UAOTZYV.COM

Гостиный двор Княжна Черногоры отзывы

Адрес Ивано-Франковск, ул. Гната Хоткевича, 40
Сайт m.hotels24.ua
Рубрики Отель
Оценка 2.8 5 отзывов
Похожие компании в категории
Коттедж 5 ВЕРШИН — Верховина, 85, вулиця Грушевського
Котедж Чорнобривець — Верховина, вулиця Жаб'євська, 140
Карпатський маєток — Верховина, ул. Олексы Довбуша, 30A
Lavanda / Садиба Лаванда — Верховина, вулиця Довбуша, 1

Гостиный двор Княжна Черногоры на Гната Хоткевича отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lana
18 декабря 2020 в 0:28

Відпочивали сім'єю з дітьми у липні 2020 року, гарні умови, чисто, приємний господар. Ставлю п'ятірочку, так як дуже задоволена відпочинком, буду радити знайомим це місце.

Lana
09 августа 2020 в 4:52

Відпочивали сім'єю з дітьми у липні 2020 року, гарні умови, чисто, приємний господар. Ставлю п'ятірочку, так як дуже задоволена відпочинком, буду радити знайомим це місце.

Юрий
09 января 2019 в 9:10

Ніколи не пишу відгуки, особливо погані, але цього разу не можу стриматись. І бачу, не тільки я. Господар цього "Негостинного двору" реально хвора людина, що спілкується із гостями так, наче вони йому шось винні. Доходить до погроз (Це пісец!). Нікому не раджу тут зупинятися, а хто мав таку необачність, та вже залишив передоплату, раджу переночувати ніч та якнайшвидше шукати інше місце. Не псуйте собі відпочинок. Всім добра.

Виталий
05 января 2019 в 16:15

Господарі повні неадеквати. Їхали сюди саме через те, що мало бути харчування. Жінка, яка мала готувати, весь час просила почистити замість неї картоплю, чи нарізати капусти, типу по принципу, "вам шо шкода". Мені не шкода, але не тоді, коли я оплачую цю послугу. Хазяїн взагалі схожий на бандюка, який не просто слідкує за порядком, а тупо слідкує за гостями. Вночі пару раз чув, як він підходить до дверей кімнати стоїть близько хвилини і прислухається. Такого відвертого жаху не зустрічав ніколи. Дві зірки ставлю лише за краєвид. Але з таким самим краєвидом є багато місць поруч

Алексей
11 декабря 2018 в 16:25

Пишу этот отзыв, только для того, чтоб уберечь остальных от участи нашей компании. Приехали несколькими семьями с детьми. Отдых улетел в трубу из-за полной неадекватности хозяина. Даже не хочется вдаваться в детали. Чувствовалось будто мы его дальние родственники которые внезапно нагрянули и нарушили весь его жизненный уклад (готовили не в тех кастрюлях, на шашлык сожгли много дров, за которые сами же и заплатили, сильно часто открывали металопластиковые окна, которые от этого ломаются)

Добавить отзыв