UAOTZYV.COM

FoRest отзывы

Адрес Яремче, вулиця Галицька, 11/1
Телефон +380 (67) 006-60-06
Сайт forrest.if.ua
Рубрики Отель, Крытый плавательный бассейн, Общественный плавательный бассейн
Оценка 5 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sofia Forest Club — Яремче, вулиця І.Петраша, 15
SkyPod Forest — Татарів, вулиця Бащенка
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки
Садиба Forest (у Ярослави) — Яблуниця, Вул. Діл
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель FoRest отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
05 октября 2023 в 3:41

Готель невеличкий, але дуже затишний, сучасний та з шикарними видами на гори. Персонал, кухня- на високому рiвнi. Рекомендую

Денис
24 августа 2023 в 5:56

Був гарний готель. Кімната була дуже добре зроблена. Вид фантастичний. Сніданок був чудовим. Також є багато можливостей для екскурсій, походів або огляду визначних пам'яток.

Елена
06 июля 2023 в 2:16

Приїжджали святкувати моє день народження. Сніданки включені у вартість, є вибір, мені такі сніданки довподоби.
Чудове місцерозташування. В номері є кавомашина, приносять водичку кожного дня.
З мінусів - це поганий вай фай та ніякої шумоізоляції, все дуже чутно.

Руслан
30 июня 2023 в 5:14

Чудовий, сучасний готель, привітний персонал. На території, в номерах і на кухні ідеальна чистота. Великий басейн з підігрівом. Ситні та смачні сніданки. Можна замовляти обіди і вечері. Дуже смачні і за помірною ціною, порівнюючи з іншими закладами в Яремче. Ще можга багато чого хорошого написати про цей готель, але краще приїхати в нього і відпочити, чим читати безліч хороших відгуків)

Уляна
28 марта 2022 в 8:14

Чудовий готель в Яремче! У нас був заброньований напівлюкс, але так як хтось змінив дату заїзду, то мали можливість пожити і в апартаментах з джакузі. Обидва варіанти проживання відмінні, зручна міні-кухня, просторий санвузол, все чисто та комфортно. Відвідували також сауну та басейн, дуже класно. Смачні сніданки, які вам доставлять в номер, що дуже є комфортно. Ввічливий персонал, а адміністратор просто мега позитивна і може допомогти у будь-якій ситуації. Обов'язково завітаємо до вас ще!

Дмитрий
20 марта 2022 в 1:34

Лучший отель в Яремче

Плюсы:
- Красивые и новые номера
- Вкусный завтрак входит в стоимость
- Бассейн
- Всегда свободная Парковка
- Максимально гостеприимный персонал

Минусы:
- Не обнаружил

Юлія
07 марта 2022 в 20:04

Чудовий готель! Чистий, затишний. Є все необхідне.
Привітний персонал.
Смачнющі та ситні сніданки. Щоденне прибирання.
Хороший басейн!
Рекомендую!

Sofiya
22 июля 2021 в 0:37

Чудовий невеликий готель всього на 6 номерів в Яремче. Мабуть найкращий із подібних варіантів - точно перевершив усі очікування. Хороше розташування - поряд ринок, де можна купити свіжі продукти, водоспад Пробій, пішохідні маршрути для прогулянок по горам. Сервіс теж на висоті - адміністратори стараються допомогти і вирішити будь-яке питання. Вся комунікація з адміністраторами через вайбер, що досить зручно. Сніданки смачні і на вибір 5 різних варіантів, замовляти потрібно з вечора. В готелі є свій чан - абсолютно новий, дуже сподобався! В ресторані вечеряли лише один раз - проста домашня кухня, нічого особливого. Можна вибрати поряд кращі варіанти кафе/ресторанів/колиб для обіду чи вечері. Парковка лише на 3 авто, але за усі дні не було проблеми припаркуватись біля готелю. Загалом місце досить тихе, хоча і недалеко від основної дороги.

Ivanna
06 июля 2021 в 20:35

Чудовий готель, привітний персонал, у номерах чисто, їжа смачна, сніданки ситні. Обов'язково повернемося!

Александр
20 июля 2020 в 20:34

Если вы понимаете, что такое сервис предвосхищающий ваши желания - вам сюда.
Нет, это не значит, что тут какой-то идеальный мир с единорогами и радугой. Но здесь, сделают всё и ещё немного больше, что бы ваше проживание было идеальным.
Если и говорить о недостатках, то, возможно, немного излишняя слышимость между этажами. Но нам с соседями повезло. И сильно нас не напрягали. Ну и то, что отелю год. Стройки ещё оставили свои мелкие следы, если у вас сильно перфекционистический взгляд на отдых.
Как итог, каждая потраченная гривна окупается душевностью, природой и комфортом. Рекомендую.

ЗЫ: важное замечание. Их архитектура не для людей с физическими недостатками. Подъем на третий этаж по крутым ступенькам в номер - то ещё фитнес упражнение. Учитывайте когда маленькие дети, пожилые гости, тяжёлые чемоданы. Лифта нет.

