UAOTZYV.COM

GOOD DAYS Chalet Resort

Адрес Яблуниця, 290і, вул. Горішків
Телефон +380 (67) 223-00-55
Сайт good-days.com.ua
Рубрики Посуточная аренда жилья, Коттедж, Отель
Оценка 4.7 24 отзыва
Похожие компании в категории
Горный Прутец — Поляниця, вулиця Карпатська, 5а
Вилла Вервольф (Werwolf) — Яремче, с. Поляниця, вул. В. Романчукевича, буд. 116А
Gogodz Chalet Resort — Яблуниця, вул. Горішків 292 В
Berghaus bukovel — Поляниця, вулиця Прохідний, 250

GOOD DAYS Chalet Resort отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лілія
29 ноября 2023 в 3:10

Ввічливий персонал і комфортні шале. В будинку є все необхідне для приготування їжі. Приємно здивував дитячий куточок. Це дуже зручно, коли є діти!

Лілія
14 сентября 2023 в 6:20

Чудові шале! Тут дуже привітний персонал, теплий басейн та гарні краєвиди! Хочеться повернутися ще раз до вас на відпочинок!

Надя
15 июля 2023 в 19:11

Дуже сподобалось шале, в якому ми проживали. Так чисто, сучасно. А басейн який теплий! Ну і тільки заради краєвидів варто поїхати!

Sofi
06 июля 2023 в 21:29

Приємно вражена територією та зручностями для відпочинку. Все на висоті. Тепер улюблене місце нашої сім'ї для відпочинку.

Иван
16 ноября 2021 в 7:57

Відсутня можливість поїсти у комплексі за умови, що є кухня та персонал. Потрібно щоразу їздити у кафе щоб поїсти, що створює сумнівне враження відпочинку. У рекомендованих закладах неповний обід на 2 дорослих та 2 дітей 1600грн.
Також досить небезпечна територія для малих дітей з обривами та камінням обмотаним дротами, сходи до одномісних номерів. Також не зрозуміло чому називають меленькі односпальні номери котеджами.
З плюсів приємний персонал, доглянута територія, басейн з підігрівом і коти для дітей.

Виктория
03 октября 2021 в 14:40

Очень уютный отель, чистый бассейн с теплой водой, чистые номера, на территории уютные беседки, где можно вечером посидеть за чашечкой чая, гамаки и детская площадка. В номере есть все необходимое для комфортного проживания. Отдельно хотелось бы отметить уровень персонала, все очень приветливые и готовы помочь, если нужно. Очень вкусные завтраки. Ну и конечно же, отдельная любовь - это расположение - на вершине горы, без толп туристов, очень уединённое место, где можно отдохнуть от суеты и наслаждаться закатов в горах. Спасибо большое за прекрасные 4 для в вашем отеле!

uljana
28 сентября 2021 в 1:43

Гарне місце для відпочинку сім'єю. Розчарувала відстань від готелю до ближчого ресторану. На Букінгу було заявлено 600м, по факту 1,5 км. Дитячий батут в несправному вигляді, на моїх очах дитина впала, вдарила ніжку (відсутні пружини, що натягують площину для скакання до каркасу)
Але загалом відпочинок сподобався.

Анастасия
22 июля 2021 в 13:18

Тихое и уютное место с потрясающими видами! Спасибо за гостеприимство - обязательно вернемся еще)

Oleksii
20 июля 2021 в 18:56

Прекрасне місце для відпочинку великою компанією. Були тут в листопаді, знімали весь будиночок. Кімнати чисті, гарні, з чудовим виглядом. Місця щоб потусити теж вистачає на першому поверсі. На території є басейн, сауна, чан. Розташування атлічне. Високо в горах з гарним видом на гори. Обслуговування супер приємне. Буду повертатися сюди знову.

Саша
13 июля 2021 в 20:47

Очень классное место с красивыми видами на горы прямо из окон домика.:) Ездили большой компаний, жили в нескольких домиках - все были хорошие.
На территории есть баня и бассейн. У каждого домика - свой мангал и беседка для вечерних посиделок. В самом домике есть все необходимое для длительного пребывания (в одном из домиков был даже тостер!). Приезжали на пару дней, но есть желание вернуться и остаться дольше.

