05 мая 2020 в 13:23

Загалом готель досить непоганий. Проживали у березні 2020р. Зручне розташування: біля витягу N5,2 хв. До центральної площі. Є власний басейн, сауна (платна, навіть для проживаючих). Власний підземний паркінг і достатньо гостьових парковочних місць.
Хороший ресторан, правда, дитячого меню немає. Страви з меню мало підходять для дітей.
Є ложка дьогтю, або як я називаю «сервіс по-українськи». Забронювали два покращених номери з диваном за місяць наперед! Внесли 50% передплати. По заїзду нам надали один номер покращений: велике ліжко kingsize 1,8 м. і диван. А другий - меншої площі, без дивану, з ліжком 1,6м. На рецепції весь час нас намагалися переконати, що вони рівноцінні. При цьому перерахунок не зробили, і продовжували на біле казати чорне.
Знайте, у всьому світі в готелях коли немає номерів замовленої категорії - їх компенсують номером ВИЩОЇ категорії, а не нижчої, або роблять знижку.
Лижна кімната - розташована ззовні. Вказівників на неї немає: ні в самому готелі, ні на рецепції, ні на вулиці. Не дуже приємно із спорядженням підніматися на другий поверх на рецепцію, щоб тобі знову як напіврозумному пояснили, що треба вийти з готелю направо, потім знову направо, там побачите коричневі двері, на яких коричневим шрифтом (який видно лише з певного ракурсу) написано Ski Room. Вказівник має бути зрозумілим настільки, щоб у людей не виникало питання по три рази питати, де та сама кімната, а рецепціоністам тричі роздратовано пояснювати.
Самі лижні шафи сучасні, написано, що з сушкою. Але сушка НЕ ПРАЦЮЄ! Або не включається - як звечора лишили мокрі черевики, так зранку такі ж мокрі і вдягли.

Ольга
29 апреля 2020 в 12:35

Спасибо огромное за прекрасный отель и Спа. Расположение супер, прокат, ски пасс, подъемник, ski room, все рядом. Запах натурального дерева, из номера, привезли с собой. Обязательно будем снова! ️️️ P. S: чуть подтянуть ресторан, что бы не ходить на сторону

Анна
23 апреля 2020 в 10:58

Отличные новые номера, находятся в центре возле подъемника, персонал очень приветливый и дружелюбный Чисто, остались очень довольны)

Ирина
07 апреля 2020 в 22:46

Отличное расположение отеля, каждый день радовались. До подъемника 10 метров. Удобная раздевалка с шкафчиками с подогревом до сушки вещей. Завтрак разнообразный и действительно вкусный. Однако когда заказали доставку в номер не очень понравилось - люля-кебаб, паштет и картошка фри. Все блюда достаточно средние как на ценник в 700 грн на двоих. Дополнительная плата за спа конечно жлобство. Но утром бассейн пустой.
Вообще приехали бы ещё сюда, расположение отеля оооочень решает

Виолетта
03 марта 2020 в 5:22

Отель оставил замечательные впечатления!
Расположен прекрасно- прямо у 5-го подъемника. Предусмотрен закрытый паркинг и просторная комната для сушки и хранения лыж. Есть лифт. Персонал очень приветливый и профессиональный.
Порадовала спа зона (бассейн, соляная сауна и Римская парная), удобные продуманные раздевалки и БЕЗУПРЕЧНАЯ чистота. Поначалу как то странным казалось то что за спа в вечернее время нужно доплачивать, но потом оценили это как преимущество, Благодаря этому в спа никогда не было слишком многолюдно и была возможность по настоящему насладиться. Номер - мы жили в улучшенном двухместном: качественная мебель из натурального дерева, очень приятный деревянный пол, удобная кровать с прекрасными спальными принадлежностями, просторная ванная комната с высококлассной сантехникой и полотенцами. Прекрасная Уборка номеров и ежедневная смена белоснежных полотенец.
В отеле есть ресторан, завтрак буфет -все свежее, вкусное, как по мне -на любой вкус (я Веган) ; достаточно хороший кофе. Обслуживание внимательное и профессиональное, посуда и интерьер понравились. Ужинали все дни с удовольствием!
В общем однозначно рекомендую! Атмосфера отеля отражает вложенные любовь к посетителям, знания, умения и опыт. Спасибо!

Геннадий
23 февраля 2020 в 0:28

Только приятные впечатления. Новый отель с качественной мебелью и дорогой сантехникой. В отеле работает профессиональный коллектив, которым управляет хазяин- добрейшей души человек. Редко пишу отзывы, но сейчас не удержался похвалить. Рекомендую всем.

Pavlo
17 февраля 2020 в 9:19

Прекрасне місце та чудовий сервіс. Здається вже четвертий раз ми тут. Дуже зручне розташування, недалеко до підйомника. Завжди є вільне місце для паркінку автомобіля. Привітні господарі, гарно зустрічають. Затишні та зручні номера. Завжди тепло, навіть гаряче. Є кімната для сушки речей, тому на ранок ваші черевики для лиж/бордів і рукавиці завжди будуть сухі та теплі. Із задоволенням можу рекомендувати. Відчуваю, що приїдемо сюди ще не один раз.

Добавить отзыв