UAOTZYV.COM

Гостинний двір М

Адрес Ворохта, Довбуша 5 Смт
Телефон +380 (67) 908-70-55
Сайт www.yaremcha.com.ua/m.html
Рубрики Отель
Оценка 4.5 35 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Гостинний двір Рута — Татарів, вулиця Тараса Шевченка
Котедж Желіховських — Татарів, вулиця Тараса Шевченка, 723
Приватна садиба Черемшина — Микуличин, вулиця Грушевського, 162
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street

Гостинний двір М отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sheki
24 августа 2023 в 5:46

Заселились сьогодні 4.09.2023. В номері приємно та комфортно. Сторонніх запахів немає. Зустріли гарно. Розміщення чудове, відкривається гарний краєвид на гори, та видно всю Ворохту. Гарний доізд. РЕКОМЕНДУЮ.

Рита
01 августа 2023 в 20:13

Обрали Гостинний двір М і не прогадали! Неймовірно красиве і затишне місце.
Гостинний двір включає в себе терасу з прекрасним виглядом на Ворохту, сауна, зона барбекю, спортзал, тенісний стіл, більярд та кухню де готують смачну домашню їжу.
Номери обладнані всім необхідним, чисті, проблем з водою немає.
Окреме задоволення -це балкон з виглядом на Віадук.
Власники дуже привітні та приємні люди.
Дуже задоволені місцем в якому зупинились, обов’язково повернемось ще раз!

Дмитрий
03 января 2022 в 0:05

Все просто идеально, наслаждаешься каждым моментом, уютно как дома, чисто и красиво. Вид просто завораживает. Рекомендую всем! Цены очень демократичные. Забота на высшем уровне

Restorator
16 ноября 2021 в 14:58

Відпочивали з дружиною 2 - 4 січня, дуже задоволені сервісом! Зручний під'їзд, паркінг з відеоспостереженням, затишний двір, комфортні номери, стерильна чистота в номерах, та і в готелі в цілому, адже розуваєтесь при вході до готелю. Привітний персонал і дуже смачна кухня.
Співвідношення ціна / якість на 110%.

Tetiana
13 ноября 2021 в 4:48

Чудове місце для відпочинку. Затишні номери, дуже чисто та комфортно, зручне велике ліжко та захоплюючий краєвид. На другому поверсі просто з ліжка видно гори. Нереальна краса! Дуже привітний персонал та смачна кухня. Залюбки повернемося ще!

Fish
28 октября 2021 в 21:38

Приємне місце. Гарні краєвиди. Чотирьох поверхове помешкання тепле та чисте, оздоблено та побудовано з дерева, що виділяє його серед багатьох інших. Кухня смачна по домашньому, гарний різноманітний вибір страв.

Макс
29 сентября 2021 в 21:49

В целом неплохо, есть небольшие нюансы.
Прекрасное расположение и виды.
Навигатор по адресу приведет не туда, нужно звонить

Дарья
03 сентября 2021 в 1:41

Очень классное место! Доброжелательный, улыбчивый, ответственный персонал. В отеле невероятная чистота, даже окна каждый день натирают до блеска. Комфортные номера, особенно те, что с балконом. Звукоизоляция нормальная.

Локация в целом супер, отель находится на возвышении, поэтому отдельный огромный плюс - своя терраса с прекрасным видом на Ворохту.

Вкусно кормят, цены средние, но порции большие. Кухня работает до 10 вечера. Особенно вкусный банош.

Удобно оставить машину, есть сауна.

Артем
15 июля 2021 в 5:18

Проживали в номері люкс. На жаль висока ціна номеру не забезпечила високого рівня послуг. Відгук відносно недоліків номеру такого рівня (протікала душ-кабіна, погано відкривались двері, відсутній смітник, жодної полички у ванній кімнаті та інші деталі) ми повідомили адміністратору. У відповідь замість вдячності за інформацію ми отримали звинувачення в тому, що голосно займалися сексом вночі і не давали їй спати. Такого крутого пікє ніхто не очікував. Досі під враженням ставлю 1.

JJ K
11 июля 2021 в 4:47

Вирішили перевірити, що таке "люкс по-карпатськи". Отже Люкс - це балкон, двоспальне ліжко замість 2 зсунутих, додаткова кімната невідомого призначення (наче як кухня, але без посуду і чайника) за вартістю стандарту у 4-зірковому готелі зі сніданком у Львові. В цілому не вистачає приємних та важливих дрібничок, які підкорюють серце: наявність посуду, поличок у с/в, сніданку, професійної підготовки персоналу тощо. Підсумовуючи, ціна не відповідає якості. Тому не сподобалось.

HORROR
21 июня 2021 в 18:04

Очень вкусная еда, вежливый персонал. Хоть мы и были гостями (просто приходили пообедать или поужинать) никто не отказал, всегда были рады нашему посещению.
Очень понравилось.

