UAOTZYV.COM

Гостинец отзывы

Адрес Яремче, вулиця Курортна, 1/1
Телефон +380 (67) 950-24-05
Сайт gostynets-guest-house-yaremche.hotelmix.com.ua
Рубрики Пансионат, Ночлег
Оценка 4.8 21 отзыв
Похожие компании в категории
Станиславский / Reikartz VitaPark Станіславський — Яремче, вулиця І.Петраша, 5
Гостиный двор Шафран — Яремче, вулиця Свободи, 242Б
Частная усадьба Свитанок — Яремче, вулиця Курортна, 8В
Коттедж Говерла — Яремче, вулиця Свободи, 331

Пансионат Гостинец отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Коля
22 ноября 2023 в 21:14

Моя особиста думка - це тверда 5 (з урахуванням ціна/якість у конкретному населенному пункті). Безглуздо вимагати чи очікувати чогось більшого від готелю, який в більшості являється багатокімнатним будинком з приватною територією. Попри це, "Гостинець" відповідає своїй назві, бо є затишним, теплим і дуже приємним місцем. Це однозначно не повноцінний готель з усіма послугами, але на всі прохання реагували швидко і з розумінням. За що окрема подяка пану Дмитру. Двохповерховий номер, у якому ми проживали, мав чудовий вигляд з панорамного вікна на гірський масив. Опалення номеру за рахунок теплої підлоги дозволяє комфортно себе почувати. Відпочивали родиною в осени, тому за басейн, який є на території, нічого написати не можу, але виглядав охайним і доглянутим. Також на території є мангал, але ним теж не користувався. Розташування готелю дуже зручне, не далеко від центру. В даний період відпочинку сусідів не було, тому про шумоізоляцію між номерами нічого не відомо. Ліжечко трішки шумне:). Взагальному перебуванням у даному готелі цілком задоволені я та родина.

Елена
04 ноября 2023 в 4:25

Були технічні нюанси перед заселенням, але нас заселили у дуже затишний номер на одну ніч із кухнею, а наступного дня переселили у номер, який ми резервували. На місці можна замовити сніданки та каву. На території є басейн, сауна, лежаки, дубові столи та стільчики на терасі для спільного користування. Гарний та затишний двір. Гарне відношення, хочеться приїхати на відпочинок сюди знову. Є номери для двох, для трьох та для сімʼї з чотирьох осіб, є розсувні дивани в окремих номерах. Сподобалось.

Юлия
15 сентября 2023 в 9:08

Відпочивали в «Гостинець» в липні. Дуже сподобалось все: розташування (в самому центрі Яремчі, при цьому в горах, поряд - річка), харчування: можна заказувати їжу там, можно харчуватися поза межами готелю. Басейн невеликий, але дуже зручний, красивий, з підігрівом та підсвічується вночі. В номерах всього вистачає. Дуже привітні господарі. Відпочинок сподобався на всі 100 відсотків. Ми жили не в новому корпусі, в дерев’яному, в двокімнатному номері. Територія невелика, але дуже затишна. Є місце для стоянки автомобіля. Господарі привітливо і гостинно відносяться до відпочиаючих. Радила готель всім знайомим, але, нажаль, не було вільних місць. Приїдемо сюди ще!

Ирина
21 августа 2023 в 17:50

Чудовий міні-готель. Сподобалося все, зокрема локація (вид на гори, поруч р. Прут, колиби, кафе, магазини, ринки, вокзал). Чудовий просторий номер з балконом, є все необхідне. За потреби все додаткове дають. Відкритий басейн з підігрівом. Дуже гарно та затишно було в цьому місці. Дякуємо господарям і сподіваюся, що приїдемо ще.

Антоніна
05 августа 2023 в 4:19

Затишне, спокійне місце недалеко від річки. В номері є все необхідне. Краєвид з вікна-неймовірний. Басейн чистий, з господинею про все домовлялись по-телефону. Гарно і автентично, однозначно повернемось.

Саша
16 июля 2023 в 19:43

Відпочиваємо з сім'єю тут вже третій раз. З кожним разом "Гостинець" нам все більше подобається. Цього року діти ще більше в захваті від басейну який утепленний. Подобаються дуже нові номера з чудовим стилем і видом на гори. Дуже приємні господарі та персонал. На тереторії є корчма в якій можна замовити прекрасні страви. Рекомендую відпочинок в цьому гарному місці!

Саша
08 июля 2023 в 10:05

Все дуже сподобалось
Нас привітно зустріли, налили смачної наливки
Також тут на місці можна дуже смачно поїсти в корчмі
Дуже гарний басейн дуже круто що він з підігрівом можна купатися в любий час)
В номері було чисто
Плануємо з друзями приїхати ще раз в осени

Александра
22 марта 2022 в 8:42

Це місце дивовижне: територія, номери, корчма, дуже привітні господарі. Дітям є де провести час. Дуже близько від вокзалу. Прекрасний краєвид з вікна! Рекомендую усім.

Оксана
13 марта 2022 в 6:28

Отличное тихое место для отдыха после прекрасных прогулок окресностями. Находиться прямо в центре, недалеко от жд вокзала. В пешей доступности достопримечательности и топовые места для еды. Также можно заказать еду и тут у хозяйки. Настойки не берите на рынке, а тут, и вкуснее и дешевле.

