UAOTZYV.COM

Гостинний двір Вишиванка

Адрес Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, 15
Телефон +380 (67) 812-62-58
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/vorokhta/houses/vyshyvanka
Рубрики Отель
Оценка 4.3 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
садиба Зупинись... — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського
Садиба Петра і Павла — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, 48
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 188

Гостинний двір Вишиванка отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
28 августа 2023 в 15:05

Нікому не раджу. В номерах воняє каналізацією. Номера-рівень бу. Все зроблено в экономі. Шумоізоляція номерів жахлива.

Влад
04 августа 2023 в 12:02

Насправді доволі гарне місце, розташоване серед будиночків де люди зупиняються на ночівлю, знизу розташована кафешка де доволі смачні сніданки і більш менш приємні ціни. Із мінусів: заказували пельмені, принесли вареники, холодні. Але найбільший мінус, це оплата лише кешом! Йомайо! Місце розраховано на туристів, знаходиться в готельному комплексі, а власники не можуть поставити термінал! Ганьба!
Тому лише 3 з 5. Проте, я би все одно повернувся, бо альтернативи нема, а сервіс не найгірший як для Ворохти.

Веселый
12 апреля 2022 в 1:48

Домики очень уютные и теплые, так же есть ресторан с очень вкусной едой и вполне адекватными ценами, закрытой территории как таковой нет, но самое главное это красивый вид и очень чистый воздух (ну это понятно мы же в Карпатах) до центра города (где и ЖД и автовокзал) пешком мин 20. Так же на теретории есть чаны и баня.

Лилия
20 марта 2022 в 11:37

Смачна кухня, привітний персонал, постійний аншлаг бажаючих пообідати, тому, іноді, приходиться довго чекати на замовлення)
Шикарний вид навколо)

Ольга
21 января 2022 в 19:17

Мали бути з 5 по 15 липня. Ми не витримали і поїхали 11 липня.
Знімали маленький котедж. Вартість будиночка 900 грн за добу. Середня ціна номеру зі зручностями на трьох у Ворохті 800-1000 грн.

З плюсів: красиві краєвиди, доволі чисто у номері і смачно у кафе.

А тепер мінуси:
- номер чистий але ремонту не було роками

- чорна пліснява у ванній

- поличка для зубних щіток/пасти у іржі, доводилося їх тримати у несессері

- облізлі меблі у кухні

- холодильник який або морозить так що напої беруться льодом або не морозить взагалі

- одна розетка для чайника і мікрохвильовки, потрібно обирати що потрібніше

- чайник лише вмикається, якщо вам потрібно лише підігріти воду - не вийде

- на балкон страшно вийти, підлога прогнила

- вікна і двері не відкриваються на провітрювання, враховуючи що біля балкону дерево і дуже низько на ніч залишати відкритими не ризикували

- парковка. Про неї окремо: машини стоять у два ряди, якщо ви приїхали раніше і припаркувалися в перший ряд, а виїхати маєте рано вранці не факт що вийде, як виїхати ваші власні проблеми. Як сказав нам господар "домовляйтеся самі". Кількість номерів не відповідає кількості паркувальних місць

- якщо ви їдете з дітьми ця садиба НЕ ДЛЯ ВАС. Для дітей не пристосовано нічого. Гойдалка з гіркою розраховані на дітей 1-2 роки. Але стан такий що нормальні батьки не ризикнуть

- СОБАКИ. Не просто сусідські або безпритульні. Собаки господаря. Вони не дадуть вам пройти, припаркуватися, гнатимуться за дитиною. А вночі одна з них не дасть вам спати. За тиждень я не спала нормально жодної ночі. Перелякали дитину. Проте щойно сідали перекусити у альтанці були поруч і випрошували їжу

- трава у дворі. Доволі висока. За умови що поруч ліс, а кількох людей на Франківщині покусали гадюки - страшнувато ходити

- везіть з собою готівку. Власник електронні перекази не визнає. Я змушена була ввечері після походу в гори їхати до банкомату. У фіскальної служби мають виникнути питання щодо такого підходу.

Після цього всього ми "подякували" господарю за "гарний" відпочинок і поїхали.

Tor
25 ноября 2021 в 9:04

В кафе дуже смачно готують. Бограч просто відмінний, чанахи - белісімо. Гарні доброзичливі люди. Рекомендую

Саша
17 ноября 2021 в 8:08

Хорошее место. Есть кафе. Еда вкусная, на двоих обед 300 грн. Но становились здесь из-за чана, очень его люблю. Номер брали полулюкс в доме. Нам на двоих хватило. Обстановка приличная. Может слегка прохладно, сыровато. Но это Карпаты, начало октября. Хозяин дал обогреватель. Ну и до дома из центра подниматься по короткой дороге вверх на гору. Нас напрягало до похода на Говерлу, потом попустило.

Алёна
13 ноября 2021 в 21:08

Хочу поділитися враженнями про ресторан у Вишиванці - найкраща їжа у Ворохті, готують також з собою! Чанахи, деруни в горщику, бограч - все дуже смачно!

