UAOTZYV.COM

GORGANY resort & SPA

Адрес Яблуниця, Діл
Телефон +380 (67) 979-27-09
Сайт www.gorgany.ua
Рубрики Отель, Станция зарядки электромобилей, Курорт, Ресторан, Спа-салон
Оценка 3.6 5 отзывов
Похожие компании в категории
Прелуки — Поляниця
Готель Ольга — Татарів, вул.Олекса Довбуша, 105
Отель Татарив DeLuxe — Татарів, ул. Олексы Довбуша, 62

GORGANY resort & SPA отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександра
21 января 2024 в 4:26

Дуже усе сподобалося, усім задоволені. Номера чистенькі, усе працює, краєвид з вікна просто бомба. В кафе також все смачно, сподобалося і дітям і дорослим. Офіціанти дуже приємні. Знижка для військових була, що дуже порадувало. (Одне чого особисто для мене бракувало це чайника в номері).

Валерий
24 декабря 2023 в 21:21

Дуже сподобався готель! Адміністратор дуже ввічлива жінка яка допомагала завжди. Номери класні чисті охайні, феном користувалася дівчина працював добре, сушилка для рушників працювала добре. Спа зона дуже крута є декілька видів бань та крутий басейн. Сніданки були смачні і дуже великий вибір то було з чого вибрати. Офіціанти круті та персонал дуже привітний. Шеф кухар на вищому рівні) Дякую за відпочинок. Хочеться повернутися до вас ще)

Dmytro
25 сентября 2023 в 5:16

Цей незрозумілий заклад не може називатись готелем. Після походу в гори, ми хотіли зупинитись на ніч щоб попаритись в СПА, смачно повечеряти і переночувати в затишному номері. З усьо цього в нас вийшло сходити в СПА, де по суті працювала тільки одна фінська баня, але і так ок. Після парилки, яка працює до 20: 00, ми пішли в ресторан при готелі, який просто по суті відмовився нас обслуговувати, сказавши, що в вас є 15 хв щоб поїсти і ми закриваємось о 21: 00. На додачу до цього всього номера були дуже холодні, без жодного опалення. Найцікавіше у цьому всьому почалося коли ми звернулись на ресепшин з усіма зауваженнями. Адміністратор просто почала на нас кричати, казати буквально, що якщо хочете кращого сервісу, то їдьте в інший готель. Сказала, що якщо ви хочете поїсти, то треба домовлятись з рестораном. Прохання поставити в кімнати обігрівач просто було проігнороване і прокоментовано: «Зараз я цього зробити не можу і взагалі де ви були цілий день і тільки зараз про це кажете». Взагалі людина, з якою ми спілкувались на ресепшині, не може називатись працівником готелю, не знає, що таке сервіс готелю і як спілкуватись з клієнтом. Ну і пропозиції заплатити готівкою, говорять все про цю багадєльню. Це не готель!

Вика
22 сентября 2023 в 21:45

З плюсів: гарний вигляд, хороші ціни, можливість взяти їжу на виніс та петсфрендлі. За умови, що собака маленька і буде сидіти на руках.

З мінусів: неприємний персонал, якому все одно на клієнтів. Тобто клієнтоорієнтованість -1.
Одне з замовлень було сирники, виявились забиті манкою, В ЛОТОК З СИРНИКАМИ налили сметану, не уточнивши чи взагалі її додавати. На майбутнє, раджу закупити маленькі соусниці під соуси.
Замовляли картоплю фрі, з нею в комплекті йде кетчуп, докупили кисло солодкий соус, до речі, він був окремо) кетчуп взагалі не поклали…
Карбонара була непогана, здивувало, що там були присутні листя салату чи пекінська капусту, вже не пам’ятаю
Бульйон курячий був дуже жирний, тому не раджу.

В цілому непогано, але є куди рости. Якщо піднятись вище, там кафе-бар Вікторія, відкрили для себе в останні дні. Досить простенько виглядає, але дуже смачно, приємний персонал та затишно як вдома

Наталія
07 июля 2023 в 12:19

Нам дуже сподобався комплекс Горгани. Чисто, гарно. Персонал привітний. Спокійне місце для сімейного відпочинку, машини під вікнами не їздять. Їжа дуже смачна, ціни дешевші, ніж у буковелі. Територія доглянута, всюди клумби, квіти, туї. Є тенісний корт за додаткову плату. Є дитячий майданчик.

Добавить отзыв