UAOTZYV.COM

Горный Прутец отзывы

Адрес Поляниця, вулиця Карпатська, 5а
Телефон +380 (67) 676-71-57
Сайт bukovel-hotel.com.ua
Рубрики Отель, Курорт, Площадка для стоянки и отдыха, Ресторан, Посуточная аренда жилья
Оценка 4.1 32 отзыва
Похожие компании в категории
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25
Hotel Under roof / Отель Под Стрихой Буковель — Поляниця, Урочище Вишня, 297

Отель Горный Прутец отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Parusrusrus
08 октября 2023 в 18:05

Все сподобалося. Дуже затишні номери, велика парковка, на території є лазня та прокат лиж.

Зубатенко
04 октября 2023 в 4:33

Хороший готель. Ціни на проживання та в ресторані приємні. У дворику є альтанка біля річки, майданчик для дітей та баня. Дуже зручно, що можна забронювати по телефону. Все сподобалося

Николай
28 июля 2023 в 21:28

Відпочивали з сімʼєю, дуже сподобалось. Вид з балкона був на гори. В готелі є ресторан з карпатською кухнею, дуже рекомендую карпатський дерун і бограч!

Ирина
21 марта 2022 в 16:51

Отличный отель, для комфортного проживания здесь все условия. Большие и чистые номера, приятный интерьер, прямо в отеле есть ресторан, цены приятные и очень вкусно. Очень удобно, что в стоимость входит завтрак, не нужно ломать с утра голову, что и где поесть. На территории есть прокат снаряжения. Очень близко и к Буковель (а цены ниже), и к Яблонице, где есть классная трасса Коза, для новичков. Все нам понравилось, сюда же и приедем в следующем году! Рекомендую!

Александр
13 марта 2022 в 0:21

Красивий отель, удобная парковка. Есть своя сауна, ресторан,
Большие просторние номера, тепло, как ожидаешь.
Добавился 'шведский стол' на завтрак. Вкусно.

Натали
11 марта 2022 в 4:09

Місце для тихого відпочинку з родиною, або з друзями. Дуже атмосферно, персонал вічливий, їжа в ресторані смачна. На території є баня. Відпочивали з дітьми взимку, хочется повернутися ще раз.

Женя
04 марта 2022 в 18:13

Заїали пообідати до ресторану. Зручне розташування, заїзд прямо з дороги, красивий інтер'єр, дуже смачна кухня з низькими цінами, як для Буковелю. Нам дуже сподобалося блюдо на дошці та Карпатський дерун.

користувач
02 марта 2022 в 8:01

Дуже гарне місце! Персонал дуже привітний! Чисто і затишно, сауна з віником- бомба! За таку ціну гарно відпочили всією сім'єю. Дуже смачний ресторан і сніданки.

Саша
28 февраля 2022 в 7:41

ЗІПСОВАНИЙ ВІДПОЧИНОК

Розповідаю про ситуацію, яка склалась з адміністрацією даного готелю. Ми бронювали апартаменти на 4х осіб за 3 місяці до запланованого відпочинку і одразу оплатили завдаток у розмірі 2650 грн. Бронювали даний готель через посередників - сайт Gohotels. Ми мали поселились 17.01.22. За день до приїзду зателефонували на рецепцію, щоб уточнити деякі деталі. Адміністратор готелю сказала нам, що ні завдатку, ні нашої броні немає. Як виявилось, адміністратор, який мав записати нашу бронь ще 3 місяці тому, звільнилась. Наші апартаменти на обрані дати були зайняті вже іншими проживаючими. Адміністрація готелю не йшла на діалог і ніяк не намагалась вирішити ситуацію, яка склалась. Вони всіляко уникали розмови з нами, і не пропонували жодної компенсації. Ми неодноразово телефонували, щоб запитати контакти власників, або людини вповноваженої для вирішення даного питання. Нас лише годували обіцянками, і у висновку ми провели цілий день у очікуванні незрозуміло чого. Назустріч нам пішли лише представники сайту Gohotels, які, в свою чергу, запропонували забронювати нам номер в іншому готелі та сплатити різницю у вартості за їх рахунок.
Ми обурені ставленням готелю «Гірський Прутець» до своїх клієнтів, відсутністю клієнтоорієнтованісті та здорового глузду у ситуації, яка вимагала негайного вирішення. Не радимо вам мати справу з даним готелем, тому що при найменшому непорозумінні, ви будете змушені вирішувати все самостійно. Дана ситуація коштувала нам зіпсованих нервів та відпочинку. У висновку, ми забронювали номер в зовсім іншому готелі самостійно. На щастя, представники Gohotels повернули нам завдаток, який ми оплатили ще 3 місяці тому.

