UAOTZYV.COM

готель Буковель, pецепція

Адрес Івано-Франківська обл., Поляниця, Нижня резиденція
Телефон +380 (342) 59-55-46
Сайт bukovel.com
Рубрики Отель
Оценка 3.8 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Буковель, Шале Буковель — Поляниця, Буковель, 55
BLUE mountain (resort hotel) bukovel — Поляниця, вулиця Тернопільська, 4а
Отель Ирис — Поляниця, 6, участок Щівки
Готель РА — Поляниця, вулиця Карпатська
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

готель Буковель, pецепція отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
29 августа 2023 в 15:45

Жили у нижній резиденції - оновлені номери комфортні та виглядають чудово. Дуже зручне розташування - 3 хвилини пішки і ви вже біля підйомників. Вже мріємо про зимову подорож, щоб зупинитися у шале верхньої резиденції!

Ihor
25 августа 2023 в 3:53

Дістався сімейний 2-к номер у нижній резиденції.
Це жах. Ушатаний будиночки та номери. Зустрічають зламані і сходи, що нахилилися, на 2 поверх. Датчик світла спрацював на першому поверсі, на другому був мертвий. Заходиш у номер а там сморід стоїть неймовірна від просоченого ковроліну, запах застібаного та брудного. Так розумію ніякої хімчистки він не бачив, хоча його давно викинути і замінити. Все занепале і заюзане. Освітлення в напівтемряві та не всі лампи працюють. Не знаю яке це все було 10 років тому, але зараз це жах повний та огида, одразу бажання виїхати. Влітку та ніодної москітної сітки на вікнах. Кондея немає і роби що хочеш - або вдавись у задусі і вони або спи з комахами.
І не здається за 10% від залишкової вартості того, що було колись! А беруть передоплату відразу всю - і спробуй дати надірвану, клеєну або брудну купюру - відмовлять, мовляв, дайте нормальні купюри. Зате номер дати ушатаний за 100% вартості норма.
За всі будиночки не скажу – нам дістався сарай без перебільшення. За 100% вартість. А ціна ой як не маленька. Ірпінь. Це як дати передоплату за телевізор у 2023 році, а отримати за підсумком ламповий бу бабусин кінескоп 20 річної давності за суму сучасного льоду.
І зовнішній вигляд кричить і потребує реновації, як і все всередині.
А перед тим, як здавати людям номер за 100% отриману передоплату, ви зобов'язані також надати чистий номер. Якщо його засмакали і обгадали - то це ваша проблема його вичистити або отримати компенсацію з мешканців, а не за рахунок тих хто приїхав до вас. Вам же не заплатили брудними та клеєними купюрами.

Алексей
11 июля 2023 в 4:37

Готель вже давно потребує реновації, погані сніданки, зовсім погані, обслуговування в ресторані на нулі, дякувати Богу не взяли вечері, бо то взагалі дно!

Алексей
13 июня 2023 в 4:35

Готель пише що має 3 зірки, але не виконують обов'язкові норми готелю 3 зірки. Навіть не змінюють рушники кожного дня та не доливають гель для душу. Сніданок кожного дня один той самий вибір, часто відсутні продукти. У вартість проживання входить оренда велосипеду на 1 годину в день, але ти повинен або лишити депозит 5000грн, або паспорт (що порушує законодавство) і повернути його треба саме туди де взяв, неможна на іншу їх парковку що дуже не зручно.
Дуже розпіарене але сервісу їм дуже не вистачає!

Максим
22 марта 2022 в 19:57

Для 3-х звёзд отеля вполне неплохо, расстроили только спальные места в 2-местном номере для 4х человек. Вместо полноценной кровати в одной комнате были две лавочки со страшными матрацами. В ванной чисто, полотенца и постельное тоже чистые, смена белья была раз в три дня. Плюсом была бесплатная сауна при отеле и вип проход на подъемники. Завтраки были одинаковые каждый из 7 дней.

dontknowwhattotypelo
15 марта 2022 в 9:24

Жахливий номер, радянський ремонт, все старе і розвалюється, навіть дверні ручки розвалюються в руках.
Вид не на гори, а на сугроб, шумоізоляція нульова, чути абсолютно все.
До підйомника 5-6 хвилин пішки, але представте скільки це в лижних чоботах.
Ліжко старе, матрац старий, постіль стара, перестірана разів 200 з поганого матеріалу як наждачка.
Також підозрюю що не дуже чиста бо все тіло чешеться і знаходитись в ліжку неприємно.
Фен ущербний, поруч нічого немає. Більше ніколи сюди не поїду навіть за безцінь.
Бойлер розібраний з висячими потрохами проводки. Чаю немає ні одного пакетика. Добре що хоч водичка була одна. За 3000 грнза ніч це перебор. Потім на букінгу знайшли новий готель за 2000грн який дійсно біля 1го підйомника із прекрасним видом, просто за компанію були вимушені взяти цей готель.
Ми попросили нас поселити поруч і нам відмовили, поселили в різних кінцях. Ще немає покривала на ліжко, гості прийшли немає де сісти.

Ирина
02 марта 2022 в 6:04

Хоршее расположение, есть завтраки, фуршет хороший выбор блюд. Ремонт в домиках средний не прям супер вау. Прилагается бесплатный час в спа, в котором только сауны, где сидит куча людей. Сауна есть и в домике

Татьяна
26 февраля 2022 в 20:55

Дуже сподобилось. До витягу, оренди, сніданку та спа дві хвилини) Плюс віп продіх, спа та сніданок входять у ціну номеру.

