UAOTZYV.COM

Готель Bukville

Адрес Поляниця, Буковель, участок Вишні, 309
Телефон +380 (96) 587-20-30
Сайт www.bukville.com.ua
Рубрики Отель, Кафе, Пансионат, Спа-салон
Оценка 4.4 61 отзыв
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Готель Bukville отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
16 января 2024 в 3:03

Їздили відпочивати з подругою удвох, спочатку вказала номер з окремими ліжками, але потім, подумали, що буде зручніше одне, я повідомила про це, запитала чи можливо все таки одне ліжко на що мені відповіли, що без проблем, але заселили таки в номер з окремими. Ну це нюанс.
З позитивного: чистий, охайний, теплий номер, привітний персонал. Гарне спа, але невелике. Сподобалось джакузі на 6 поверсі, з можливістю покурити кальян з гарним краєвидом.
Стосовно сніданків: дуже посередні, вибір великий, але по смаку, не те. Рис з ковбасками був дуже жирний, а наступний сніданок з креветками - був пересоленим, ніби креветки в солі вимочили. Загалом сніданки на 4/10.
Інше з меню все сподобалось, піца, паста, салати та десерти були смачними, помірні ціни.

Загалом враження хороші, повернулась б ще сюди.

Донара
09 января 2024 в 13:19

Обслуговування та персонал -10/10! Співвідношення ціни та якості! Видно, що персонал дуже старається!
Готель новий, усе чистенько, спа нове, на даху 2 відкритих джакузі також з баром! Ресторан смачний, їла частіше там тому що в інших ресторанах дуже жирна їжа! До підйомника не далеко, хв 7 йти, приїхати на лижах можна прям до готелю, до нього є спуск з траси напряму!

Водій трансферу готелю Олег -веселий та пунктуальний, підкаже усі можливі розваги у Буковелі!
0 (96) 119 13 05 Олег

Валя
01 ноября 2023 в 21:06

Їздила відпочивати на свій День Народження. І залишилася дуже і дуже задоволена. Готель привітав, я навіть цього не очікувала.
Номера нові з гарним ремонтом, смачна їжа, привітний персонал. Все на вищому рівні. Окремо хочу виразити вдячність Олегу. Неймовірно цікаві екскурсії; вчасний трансфер з найліпшим сервісом. Дуже привітна та добра людина.

Я залишилася тільки з приємними враженнями. Рекомендую.
(До головного підйомника 10 хв пішки, що дуже зручно)

Ксения
27 октября 2023 в 4:14

Дуже приємний персонал!
Номер дуже теплий (5.11.23) вночі вставала підкручувала нищу температуру) постіль просто як хмаринки! Дуже зручне ліжко, все чистенько! Ціна-якість супер! В кінці нам подарували знижку на наступне заселення в їхньому готелі (дуже приємно)

Катерина
22 октября 2023 в 23:41

Гарний готель за не великі гроші! Це близько до розваг у Буковелі, розташування не на горі, біля супермаркету та стоянки автобусів. Як на мене, ідеальне розташування. У кімнаті був величезний балкон, з видом на гори, сама кімната простора, але чомусь два матраци на двоспальному ліжку, що є дуже не зручним. Стіни були тонкі і вночі прийшлось заспокоювати пияків через стінку, але в цілому на враження про готель не вплинуло. Ми святкували день народження у спа на даху, в джакузі, куди нам принесли привітання у вигляді солодких суші та шампанського. Ще було приємністю те, що можна замовити сніданок у кімнату і ціни дуже демократичні, порівняно з Києвом. Приїдемо ще!

