UAOTZYV.COM

Гердан Верховина отзывы

Адрес Верховина, Поповича 8-10
Телефон +380 (67) 603-33-97
Сайт gerdan.if.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.3 33 отзыва
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
У Марії — вулиця Довбуша
Садиба Мицканюків — Верховина, prysilok Grabovets

Отель Гердан Верховина отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
16 января 2024 в 21:55

Ми особисто не були, а дитина відвідувала табір декілька разів. Дуже сподобались умови проживання, смачне харчування, і саме головне, організація дозвілля. Тім лідери і вожаті вкладають душу в свою роботу - створюють неймовірні програми та цікаві заходи. Катання на лижах, походи, басейн, сауна та чани, вечірні ігри та івенти, нагородження та заохочення - все дуже круто! Донька зустрічала там Новий 2024 рік - просто фантастичну вечірку влаштували для дітей! Мало того, це єдиний табір з усіх відвіданих, куди дитина просилась вже декілька разів і проситься знову повторно, це при тому, що до того, як ми відкрили "ГЕРДАН КЕМП", донька ніколи не їхала в табір двічі, навіть в самі відомі та розрекламовані табори, тому що в цілому було непогано, але мінуси завжди переважали плюси. Також місце розташування з красивими краєвидами, подалі від траси. Дякуємо за яскраві враження і чудовий відпочинок для дітей та рекомендуємо однозначно!

Саша
07 января 2024 в 18:09

Хочу подякувати адміністрації табору Гердан Кемп за насичені, гарні канікули моєї дитини. Мій син приїхав в захваті від всього, перше що сказав коли приїхав «Тато, хочу літом ще». Дякуємо, за те що Ви робите для діток.

Мария
07 августа 2023 в 11:30

Хочу подякувати за відпочинок в таборі! Мій попередній коментар чомусь видалено, тому продублюю)
Отже, донька Аня відпочинком задоволена, але є нюанси на які я б радила звернути увагу керівництво.
Перше - погана організація посадки на потяг з Києва до Верховини.
Друге - вожаті проігнорували моє прохання в перші дні зміни зв'язатись зі мною, все ж такі війна в Країні і батькам потрібний зворотній зв'язок від дорослих, не тільки від дитини. Донька на зв'язок виходила, тут все чудово)
Третє - старша вожата Лілія не відповіла на два мої запитання щодо тематики заходів, нажаль (І ще, будь ласка, зробіть опцію "коментарі" в групі табору телеграма. Бо батьки лише дивляться фото подій, але немає можливості коментувати. А це важливо! Сподіваюсь, ви звернете увагу на мої коментарі і матимете щире бажання покращити якість сервісу! Успіхів!

Руслан
24 июля 2023 в 5:19

Другий рік поспіль син каже, що хоче у цей табір на літо. Що ж, наступного року поїде знову сюди. Як на мене, це найкращий відгук

Viktoriia
12 июля 2023 в 16:11

Заїжджали в готель заночувати. Нас гарно прийняли, нагодували комплексною вечерею. Номер чистий, приємні господарі! Також ми вранці поїхали і забули в номері речі, після дзвінка вже наступного дня нам їх відправили поштою? Дуже дякуємо! Рекомендуємо

Viktoriia
26 мая 2023 в 15:24

Заїжджали в готель заночувати. Нас гарно прийняли, нагодували комплексною вечерею. Номер чистий, приємні господарі! Також ми вранці поїхали і забули в номері речі, після дзвінка вже наступного дня нам їх відправили поштою. Дуже дякуємо! Рекомендуємо

Женя
04 мая 2023 в 21:41

600грн за на номер с сан узлом в комнате на двоих это отличная цена, тем более с видом на горы. НО. Шумоизоляция никакая, нам так «повезло», что соседи были с детьми и это кошмарный кошмар. Топот, визги, крики «МааааМаааааа», будто над вашими ушами.
Успели посетить сауну. Веники не дают/продают так как трудно после них проводить уборку. Если все таки есть желание попариться с вениками, вам не откажут, но нужно постараться их найти и купить. Сауной остались довольны. Дров не жалеют, натопили на славу.
В чаны не было желания идти, так как он с видом во двор, здравствуйте соседи смотрящие из окон, здравствуйте соседи сидящие в беседке пару метров от тебя. Ну такое.

