UAOTZYV.COM

Glanz Cottage отзывы

Адрес Яремче, вулиця 200-річчя Яремче, 21
Телефон +380 (68) 050-51-56
Сайт yaremcha.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 5 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба Еллада — Яремче, вулиця 200-річчя Яремче
Гостиный двор Арман — Яремче, вул. Олекси Довбуша, 88/1
Бойкивчанка — Яремче, вулиця Михайла Грушевського, 22Б
Діброва — Яремче, вулиця Олекси Довбуша, 100
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Glanz Cottage отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olqa
28 июня 2023 в 14:27

Шикарне місце для відпочинку усією родиною. Відмінне розташування. Суперський вид вікна на 3 поверсі. Чиста постільна білизна, рушники. Дешева та санвузол чистий, без жодної плісняви. Із посуду є все необхідне. Чуйні, добрі, добрі господарі. Мангал, альтанки, чан у відмінному вигляді. Сподіваюся, що обов'язково повернемось. Бажаю господарям лише сумлінних відпочиваючих.

Ольга
19 октября 2021 в 14:26

Отличный котедж. Внутри все в дереве, все очень чистенько. Белоснежные полотенца и постель, которая приятно пахнет. Виды с балкона просто невероятные. Хотелось сидеть на балконе часами. Добрые, радушные хозяева. Встретили с вокзала и проводили на вокзал бесплатно. Единственный минус это подниматься в гору нужно 20 мин. Спуск займёт минут 15. С одной стороны это зарядка, с другой немного напрягает. Но вид с балкона третьего этажа перекрывает этот минус. Для большего комфорта хотелось чтобы была перегородка между балконом с соседями, которая бы закрывала находящихся на нем соседей. Выходить на балкон и наслаждаться видом одновременно с курящими соседями (какие попались нам) не очень располагало к комфортному отдыху. Может я просто очень привередливая, но мне это мешало. Хотелось большего уединения. А так все очень понравилось. Рекомендую данный коттедж!

Вячеслав
11 сентября 2021 в 2:41

Той випадок, коли відгуки справді знайшли своє підтвердження по приїзду на місце, а очікування виправдалися на всі! Відпочивали в кінці липня 2021р, почувалися як удома. Душевна атмосфера цьому сприяла!

Дуже привітні господарі, кожного дня цікавилися як ми проводили день та давали поради за будь-якої нашої потреби. Пан Іван до того ж дуже приємний співрозмовник, а пані Анна гарна господиня. В номерах та на кухні чистота й порядок. Все необхідне є і навіть більше - дві гойдалки, два мангали, власний чан, столики та зони для відпочинку у дворі, дрова (пан Іван люб'язно поділився своїми запасами, було дуже приємно), сітка для грилю, малинка у дворі)

Наш 5річний син був у захваті від розмов з п. Анною, а також від наданого "на прокат" дитячого мотоциклу, від качок які щовечора паслися у дворі, а особливо від Шаріка та Мурчика

Окрема подяка за те що при заїзді зустріли з вокзалу на своєму авто, і самі запропонували відвезти нас на вокзал при виїзді. Дуже приємно! Бо підйом на гору до оселі з центру міста справді потребує трохи зусиль, проте види з балкону, затишок оселі та відношення господарів - перевершує цей нюанс.

Бажаємо здоров'я господарям, успішного завершення будівництва сауни та ввічливих туристів! Впевнений, ми ще завітаємо в Яремчу до п. Анни та п. Івана
З повагою, В'ячеслав, Марина та Ярославчик.

Александр
26 августа 2021 в 10:04

Отдыхали с семьей с 30.07.20 по 08.08.20. Котедж находится в стороне от главной дороги, поэтому не слышно городского шума. Хозяева очень гостепреимные люди - любая просьба (мангал, дрова, посуда и т. Д.) решается мгновенно. В номерах очень чисто. В каждом номере балкон с отличным видом на Яремче. Общая кухня на два номера со всем необходимым. Итог: нам понравилось, место, в которое хочется вернуться.

Семен
16 августа 2021 в 11:10

Отличное место, гостеприимные хозяева. В номерах идеально чисто, уютно, из номера шикарный вид на Яремче, лес и горы. Есть все необходимое в доступе: кухня с холодильником, двор с мангалом, стиральная машина и т. Д. Остались очень довольны и если в следующий раз будут места, то обязательно вернемся.

Марина
06 августа 2021 в 1:22

Дуже гарне та чисте місце, ми відпочивали сім'єю і задоволені на всі.
Гарне розташування, 600 м від вокзалу, близько до туристичних цікавинок. Надзвичайно чисто і затишно, є абсолютно все необхідне. Зручні ліжка, білосніжна постіль та рушники. Окремий вхід, власна ванна кімната, є фен. В кожному номері балкон. Кухня повністю обладнана всім необхідним.
Біля входу мангал та стіл, дуже зручно. Для дітлахів велика гойдалка, яка гарно слугує для ранкової кави й дорослим?
Окремо хочу виділити власників. Дуже ввічливі та привітні люди, від спілкування лише позитивні емоції.
Раджу це місце для відпочинку сім'єю чи компанією.

Mustafa
16 сентября 2020 в 19:35

Только сегодня приехали место отлично, хозяин Иван и хозяйка Анна очень добрые, теплые люди. Чувствуем себя как дома.

Добавить отзыв