UAOTZYV.COM

Гірськолижний центр Коза

Адрес Яремче, Яблуниця
Телефон +380 (97) 668-30-93
Рубрики Административно-общественный центр, Фуникулер, Прокат лижного спорядження, Лыжная школа
Оценка 4.4 31 отзыв
Похожие компании в категории
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в
Міське озеро — Коломия

Гірськолижний центр Коза отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
31 января 2024 в 4:10

Просто райське місце, дуже гарна природа. Рекомендую як місце де можна стати на та поставити своїх дітей. Всі інструктори дуже класні.

Антон
13 января 2024 в 21:01

Гарне місце щоб навчитися кататися на лижах. Ми так і зробили. Окремо дякую інструктору Івану за навчання нашої донечки. Хто взагалі не вміє кататися, то вам сюди.

Таня
09 января 2024 в 0:30

Найкраща траса для початківців, є спорядження на прокат, дуууже приємний персонал, ми перший раз встали на лижі, але не брали інструктора, тим не менш інструктори які були на трасі підказували і допомагали. На території є колиба, де дуже смачна кухня і неймовірно доброзичливий персонал. Рекомендую!

Ольга
23 марта 2022 в 11:48

Вчилися тут кататися на лижах. В аренду можна взяти спорядження. Сподобалося, що є багато інструкторів і невеличка гірка для освоєння азів. З мінусів - немає одягу на прокат, і як для новачка зависокий основний спуск

Анастасія
16 марта 2022 в 13:46

Ціна зависока, як для такої гірки. Можна брати разовий спуск і це єдиний вигідний варіант. Для початківців гірка достатньо крута, місцями не вистачає снігу - пробивається трава.

Саша
25 февраля 2022 в 18:37

Вперше на даній локації, для початківців таких як ми з дівчиною саме те. Величезна подяка інструктору Мирославі за професійні вміння, поставила нас на лижі з першого разу, три рази спустились з навчальної гірки і цілий день продовжили кататись на Козі.
Рекомендую 100% і обов‘язково повернуся ще?
Колиба яка знаходиться поруч неймовірно атмосферна, смачно, тепло, зручно, та затишно, цілком адекватні ціни які відповідають смаку страви️

Олександр
22 февраля 2022 в 16:01

Тут я навчився кататись на сноуборді) Рекомендую інструктора Романа, дякую тобі друже! Є малесенька тренувальна гірка і великий схил для тих хто вміє кататись. Підйомник бугельний не дуже зручний, траса по якій тебе тягнуть нерівна в слідах від ніг, щоб піднятись треба бути майстром. А взагалі лишились приємні враження. Погано що нема для дітей де на санчатах чи льодянках кататись.

Сергей
17 февраля 2022 в 0:54

Хорошее место для начинающих лыжников и сноубордистов, приятные цены в местной колыбе. Но! Мы были 20.01.22. Сезон а трасса для новичков в буграх и это при том что техника для выравнивания в наличии. Также большой минус это скипас за 400грн на 4 часа и он БУМАЖНЫЙ! Также к сожалению нету сноутюббинга. А так все понравилось и компактная инфраструктура

Віктор
22 июля 2021 в 10:22

Дуже чудове місце всім раджу його відвідати, є напрокат вся екіпіровка яка необідна для катаня з гір. Також відповідно є заїзд для автомобілів. Після обіду можливо нехватка лиж. Сама голове горка не для початківців потрібно мати ази щоб кататись на лижах але є місце де можна отримати навики.

Trembach
21 июля 2021 в 13:45

Дуже хороше місце. Я початківець і спочатку кататись було страшнувато, гірка немаленька, але краєвиди з неї відкриваються фантастичні. Ціни теж непогані 300 грн за 4 години і 150 за прокат спорядження. Зранку людей значно менше, після обіду вже була невелика черга на витяг. Є багато інструкторів. Також є снігові гармати, так що зі снігом проблем не має бути.

