UAOTZYV.COM

Гостиный двор Анастасия / Гостинний двір Анастасія

Адрес Татарів, ул. Олексы Довбуша, 37
Телефон +380 (97) 771-50-22
Сайт uk-ua.facebook.com/anastasiatatariv
Рубрики Отель, Пекарня, Коттедж, Ферма-отель, Дом отдыха
Оценка 4.5 32 отзыва
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Гостиный двор Анастасия / Гостинний двір Анастасія отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
08 марта 2022 в 2:07

Чудовий отель, чудова господиня, чисто і домашньо. Прекрасний вид з вікна, вранці, як у казці прокидаєшся. При можливості приїдемо ще не раз. Рекомендуємо! ️

Osaka
22 февраля 2022 в 10:29

Это душа️ хозяйка прекрасная, у неё ещё есть своя мини пекарня при отеле. Баня - топ. Можно пожарить свои шашлыки. Очень понравилось все.

Анна
07 февраля 2022 в 8:55

Отдыхали здесь уже второй раз. Приятный персонал, очень вкусные завтраки и ужины можно заказать, хорошие условия, красивая территория, приемлемые цены.

Саша
31 декабря 2021 в 6:57

Просто зіпсований відпочинок, це мабуть самий поганий готель в якому приходилось відпочивати і це не говорячи про сам будиночок, звукоізоляцію… Відпочинок зіпсувала власниця, пані Наталя, дуже неприємна особа, спочатку домахалася що ми приїхали з дитиною, а вона з дітьми не селить. На всі прохання будьте готові вислухати купу критики які всі відпочиваючі «погані» і аж потім через буркотіння шось вам дозволять чи дадуть. Ввечері після 10 вас попросять іти відпочивати, якщо відмовитесь будьте готові почути кучу ненормативної лексики і погрози викликати поліцію. Нікому не рекомендую, є куча інших нормальних готелів з привітними власниками

lisa
05 ноября 2021 в 0:27

Відпочивали тут 4 дні (приїздили на Аtlas Weekend Bukovel), тож розраховували, що в номері і загалом на території Гостинного двору будемо проводити мінімум часу (поспати, покупатися). Але пекарня Кульчицьких, гостинність персоналу і пані Наталії, затишний номер і оригінальна тераса у дворі переформатували наші плани) Якщо любите ідеальну випічку, то вам сюди, але є ризик від'їсти бочки і спустошити гаманець. До речі, на випічку ціни людські, а круасани краще ніж у Франції. Читала у відгуках, що хтось готовий продати ВСЕ за їхній кіш, але для мене це шоколадні мафіни, просто гастрономічний оргазм для тих, хто полюбляє шоколадне? Номер у нас був затишний і дуже чистий (дякуючи пані Мар'яні, вона просто бджілка-трудяжка), на 3-му поверсі з балконом, все відповідно до фото на букінгу. Перший раз купалася у душі готелю босоніж, не думала, що таке буває в бюджетних закладах.
Єдине, що МОЖЕ виявитися мінусом, для того, хто приїздить на тривалий відпочинок і хоче побути ближче до природи: Гостинний двір Анастасія розташований одразу біля головної дороги на Буковель, тож потік транспорту майже безперервний, від чого є шум і подекуди відчутно запах, що залишають після себе машини. Нам це не заважало. Але навіть якщо будете відпочивати в іншому комплексі у Татарові, обов'язково знайдіть хвилинку заїхати/зайти до пекарні Кульчицьких, випічкою і кавою будете задоволені, а ще там можна придбати карпатські чаї та перетерті з цукром ягоди. Загалом - любофф

Елена
13 октября 2021 в 16:15

Пекарня с очень вкусной выпечкой и очень приличным кофе.
Приятное обслуживание и уютная терраса.

Анна
11 октября 2021 в 3:33

Смачна кухня, гарна повар, дуже смачний бограч, грибна юшка, вареники. Сподобалося все, крім обслуговування. Дівчина ниче не могла зрозуміти, що ми хочемо. Але їжа дуже смачна

Юрий
10 октября 2021 в 5:30

Чисті і охайні номери у колоритному місцевому стилі. Наявна гаряча вода, вайфай та всі необхідні блага. Доброзичливі господиньки)

Александр
18 июля 2021 в 3:02

Пекарня супер. Персонал гостинного двора отличный. Отдохнули на все 100. Отдыхали шумной компанией из 8чел.

Kiki
16 июля 2021 в 20:56

Неймовірно атмосферночарівно) Все на гарному рівні Неймовірний порядок, тераса, яку ніколи не забудеш, затишок, різні пропозиції, своя смачна кухня, поруч пекарня, баня/чаникруто

Елена
05 июля 2021 в 14:45

Гарні номери, гостинні господарі, дуже смачно готують, у господарів своя пекарня, випічка смачна

Rost
30 июня 2021 в 10:58

Отзыв про кондитерскую, а не отель

Все очень вкусно, свежее. Летом вообще одна прелесть выпить там на террасе

Ростислав
17 июня 2021 в 16:15

Лучшая выпечка в Украине, но ассортимент немного поубавился, в сравнении с 2018
Надеюсь, после карантина все вернётся, как было)

Анна
11 июня 2021 в 14:22

Відвідали пекарню, смачний хліб, під вечір можна вже не застать. Вибір випічки великий, а такою є різні чудові чаї, дуже не поганий варіант на подарунки. Рекомендую відвідати.

Женя
05 июня 2021 в 22:16

Шановні Пані та Панове, не проходьте, та не проїжджайте повз цього двору, адже тут Вас приймуть теплою домашньою гостинністю, та ще й нагодують, найсвіжішими, та найсмачнішими круасанами) А ще там є мила собачка, як час від часу намагається розв’язати ваші шнурівки на кедах)
А по факту: кімнати; 10/10 (екологічні кімнати, в яких панує чистота на порядок)
Пекарня яка знаходиться на території готелю ; 10/10 випічка завжди свіжа запашна і неймовірно смачна.
Персонал; 10/10 люди котрі знають свою роботу і її на 120%
Загалом я дуже задоволений цим місцем, потрапивши туди, ти відчуваєш себе немов в дома)

Ps: а ще в них скидки на випічку, норм ціни на проживання і найприємніше з ранку тебе будить запах смачної випічки)

Инна
01 июня 2021 в 16:34

В отеле не жили, заходили только в пекарню, цены высоки, но выпечка вкусная, хлеб, печенье, штрудель и изделия из слоёного теста.

Inga
26 мая 2021 в 6:05

Можна зупинитися на ночівлю в котеджі з брусу, поснідати, повечеряти. А проїжджаючи, варто зупинитися, щоб поласувати смачнючою випічкою і напоями на терасі з приємною атмосферою.

Valentyn
06 июля 2020 в 11:18

Отличное место.
Приветливый и отзывчивый персонал.
Комфорт на уровне. Близко к Буковели.
Бесплатная парковка.
В номерах спутниковое тв.
Прекрасные цены.
Рекомендую

Танюша
27 сентября 2019 в 12:18

Прекрасное место отдыха. Хорошая хозяйка. Вкусная домашняя кухня. Очень уютно и комфортно. Вкусная выпечка. Спасибо огромное за отдых.

BRANDCARD
22 сентября 2019 в 0:48

Классное место. Вкусные завтраки. Хорошее расположение. Замечательная хозяйка. Из минусов это большая слышемость из-за того что постройка вся из дерева. Но это так практически везде в Карпатах)

Добавить отзыв