Даніелла
09 октября 2023 в 23:14

Обираючи місце для відпочинку, наш вибір впав на цей готель. Враження неоднозначне, ніби і все супер, але є деякі моменти, які псують картину. Почнемо певно з позитивних моментів: затишний та теплий номер з усіма зручностями. Зручно, що СПА є у тебе в готелі, і тобі не треба нікуди виходити. Дуже класна опція доставки їжі з їхнього ресторану в номер. Готель знаходиться в 5 хвилинах від автобусної станції. А тепер мінуси. Перше, це очікування/реальність. Нам обіцяли балкон з видом на гори, а по факту ми бачили з балкону дрова та ліс. Було би ок, якби одразу були реальні фото. Обіцяне ліжко king size виявилось просто двома стандартними зʼєднаними ліжками, тому ми стикнулись з проваллям всередині ліжка. Також на сайті було вказано, що номер зі звукоізоляцією, але насправді виявилось не так. Ми добре чули шуми з інших номерів, думаю інші так само. Технічний персонал кожен ранок робить обхід та питає чи потрібно прибирання. В один з таких ранків, я була зайнята розмовою по телефону, але я чула, що хтось настирливо ступить у двері. Так як я була зайнята, не мала можливості вийти та сказати, що прибирання не потрібно. Але потім я почула, як відкриваються двері у наш номер, звісно я одразу побігла. Дивно, що персонал не розуміє, що якщо не відкривають, не потрібно вриватись у номер. Це створило почуття, що в будь який момент до тебе можуть увійти, коли ти цього не хочеш. Якби я була гола, або була зайнята іншими делікатними справами, до мене теж би у номер зайшли, якби я не відкрила? Ну і на десерт… Їжа, яку ми замовляли у номер була звісно дуже смачна, але коли ми замовили роли з креветкою, нам принесли без креветок, і лише через деякий час вони згадали що не поклали їх нам, та принесли окремо. Все би нічого, звісно такі ситуації бувають, я би про це і не згадала. Якби наступного ранку мені разом зі сніданком принесли чиїсь волосся. Я замовила американський сніданок, в салаті якого був величезний чорний волос. Я повідомила це ресторану, та не стала більше їсти салат. Але далі, у картоплі я також знайшла волос. Після цього вже і їсти нічого не хотілось. В якості вибачень принесли тортик та інший сніданок.
Загалом, це звісно не те, що я очікувала від цього готелю. Наступний раз буду думати, чи готова я знову до такого.

Сергей
04 октября 2023 в 11:53

Відпочивали з дружиною з27.09.23по30.09.23
Нам все сподобалося і залишилися лише добрі враження.
Чудовий готель! Сподобався. Персонал просто супер!
Адміністратори привітні та допомагали з будь-якого питання.
Дівчата Ви на своєму місці)
(Окрема подяка пані Тетяні, заселили нас раніше для нас це було важливо)
Офіціанти в ресторані теж дуже привітні, акуратні та уважні!
Окремо подяка офіціантці Тетяні вона (бджілка Майя)
Кухня дуже смачна! Все свіже. Приємна та затишна атмосфера. Нам все сподобалося.
Рекомендую цей готель для відпочинку!
Дякую Вам за гарний відпочинок!

Іван
28 сентября 2023 в 2:07

В готелі дуже сподобалось! Гарні стильні і сучасні номери (у нас був люкс з видом на гори, фото з вікна номеру додаю). Класні джакузі на даху готелі. Басейн на першоий поверсі - досить маленький, але якщо у спа не багато людей тоді ок. Дуже сподобалась піцерія при готелі - нічого від неї не очікував, але насправді дуже смано, хороші сніданки, безкоштовна доставка в номер. Все класно, рекоменду!

Александра
12 сентября 2023 в 9:36

Готель зовсім не сподобався, в номерах дуже спекотно та душно, кондиціонерів немає, в номер заходили навіть коли залишили табличку «не турбувати» басейн в спа дуже малий, навіть 1 ти там не поплаваєш, а там завжди є достатня кількість людей. Лаундж зона дуже бідна, настільних ігор дуже мало і вони не цікаві, врятував настільний футбол, але він на половину зламаний. Висить кондиціонер, який не вмикається. А на вікнах немає штор. В перший день ми зайшли в спа заплатили гроші і там не працювала баня та хамам - нам навіть не запропонували знижку. В номері здвинуто 2 ліжка замість 1 двухспального. Нам в номері залишили брудну шкарпетку чиюсь. Більше не повернусь туди

CUBE
01 сентября 2023 в 16:32

Сучасний отель, гарний дизайн, в день народження від отелю отримав комплімент (шампанське, та роли) ціна / якість супер.