Tanja
20 июня 2021 в 14:00

Доброго дня! Не можу не поділитися враженнями про Гостинний двір М (повністю відповідає своїй назві). Найперше те, що приїхавши з чоловіком в Ворохту, пізно ввечері, почали шукати де переночувати, обдзвонили близько десятка готелей -безрезультатно і коли, практично, зневірившись набираємо номер до цього готелю і чуємо, що нас готові прийняти на ніч, нашій радості не було меж. Готель дуже гарний, кімнати чистенькі, кухня смачна, та не це головне. Головне атмосфера і це нас з чоловіком найбільше вразило. Дівчатка, які там працюють (починаючи з адміністратора, обслуговуючого персоналу і закінчуючи кухнею) надзвичайно привітні, доброзичливі, красиві і МЕГА позитивні. Дуже турботливі і разом з ними було відчуття домашнього затишку. Персонал працює злагоджено, атмосфера легка і приємна, а дівчатка справжні професіонали своєї справи, спілкування з ними залишає найприємніші відчуття, відчуття легкості, спокою і гармонії. Хочеться побажати цим турботливим "бджілкам" здоров'я, щастя, безмежного кохання, а також залишатися й надалі такими людьми з великої букви. Власникам цього двору хочеться подякувати, адже завдяки вашій сумлінній праці і людяності, відпочинок саме у вас, залишає найпозитивніший відпечаток у нашому житті. ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВСЕ! ТАК ТРИМАТИ. P. S. НЕХАЙ ГОСПОДЬ ВАМ ПОВЕРНЕ СТОРИЦЕЮ, за ваш не легкий труд. Наснаги вам!

Алена
17 июня 2021 в 10:14

Шикарный ресторан, кухня делишз! Ни в одном ресторане я еще так вкусно не ела. Персонал доброжелательный, обслуживание на высоком уровне!
Мы жили в августе 3 дня в номере для двоих: чисто, уютно, комфортно.
Территория очень ухоженная, все выполнено как для себя. Три больших качели, детская площадка с горкой, песочницей и домиком, бильярд, настольный тенис. Для ценителей изделий из дерева - здесь эстетический кайф. На территории есть сауна (мы не были, не видела), а также, прокат квадроцыклов - мы брали тур в горы с ребятами Сережа и Вася: все понравилось, парни молодцы, знают свое дело!

Все очень понравилось, приедем еще с детьми!

Роман
28 мая 2021 в 19:40

Дуже приємний колектив, номери чисті та доглягуті, з альтанки відкривається красивий вид. Є все для хорошого відпочинку в горах.

Катя
26 мая 2021 в 6:43

Прекрасний готель! Краєвиди просто нереально красиві! Номери чисті і комфортні, є альтанка та літня тераса з неймовірно красивим видом на гори! Кухня дуже смачна, ціни помірні. Власники та персонал дуже привітні та хороші люди! Сюди хочеться повертатись знову і знову. Ми дуже задоволені відпочинком і всім рекомендуємо цей чудовий гостинний
дім!

Татьяна
24 мая 2020 в 5:48

Отдыхали семьёй. Что касается удобств, номера и вида - вопросов нет. Кухня вкусная, работают не на количество, а на качество. Ценовая категория средняя. Хозяева очень гостеприимные и радушные люди.
Но вот с чем нам очень не повезло, что собственно и оставило большое негативное впечатление, так это ужасные соседи-отморозки, кот абсолютно не соблюдали правила проживания и поведения в отеле (шум, гам, хамство). Собственно такой клиент-отморозок и здесь ниже оставил своё впечатление с ником СпецСтройМелитополь. Никогда в жизни не встречала таких хамов, кот даже на замечания-просьбы хозяев не реагировали, а продолжали орать, бухать и хамить. Запомните эти лица на его фото и искренне желаю вам никогда их не встретить на своем отдыхе, да и в жизни тоже.
К сожалению, мой отдых в Гостинном дворе теперь ассоциируется вот с такими горе-соседями из Мелитополя.

Dimon
21 января 2020 в 10:21

Из плохого: плохая шумоизоляция, в номере душно (а зимой с открытым окном- холодно). В ресторанчике при отеле еда средняковая.
Из хорошего: отличное расположение на холме, из-за чего с балкона открывается красивый вид на горы. Уютные деревянные номера. Есть телевизор со всеми нужными каналами (СТБ, Новый Канал).

Юрий
20 января 2020 в 16:59

Чудове місце! Надзвичайно чисто, сервіс на висоті. Дуже гарний басейн, сауна виглядає як нова. Дуже ввічливий персонал, зручне розташування, є місце для паркування. Є тільки одне прохання до власника - поставити чан, тоді все що треба було б в одному місці

TheRaizi
20 января 2020 в 0:58

Дуже красиво тут, гарні краєвиди, приємний персонал, гостинні власники, чудова сауна, захопливі подорожі на квадроциклах. Рекомендую всім

Кирилл
14 января 2020 в 3:24

Отель супер. Хозяева простые люди, постоянно заботятся за своих отдыхающих. Персонал внимательный. Кухня очень вкусная. Такую классную сауну как сдесь еще нигде не видел. В отеле и в номерах порядок на все 100%. Ребята, рекомендую. Действительно отель заслуживает уважения.

Добавить отзыв