UAOTZYV.COM

GLUSCO / UKRNAFTA

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Надрічна, 3
Телефон +380 (800) 30-00-18
Часы работы 00:00-24:00
Сайт avia-unimot.com.ua
Рубрики АЗС, Магазин автоаксессуаров
Оценка 3.6 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
АЗС GLUSCO / AVIA — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 2
АЗС Укрнафта / Ukrnafta — Івано-Франківськ, вулиця Олександра Довженка, 27
АЗС Укрнафта / Ukrnafta — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця
Похожие компании в категории
ОККО / Okko — Угринів, вулиця Галицька, 23А
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 201А
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Тисменицька, 249
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, Набережна вулиця ім. Василя Стефаника, 5

GLUSCO / UKRNAFTA отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
28 декабря 2021 в 4:02

Пістолетчики поховалися. Один підійшов коли машина вже була заправлена і то розказати що з машини сиплеться сніг.

Вася
16 ноября 2021 в 12:47

Чесно кажучи на касі касир такий неохайний, весь обляпаний жирними плямама, та сорочка і камезелька обшморгана якоюсь їжею, під нігтями болото. А в загальному: людині просто пофік на свій зовнішній вигляд. Я не хочу нікого обідити, але я не хочу, щоб мені такий чєл робив бургер, хот-дог, каву і т. Д. Не знаю може це для когось норм, но ви вибачте, для мене це дуже жостко)

Петро
03 августа 2021 в 22:14

Просто, зручно є все необхідне. Приємний та адекватний персонал.
Смачна кава. Щасливої дороги.

Ihor
21 июля 2021 в 17:19

Кава не смачна (звісно смак це річ індивідуальна, але не подобається ні мені, ні моїм друзям). Ціни на пальне трохи нижчі ніж на інших АЗС, але і якість пального нижча (я не лаботаторія, але по відгуках моїх знайомих, та по власних спостереженнях).

Роман
24 июня 2021 в 3:18

Попри те що всі кажуть що не доливають газ/бензин можу сказати що там все чьотко, але останнім часом почали всі говорити ніби запрограмовані "доброго дня, Вітаємо на Глуско! " - це трохи зайве якщо чесно)

Zoryana
09 июня 2021 в 19:48

Жахливо. Відсутність рукавичок. Чоловік заправив машину а руки немає де помити, тому що, туалет закритий. Відповіли нам, що немає прибиральниці, щоб прибрала туалет. При тому, що заправка працює 24/7. Позвонила на гарячу лінію, там взагалі мені пан нахамив, сказав, що в них туалети просто не працюють, навіть не уточнив, де знаходиться заправка. Не раджу. Там шикарна кав'ярня, великий вибір випічки. А ось після випитої кави, якщо захочете в туалет, то прийдеться бігти під туї.

Иван
21 декабря 2020 в 16:36

Дуже гарна заправка, на якій заправляюсь дуже часто, привітні та приємні працівники, якістю пального задоволений ціна помірна, користуюсь дисконтною програмою яка допомагає трішки зекономити на паливі. Рекомендую

Саша
30 ноября 2020 в 12:26

Хороший бензин, постоянно есть какие-нибудь акции и маленькие подарочки). Недавно выиграла 5 литров бензина - приятно

Роман
30 ноября 2020 в 3:40

Мені ця заправка подобається, персонал привітний, якість пального і ціни адекватні, часто якісь акції. А от те що персонал обслуговує клієнтів без масок і навіть не робить зауваження таким безвідповідальним клієнтам щоб ті надягли маску і це все під час того як місто перебуває в червоній або помаранчевій зоні, мені дуже не сподобалося. З таким відношення про боротьбу з епідеміями можна забути.

Оксана
18 октября 2020 в 1:33

Тут гарно, чисто і привітні працівники. Туалет постійно відкритий, тому не треба казати що адміністратор дає ключ- ви явно плутаєте Glusco з іншою заправкою. Тут люди серйозні - таким дрібницями не заморочуються. Дякую. Підтримую Glusco у впровадженні різноманітних акцій для підтримки користувача. І взагалі - кава тут СМАЧНА!

Сергій
08 ноября 2018 в 6:17

Сама погана заправка у місті не одноразово заправлявся останім часом обманюють на колонках самогообслуговуваня не заправляють стрілка бака навіть не піднімається звернувся до касирів кажуть що ви самі заправлялися відповідальності не несуть. Не рекомендую!

Уляна
29 октября 2018 в 17:06

Схожа ситуація до попереднього коментаря. Приїхала, розрахувалась, заправилась - в підсумку, стрілка бака не піднялась ні на сантиметр. Звернулась до касисір - у відповідь почали говорити, що вони до цього відношення не мають, гроші повернути не захотіли.
Одним словом, ставлення до клієнтів жахливе, свої помилки визнавати не хочуть. Не рекомендую!

Ірина
27 октября 2018 в 18:05

Паливо високої якості, а також приємні знижки на колонці самообслуговування! Персонал ввічливий, завжди свіжа випічка та смачна кава.

Добавить отзыв