UAOTZYV.COM

гостинний двір Буковець, Яремче

Адрес Яремче, вул. О, вулиця Тихого, 1
Телефон +380 (63) 461-82-77
Сайт gostinnij-dvir-bukovets.webnode.com.ua
Рубрики Коттедж, Отель
Оценка 5 29 отзывов
Похожие компании в категории
Котедж Солард — Яремче, вулиця І.Петраша, 56
Усадьба Даринка — Яремче, вулиця Галицька, 3
Котеджі У Дмитра — Яремче, вулиця Свободи, 314

гостинний двір Буковець, Яремче отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anastasiia
15 октября 2023 в 11:58

Ніколи не писала відгуків, але тут просто неможливо змовчати. Все настільки сподобалося, що не передати словами. Все на найвищому рівні починаючи від господарів та закінчуючи номерами. Я закохалася в це місце! Рекомендую всім! І дякую господарям, які вклади всю душу, щоб людям було комфортно відпочивати.

Настя
07 октября 2023 в 2:47

Тільки приїхали з Яремче, дуже гарний гостинний двір, приємні господарі, дуже чисті номера. Тихо, з сім'єю саме те, що треба, не далеко від центру, все в пішій доступності. Вид з вікна на гори просто пісня
Також є кухня) все дуже сподобалось!

Ирина
11 июля 2023 в 11:15

Гарне місце для відпочинку. Гостинний двір затишний, номер чистий та зручний. Є кухня.
Господарі привітні і гарні люди.

Зручно знаходиться від центру. Поряд є магазини, міні базарчик та можна пішки пройти до 2 визначних місць: водоспад Пробій та стежка Довбуша. Є кафешки і ресторани.
Раджу зупинитись там і насолодитись атмосферою навколо.

пользователь
04 июля 2023 в 9:09

Все супер.
Господарі та гості ввічлеві.
Місце розташування та комфорт на вищому рівні.
Поряд ринок та Видмежа Гора де чудові тварини.
Рекомендую!

Саша
30 июня 2023 в 18:20

Якби знали, то відразу зупинялись би тут! Гарний, світлий номер з с/у, кухня загального користування з сучасною технікою та всім необхідним. Приємний господар, близько пішки до центру. В будинку ходять в тапочках, всюди ідеальна чистота. Є місце для барбекю, кована гойдалка. Рекомендую 10/10.

Марина
07 октября 2021 в 11:07

Если нужен действительно чистый номер то это то что нужно. Почему-то в этом регионе проблема с гигиеной в номерах.

Мэхл
19 августа 2021 в 21:14

Действительно здорово. Идеальная чистота, даже на общей кухне. Хозяева при необходимости онлайн, но не назойливые. Особенно понравилось наличие крытого балкона, веранды, детской площадки и батута - можно не выходить за ворота. Вид на горы из любого окна. Центр в пешей доступности. Уезжать не хотели.

Роман
07 августа 2021 в 19:42

Відпочивали там декілька днів тому. Хороша атмосфера, в кімнатах якісний ремонт, все чисто, прибрано, ціни лояльні, привітні власники, гарний краєвид. Для сімейного відпочинку хороше місце.

Рома
03 августа 2021 в 23:03

Гостинний двір "Буковець" - чудове місце для сімейного відпочинку у Яремче! Дуже приємні і привітні Ґазди. У номерах затишно, чисто та прибрано. Постіль пахне свіжістю, матраци безшумні та ортопедичні. Парковка для авто у подвір'ї. Дитячий майданчик, качелі, мангал, шезлонги-лежаки, альтанки та батут на території.
При бажанні Вам люб'язно приготують сніданок!
Дякуємо Марічці та Ігору за чудовий релакс!

Иван
19 июля 2021 в 12:27

Самый замечательный отдых за все время пребывания в Яремче. Обслуживание, сервис, интерьер - высший пилотаж. Комфорт, чудесные виды - это все отель ("Буковець")

Анастасія
03 июля 2021 в 13:21

Дуже сподобалось, чисто, всього вистачає, в кімнатах тепло, рушники і тапочки видають. Дуже привітна господиня, все надає що потрібно, додатково можна купити дрова, грибочки. Рекомендую!

