UAOTZYV.COM

Гірська Казка отзывы

Адрес Поляниця, вулиця Прелуки, 639
Телефон +380 (67) 647-62-47
Сайт admin.booking.com/hotel/hoteladmin/extranet_ng/manage/home.html
Рубрики Отель, Дом отдыха, Общественный плавательный бассейн, Сауна, Посуточная аренда жилья
Оценка 4.6 10 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Гірська Казка отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
27 января 2022 в 15:44

Хорошая гостиница, приятные хозяева, встретили, разместили, в номере очень тепло, простенько, но уютно. Кухня общая, всё частенько! Двор вместительный, дорогу чистят и посыпают, немного ниже заезд крутой, пару раз застревали, но люди приветливые помогали. Вода горячая есть. Из минусов: слышимость в доме хорошая, так что если любите тишину. Будет проблематично. Очень шикарный вид из окна! В целом довольны.

Наталия
29 ноября 2021 в 3:14

Место отличное! Порядочные и гостеприимные хозяева. Очень чисто и уютно. До Буковеля рукой подать. Буду рекомендовать знакомым.

Світлана
25 сентября 2021 в 4:19

Гірська Казка це затишне місце для хорошого і комфортного відпочинку.
Заклад працює для Вас. Всі умови парковка, комфортні і чисті номери, види з номерів просто зачаровують, є місце для гриля, басейн на території і надзвичайно приємні Господарі. Дякую за чудовий відпочинок?

Володимир
18 сентября 2021 в 11:28

Відпочивали з дітьми в липні 2021 року. Все сподобалось: крутий краєвид на гори, чистота в номерах, басейн з видом на гори з підігрівом та підсвіткою, тихо, затишно, привітна господиня, яка все підкаже та розповість. Найкращі враження, рекомендую для відвідування!

Виктория
28 мая 2021 в 15:48

Чудове місце! Неймовірний краєвид, мабуть, тільки заради цього варто приїхати сюди. В будинку чисто, тепло, затишні номери. В Карпатах, особливо в Буковелі, на жаль, сервіс дуже хромає. І коли в черговий раз їду відпочивати переживаю, щоб не було ніяких нюансів. Та тут дуже привітні господарі, Іванка та Пан Василь завжди відкликалися на допомогу по будь-яким питанням! Дякую Вам за гостинність, обов'язково повернусь)

Оля
20 апреля 2021 в 5:02

Дуже розчарувались Гірською казкою. Тільки по приїзду вияснилось, що будинок розміщений на найвищій лінії Під час підйому кілька разів намагались виїхати з розгону, діти почили кричати з переляку, нам довелося відмови
тись від замовлення.
Господарі нас звинуватили у непрофесійності водія. Повернути оплату навіть частково відмовились.

Алина
16 марта 2021 в 7:49

Коттедж нам очень понравился! Очень чисто и уютно! Новая постройка! Приветливые хозяева! Есть кухня, где можно готовить, а также, заказывать у хозяйки! Иванка готовит очень вкусно! Большой плюс, что коттедж находить не над дорогой. Нет шума и загазованости. Красивый вид из окон!
Рекомендуем!

Ростик
14 марта 2021 в 12:46

Отличный отель, все соответствует описанию. Красивый и удобный. Приветливые хозяева. Еда от хозяйки очень-очень вкусная и с местным колоритом, порции огромные и по местным ценам почти даром.
Из минусов - заезд на машине с передним приводом добавил пару седых волос.

Дмитрий
08 марта 2021 в 20:30

Все супер. Чисто, тепло, уютно, нереально крутой вид из окна! Кормят вкусной едой. Рекомендую однозначно!

Marianna
24 января 2021 в 23:19

Доброго дня!)
Були у Вас з компанією на початку жовтня)

Серед усіх будинків, в яких ми коли-небудь залишались, цей - вибивається у лідери однозначно!)
Дуже чистенько та затишно всередині, важливо - багато санвузлів (адже нас було 14 ;) ). Зручне розташування меблів, тому у кімнатах досить просторо)
А за вікнами на нас очікував мальовничий вигляд - нас чекали такі красиииві гори! Зранку чи ввечері - прекрасний пейзаж, за яким хотілось спостерігати! Тому розташування будинку також дуже вдале!
На кухні був посуд, чистенькі холодильник та плита)

Загалом - дуже хороші враження, адже все новеньке та доглянуте! Також потішив окремий вай-фай для кожного поверху)

Ми познайомились з власником) Пан Микола дуже ввічливий та залюбки підказував куди варто піти у Буковелі, вмикав нам опалення (адже на той час вже було досить холодно), розпалив багаття й загалом допомагав у будь-якому питанні) Дуже хороша людина й цікавий співрозмовник!

Тому, однозначно, рекомендую усім "Гірську Казку" у Поляниці!) 5/5!
Чисто, тепленько та атмосферно - ось це про Вас

До зустрічі! ;)
Ще приїдемо!:)

Добавить отзыв