UAOTZYV.COM

Girski Hotel&Spa отзывы

Адрес Поляниця, Урочище Вишня 389, Буковель
Телефон +380 (67) 100-23-03
Сайт www.girski.com
Рубрики Отель
Оценка 4.7 34 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Girski Hotel&Spa отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Константин
24 апреля 2024 в 5:42

Дуже затишний готель сімейного типу. Чудовий вид з номеру та гарна кухня. Дуже сподобалось. Дякую

василь
15 апреля 2024 в 18:08

Готель просто супер. Дійсно відпочинок пройшов на 5 з 5-ти і вдалось перезавантажитись. Все на висоті - сервіс, їжа, СПА, територія, чистота. Всім будемо рекомендувати даний готель!

Людмила
16 декабря 2023 в 23:37

Відпочивали з 23 по 28.12.23р. Наша родина просто в захваті від цього готелю. Тут все чудово: номери, персонал, басейн. Затишно, чисто, тихо, є безкоштовний трансфер до підйомників. А кухарям рестрану окремий респект! Все дуже смачно і вишукано. Обов'язково повернемося сюди ще.

Tetiana
04 декабря 2023 в 12:12

В готелі не проживали, але переодично вечеряємо. Кухня смачна, ціні помірні. Але хочу звернути увагу на дуже неприємний випадок, який трапився 24 листопада 2023. Нас обслуговувала офіціант Анастасія С. З дитиною зробили замовлення, замість замовленої пасти з морепродуктами, принесли з куркою. Син не їсть курку. Офіціант сказала, що помилилася. Я попросила зробити саме наше замовлення. Анастасія спитала чи буду я платити за пасту з куркою) Звісно, я не збиралася платити за те, що не замовляла. Дитина була голодна, чекали на замовлення. Потім ще раз підійшла Анастасія сказати, що упакує нам пасту з куркою додрму, щоб ми за неї сплатили. Я відмовилася. Коли винесла наше замовлення, офіціант сказала, що треба сплати швидко, принесла чек, в чеку була паста, яку ми не замовляли. Анастасія сказала, щоб я сплатила, вона компенсує. Моно користуватися не вміє (shake to pay), сказала надіслати карту в ТГ, ТГ на телефоні, який надала, не встановлений і тд. Цю суму офіціант мені компенсувала. Чек не показувала і забрала з собою. Але виявилось, що вона мене обрахувала додатково на 105 грн. Сказала, що це помилка, і вона все компенсує. Компенсації, звісно, не було. Діло не в грошах, а в тому, що це було дуже неприємно. Весь час поки ми їли вона пресувала своєю помилкою і намагалася її перекласти на нас, потім обрахувала. Хочу сподіватися, що обрахували нас в цьому закладі тільки в цей раз, раніше я не перевіряла чеки, були багато разів. Після цього інциденту ми більше не вечеряли в Гірскі. Можливо, ще прийдемо за умови, що цей горе офіціант не буде нас обслуговувати.

Катя
25 ноября 2023 в 2:20

Чудовий готель для сімейного відпочинку, повне «перезавантаження».
Сподобалось абсолютно все! Готель знаходиться в тихому місці, номери чисті та просторі з виглядом на гори та ліс.
Надзвичайно привітний та уважний персонал, швидко реагували на прохання, сервіс один з найкращих в Буковелі. Особливо запам’яталися страви, кухня дуже смачна.
Щиро дякуємо за відпочинок, хочеться повертатися знов!

Миша
17 ноября 2023 в 12:06

Один з найкращих готелів в Буковелі, гарні умови проживання, сніданки та вечері смачні, персонал досить привітний, від готелю до центру рукою подати, розташування просто топ, навпроти готелю є міні дикий зоопарк, готель рекомендую

Максим
09 ноября 2023 в 16:11

Нам дуже сподобалося. Персонал на найвищому рівні, виконує всі бажання відпочиваючих. Сервіс один з найкращих в Буковелі.

Анна
14 августа 2023 в 23:23

Один з найкращих готелів у Буковелі!
Персонал привітний. Чистота ідеальна, за всім стежать!
Дитяча класна кімната. За нею так само стежать. Бачили кілька разів, коли діток у кімнаті немає, то приходив персонал і все прибирав, наводив лад, щоб було гарно та чисто!
Кухня дуже смачна.
Басейни та спа зона супер!
Шумоізоляція класна!
Єдиний мінус це відсутність кондиціонерів у номерах, і коли пару ночей були спекотні, то важкувато було. Але для нас це була дрібниця. Головний критерій був – ідеальна чистота та затишок!
Спасибі за такий відпочинок, нам не хотілося їхати! Приїдемо ще обов'язково!

Олег
21 июня 2023 в 13:49

Дуже класне місце для відпочинку. Персонал на висоті, ввічливі і готові зробити ваш відпочинок на 100% комфортним. Дуже смачна кухня. В номері чисто комфортно і тихо.
Є спа де можна гарно відпочити та розслабитися після активних заходів у горах
Рекомендую Girski Hotel&Spa

Христина
10 июня 2023 в 2:06

Чудовий готель. Ще раз хочу сюди приїха ти.
Чисто. Гарні просторі номери.
Дуже любязний адміністратор.

