UAOTZYV.COM

Family eco-hotel Krasna Polyana

Адрес Поляниця, участок Прохідний, 12б
Телефон +380 (96) 232-32-32
Сайт krasna.com.ua
Рубрики Отель, Отель длительного пребывания, Ресторан
Оценка 4.4 74 отзыва
Похожие компании в категории
Savoie apartments Bukovel — Поляниця, участок Вишні, будинок 354 А, №626
MEDIANIKOFF Шале Буковель — Поляниця, участок Вишні, 425
Iron Bridge Hotel — Поляниця, Bukovel
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Family eco-hotel Krasna Polyana отзывы

74
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
22 января 2024 в 5:59

Рецепція працює огидно так як вони просто забувають вас поселити в номер, дівчаткам трохи більше відповідально працювати, халати видаються один раз на весь заїзд - і в спа, і на солоне озеро, ну як би потрібно я вважаю освіжати такі речі, кухня не на висоті все одноманітне, а іноді напівсире, номери вчасно не прибирають, і дуже подобається квест зі глечиком по пошуку води по території, я вперше таке бачу, за такі гроші можна знайти і краще.

Татьяна
18 января 2024 в 13:17

Враження позитивні. Персонал надзвичайно уважний, привітний і доброзичливий.
Тут багато варіантів як провести час, діти, дорослі - всім буде заняття.
Постійно якісь активності. Дуже дякуємо!

Вікторія
18 января 2024 в 6:11

Неймовірне місце, Смачна колоритна, їжа, обслуговування на вищому рівні.
Всім хто хоче отримати заряд позитиву та незабутні враження, рекомендую Красную Поляну!
До зустрічі влітку

Владислав
14 января 2024 в 8:57

Найкраще місце для відпочинку з дітьми.
Є декілька зон для активності щ дітьми, в тому числі є активності для найменших.
Власна тьюбінг-гірка, гуцульське спа з чанами та діжками - все дуже круто.

Перший в Україні з мені відомих all inclusive- дуже доречний. Їжа смачна.

Окремий привіт бармену.

Екатерина
08 января 2024 в 6:51

Враження тільки позитивні! Що стосується розташування: Красна Поляна. А самі Карпати прекрасні як взимку так і влітку. Неперевершені краєвиди які не можливо забути, гори, чисте повітря, навкруги природа. Є дуже багато різноманітних розваг для активного відпочинку і не тільки. Крутий ресторан з красивими пейзажами за ними. Красна Поляна - це затишні будинки з комфортними кімнатами з дерев'яними меблями. В будинках та на подвір’ї чисто, акуратно, є дитячий майданчик, озера здоровья, гуцульске спа, і власна лижна школа і ще дуже багато зручностей. А сніданки, обіди та вечері які смачні, це не передати словами. А саме головне Красна Поляна вид просто нереально красивий, захоплюючий, особливо світанок і захід сонця. Все зроблено з любов'ю, тому відчуваєш себе як вдома, в комфорті та затишку. Привітні, доброзичливі і щирі господарі, персонал, аніматри, офіціанти та бармени, все продумано до дрібниць. Потрібно самому поїхати і відчути комфортний відпочинок на собі. Це саме те місце, куди хочеться повертатися. Всім рекомендую, не пошкодуєте)

scarlet
24 октября 2023 в 12:36

Місцеположення прекрасне тут можно вічно дивитись на гори (якщо любишь природу)
Тут затишно і запах гір

Наталия
22 октября 2023 в 4:51

Відпочивали сім'єю у період з 22.10 по 29.10. Отримали купу задоволення. Хочеться подякувати всьому персоналу за уважність до відпочиваючих, ввічливість та якісний сервіс.
Їжа. Шведський стіл. Різномаїття смачних страв не залишить голодним нікого: від дитини до дорослого.
Аніматори: то любов з першого погляду! Діти протягом дня зайняті різними майстер-класами та іншими розвагами. Дорослих також не лишають без уваги) тільки похід на Хом'як чого вартує) і гра у Мафію)
SPA: Рекомендую сходити до озера здоров'я та до чанів.
Хочеться повернутись сюди знову! Ще раз дякую всім, всім, всім! Відпочивати у "Красна поляна" одне задоволення.