Олег
02 ноября 2021 в 18:02

Дуже, ну дуже добре і як смачно особливо деруни і настоянки. Дуже приємні господарі і персонал. І що найприємніше не дуже дорого і чудовий краєвид.

Сергей
03 октября 2021 в 11:20

Знімав окремий котедж, 900грн за добу, котедж розрахований на 4 людини, але місця малувато, стан котеджа не дуже, до всього треба пристосовуватись (стіл рівняти кілочком, столешниця не прикручена та ін.). є кухня але плитки нема (мікрохвильовка і чайник, який сам не відключався). Відношення з боку хазяїна не дуже, навіть 100 грн не скинув за проживання на 5 ночей. Крім окремого котеджа є ще багатомісні, тобто людей багато, дехто з дітьми і собаки і коти, зранку довго не поспиш. Зате круті краєвиди і своє кафе за помірними цінами.

Марія
23 августа 2021 в 22:46

Плюси
+ Гарне місце з видом на Свидовець.
+ Смачна і доступна їжа в ресторані. Дитячого меню нема, але можна замовити страву без солі та цукру в тій подачі яка буде зручна для маленьких дітей.
+ Дерев'яні котеджі, зроблені зі смаком, душ без грибка, ліжка достатньо великі, є крісло, що розкладається для дітей.
+ Для пиття привозиться вода з джерела.
+ Є гойдалка і гірка для дітей.
+ В пішій доступності є великий басейн.
Мінуси
- Для дітей до трьох років не дуже облаштовано: сходи на другий поверх без захисних воріт, котеджі на схилі, в ресторані нема стільчика для годування, також нема якісної і чистої води
- вода з крану з легким ароматом сірководню
- вентиляція не дуже продумана: у ванній кімнаті просто дірка в стіні, вхідні двері на ланцюжку. Того буде достатньо лише для літньої пори.
- територія не охороняється і ніяк не обгороджена

Костянтин
24 марта 2021 в 23:10

Приємне керівництво, до всього близько добиратись на автомотілі, чистенько і охайненько. Є мангал. Круто відпочили

Віта
21 марта 2021 в 10:12

Були у чані. Господар переживав щоб все було добре і приходив до нас запитував що нам потрібно. Місце для перевдягання тепле і ми там їли, і пили карпатський чай, який нам приготував господар. Загалом все сподобалося.

Сергей
10 февраля 2021 в 19:07

Хорошее место. Приятный персонал. Вкусная еда, порции большие. Правда нам пришлось ждать на пол часа дольше чем говорили, но извинились и принесли сырники в подарок. Правда заказал "Печена картопля з часником", когда принесли, то оказалась такой запечёной, что пришлось грызть её, соответственно есть было не возможно. Возможно это был единичный случай

Luky
04 декабря 2019 в 0:57

Гарне розташування на схилі гори, якісне обслуговування. Чудові краєвиди, не далеко від центру Ворохти. Пішки навпростець 10 хвилин, по дорозі 15-20 хвилин неквапливим кроком. Є кафе-їдальня, ціни помірні, але не всі страви сподобалися.

Инна
15 ноября 2019 в 10:05

Чудове затишне місце. Сподобалось все: і господар, і обслуговування, і кухня в кафе. Номер люкс чудовий та комфортний, гаряча вода постійно. А який вид відкривається з балкону!

Мария
11 ноября 2019 в 4:37

Были в начале октября, но было уже холодно и снег. Не смотря на это в номерах тепло. Брали номер люкс, шикарный вид, очень продумано, уютно, красиво! Там же есть замечательное кафе, все очень вкусно! Можно заказать чан и баньку, там тоже все понравилось! После посещения г. Говерлы самое то! Отличное место для отдыха! Не мешает шум поезда, машин, достаточно далеко от центра чтобы ничего не мешало, но можно быстро туда попасть пешком. Хотя при таких условиях и когда все рядом, не нужно особо никуда ходить, только в горы! ️️

Miroslava
07 ноября 2019 в 19:01

Жили тут 3 дні.
Чистота не придетрись!
Ціни демократичні - 320 грн номер за двох. Душ в номері. Вигляд з кухні супер. До центру 10 хв пішки стежками.

Рекомендуємо!

Татьяна
27 октября 2019 в 8:47

Отдыхали в сентябре 2019г. Все просто превосходно, бронировали гостевой домик. Приветливый и гостеприимный хозяин-Василий. Интерьер-великолепный, вид с балкона-просто завораживает! Двор очень уютный: качеля, мангал, есть беседки. Кушали в кафе, которое относится к усадьбе. Еда вкусная, приятный интерьер, цены умеренные, персонал приветливый. К центру недалеко 800м, до леса 300м. Красота неимоверная. Всем советую!

Евгений
16 ноября 2018 в 22:14

Нам с женой очень понравилось. Тепло уютно красиво очень. В округе самая красивая - и самая недорогая (вокруг обычные непримечательные дома. И чуть дороже стоят)

Добавить отзыв