Марина
29 июня 2021 в 15:32

Все просто великолепно! Персонал очень вежливый и поможет в любом вопросе. Есть насколько домов на 8-10чел и отдельные номера. Мы жили в номере на двоих. Есть все что нужно: чайник, холодильник, фен, вай-фай, телик и бокальчики для винишка были в тему ;) Вид с балкона – это бомбическая красота. Также на территории есть большой бассейн с видом на горы, но мы были зимой и поэтому не попробовали. Будет повод приехать ещё)

Женя
28 июня 2021 в 0:58

За два місяці до події забронювала котедж, і за тиждень на емейл прийшов лист про скасування бронювання.
Спочатку на дзвінки не відповідали, потім незадоволеним голосом сказали що сталася накладка, альтернативного варіанту не забронювали. Навівть вибачте не почули! Відношення хамське!

Юлія
18 июня 2021 в 22:40

Красиві панорами Карпат, затишний інтер'єр та стиль! Номери чисті та затишні, територія озеленена і дуже доглянута! Басейн теплий і працює вдень та вночі! Вечірні купання дуже рекомендую Відпочинок у цьому закладі дуже сподобався! Навколо прекрасні краєвиди тому обов'язково рекомендую погуляти за межами готелю! Дитячий майданчик цікавий є багато іграшок та дитячих речей для плавання в басейні! Хороше місце!

Олег
17 июня 2021 в 6:13

Все написанное на booking.com соответствует.
Закрытая территория, отличное месторасположение, шумоизоляция 100%, сделано с душой начиная от котеджа дикий сруб до внутреннего дизайна, естественно порадовали полы с подогревом, шикарные кровати и белье, белоснежные халаты, стиральная машина, утюг, фен, ТВ, продумано все идеально, каждая мелочь.
Искали чего не хватает, смогли найти только кофейный сервиз и пиалы для мюслей.
Порадовали винные бокалы.
За баню и ее интерьер, басейны, чаны и особенно легкий пар, отдельный низкий поклон.
Удивили во всем.
Молодцы, браво, так держать.
Рекомендую всем для отдыха.
Эксперт 9го уровня.

Юлія
17 декабря 2019 в 17:19

Чудовий готель Гарно, чисто, затишно, неймовірні краєвиди персонал привітний! Рекомендую відвідати!

Саша
16 декабря 2019 в 23:43

Уютный очень хороший отель! Один минус нет своего ресторана (колыбы) но нам сказали это вопрос времени!

Андрій
15 октября 2019 в 19:06

По-перше Карпати це вже гарно). А чудовий відпочинковий комплекс тільки доповнює хороше враження. На території є кілька окремих котеджів, можна винайняти як номер, так і весь будинок. Хатки гарані з хорошим планування. В середині гарні простора вітальна суміщенна із кухнею. Поряд з будинком на вулиці є альтанки. Навколо будинку багато трави, поки що молодих дерев, це значно приємніше, ніж коли весь двір в бруківці. Важливо частина комплексу це басейн! Літом в хорошу погоду басейн сам раз. Але навіть якщо на вулиці прохолодно, то в басейні вам буде затишно, тому що вода в ньому підігрівається. Басейні відкритий до 23: 00, тому можна чудово поплавати під зоряним небом. Як на мене, то б хотілось, щоб він був чуть більший за розмірами. Басейн є в книзі рекордів України, як розташований найвище в країні. Також при басейні є сауна і "чан" з гарячою водою (але це вже за окрему плату). Ще можна замовити сніданок.
В цілому місце дуже сподобалось! Не шкодую із вибором

Ann
08 апреля 2019 в 15:42

Дуже красиве і затишне місце ️! Привітні господарі! Будиночок Loft, в якому проживали, повністю оснащенний всім необхідним приладдям (кухня-ванна). Гарні меблі! Підігрів підлоги! Чистота! Має запрацювати власна кухня, що також величезний +!
І каприз+прохання - облаштуйте сушку для лижних ботів/мокрого взуття ;)!
Дякую!

Христина
27 марта 2019 в 11:29

Дуже гарне місце. Ідеальний відпочинок з близькими людьмиКомфортний будиночок з усіма зручностями.

Сергій
26 марта 2019 в 0:44

Чудові краєвиди. Чудовий сервіс. Мега круті та ввічливість працівники. Чекаю відкриття басейну літом. Є кілька будинків і можна розмістити великі компанії. Рекомендую усім. На літо також плануються велоподорожі та проектор. А саме головне М Е Г А круті краєвиди та чисте повітря.

Добавить отзыв