Женя
17 августа 2023 в 23:53

Ну що сказати, в номері не було гарячої води. На рецепції сказали, що виправлять цю ситуацію, але нічого не змінилось. Номера найс, але номер з виходом на стройку це просто топ, їдеш в Буковель відпочити, прокидаєшся зранку і бачиш це… Номера на 5 поверсі взагалі жах, чутно джакузі на 6 поверсі і всі розмови з закладу вище, виспатись майже неможливо. Ще вас попередять на рецепції що доставка в номери безкоштовна, але ніхто не скаже про знижку при самовиносі з дон япона, хоча їжа там теж не найс, вона абсолютно ніяка.

Люда
02 августа 2023 в 23:13

Готель топчик за свої гроші. Розташування - шикарне, все поруч. Номери гарні, чисті, просторі. Їжа смачна, дуже сподобалось джакузі на даху, просто нереальні краєвиди!

Єдиний мінус - замаленький басейн і у ресторані майже завжди повна посадка, доводиться чекати на столик. Але загалом враження дуже позитивні.

александер
17 мая 2023 в 3:47

Досить свіжий готель. Красиві чисті номери. Близько центру. Навколо розвинена інфраструктура. Супермаркет, нова пошта, зарядна станція.
У будівлі є піцерія-суши-бар.

Мінуси – поганий вай-фай.
Гаряча вода у номерах я би сказав тепла та не гаряча.
Шумоізоляція могла бути і кращою.
Близькість до дороги дає свій шум цілодобово.
Умивальник окремо від душової та туалету - дуже дивне рішення.

Глеб
17 марта 2022 в 0:23

Не возвращают деньги за отмену бронирования с 27.01. Никто даже не связался со мной ни разу за 3 недели, чтобы уведомить о причинах не возврата средств. Каждый день обещают вернуть в ближайшее время, но так длиться уже 3 недели. Прийдется обращаться за защитой своих прав.

Павел
04 марта 2022 в 17:08

В целом приятный и чистый отель. Свежий ремонт.

И это было б 5/5.1. Парковка. Парковочных мест недостаточно. С трудом и с помощью лопаты получилось припарковаться.

2. Температура. Заселились вечером. В номере было холодно +-16 градусов. Батареи слегка тёплые. Вода в душе аналогично. Кондиционера нет.

3. Вид на горы. Специально бронировали номер дороже с видом на горы. И видно было в далека верхушки гор за другими отелями только.

4. Шумоизоляция. Соседей слышно, как будто мы в одном номере. Слышно разговоры, фен, как идут по лестнице. Расслабься не получилось.

5 Ресторан. Нет QR кода меню на столе. Нашли на страничке в инсте. Успели выбрать и нам принесли меню.
Пицца «Диабло» вообще не острая. Без восторга от сковородки со свининой. Вкусно, да. Возможно были большие ожидания.

6. Кровать. 2-х спальная кровать состоящая из 2-х матрасов было удивлением.

Однозначно отмечу что номер просторный. Есть балкон. Есть халаты и тапки. Много ниш и полочек для вещей. Современная душевая комната. Приятная девушка на ресепшн, с красивой речью.

Марианна
01 марта 2022 в 5:43

Отель хороший, близко от первого подъёмника, номер был просторный.
Но один огромный минус у тех, кто как и мы, жили в 1-вом корпусе: просто ужасный запах по всему стояку от ресторана на первом этаже, прямо вонь. Советуем вам закрыть прямой вход в ресторан из отеля, чтоб эта вонь не поднималась по лестнице к номерам.

Dmytro
27 февраля 2022 в 13:49

Супер! Завжди щось нове і цікаве. Персонал, від слова вау! Відвідайте не пошкодуєте. Відпочинок тут це саме то!
PS: зона спа і кальянна, це те нове і цікаве вже зараз! Чекаємо на дракулі!

Виктория
24 февраля 2022 в 16:52

Заселились вчера, все очень нравится!
Чисто, большой номер со всеми удобствами, была уборка. Очень уютно! Девушка на рецепшен очень приятная! И отдельная благорность за спуск с горки 1е к отелю, правда спуск чисто фрирайдерский, если его чуть расширить будет топ!

Григорий
09 февраля 2022 в 1:59

Класний готель: чисті і стильні номери, смачна їжа з можливістю доставки у номер, є можливість спуститися з 1С схилу прямо до готелю.
Я б сюди повернувся:)

Adrian
13 января 2022 в 23:21

Гарний готель в сучасному молодіжному стилі.
Смачна кухня, чудовий сервіс і персонал.
Рекомендую

Добавить отзыв