UAOTZYV.COM

Гірське повітря - 2

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 250
Телефон +380 (97) 532-23-52
Сайт hotels24.ua/uk/Yaremche/Hotel-Girske-povitrya-2-10333.html
Рубрики Отель
Оценка 4.2 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Отель Малая Одесса — Яблуниця, Героїв Майдана, 2
Трутень, База Відпочинку — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 15
Гостиный двор Княжна Черногоры — Ивано-Франковск, ул. Гната Хоткевича, 40
Чорний замок — Угринів, Калуське шосе, 7/3
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Гірське повітря - 2 отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
09 мая 2024 в 22:45

Заселилися на 5 ночей 05.05 - 10.05. Обрали Делюкс з балконом. Спершу готель приємно вразив, номер з хорошим плануванням, 3 поверх, гарний вид на гори, зручна локація і обладнання до мангалу. Але це все допоки не почали стикатися з недоліками.

Перше що нам зіпсувало настрій виявилося відсутність штори/тюлі, хоча для неї передбачено карниз, але її немає. Персонал сказав, що її шиють їм, хоча вона є на фото у відгуках і букінгу. Як альтернативу запропонували простинь, вийшов франкенштейн, який не милував око. Коли платиш за номер тоді очікуєш усі зручності.

З персоналу було дві людини. Молодша і старша. До молодшої питань немає, а старшій потрібно навчитися розмовляти з клієнтами. Ситуація була наступна в другий день ми смажили шашлик (дрова 100 гривень, хватило на два рази) і нам молодша пані дала всі шампури на вибір і ми всі повернули.

На 4 день перебування я попросив у старшої пані 3 шампури. Вона винесла їх на вулицю до мене де я розпалював, в цей час моя дружина була на кухні у підвалі (про це не знала) і підготовлювала м'ясо, потім теж попросила шампурі у старшої пані. На що та їй дратівливим тоном відповіла у дусі "Я вам вже давала, де ви їх діли? ". Чи настільки важко сказати по-людськи "Я їх дала вже вашому чоловіку"? В інші дні спілкувалася нормально, але й пересікалися мінімально.

Звукоізоляція середня, якщо хтось голосно розмовляє це чутно. У нас у номері ще котел, швидше за все це він видавав дивні звуки вночі, через що ми прокидалися час від часу. Також у прохолодні дні було холодно і у самому номері. Матрас не був зручним (не жорсткий) та скрипів.

Кухня доволі велика і простора, та у неї теж є свої мінуси. Там завжди холодно (літом може це і плюс). На кухні нічого не приготувати, так як там є лише раковина. Холодильник дуже малий (3 секції), для такої кількості гостей (10 номерів) це замало, іноді не було місця де поставити.

Підсумуючи, через наведені фактори готель не справив позитивного враження, щоб у мене було бажання повернутися.

Alyona
07 сентября 2023 в 18:20

Це найкращий готель в Яремче. Місцерозташування ідеальне, в центрі, але тихо і затишно. Є садок, мангал, паркінг. Неймовірний краєвид з номерів. Номери чисті, нові меблі та гарний екстерʼєр. Окремо треба виділити працівниць, це люди, які вкладають душу в свою роботу і завжди з посмішкою зустрічають. Тепле, затишне і просто неймовірно душевне місце!

Nataliia
12 августа 2023 в 3:23

Затишний та чистий номер, але маленький, привітливиц персонал, гарна велика кухня, де є все необхідне, адекватна ціна, рекомендуємо всією родиною, миле та затишне подвірʼя, де можно зробити шашлик та провести час в альтанці

Максим
13 июня 2023 в 4:45

Все класно, інтер'єр класний, є кухня з мікрохвильовкою, чайником та посудом. Просторо та чисто, вид з вікна з нашого номеру був на 3 з 5 але гарно. Не сподобались рушники, після першого використання стали неприємно смердіти, висушити в літній період їх неможливо, на дворі дощ, в номері опалення немає, тому вони тхнули весь час проживання. Шумоізоляція номерів на трійку, добре що ми тільки ночували і сосіди були тихі. Це два мінуси, все інше сподобалось. Рекомендую.

Hinami
24 апреля 2023 в 5:35

Дуже зручне розташування від вокзалу йти 5 хвилин. Був балкон із гарним виглядом. Чуйний та доброзичливий персонал.
З мінусів погана шумоізоляція та відсутність плити на кухні.

Nansy
18 марта 2022 в 22:47

Наш номер был на последнем этаже. Обувь оставляют на первом этаже и дают тапочки.
В номере чисто, много места и инстаграмно. Есть минимум предметов личной гигиены, фен, вода, стаканы и даже вентилятор.
Из минусов, напор воды, был слабым, мыться было неудобно; интернет тормозил.
В общем и целом впечатление положительное. Рекомендую!

