UAOTZYV.COM

фотостудія ArtPhoto отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 225а
Телефон +380 (50) 295-61-15
Часы работы 09:00-20:00
Сайт artphoto.studio
Рубрики Фотостудия, Фотографии для паспорта, Фотограф, Фотоуслуги
Оценка 4.6 9 отзывов
Похожие компании в категории
ІРИНА, ФОТОСАЛОН — Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 28
простір ВДОМА — Івано-Франківськ, вул. Галицька, 29, 3 поверх вхід навпроти готелю Атріум
Фотостудія на Промприладі — Івано-Франківськ, вулиця Української Перемоги, 23
ФОТОшоп - фото, фотосалон, ксерокопії — Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 194

Фотостудия фотостудія ArtPhoto отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Діана
04 февраля 2024 в 2:13

Все дуже сподобалося!) не вперше у вас
завжди є людина, яка допоможе з вирішенням будь-яких питань! Дякую вам

Pryanik
29 января 2024 в 19:00

Супер студія, багато простору, з усім нам допомагали і були максимально привітними, рекомендую

Yuliia
24 июля 2023 в 0:33

Звернулася до хлопців із ArtPhoto, коли необхідно було висвітлити власне фото немовляти на документи. Зробили якісно (запропонувавши два варіанти фото) і швидко (за 15 хвилин) і уточнили, що перероблять безкоштовно, якщо не підійде, оскільки відповідають за якість. Наступного дня фото таки відхилили у міграційній службі, бо не відповідало їхнім вимогам (це вже мій косяк, бо я думала що вдома на телефон зроблю краще ніж у фотостудії). Коли я повторно звернулася до хлопців з проханням сфотографувати дитинку на місці і зробити повністю нове фото, як того вимагали в паспортному, мені з радістю допомогли, не взявши жодної доплати, хоча робота була повністю перероблена. Я щиро вдячна за людяність; за пояснення, як має виглядати «правильне» фото на документи; за турботливе ставлення до мене, як до клієнта, а також до моєї дитини; і, найважливіше, за дотримання слова! У Вас дійсно працюють найкращі спеціалісти: професійні, комунікабельні, оперативні та людяні. Вийшла від Вас із піднесеним настроєм! Без перебільшення, найкраща фотостудія у Івано-Франківську!

Оксана
06 июня 2023 в 21:52

Жахливе враження. Для оренди обладнання необхідно мати місцеву прописку та давати в заставу паспорт/водійське, що незаконно. Фінансову заставу як варіант не розглядають. Можуть надати в оренду обладнання, якщо за вас готові поручитись їх клієнти. Не рекомендую! Упереджене ставлення до людей без місцевої прописки і пряме порушення закону України.

Саша
03 декабря 2018 в 7:19

Заходячи в фотостудію до Art Photo не можливо не посміхатись) Сергій - суперкреативний фотограф, який зробить усе, щоб клієнт залишився задоволеним!) Раджу усім Art Photо, якщо хочете щоб Ваші найяскравіші моментти життя залишалися такими назавжди! <3

Ирина
02 декабря 2018 в 15:22

Дякую Сергію Бобику за фотосесію! Завдяки йому все пройшло вдало, незважаючи на мої переживання) Куча позитивних емоцій залишилися не лише від фоток, а й від зйомки!

Валерия
21 ноября 2018 в 7:33

Фотостудія суперова! Мала фотосесію у Сергія Бобика, все на вищому рівні! Фото як різдвяні відкритки, просто надзвичайні! Ціни адекватні, люди дуже привітні, розташування в самому центрі. Я дуже задоволена, ще не раз звернусь до них!

Женя
11 ноября 2018 в 8:20

Нещодавно, мала фотосесію у студії "Art Photo". Отримала тільки позитивні емоції співпрацею з Сергієм Бобиком. Задуми, ідеї та професійна майстерність - на вищому рівні. Фотографії получилися просто бездоганні. Якщо Ви хочете отримати задоволення та приємну згадку, звертайтеся у студію "Art Photo", Ви точно не пошкудуєте про Ваш вибір.

Женя
17 октября 2018 в 12:07

Це місде де можна отримати фотографію високої якості. Фотографи справили на мене гарне враження своєю роботою

Добавить отзыв