Саша
16 октября 2023 в 8:28

Цікаве місце для всієї родини!
Багато майстер-классів і квестів для дітей, для дорослих -похід на Хом'як, йога, гра мафія. Анімація Респект Івану!
Красиві види!
Авжеж є над чим попрацювати, щоб було ще краще. Про це напишу в анкеті особисту керівництву.

Олена
29 августа 2023 в 9:52

Була в Красний поляні 3 рази. Кожен раз жили в різних корпусах.

Номера:
1 й раз жили в Корпусі вишиванка, відносно новий корпус є чайник, травяний чай, (любий інший чай можна взяти в столовій) кувшин для води, чашки, стакани, холодильник. Воду можна набрати в столовій. Мені завжди не вистачає крючків та полочок в ванній кімнаті.

2й раз жили в Новому корпусі, все те саме. Стильно, чисто.

3й рази попали по акції в корпус Берег, який красна поляна винаймає. Чайника нема, є холодильник, стакани та чашки. Гарячу воду можна взяти в непрацюючій столовій на самому нижньому поверсі, там же можна взяти і холодну воду. Корпус побудований з бруса, дуже багато вже потріскалось, двері старі. Душова кабіна була з грибком. Чутність в номерах просто шалена, чули як приходять повідомлення на телефон в номері за стіною. Більше в Берег не хочу)
Також у всіх номерах є фен, в Берегу та в Вишиванці ледь дує, в новому корпусі хороший. Вай фай по всій території.

Прибирають в номерах кожен день, це вологе прибираннята, миття туалету та винесення сміття, з приводу душової не знаю. Якщо є потреба полотенце замінять, дадуть додаткову ковдру.

Постіль завжди біла та ідеально чиста.

Басейни.
Є великий Басейн, він ніколи не підігрівається, джакузі з дуже теплою водою, дитячий теплий басейн та лікувальний басейн - озеро з соленою теплою водою. На банері вказано, що воду привезли з Солотвино. Біля озера є 2 інфрачервоні сауни, туалет та душові: в приміщенні і на вулиці біля самого озера, щоб змити сіль.

Є зона спа. Чани 4 шт: 2 джакузі та 2 з травами. Раніше всі були просто джакузі. Не знаю як часто міняється вода в чанах, сподіваюсь хоча б раз в день). Є також бочки з холодною та гарячою водою, сауна. Відвідування чанів по запису. Сауна - в любий час. Якби ще був грамотний банщик, а не просто кочегар, ціни б не було тому спа. Також, в зоні спа завжди є гарячий смачний травяний чай.

Туалети є по всій території: в зоні спа, в зоні "озера", в столовій та на рецепції.

Їжа:
Кальмарів -креветок не буде за ті гроші, але це буде їжа на любий смак та на любу дієту. Все як дома, дуже-дуже смачно. Поварам велике та щире ДЯКУЮ. Також дівчатками та хлопчикам офіціантам, постійно ходять та забирають брудний посуд. Ми намагались завжди самі його відносити.

Бар:
Ще в 2022 році безкоштовно були наливки (дуже смачні), коктейлі та пиво. Зараз з безкоштовного тільки пиво, шампанське та вино. Каву, чай, компоти та соки можна брати протягом дня.
Бармени завжди привітні.

Раніше в Красній поляні працювала пані Наталя, вона була окрасою закладу, в гарному українському костюмі зустрічала нас, а в обід та ввечері пригощала всіх головною стравою. А ще вона працювала в музеї на території Поляни. Ця пані додавала колориту, однозначно, сумно, що вона вже не працює.

Багато розваг для дітей і дорослих: мафія, йога, пісні під гітару з глінвейном, конкурси і багато чого іншого.

Аніматори, менеджери, адміністратори, і взагалі всі дівчата і хлопці дуже дуже люб'язні, уважні та просто чарівні. Не запам'яталися Всі імена, тому нікого не буду виділяти. Хочеться, щоб керівництво поощряло і цінило таких класних робітників.

