UAOTZYV.COM

Готель Альпійський

Адрес Яблуниця, урочище Діл, 236
Телефон +380 (98) 111-20-20
Сайт alphotel.com.ua
Рубрики Отель, Полупансион, Кафе, Сауна
Оценка 4.7 41 отзыв
Похожие компании в категории
Анастасия Gold — Поляниця, вулиця Росиш, 252
Прелуки — Поляниця
Отель Лавина — Поляниця, вулиця Росиш, 253

Готель Альпійський отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ТА-02_ГуменюкМарія
25 июля 2023 в 21:19

Гарний готель, чудове місцерозташування. Біля готелю є невеличка галявинка, де можна зробити гарні фото та влаштувати романтичний пікнічок. Наш відпочинок припав на невеличке свято, про що зранку нагадав адміністратор Олександр, зробивши невеличкий солодкий сюрприз на забаганку моїх рідних. Все дуже сподобалось!

користувач
18 мая 2022 в 23:43

Сервіс дуже сподобався. Все охайненько, чисто. Кухня повністю домашня: всі страви свіженькі: замовляти обід (вечерю) потрібно мінімум за 1 год, а сніданки звечора. Кухарка відразу готує, і ви насолоджуєтеся свіжоприготованими стравами. Готує смачно, особливо нам сподобались варенички та млинці з сиром та родзинками
В номері ідеально чистенько було при заселенні, всі необхідні засоби були (рушнички, одноразові тапки, шампуні, мило і т. П.). Ціна порівняно не висока, по кухні теж.
Найбільше сподобалася привітність, щирість, доброта та постійна усміхненість адміністратора готелю.
І ще є шикарна тераса з красивим видом на гори?

Александр
27 марта 2022 в 16:43

Добре місце але з кухнею потрібно щось робити. Готує одна людина, яка намагається справлятися, але в той же час намагається диктувати час - коли буде готово, а коли ні. Їжа домашня, але декілька разів була суттєво пересолена (знову ж - одна людина готує на власний вкус).

Юрий
21 марта 2022 в 3:21

Рекомендую всем, всё просто супер, встретили как родных. Чисто, уютно, тепло, готовят вкусно. Администратор всегда готов Вам помочь, в любом вопросе.

ALEXANDRO
20 февраля 2022 в 18:19

Жили в котедже. Было тепло и уютно. Вид из окна супер, снег и природа. Персонал отзывчивые и доброжелательные люди (отдельное спасибо).

Виктория
18 января 2022 в 5:41

Останавливались на пару дней в этом отеле. Номер был теплый несмотря на то, что мы были здесь первые. На всякий случай нам выдали обогреватель (не понадобился, но приятно). Вообще очень приятная атмосфера, за отношение поставила бы 10
На машине около 15 минут до центра Буковели

Марія
02 января 2022 в 23:03

Дуже затишний, комфортний, чистий готель! Привітна, уважна та турботлива хазяйка) хочу сюди ще)

Саша
25 декабря 2021 в 14:02

Удобный номера, о красивым краевидом. По поводу кушать, то очень вкусно и не дорогие цены на такие большие борции

Татьяна
16 октября 2021 в 22:03

Нам понравилось проживание, номер не очень удобный для 2 семей, потому что чтобы попасть в туалет/душ нужно пройти через спальню где спят. Но хорошее месторасположение, вкусный завтрак, и нам нужно было просто переночевать.

Мар'яна
23 сентября 2021 в 17:18

+ локація: зручно добратися, до Буковеля ~ 12 км, є достатня кількість паркомісць.
+ територія: маленька площадка для дітей, зони відпочинку (альтанки, мангали та тенісний стіл)
+ можна на місці купити розпалювач (і вугілля в сусідньому до готелю магазині) та брати їхній посуд, але краще візьміть свій (пояснення нижче).
+ номери: чисті, обладнані всім необхідним (праска є, але не в номері).
+ кухня: дуже смачно. В моєму особистому топі - деруни з м'ясною начинкою та білими грибами

+/- персонал: дівчина на рецепшині Дар'я приємна, ввічлива та готова допомогти; кухарка Іринка (а часом складалося враження, що власниця) з першого знайомства дала знати що до чого. Не хотілося зайвий раз заходити на кухню, щоб не тривожити людину, бо ставало не по собі одразу ж.
+/- до нас приїждали двоє гостей і ми сказали, що помиємо посуд, проте фізично не мали де цього зробити через що Ірина на нас, зі слів Дар'ї, образилася.