Ольга
13 марта 2022 в 2:25

Нещодавно відпочивали в цьому готелі, маю дуже приємне враження. В номерах затишно та стильно, навколо красиво і по - домашньому тепло. Готель гарно прикрашений до новорічних свят, що додає до настрою ще більше позитиву)

Лора
26 февраля 2022 в 2:23

Доволі хороше помешкання. Сучасний інтер'єр, доступна ціна, зустріли привітно. Боялися, що буде холодно, прочитавши деякі відгуки, але насправді в номері було дуже тепло і навіть жарко під ранок. В номері схований власний бойлер. При вході одразу дають тонке одноразове взуття. Як нам розповіли, внизу ще є кухня де можна випити чаю чи кави та мікрохвильовка, але ми туди не заходили. Єдиний мінус, що у ванній душова була дещо від накипу. Але загалом чистенько і комфортно.

Юрий
09 февраля 2022 в 12:34

Досить чисто комфортні ліжка
Проте є мінуси в кімнатах може бути холодно як і на загальній кухні після прохання розпалити для підігріву
подивились і сказали «а 18 градусів то взагалі супер може ви би пили шось міцніше» в душі досить прохолодно теж
сушарки для рушників не працюють
Поруч залізна дорога
Та дорога вночі чути машини
Погана шумоізоляція в кімнатах
Погано працює злив у душі

Женя
31 января 2022 в 20:00

Дуже затишне місце, привітний персонал, чистота на вищому рівні. Залишило після себе лише позитивні враженя)

Ирина
23 декабря 2021 в 5:20

Готель супер! Дуже чисто, гарне розташування, стильні кімнати, привітний персонал! На першому поверсі є кухня з чайником, мікрохвильовкою і приборами. Нам дуже сподобалось!

Саша
02 октября 2021 в 1:23

Очень уютный, опрятный отель в самом центре Яремче. Причтная и доброжелательная хозяйка. Есть свой дворик. Планировали остаться на одну ночь, но решили здесь задержаться)

Саша
18 сентября 2021 в 10:03

Готель і номери, в яких ми проживали, просто суперові. Усе сучасне, доглянуте, охайне, чистеньке. На кухні прохолодно, чисто і так комфортно. Потрапили на зміну, коли працювала Люба. Їй окрема подяка, прекрасна дівчина). Завжди допоможе, підкаже, потурбується, владнає, короче, робить усе можливе, щоб гості були задоволені. Небайдужа. Дякую, що пішли назустріч щодо переселення. Відпочинок вдався). Власники прсто профі!

Daria
17 сентября 2021 в 11:00

Отличный домик-отель практически в самом центре города Яремче. Достаточно новый ремонт, выдержанный в современном стиле и приятных тонах. Соотношение цена/качество
Номера есть разные, с балконом и без, но даже если вы бронируете номер без балкона, вас ожидает большое окно, а на 2м и 3м этажах есть классные балконы с видом на горы!
Рядом есть продуктовый магазин, а также приятные заведения - Коломийка и Затишок. Цены очень лояльные, обед на двоих выходил в среднем 150 грн. От себя советуем всё-таки «Затишок», там можно посидеть на улице.
В общем, спасибо городу Яремче и отелю «Гірське повітря 2» за чудесный отдых ️

Proekt
16 августа 2021 в 18:15

Були у 2019. Хороший готель, у хорошому місці! Сучасно, нема купи лишніх декорацій у номері, якісний ремонт

Катя
11 августа 2021 в 19:03

Неймовірно чисте і затишне місце. На вході залишається взуття, а всі ходять в білих тапочках. Тому дуже чисто. Є спільна кухня і барбекю, де можна готувати. Можна скористатися послугою прання.
Хочу приїхати ще:)

икеа24
11 августа 2021 в 13:23

Останавливаемся в этом отеле уже второй раз! Очень уютный, домашняя атмосфера, как дома. Очень стильно красиво! Просто 5 балов! Были во многих отелях, это один из самых лучших, где бывали.

Мария
25 июля 2021 в 15:04

Шикарное соотношение цена-качество! Расположен прямо на центральной улице, хорошая дорога, найти легко. Жили в семейном полулюксе. Очень симпатичный, просторный номер. Неимоверный вид из окна, особенно утром) Всё необходимое для проживания, есть! Стильно, не дорого, удобно

Артемий
16 июля 2021 в 7:56

Прекрасное место. Современный дом с удобными комнатами и прекрасным интерьером в современном стиле.

Иван
16 июля 2021 в 0:39

Новий та затишний готель майже в центрі Яремче. Поруч є магазини та кафе. Вражаючий вигляд з вікна на гори.

Добавить отзыв