Konstantine
20 июля 2021 в 15:40

Хорошая горка для обучения с нуля. Рядом есть "лягушатник". Инструкторов около 10, но бывает все заняты. Когда приехали - снега в округе не было нигде, на этой горке только был. Явно снег пушкой настреляли. Освещения нет - работает только до 17-00 - это нужно учесть. Но для новичка хватает вполне. Из недостатков - нет аварийных улавливателей (при мне 3 человека влетели в стену колыбы) - потому на горку без уверенности не лезть! Причем уверенности не только за себя. Но и за тех кто летит. Прокат доступен, но один человек обслуживает - если наплыв посетителей - приходится подождать. Из приятного - на кассе (не в прокате) есть терминал. Итого: хорошая горка чтоб учиться. ПС: есть сайт, но редко обновляет инфу. Актуально с 22.01 разовый билет 30грн, 4 часа (взр) 300. День (взр) 400.

Иван
15 июля 2021 в 0:38

Классное место для начинающих и любителей погонять;)
Удобное расположение и приемлемые цены.

Назар
14 июля 2021 в 4:32

Добре коли розвивається інфраструктура і інші лижні спуск в наших Карпатах. А так, є куди вдосконалюватись.

Катюша
09 июля 2021 в 14:19

Здесь мы научились кататься за 3 дня Уютное место, идеальное для новичков. Безоплатная маленькая учебная горка, неплохие инструкторы (иногда отсутствовали и людям не у кого было учиться сноубордингу, просили у нас совета) Сноубрдов в прокате нет! ‍️ Есть парковка для машин Не дешёвая "Колыба" с маленькими порциями в одноразовой посуде (

Ростислав
06 июля 2021 в 17:38

Хороший, но короткий спуск, оптимальный для учения. Довольно свежий бугельный подьемник, прокат лыж (бордов нет). После 12 часов собирается очередь на подьемник, чтобы хорошо покататься приезжайте к 9 и будет вам счастье) Цены: прокат лыж со снарягой 150 грн, подьемник 40 грн/разовый, 300 грн/4 часа

Анна
19 июня 2021 в 20:17

Данная трасса однозначно новичку не подойдёт. Брали инструктора, он минут 20 занимался общением с кем-то по телефону. Толк от него конечно был, но крайне не приятно оставаться новичку без должного внимания.

Андрей
06 июня 2021 в 3:25

Хамський гавнокурорт, весь персонал грубый и хамский, инструкторов нет, зон отдыха нет, хамить начинают с парковки.

Вероника
02 июня 2021 в 6:17

Отличный комплекс, нравится очень то, что можно учиться как новичкам и кататься мастерам. Трасса очень широкая, место есть всем и вмеру крутая. Муж и сын учились с ноля и на седьмой день очень уверенно спускались получая удовольствие! В следующем году планируем ехать именно сюда!

Семейка
11 марта 2020 в 9:11

Для новичков просто замечательное место научиться кататься. Нам очень понравилось, научились и получили море эмоций. Есть где перекусить и погреться. Обучение с инструктором 500грн. В Ясинях чуть дешевле 300грн.

Людмила
09 марта 2020 в 13:26

Дуже класне місце для початківців! Чудова гірка, чудова ціна, чудові інструктори! 4 зірки поставила лише за те, что на бугелі не чистилась колія і дуже багато людей падало, при нас дівчинка зламала ногу, заплутавшись ногами на колії і зачепившись ногою за стовб!
Р. S. Це було в другій половині лютого 2019 року. Перші два дні було чудово, наступні 2 дні на сонці колія підтанула і всі падали з бугеля, зокрема і дитина, яка зламала ногу. Бо зранку бугельна колія не чистилась. Я, в принципі не новачок, але за 2 дні впала з бугеля разів 8) Хоча нам гірка дуже сподобалася, але після побаченого щось туди вже не хотілося)
Якщо чесно, то я б порекомендувала цю гірку, але б і попросила власників трішки уважніше віднестися до такої проблемки)

Добавить отзыв