- двічі не виконано попереднє замовлення. В п'ятницю ввечері ми домовилися за сирники на ранок о 7: 45 (кухня працює з 8: 00, але цей нюанс був обговорений). Наступного дня ні сирників, ні відповіді на дзвінок Іринці не було. Наступного дня аналогічна ситуація склалася з чаєм.

Я б хотіла порадити Вам дане місце, але приїжджайте зі своїм посудом і будьте готові до "доброзичливості" Ірини.

Сергей
20 июля 2021 в 12:40

Очень класный отель. Персонал очень приветливый. Цены не высокие. Вкусно готовят. Будем приежать только сюда.

Светлана
17 июля 2021 в 23:21

Замечательное место для отдыха: спокойное место, из окон отеля открывается восхитительный вид на горы. Отель новый, номера чистые, есть все необоохдимое для размещения (парковка для автомобилей, детская площадка, беседки с мангалами, шезлонги, кулеры с водой, кофейный автомат, своя кухня). Отдельное спасибо администратору отеля. Очень отзывчивая и приятная девушка. Также, рекомендую заказывать еду на территории отеля (не надо далеко ходить, достаточно большой выбор блюд и адекватные цены). В такие места хочется возвращаться, когда все организовано с любовью:) Желаю вам много благодарных путешественников.

Виталий
14 июля 2021 в 7:43

Класний готель!
Затишно, тихо, все що потрібно в номері є, співвідношення ціна якість супер.
Обов'язково наступного разу зупинимося тут ще раз

Istvan
19 июня 2021 в 5:48

Затишний готель, з гарними видами на гори. Номер теплий, відносно невеличкого розміру, санвузол оснащений та справний. Дві парковки, одна на території інша через дорогу. Рекомендую:)

Елена
12 июня 2021 в 18:03

Были проездом, первое впечатление очень приличное место с хорошими чистыми номерами. Спасибо администратору за консультацию

Юлія
08 июня 2021 в 4:54

Афигенно, нам очень сильно понравилось. Обслуживание, вид с номера, с лаунж зоны. Свои альтанки с мангала, но вид просто обескураживает. Мы рекомендуем

Віта
24 мая 2021 в 17:04

Номери гарні і зручні, ціна доступна. Територія чиста.
Єдиний мінус пані яка готує їсти і приймає замовлення могла б трішки повчитися сервісу) Але готує вона смачно)

Елена
23 мая 2021 в 21:45

Прекрасне місце! Ідеальне співвідношення ціни та якості. Привітний персонал, затишні номери, місце для барбекю з прекрасним виглядом на Говерлу, альтанки, настрільний теніс, дитячий майданчик. Одним словом все для чудового відпочинку)

Александр
15 декабря 2019 в 11:58

Чудові краєвиди, смачна кухня, допомога в організації екскурсій, трансфер за помірними цінами, привітний персонал, ідеальне співвідношення ціни та якості!

Богдан
06 декабря 2019 в 15:41

· Зустріли привітно. Проживали в номері 24. Номер відповідає поданим фото, хоча на сайті видається більшим. Чистота скрізь. Кухня в повному обсязі не працювала (не сезон), тому готувала власник готелю, деруни на сніданок дуже сподобалися. Вид з тераси неперевершений, там же можна і поїсти. Хоч холодно і не було, вмикали опалення. За помірні кошти можна користуватися мангалом. Загалом тільки позитивні враження, які компенсують невеликі мінуси.

· Найбільший мінус, характерний, мабуть, для усіх карпатських готелів - відсутність звукоізоляції. Якщо прокинувся хтось один - з ним прокидаються всі). В номері було досить рипуче ліжко, для сусідів темпераментних пар трішки заважатиме. В душовій кабінці в швах плитки починає розростатися грибок.

Добавить отзыв