UAOTZYV.COM

ГОТЕЛЬ - NACIKU - RESTAURANT - SPA ЧАНИ - САУНА

Адрес Поляниця, вулиця Карпатська
Телефон +380 (97) 459-90-86
Сайт naciku-bukovel.com.ua
Рубрики Отель, Курорт, Ресторан, Сауна, Спа-салон
Оценка 2.8 5 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

ГОТЕЛЬ - NACIKU - RESTAURANT - SPA ЧАНИ - САУНА отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Rstk
16 февраля 2024 в 1:19

Жахливий готель, не рекомендую ні за які гроші. Брали на 2 ночі, які виявились найгіршими, на прохання включити батареї тільки за 3 разом включили на якісь 2 год у ночі з обігріву тільки підлога з підігрівом, у ночі було досить холодно. Було в описі вказано що є шведські столи в результаті вийшло що не було. Персонал жахливий на зауваження і прохання не реагують, номери не прибирають взагалі постіль не міняють, рушники потрібно випрошувати
Шумоізоляції немає взагалі, враження що перебуваєш у гуртожитку з усіх сусідніх кімнат чути звуки, спати нереально. В підвалі є бар з музикою, де цілу ніч звучить музика на повну потужність, в 1 ночі на прохання скрутити персонал не реагував ніяк.
Звуки каналізації яка зливається неприємно було чути.
На прохання дати книгу відгуків дали відповідь, що її у них немає.
Оцінка 0

Світлана
12 февраля 2024 в 8:01

ВІДПОВІДЬ НА ВАШІ АРГУМЕНТИ Я ВЖЕ ОЗВУЧИЛА В ЦЬОМУ ВІДГУКУ!
З плюсів це лиш, що за таку вартість готель відносно не далеко розташований від центру, на цьому все хороше закінчується.
Дуже погана звукоізоляція, чути все, що роблять і про що розмовляють в сусідніх номерах і коридорі. В номерах дуже брудно, хоча мені адміністрація відповіла, що прибирання проводилося регулярно, напевно під час нашої відсутності, тоді питання до якості прибирання, бо ніби все однією ганчіркою в готелі і номерах протирається, краще б звернули на це увагу і контролювали. Дешевий ремонт, через це в ньому майже все вже і зламане. Двоспальне ліжко було взагалі не зручне, так як просто зшили два односпальні матраци. На території не комфортно, таке відчуття ніби досі йде облаштування, ремонт, але номери здають. Після катання на лижах навіть не було змоги підсушити якісь речі, в номерах холодно, телефонували на рецепцію, щоб увімкнули опалення, вони реагували, але цього вистачало лише на 2-3 години (батареї навіть не встигали стати гарячими, лише теплими) після чого знову вимикали опалення, і нам знову доводилося їм телефонувати, і так всю відпустку, і тут також адміністрація потім відповіла, що була можливість сушити речі в лижній кімнаті, але НАГОЛОШУЮ, НАС ПРО ЦЕ НЕ ПОВІДОМИЛИ і були речі, окрім лижних, які потрібно було висушити, а вони в кімнаті через холод не висихали. На скаргу про холод в кімнаті теж від них отримали відповідь, що це через відкриті вікна, але ми вікна не чіпали, так як і без них в кімнаті було холодно, що навіть підтвердив їх працівник, який прийшов перевіряти холодні батареї, і так було в трьох номерах, які ми бронювали. Тож, адміністрація готелю, замість того, щоб звинувачувати відвідувачів, реагуйте правильно на зауваження і виправляйте свої помилки!
Відпочивали компанією друзів і враження в усіх після проживання в цьому готелі дуже негативні, вирішили для себе точно, що сюди більше ніколи не повернемося і нікому не порадимо!

Елена
12 января 2024 в 17:38

Відпочивали з 14 по 18 січня втрьох бабуся, мама та 4-річний синок. Сподобалося все з порога. Дуже привітні дівчата, вирішують усі проблеми та завжди з усмішкою. Підібрали номер з видом на річку. У номері тепла підлога, у ванній кімнаті є фен, чиста сантехніка, жили на другому поверсі, холодна, гаряча вода була завжди. Ліжко та рушники чисті, матраци зручні, спати було комфортно, особливо після прогулянок на свіжому повітрі. Біля готелю теж можна погуляти, є дитячий майданчик, ростуть високі ялинки, нам навіть дали санки, щоб з'їздити в магазин. У номері є холодильник. Сніданки дуже ситні нам вистачало до вечора. Меню різноманітне: страви з яєць, каша, м'ясо з підливою, смажені ковбаски, свіжі овочі, млинці з сиром, фрукти, чай, кава, компот. Увечері можна замовити вечерю у номер, ціни прийнятні. До центру, до витягів ми ходили пішки, витримував навіть наш молодший турист, назад брали таксі (300 грн), але це вигідніше, ніж оселитися в центрі, де ціни на проживання у 2 рази дорожчі. Готель знаходиться поряд із зупинкою "Зірка", якщо їдете маршруткою. Звідти їздили до Микульчина і коли поверталися до Івано-Франківська. Нам пощастило з погодою, було дуже багато снігу, але ще більше з готелем, все дуже сподобалося.

Ваня
15 августа 2023 в 0:26

Все дуже круто) незважаючи не на що то) прийняли навіть о 12 ночі, допомагають при любить питаннях) готель для молодого покоління) басейн дуже крутий

Володя
03 августа 2023 в 22:39

ЖАХ ЖАХ- музика бумкає і в день і в ночі. 0 адекватності в цьому плані.

Не рекомендую надзвичайно шумно

Добавить отзыв