П. С. Так, зараз по Карпатах гуляє ротовірус, і ми мали "щастя" його везти додому, але це не тільки в Поляні.

Максим
16 марта 2022 в 22:13

Это нечто! Сервис на высоте, анимация, инструктора, рецепция все молодцы! Отличный отдых за доступные деньги. Еда тоже очень вкусная и разнообразная. Плюшки классная погода÷ стали на лыжи всей семьёй. Вам большое спасибо за очень крутой отдых.

Юлия
16 марта 2022 в 9:22

Второй раз в этом отеле и кроме положительных моментов недостатков нет, супер персонал и обслуживание, очень душевно как встретили так и проводили Отдельное спасибо аниматорам-вы супер ребята? Дети довольны, взрослые тожеБыло очень весело с вами? Выбор еды отличный все вкусно и разнообразно, что удобно с детьми особенно Спасибо тренерам по лыжам, научили ребёнка кататься очень быстро ️

Мар'яна
16 марта 2022 в 7:23

Люблю писати відгуки, особливо, якщо вони позитивні. Сьогодні цей відгук про чудове, атмосферне місце, де час на кілька днів зупиняється, точніше, ні. Не зупиняється, а тече розмірено і плавно, щоб можна було насолодитися кожною хвилиною. А сприяє цьому все: розташування, сервіс і чудові люди, які стараються зробити ваш відпочинок максимально комфортним і незабутнім.
Ми відпочивали в "Красній поляні" двома сім'ями з дітьми 10 і 15 років. І дорослі, і діти могли собі знайти розвагу "до душі". Тут і сноутюбінг, і катання на лижах, і дитяча кімната, і дискотека, і глінтвейн з вогнища, і ще багато всього цікавого й захопливого. Їжа. Ммм. Дякуємо всьому персоналу ресторану на чолі з менеджером Іриною за смачні страви, напої, обслуговування і щоденні щирі й привітні посмішки. Тут ще хочу відзначити офіціанта Віталіка, який кожного разу при зустрічі бажав гарного дня і заряджав нас своїм оптимізмом. Христі та Насті теж щирі вітання від нас усіх! Найсмачніші коктейлі в барі готував Даня, а найкомфортніший чан нагрівав дядько Василь у СПА. Найкрутіший інструктор для лижників-початківців - Андрій. Наші номери прибирала Людка (так вона сама себе називала) - мила, старанна і дуже комунікабельна. А найперші, кого ми зустрілі в "Красній поляні", буди дівчатка з рецепції, які надали детальну і вичерпну інформацію про послуги, показали все довкола і надалі допомагали з усіма питаннями, які виникли в процесі нашого перебування.
Дякуємо усім за тепло і гостинність. Влітку приїдемо на довше!
P. S. Хочете запитати про "мінуси", які ми знайшли?
А ми їх не шукали, бо приїжджали не для цього.

Женя
12 марта 2022 в 15:21

Отель неплохой, отдыхаем сейчас второй раз и планируем приехать ещё летом. Есть свои плюсы и минусы. Детская комната, персонал, пейзажи, еда- это из плюсов. Из негативного- ужасный интернет и никакая шумоизоляция. Скользко на зоне спа, дочь упала и поранилась. Но мы стараемся смотреть на лучшее и надеемся на устранение недостатков. Летом тут шикарный бассейн и детям благодать) по поводу отзывов про голодных отдыхающих, не верьте! Все вкусно, хватает всем и очень разнообразно, и для детей тут еды, поверьте, достаточно. И котлетки на пару, и фрукты, и сладкое. Сидим у камина, за окном снег и горы, красота неимоверная. Подходит семьям с детьми, дети всегда заняты, есть территория, где развернуться детям, но молодежи без детей, скорее всего, будет скучно.