Iгор
25 августа 2022 в 2:27

Дуже задоволені відпочинком, приемне обслуговування, смачна кухня, прекрасна сауна, чани, отримали масу задоволення радимо всім непожалієте!

Мария
17 августа 2022 в 1:47

Если будете бронировать баню имейте ввиду, что предоплату вам не вернут, даже если вы сделали отмену заранее.

Саша
22 апреля 2022 в 18:46

Відвідали чан в відпочинковому комплексі Гердан, отримали неймовірне задоволення, чан великий, персонал уважний та ввічливий. Після купання в чані, там же й повечеряли, смачно, порції великі, ціни недорогі. Дякую.

Саша
25 марта 2022 в 18:38

Великий чан на 10 осіб сподобався
Привітний персонал, Чистота в кімнатах радує, так як відпочивав з дітьми.
Особлива увага кухня неймовірно смачна
Все сподобалось всі зручності для відпочинку з дітьми
Рекомендую

користувач
19 февраля 2022 в 18:58

Ще такого затишку і атмосфери я не відчувала в жодному готелі в Карпатах Свіже повітря, крутезний чан, лазня, нереально смачна їжа, привітні і дуже турботливі господарі - справжня казкаБудемо повертатись ще і ще

Тетяна
16 февраля 2022 в 20:21

Прекрасне місце, з чарівним краєвидом, та обслуговуванням. Є чан, сауна, мангал, парковка. З помірними цінами.

София
25 января 2022 в 11:13

Чудовий готель, умови Була тут з дітьми в таборі. Все було пречудово. Номера гарні, їжа смачна. Дітям всім дуже сподобався. Завжди різні цікаві заходи, лижі, сноутюби, катання на конях, дискотеки. Похід в Чан взагалі вау, ходили аж 2 рази! Залишились тільки приємні спогади. У чані дуже смачні вареники з шоколадом давали і чай карпатський трав'яний. Природа і розташування також супер. До гірки йти не більше 15 хвилин
Повністю задоволена і неодмінно ще приїду!

s pervoGO dublya PROduction
23 ноября 2021 в 6:28

Шикарное место за вменяемые деньги. Единственный минус - очень громкое. То ли мы попали в аншлаг, то ли через стену на втором этаже слышно, как кто-то вышел на улицу, как готовится еда на кухне. Как соседи с табором детей суетятся по соседству и тоже постоянно хлопают дверями. Но в остальном всё очень антуражно. Чан был просто бомба! Остались очень довольны) рекомендуем!

Максим
13 октября 2021 в 3:38

В коттедже ночью было 14 градусов, когда топили чан или баню в номере на третьем этаже было все в дыму

Роман
07 октября 2021 в 7:32

Кімната на двох із сан вузлом, чан, банош та сніданок. Приємна господиня та персонал (окрема подяка пані Люсі) Нам все дуже сподобалось. Дуже дякуємо за гостинність!

користувач
29 июля 2021 в 16:16

Чудове місце, дуже смачна кухня, гостинні та привітні господарі! Дякуємо за дружбу та запрошення!

Геннадий
14 июня 2021 в 19:54

Отдыхали в гостинице Гердан. Новые чистые номера, хорошо оборудованные. Доброжелательные сотрудники. Прекрасная кухня. Рекомендую для отдыха. Спасибо хозяйке и коллективу за прекрасный приём.

Anastasiia
13 июня 2021 в 10:16

Приятное место. Но очень людное. В номерах грязно, заглянули под кровать и ужаснулись. Но кухня вкусная. Когда зашли в номер было слишком холодно. Попросили включить отопление администратор сначала была не в настроении нормально общаться, и сказала что отопительный сезон окончен! Потом видно, что не только я попросила её. И когда мы вернулись к номеру после прогулки, она вежливо и обходительно сказала что прогрева номер, и включит ещё. И дальше была милой. Хотя вначале была слишком деловой и отвечала резко.

Добавить отзыв