Лидия
05 июня 2020 в 1:23

Невероятный отель! Не ожидала такого гостеприимства!
Дуже приємно відчувати як турбуються власники про відвідувачів. Ми вибрали цей готель щоб відсвяткувати день народження чоловіка. Несподіванкою було презент від власників. Це дуже дуже приємно! Я не можу словами написати як гарно ми відпочивали. Рекомендую! Затишно, чисто, комфортно, як вдома, гарна інфраструктура, все поруч!

Vasuluna
04 мая 2020 в 14:41

Номери чисті і з цікавим інтер´єром. Дівчинка на рецепції дуже ввічлива. Сніданок ситний і смачний. Також пробували інші страви, все дуже смачно! Від вокзалу хвилин 8 йти, зручно. Хочеться повернутись ще, рекомендую)

Зоряна
22 апреля 2020 в 4:44

Затишне місце, з сучасним інтер'єром. Щирі і відкриті дівчатка, котрі там працюють. Смачні сніданки на ваш вибір із меню.
Є один мінус, важко знайти інформацію про вас. В пошуку Goggle, першочергово підкидає інший готель з подібною назвою у Карпатах, людина може обрати не те місце.

Александр
24 марта 2020 в 6:07

Очень стильное и уютное место. Вид из номера просто шикарный. Расположение отличное. Персонал приветливый и доброжелательный. Вкусно готовят! Мы довольны на все 100%

Юлия
22 марта 2020 в 15:01

Отель очень понравился, стильный, красивый, уютный. Все было чисто и комфортно. Проживали в люксе с балконом, в номере кухня со всем необходимым, фото номера соответствует, делали уборку, меняли постельное белье, полотенца и всегда нас ждал вкусный сюрприз. Девочки, две Марички, приветливые и всегда стараются помочь. Видно, что персонал заботится о гостях, не было нигде намека на  "жлобство") Завтраки вкусные и сытные, для маленького ребенка завтрак бесплатно.
Из нюансов слабый интернет, и вид с окон на кирпичные стены соседних домов, и в целом место не очень живописное, маленькому ребенку на территории будет скучнова-то.

Марина
08 марта 2020 в 7:37

Дуже приємний і затишний готель. Недалеко від вокзалу. Ввечері тихо і спокійно. Персонал дуже уважний і ввічливий. Смачні сніданки. Дякуємо за гостинність

Олег
11 февраля 2020 в 17:54

Готель супер затишний, новий, інтер'єр дуже красивий)
Джакузі классс) чисто, доглянуто)
Є смачні сюрпризирики)
Персонал надзвичайно привітний! Ці дві чарівниці зробили перебувння в готелі комфортнішим) їжа смачна, не потрібно нікуди їхати) тут наче вдома)
Рекомендуємо!

Любовь
21 декабря 2019 в 1:47

Понравилось абсолютно все!) Очень вежливый и добрый персонал, всегда подскажут если что-то нужно, уделяют внимание каждому гостю! Сам отель очень чистый и уютный, в номерах продумано все до самых мелочей! Приятно удивили маленькие сюрпризики в виде шоколада, воды, кофе и чая) По поводу завтрака, то это не описать словами) Завтрак настолько вкусный и большой что можно смело не кушать пол дня) Основное блюдо плюс вкусняшка в виде кекса или сырника к кофе, чаю или соку) сюда хочется возвращаться! Всем советую, не пожалеете ни капли в этом выборе!)

Sergii
22 ноября 2019 в 0:39

Номера, територія, санузли, будинок все супер, все якісне. Видно що вложено багата коштів та любові! Персонал супер, на кухні 2 Маші, готують суперово, ціни хороші. Для зрівняння ходили в "Красні" місця на грибну юшку - похльобка! На другий день взяли на місці так як все таки хотіли спробувати людської, бо до цього не куштували, так грибів було лаптями - супер-клас! Сніданки супер, сирники на 90% з сиру!) шоколадки підкладають в холодильник, в дворі є турнічки, мангал. Персонал привітний і добрий, розміщений готель у тихому місці. Все поруч, можна ходити ніжками. З поїзда до готелю також ніжками. Ще раз - кухня - супер, подумайте перед тим як шукати кращого, смачнішого, щедрішого харчування!) Форест, дякуємо за гостинність!

Анастасия
01 октября 2019 в 3:26

FoRest house - затишний готель для незабутнього відпочинку! Розташування дуже зручне, поблизу ринку та центру! Але не зважаючи на це, тут спокійно та тихо! Панорама з номеру просто вражає та захоплює подих! В апартаментах все продумано до дрібниць для вашого комфорту! Персонал! Окрема подяка та шана! Оксана та Марічка дуже привітні та люб’язні! Як і сам власник готелю, Сергій, і поцікавиться як проходить ваш уїк-енд, і якщо потрібно дасть пораду щодо відпочинку! (Але в цьому немає необхідності, бо в номері є кілька журналів кращих тур організаторів в Яремче, з детальним описом найрізноманітніших екскурсій Карпатами) Завдяки їм, їхньому відношенню до вас та бездоганним умовам проживання - ви почуваєтесь як вдома! Це безцінно! Дякую FoRest house за чудовий незабутній відпочинок!

Добавить отзыв