Елена
01 марта 2022 в 16:53

Никогда не писала отзыв об отелях, но в этот раз невозможно сдержаться! Даже не знаю с чего начать. Так как отель и отдых семейный, нужно начать с главного, с еды, то есть с ресторана. Количество и разнообразие блюд словами не передать! Разносолы и вкусности на любой вкус! И дети и взрослые не останутся равнодушными. Салаты, овощи, фрукты, соления, супы, борщи, каши, котлеты, все безумно вкусно! Даже некушающие дети уплетали завтраки обеды и ужины за обе щеки. Вкусно, как дома у бабушки. Бануш, плов, и бограч - неописуемый восторг! Персонал ресторана, а особенно менеджер ресторана Ирина, выше всяких похвал! Любая просьба и пожелание выполнялись молниеносно!
Очень внимательные, приветливые, и отзывчивые девочки на рецепции. Наташа и Карина вам отдельное спасибо. Также на территории отеля отличная лыжная школа. Инструкторы Андрей и Антон просто волшебники! Дети с нуля, за 3 дня, начали гонять как заправские лыжники. Даже не могла подумать, что в Карпатах может быть отель такого высоко уровня. Рекомендую всем семьям с детьми и без, приехать сюда и насладиться этой красотой, шикарным расположением, и безупречным сервисом. Обязательно вернёмся к вам ещё, и не раз!)

Елизавета
24 февраля 2022 в 5:23

Замечательно провели у вас отпуск, это было нечто, все очень, очень понравилось.
Спасибо вам за вашу отзывчивость, заботу и доброту, мы к вам ещё вернёмся и не раз.
Особенно хочется отметить Давида, лучший!

користувач
20 февраля 2022 в 10:58

Очень хороший внимательный персонал. На баре очень внимательный и заботливый администратор Ирина Григорьевна. Сейчас здесь отдыхаем. Все супер. Всем рекомендую! !

Марина
20 февраля 2022 в 2:43

Отдыхали в отеле Красна Поляна в декабре 2021. Хотя я бы назвала это место - отельный комплекс. Ведь здесь действительно присутствует целый комплекс услуг и возможностей для комфортного и качественного отдыха
- и проживание в уютных коттеджах, декорированных с национальным колоритом, и вкусная и понятная еда в ресторане (кстати, вишнёвую наливку - рекомендую), и зона спа, где можно расслабиться в джакузи, погреться в чанах и попариться в сауне (тоже рекомендую ️), и лыжная школа для начинающих, а для деток - работает целая группа аниматоров и сам Святой Николай добродушно открывает двери своей резиденции для малышей)
Вдобавок - живописные пейзажи карпатских гор, которые не в силах передать даже самый новый айфон. Лично для меня также было большим плюсом отсутствие «муравейника» из людей) Приветливый персонал, что также важно ‍. Ощущение комфорта и спокойствия. Что еще нужно для хорошего отдыха? У каждого свой ответ, а лично у меня - плюсики по всем пунктам.
Красна Поляна - спасибо за сказку, благодарю всех причастных и так держать!

Алина
18 февраля 2022 в 15:01

Общее впечатление положительное, есть свои маленькие.
Такие как шумоизоляция номера, высокая цена Новогоднего праздника (неоправданно высокая).
С детками очень рекомендую, есть развлечения не выходя за территорию отеля. В зимнее время лыжная школа, катание на сноутюбах и санках.
Аниматоры супер, разнообразная программа для деток. И мастер-классы и танцы и игры.
Гуцульске спа на уровне, и сауна и чаны и джакузи все супер.
Питание 3х разовое, шведская линия.
Персонал приятный и обходительный.

Саша
13 февраля 2022 в 15:55

Это лучший отдых за всю нашу жизнь. Обслуживание 1000000 из 10. Кухня мега крутая! Есть абсолютно всеее и все оочень вкусно. Детская комната и аниматоры на высшем уровне! Круче не бывает. Спасибо большое за шикарный отдых.

Женя
11 февраля 2022 в 1:33

Сервис на нуле, старые дома, еда не вкусная! Реклама работает отлично, отзывы плохие явно чистятся, не может у такого днища быть такой высокий рейтинг. Люди которые ценят комфорт, знают толк в путешествиях и уровне услуг, вам не сюда! Были впервые в Буковель, и остался такой осадок.

Добавить отзыв