користувач
30 января 2022 в 21:58

Очень уютный отель, приветливый персонал, в ресторане готовят вкусную домашнюю еду, продукты всегда свежие. Приятно удивили цены в ресторане и на проживание. Рекомендую этот отель-ресторан всем

Леонид
23 января 2022 в 0:37

Были в отеле на Новый год
Отель понравился
Персонал приветливый
Есть все необходимое для приятного отдыха

Wish
17 января 2022 в 5:20

Чудовий сімейний готель, дуже охайний із надзвичайно смачною кухнею в ресторані! Дуже сподобався відпочинок! ️

Саша
16 октября 2021 в 18:00

Відпочивали разом з сім'єю, дуже привітливий персонал, ідеальна чистота на території готелю та ресторану, та також у самому готелі, цікавий інтер'єр, кухня вищого класу, все сподобалось, нарікань немає)
10/10

Виталий
08 октября 2021 в 20:26

Стремненько. Ресторан порции маленькие и как-то неуютно. А ещё притензии что надо говорить на украинском языке.

Дмитрий
16 сентября 2021 в 19:55

Отличный отель прямо на берегу речки, рядом Буковель. Номера, живем в номере 8- это люкс- номер комфортный, все красиво и уютно!
Отдельно + это ресторан, очень вкусная кухня- повара молодцы!

Андрей
03 сентября 2021 в 10:28

Якщо немає інших альтернатив, тоді можна резервувати номер тут, в інших випадках рекомендую подивитися інші варіанти.

Заїзд
Прохід до рецепції через кафе, але на рецепції нікого немає і ловити співробітників треба в кафе. Під час заселення ніякої гостинності не очікуйте, навпаки буде враження ніби вас тут в не сильно чекають і спішать назад до ресторану

Є паркінг перед входом

Ціна
1500 грн / доба за двомісний номер, в номері холодильник, тв, вай фай, ванна кімната з теплою водою, феном. Немає сейфу, дуже скрипуче ліжко, жодної звукоізоляції.

Кафе
Здебільшого українська кухня, низької-середньої якості, взагалі без натяку на будь-який сервіс і це все за в рази завищену ціну.

Не рекомендую зупинятися тут, крім екстрених випадків.

Marry
17 августа 2021 в 0:07

Дуже смачна їжа, привітній персонал. Різноманітна смачна кухня, рекомендую усім ️ Особливо чинахи та чіапудинг. Влітку були три рази. Наступного літа приїдемо ще (туристи з Олександрії)

ya maksum
01 августа 2021 в 21:06

За чистий номер і смачну кухню!

Всіх інших умов там нема! Холодна баня, шумоізоляція відсутня, відсутність критого мангалу! Хай цей хвалений власник сам мокне і смажить Вам шашлик під дощем.

Саша
14 июля 2021 в 0:13

Обедали в беседке на берегу реки, еда вкусная, узвар не очень понравился, ценовая политика средняя, время ожидания заказа - около получаса. Персонал приветливый, улыбчивый. В интерьере много интересных деталей. Есть отель, небольшая детская площадка, парковка. Комплекс расположен у дороги.

користувач
12 июля 2021 в 4:11

Найкращий готель в якому проживали, дуже гарне ставлення, кухня взагалі неперевершена, раджу всім завітати!

Добавить отзыв