Jana
02 июля 2021 в 23:36

Номер у нас был полулюкс семейный: в комнате есть душевая кабина, комната с душем просторная, есть фен, достаточно полотенец (4 штуки) ; кровать большая, был ещё диван раскладной в номере, одеяла теплые, есть два прикроватных столика, стол и три стула. Ещё есть зеркало и вешалка в коридорчике - это тоже внутри номера. На этаже с номером есть балкон с двумя стульями и столом и очень крутым видом. Из номера кстати тоже вид на горы замечательный. Везде очень чисто, хозяйка молодец, и всегда с улыбкой встречает и готова со всем помочь. На втором этаже также есть кухня с двумя столами обеденными на 4 человек где-то, там есть микроволновка, большой холодильник, электрическая печь и кофемашина. Во дворе есть детская площадка, шезлонги, мангал, и столы со стульями для желающих посидеть на улице. Ещё во дворе есть где припарковать машину. Нам вобщем там очень понравилось) на фото вид с балкона

Сергей
28 июня 2021 в 1:56

Отличное уютное место. Приветливые хозяева. Чисто, красиво. Кухня (холодильник, плита, микроволновка, кофемашина, мебель и вся необходимая посуда) на этаже. Рядом рынок, жд вокзал, зоопарк, водопад. Всё супер.

Mykola
26 мая 2020 в 10:05

Хороше місце для відпочинку родиною або великою компанією. Надзвичайно чистий і затишний будинок. Є все необхідне (кухня, талети в номерах, паркінг, мангал). Хороша шумоізоляція. Не висока ціна.
Однозначно рекомендую. Ми були приємно вражені.

Жанна
01 января 2020 в 15:52

Все дуже чисто, охайно, зроблено зі смаком, по - домашньому. Привітні господарі. Зручне розташування. Чудові краєвиди. Дякуємо пані Марії.

Ольга
20 ноября 2019 в 9:54

Дуже гостинно. Чистий, зручний номер, гарний санвузол, чудове розташування. Привітні власники. В дворі є дитячий майданчик і батут. Зручна кухня з усім необхідним.

я Snelly
04 ноября 2019 в 16:16

Просто шик є все що потрібно сушарки для взуття шафка для фзуття при вході номери просторі в нашому було два ліжка одне двомісне а друге одномісне також в номері є всі зручності окрім кухні також є шафа дзеркало кухня загальга на другому поверсі кухня обладнана всім що потрібно опалення вімкнули як тільки похолодало тепла вода є знаходится недалеко від жд вокзалу ми дійшли за 15хв загалом чисто зручно і власники приємні також на вулиці є мангал гойдалка шезлонги і батут всім рекомендую і є інтернет на клжному поверсі

Юлия
02 сентября 2019 в 0:28

Чудове місце для відпочинку з родиною. Чисто, світло, є все необхідне. Є дитячий майданчик, зона барбекю. Приємні господарі.

17:30
18 января 2019 в 13:36

Замечательно, чистенько, все новое, хозяйка гостеприимная, но совсем ненавязчивая. Расположение прекрасное - в центре. И природа и ресторанчики

Алекс
26 декабря 2018 в 19:33

За співвідношення ціна, зручність якість проживання, розташування, чистота це мабуть найкращий варіант. Такої чистоти не було в жодному готелі мотелі не залежно від їх статусу та кількості зірок, що ми пам'ятаємо. Педантичнісь до дрібниць госполарів готелю вражає. В готелі приємно пахне - медом, грибами. На поверсі є кухня. У кухні все необхідне для приготування їжі, або місце щоб просто попоїсти. За бажанням гостей можна замовляти сніданки. Із вікна відкривався вид на осінні теплі Карпати. Із ранку було приємно прокидатися. На території дитячий майданчик із гірками та качелями, є мангал також парковка для авто. На фото представлені 2 ний та 3 місний номер, по виселенню

Добавить отзыв