UAOTZYV.COM

Gold Palace отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Буковель
Телефон +380 (73) 000-37-05
Сайт gold-palace.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.4 41 отзыв
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Gold Palace отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Yidemo
25 января 2024 в 16:36

Дуже чистий готель, смачна їжа в ресторані, але особливо хочеться відзначити персонал: ввічливі, тактовні, чесні (повертали втрачені гроші та золото), в готелі є пральня, де після повернення з катання на лижах вичистили одяг абсолютно безкоштовно.

Людмила
25 января 2024 в 3:19

Непоганий отель близько до горок але дуже крутий підьем та немає ліфта, в отелі 6 поверхів, в номері немає шафи, тільки для верхнього одягу, на 5 поверсі гірлянда світиться усю нічо і штори не закривать-спишь як вдень, смачна кухня, цікавий чан, невеликі складності з парковкою, гарний вид з балкона, щоб заїхати в отель дуже крутий салон

Юлія
09 декабря 2023 в 7:23

Нам все сподобалось) Особливо кухня) Не потрібно шукати інші кафе чи ресторани, щоб пообідати чи повечеряти, бо тут смачно, чісто, персонал привітний, всі стараються. Номери затишні. Ціни як для Буковеля помірні, середні.

Даша
27 августа 2023 в 10:53

Всі дуже сподобалися, вигляд розташування, дуже смачна кухня і нормальні ціни, приємний персонал.
Не смарт телевізори, ютуба немає, добре що взяли з собою ноутбук, якщо на вулиці градусів 16 то хотілося б басейн тепліше, у стандартному номері хотілося б на балконі 2 стільчики, бо нас двоє.

Bia
23 августа 2023 в 20:10

Відпочивала з подругою, вже в другий раз. Сніданки смачні, особливо млинці з сиром. В кімнатах дуже чисто, якщо є якийсь питання дівчата з рецепції залюбки готові допомогти.
Чекайте нас знову

Саша
08 мая 2022 в 10:44

Отдыхаем сейчас с мужем в этом отеле. Что могу сказать, всё превосходно. Начнём с интерьера внутри самого отеля. Отель чистый, красивый, пол весь в мраморе, девочки горничные этот мрамор на коленках тряпочкой аккуратно вычищают, ну просто супер. Теперь номер: номер мы взяли люкс с видом на горы. Вид и правда шикарный (правда я попросила 5й этаж, как на других этажах не в курсе), в номере красиво, чисто, и очень очень жарко, при том, что ни одной батареи в номере нет, не знаю, что у них так греет, тёплый пол или что-то другое, но прям жарко, открывали окна. Что порадовало ещё так это питьевая вода прям с крана, и это действительно правда. Теперь ресторан: ну просто нереально вкусно готовят, кухня на 5+! Цены как для буковеля в ресторане вполне адекватные, скажем прямо - для такого уровня отеля - даже дёшево! И закончим на обслуживании: персонал очень приветливый и всегда подскажет и поможет, девочки молодцы! Вообщем отелем довольны на все 100%. Минус только один - нет лифта. Тяжеловато уставшими после лыж подниматься на 5й этаж или с тяжёлыми чемоданами (но и тут нам помогли, абсолютно бесплатно предоставили носильщика). Вообщем твёрдо рекомендую!

Андрей
05 мая 2022 в 10:14

Неплохое расположение но персонал набрали с помойки, особенно касается менеджеров и администраторов впечатления испорчены, подход быдла из 90-х, выехали на 4 дня раньше. Никому не советую.

Виктория
29 марта 2022 в 6:26

Прекрасный отель и обслуживание. Персонал приветливый и отзывчивый. Номер прекрасный, чистый и уютный. Кухня волшебная. Теперь я буду приезжать сюда каждый год.

Ольга
23 марта 2022 в 15:50

Отличный сервис. Очень уютно!
Очень гостеприимный коллектив.
Официанты очень любезные.
Кухня превосходная, всё очень вкусно.
Номера чистые, светлые, комфортные.
С большим удовольствием ещё приедем с семьёй отдыхать к вам.
Спасибо большое за хорошо проведенные выходные)

Аліна
21 марта 2022 в 12:26

Гарний інтер'єр, персонал привітний та уважний, піша доступність до підйомника) їжа смачна, ціни приємно здивували.
В кімнаті є все необхідне, все чисте, регулятор на батареї

Із мінусів: погана шумоізоляція в кімнаті, чути все що на коридорі та сусідніх кімнатах.

Александр
19 марта 2022 в 1:28

Все дуже сподобалось, особливо сніданки. Привітний персонал, але вміє поставити на місце п'яне бидло (нажаль без цього ніяк). Тож для адекватних людей чудове місце.

Andriy
18 марта 2022 в 11:07

Дякую за проукраїнську позицію! Хамовитих прієзжих треба ставити на місце. Бажаю вам в гості порядних хлопців й дівчат, а не "мальчіков і авєц"

Христя
15 марта 2022 в 21:01

Були з компанією друзів, гарно відпочили, персонал привітний, дуже чисто, кухня вище усяких похвал. Однозначно, повернемося ще!

Віктор
09 марта 2022 в 18:06

Дуже класний готель, рівень обслуговування TOP, персонал привітний, чистота ідеальна як в номерах так і в самому готелі.

Ціни в ресторані адекватні, смачно.

Сніданки смачні 5 видів на вибір, порції великі (крім √2 омлет через який недавно була бійка, не смачний - краще не брати)

Є прокат лиж, вибір не великий, для годиться.

Велика кімната для сушки лиж та чобіт.

В нас був бюджетний номер, але все на рівні, тепло, гарний санвузол, телевізор, чайник, чашки, рушники змінювали та прибирали щодня, є доставка в номер з ресторану

Дякую за гарний відпочинок!
РЕКОМЕНДУЄМО

Саня
09 марта 2022 в 13:02

Уютные намера прикрасная чистота, в ресторане кормат замечательно, вернёмся еще безупречно

Сергій
05 марта 2022 в 6:21

Були тут минулого року. Все сподобалося за виключенням скрипучих ліжок, але якість кухні і її відносна дешевизна нівелювали недоліки. Якщо будете тут - неодмінно спробуйте свинячі вуха - смачніших ніде не їв:)

Персонал вцілому адекватно реагував на прохання та зауваження. Було абсолютно людське ставлення.

Підозрюю, що рейтинг готелю обвалили "нєдавольниє сталічниє атдихающіє на паслєдніє дєньгі":)

пользователь
01 марта 2022 в 14:45

Невміння працювати із клієнтами! Агресивність, хамство, безтактність! Персонал підібраний вкрай не правильно, власники агресивні. Оминайте! Це небезпечно!

Very bad service! This place is dangerous!

Василий
01 марта 2022 в 13:00

Уютный, тёплый, красивый отель с красивыми видами.
Удобное расположение.
Замечательное обслуживание.
Очень. ОЧЕНЬ вкусная еда.
- по разумным ценам.
Отелем доволен - рекомендую!

Володя
28 февраля 2022 в 13:27

Відпочивав в даному готелі мені все сподобалася.
Кухня дуже вишукана
Адміністрація оперативно вирішує проблему
Персонал професійної виконує свою роботу
Все було чудово та обов'язково повернуся

Olexandra
28 февраля 2022 в 12:29

Хотілось написати про цей готель, навіть не побувавши в ньому. З нашумілої ситуації. Ви чудова команда. Робота, роботою, але людська гідність була відстояна. Працюючи в цій самій сфері я розумію Вас. Побільше вам хороших відвідувачів і процвітання готелю.

Добавить отзыв