Тетяна
25 июля 2022 в 12:03

Готель залишив найкращі відчуття після відпочинку в ньому. Персонал дуже привітний. Чистота в готелі та номері на вищому рівні. Зручне розташування. За 30 метрів від готелю каса та підйомник. Кімнати для сушки та зберігання спорядження. Є свій трансфер, котрий відвезе по спорядження, на підйомники, авто завжди біля готелю, не потрібно чекати. Сніданки та вечері по системі шведський стіл смачні і різноманітні, завжди всім всього вистачало, в тому числі і місць. Ресторан в готелі з найнижчими цінами в Буковелі і смачною кухнею і гарною подачею і великою дитячою зоною. Продумано все, для всіх. Спа зона також сподобалась, великий басейн, і повторюсь, чистота скрізь! Зона відпочинку з більярдом, тенісом та приставкою.
Дуже раді що вибрали саме цей готель. Бажаємо щоб заповнений завжди був на 100%!
Дякуємо за прекрасний відпочинок!

Анастасия
09 марта 2022 в 13:43

Відпочиваємо вже вдруге. Готель обираємо для зимового відпочинку. Чому саме він: сніданки і вечері входять у вартість, -це зручно при плануванні бюджету. Є два бассейни, 2 сауни, 2 парних хамам. Зручна ігрова для дітей, -в одному приміщенні з баром/рестораном-діти грають, ви відпочиваєте поряд. До всіх активностей Буковелю рукою подати (і тюбінг і траси і родельбан і гуцул ленд). Персонал приємний, контактні, відкриті до діалогу. Чисто. Щодо шведської лінії, -їжа смачна, вистачає на всіх, оновлюють регулярно протягом вечері. Завжди і риба і м‘ясо, смачні десерти. Приходити краще чи на початок чи вже під кінець, бо посадка повна, заповнений готель здебільшого на 100%, і сісти вже проблема. Хто їде в зимовий період - беріть легкий одяг і собі і дітям, футболки/майки, бо дуже топлять+теплі підлоги, в дитячій дуже жарко, діти всі мокрі. Ми в номері виключили все опалення, і все одно було дуже жарко. Але ми такі, шо любимо щоб прохолодно (19-20 градусів) і зволожено було в приміщенні, тому хто любить потепліше то буде норм. Наступного року теж плануємо там відпочити

Женя
17 января 2022 в 7:07

1) Кімната: чиста та простора, гарний вид з балкону. Є все необхідне: рушники для душу та для сауни з басейном, капці, чайник, чай, кава, вода газована та негазована, засоби гігієни, велика кровать з білосніжною постіллю, такі ж халати. Є в наявності телевізор, фен. 2) Їжа: на вечерю дуже смачні перші страви - бограч, солянка, супи. Є декілька м'ясних страв на вибір, нарізка, сир, соління, салати. Вино, кефір, молоко та йогурт, соки. Декілька різновидів десертів. На сніданок: сарделі, яєчня, гарнір, овочі, нарізка, свіжа випічка: дуже смачні блинчики та круасани. Багато різновидів сухих завтраків. По напоям все теж, що й на вечерю, але без вина. На сніданок є також чай та кава. 3) Організовано підвіз до будь-якого підйомника та назад майже цілий день за телефонним дзвінком водієві. 4) Досить великий басейн із гідромасажем. Наявні сауна та хамам. Є кімната відпочинку із двома більярдними столами та дитяча кімната. Дуже привітний персонал та вражаюча чистота скрізь, все продумано до дрібниць.

Саша
14 января 2022 в 18:19

Дуже крутий готель, особливо якщо ви з дитиною. Дитяча кімната супер, і поряд з нею одразу столики для відпочинку. Також дуже хороше СПА, вода в басейні супер, хамам та сауна прекрасна. Чистота та порядк в номерах, мніданки і вечері хороші. Рекомендуємо цей готель.
10 з 10

Юлі-Анна
12 января 2022 в 23:56

Чудове та затишне місце для сімейного відпочинку.
Чисто, охайно, красиво. Все стильно, та зі смаком.

Женя
31 декабря 2021 в 22:11

Чудовий готель, дуже затишний, є все для сімейного відпочинку. Привітний персонал, швидке обслуговування.
Після відвідування цього готелю, більше не хочеться шукати чогось іншого в Буковелі. Вразили ціни, вони найнижчі в окрузі, а якість одна з найвищих! Рекомендую всім гостям, зупинитись саме тут, не пошкодуєте ні на хвилину!

Mala
16 декабря 2021 в 21:44

Чудові умови, обслуговування, смачна їжа, чудове розташування, басейн і сауна у вашому розпорядженні, круто одним словом
Приїдемо ще

Vasyl
26 ноября 2021 в 7:08

Все дуже сподобалося якщо ви хочете відпочити від буденних справ, раджу відвідати даний готель!

Валерий
03 ноября 2021 в 20:15

Превосходный Hotel для отдыха на любой возраст. Персонал вежлив и доброжелателен. Меню разнообразное на любой вкус. Шеф повар заслуживает отдельной благодарности. Кухня может смело претендовать на Мишленовскую Официанты вежливые и приветливые. SPA, сауна и бассейн на хорошем уровне. Отличный бильярдный зал. Мы получили огромное удовольствие. В отеле проживают европейцы, это хороший признак. Сюда хочется вернуться. Рекомендуем Hotel для отдыха и проживания. У нас остались хорошие эмоции. Персоналу огромная благодарность. Желаем вам 100% заполняемости отеля.

Оксана
19 октября 2021 в 23:29

Очень всё понравилось. Чисто, уютно, доброжылатильный персонал. Во всем помогут и подскажут. Еда очень вкусная и разнообразная. Всем советую. Один не большой минус т. к. Всё включено не надо тратится на рестораны потому что ну оооочень много вкусной еды:)

Добавить отзыв