користувач
08 марта 2022 в 15:31

Отлично отдохнули в отеле Гостинец! ️Вежливые и добрые хозяева! Очень Комфортные условия в новых и красиво оформленных комнатах! Очень тепло! Замечательный вид из окна на горы с лесом! ️ Расположение отеля идеальное возле жд вокзала и многочисленных кафе и ресторанов! Рядом сувенирный рынок и супермаркеты! А возле гор протекает красивая горная река Прут в доступности от отеля в 5 минутах! Также хорошая транспортная развязка! Вы можете легко добраться до ближайших сел Ворохта, Поляниця и Буковель, где вы можете заняться лыжным спортом! Мы приехали с нашей маленькой собачкой и нас без проблем приютили! Всем рекомендую! Высший класс отдых!

Анна
15 февраля 2022 в 16:13

Нажаль нам не сподобалось. На кухні не було миючого засобу, довелось йти по миюче, щоб помити посуд, який був липкий. Вода не придатна для пиття чи готування їжі. Беріть з собою відразу бутель води.
Ми жили в номері 1 та 2. Ліжко для третьої людини в кімнаті, розраховане на зріст максимум 165 см. Ліжко дитяче, а нас було 3 дорослі людини.
В номері 2 в першу ніч пропадало світло, а коли світло вмикалось, прилади які були в цьому номері включались зі страшними звуками.
Протягом всіх ночей було чути як шумно працює гідронасос. Газовий лічильник постійно пищав, ми намагались звуки приглушити полотенцем, результату це не дало.
Єдиний плюс цього будинку, гарне розташування. Будинок знаходиться в самому центрі Яремче, звідки зручно йти гуляти пішки містом. І в будинку було дуже тепло.
Ціна якість не відповідає. Якби була нижча ціна, можливо б ми змирились. Або хоча б власники за весь час нашого перебування потурбувались, чи в нас все є і чи все добре.

Женя
09 февраля 2022 в 13:17

Отдыхаем у Мирославы не в первый раз всё как всегда на высшем уровне. Чистые, тёплые номера, горячая вода 24/7. Отличная обстановка, прекрасное месторасположение!

Kateryna
13 августа 2021 в 14:18

Відпочивали у середині червня. Бронювали напряму, оскільки хотіли номер гарантовано з балконом.
Якщо в цілому: нам дуже сподобалося.
З плюсів:
- розташування. 5 хв до вокзалу і до місцевого ринку (не сувенірного), де по адекватним цінам можна купити м'ясо, сир, фрукти і овочі. Однак, при цьому в "Гостинці" тихо: ні чути ані дороги, ані залізниці. Тільки Прут шумить (і трохи гавкає місцева спаніелька Нері).
- зелене подвір'я з мангалами. Дрова можна купити на місці. Шампури або решітку дадуть, так само, як ніж і виделку, якщо не прихопили із собою.
- дуже красиве оздоровлення номерів з натурального дерева, зручне ліжко.
- чайник в номері, на балкон можна винести дерев'яні крісла і пити чай вранці і ввечері.
- свої продукти можна лишити в холодильнику у "Корчмі". Для нас це було плюсом

З невеликих мінусів:
- часом було важко налаштувати гарячу воду.
Для нас це було некритично.

Велика дяка Мирославі, Ярославу та Марії Михайлівні. Вони роблять все, щоб у "Гостинці" було затишно і йдуть назустріч.

Роман
29 мая 2021 в 12:16

Затишно і зручно. Зовсім поруч гірська річка. Гостинні та доброзичливі хазяї) Рекомендую для сімейного відпочинку.

Екатеринка
20 декабря 2018 в 4:07

Уютное, тихое место для отдыха с детками. Просторные номера с видом на гору Слон, на территории дома много зелени.

Саша
30 ноября 2018 в 13:13

Проживали у дуже комфортному номері, все сподобалось. Вигляд з вікна номеру шикарний. У номері також були усі зручності, необхідні для проживання. Сподобалась також власниця готелю, дуже привітна жінка)

Иван
15 ноября 2018 в 7:12

Очень красивое тихое место, обязательно будем тут останавливаться ещё. Закрытая территория со своей авто стоянкой, отличное место для семейных поездок с детьми

Анастасія
05 ноября 2018 в 3:52

Надзвичайно красивий готель. Кожен номер має особливий дизайнерський інтер'єр. Подвір'я просторе, є басейн. Приємні, ввічливі господарі

Женя
01 ноября 2018 в 19:39

А
Пані Мирослава дуже привітна господиня, гарно розмістила нас і кумів. Всім рекомендую це чудове місце)

Светлана
24 октября 2018 в 18:53

Понравилось!Рекомендую для отдыха. На 4-х у нас был номер в стиле 《прованс》. Две комнаты, просторная прихожая. Все чисто, большое количество полотенец, есть мини гель для душа, и даже одноразовые тапочки. Фен в наличии. Хозяева приветливые. Есть стоянка для авто. Вечерами тихо, спокойно. Мини холодильник в хорошем состоянии, в номере прохладно, хотя и без кондиционеров. В корчме мы ничего не заказывали, но отзывы других постояльцев: поллжительные. 5 из 5.

Добавить отзыв