Олена
24 февраля 2022 в 15:24

Брали номер стандарт в Нижній резиденції. Передплата 100% чомусь, а не 30 чи 50. І якщо у вас зміняться плани, ви захворієте - ніхто вам не поверне ні гривні.
Нас поселили в такому місці, яке не можуть знайти таксисти як докладно ти їм не пояснюй. Виявилось, між собою деякі таксисти називають ці будинки «Титаніком».
Номер старий, розеток мало і вони були за тумбою. Телевізор було вмикати страшно- тріщали з‘єднання. УВАГА у гірськолижного готелю немає спеціального приміщення де зберігати спорягу!
Із плюсів сніданок у Lucky bull і vip прохід

Vasik
23 февраля 2022 в 18:05

Основные плюсы это завтраки, вип проход, расположение. Не думаешь про то как добраться до подъемника, а пойдешь сегодня ещё раз на ночную или нет.

Наталья
18 февраля 2022 в 21:40

Возможность подключения Vip-прохода, близость к спускам, включен час сауны, завтрак в ресторанах неплохой (единственный минус - полное отсутствие творога и некоторое однообразие), в большом и удобном люксе 2 комнаты и 2 санузла, гостиная с диваном, уютно и красиво

Александр
12 февраля 2022 в 9:42

Не плохой отель, отличная локация в пяти минутах доступности к любому подьемнику, уютные, тёплые номера, с ежедневными уборками, приветливый персонал на рецепции. О минусах не у каждого домика есть парковочное место потому багаж пришлось поднимать по лестнице самому и тащить его метров 150, хотя на рецепции сказали что помогу доставить багаж. Завтраки конечно же вкусные, классные, по типу шведский стол, но локации разбросаны и идти пришлось не мало, потому как не близко. Может это не проблема когда у вас маленькая компания, но нас было много планирование дня у нас происходило частями. Да и с маленькими детьми добираться на завтраки это ещё то приключение. А ещё одноразовые тапки ну наверное самые худшие что мне доводилось видеть (берите свои).

Shutova
10 февраля 2022 в 5:00

Багато років відпочиваю у самому Буковелі. Тепло, зручно, безліч переваг. Бажання щось змінювати не має. Дякую персоналу!

Олег
24 марта 2020 в 1:28

В номері є все необхідне.
Рецепція готелю на вищому рівні!
Шеф-повару в КОЛИБІ - респект, смачно готують.

Марк
07 марта 2020 в 3:30

Мы жили вчетвером в одном из номеров в верхней резиденции. Хороший и ухоженный домик с выходом на лыжную трассу. Номер был весьма неплохим, хоть и со старым убранством. Внутри было две спальни, две ванных комнаты, гостиная и балкон. В ванных не отключалось отопление пола и поэтому там всегда стояла невыносимая духота. Также из одной ванны немного пахло канализацией, что немного раздражало. Завтрак был включён в стоимость и ресторан находился всего в минуте ходьбы от домика. Также была включена скидка на скипасы и возможность пользованием экспресс-проходом к подъемнику.
В общем и целом нам понравилось и мы бы ещё раз остановились в этой гостинице.

Илона
30 декабря 2019 в 10:36

Сотрудники приветливы и учтивы. Все рассказали и объяснили. Приехали с тяжелыми чемоданами и что приятно удивило-нас подвезли на автомобиле к домику, где поселили. Завели в номер и все рассказали и показали.

Вадим
22 декабря 2019 в 4:37

Відпочивали в літній період. Все супер: природа, смачна їжа. Є одне зауваження до готелю (нижня резеденція), а саме до додаткових спальних місць номерах це просто жах! Шановні адміністрація готелю ви берете не малі кошти і маєте хоча б іноді перевіряти якість проживання! На додаткових місцях, тобто розкладених кріслах спати просто не реально!

Артем
03 декабря 2019 в 14:31

Готель як готель. Принаймні економ клас ні чим не відрізняється від інших. Не певен, що буду хотіти саме сюди, але і негативних вражень нема.

Юлия
27 сентября 2019 в 17:27

В целом отель очень нравится, зимой удобно и тепло, в межсезонье приятные цены, но один раз взяли номер стандарт на 5 дней и нас уверяли, что набор гелей шампуни на двоих только ставится один раз на все дни и только по 1 шт, как по мне это низкий уровень сервиса. При том, что ранее в номерах более высокой категории все обновлялось ежедневно. Лучше бы такие вещи были включены в номера всех категорий, т к не удобно бегать искать магазин с бытовой химией по курорту, при том, что это не самая простая задача и трата времени, что портит впечатление, особенно когда ты с верхней резиденции спускаешься.

Виктор
27 июля 2019 в 13:49

Чудове співвідношення price and value: ціни і запропонованої вартості. Перше: Розміщення готелю чудове. Просто над підйомником, не так далеко і від самого епіцентру курорту. Економія часу та зручно з дітьми. Друге і для нас було головне: це чудовий сніданок і вечеря, включені у вартість кімнати на усіх мешканців. Є чотири вибори страв від шніцеля до налисників/млинців + домашні рулети до кави зранку. Обід - також супер, комплексний вартий тих 100гр якщо ліньки ходити шукати щось інше. Персонал молодий і привітний. Опалення суперове- так приємно зігрітись після спусків. Запамяталась рецепціоніст Світлана, чудовий працівник і Людина. Я б найняв 10 таких працівників. Що ще. Є велика і ТЕПЛА кімната для зберігання та просушки лиж і взуття із людиною яка слідкує за безпекою тих вартісних речей

Добавить отзыв