UAOTZYV.COM

Ева / Єва

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Василя Стуса, 23
Телефон +380 (800) 30-37-00
Часы работы 08:00-21:00
Сайт eva.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии, Магазин товаров для дома, Магазин парфюмерии
Оценка 2.8 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 11
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Дністровська, 26
Магазин Ева — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 65
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 1/1Б
Похожие компании в категории
біла хмаринка — Івано-Франківськ, вулиця Хіміків, 17
БРАСС-косметика для салонів краси — Івано-Франківськ, вул. С.Стрільців, буд. 28, ІІ поверх
Интернет магазин элитной парфюмерии и косметики Vityu.com.ua — Івано-Франківськ, вулиця Шашкевича, 3
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 112Д

Ева / Єва отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Emre
04 июля 2021 в 16:57

Нерекомендую робити укладку волосся у цьому салоні! Локони розійшлись через три години післі укладення (

Ольга
21 июня 2021 в 14:27

Великий асортимент в магазині, є бренди, які не знайдеш в інших мережових супермаркетах. Також багато товарів зі знижками.

S. Hary
07 июня 2021 в 11:07

Достатньо просторий магазин, з великою кількістю товару. Багато хорошої доглядової та декоративної косметики.
Привітний персонал.

Ира
16 октября 2020 в 13:51

При фарбуванні балаяж (моє каштан фарбоване фарбою Loreal) спалили волосся і воно випало при змиванні фарби. Пекло жахливо, що потім аж пухирці появились на шкірі. Почала "майстер" Тетяна фарбувати з задньої частини голови, коли перейшла на бокову частину, то відчула печіння, тобто пройшло до 15 хв від нанесення. Зі слів "майстра " Тетяни порошок і окисник 6%, хоча маю сумнів. Кинулись змивати, а волосся залишилось в умивальнику. Ззаду там, де наносили фарбу, відпало (десь 5 см, десь 10 від коріння, а до цього волосся було нижче лопаток), збоку, де лиш почали наносити фарбу, трошки висвітлилось, а з іншого боку взагалі не фарбували - отаку "Майстер" хотіла відправити додому, бо сказала, що більше нічого робити не буде. Прийшлось її просила, щоб якось постригла, щоб надати форму отому всьому, щоб, можливо, якоюсь безаміачною фабою затонувала, бо одна частина голови висвітлена, а друга ні, а третя коротша в 3 рази. Вини своєї "майстер" Тетяна не відчувала, бо за її словами то клієнт винен, бо то я, певно, кератин робила, або щось приховую. І той факт, що я не перший раз в неї стрижусь (а стрижусь я часто) і що що, а кератинове випрамлення на кудрявому волоссі було б помітно, ні "майстра" Тетяну, ні всіх її колег, що були присутні, не бентежило. Я ще там виправдовувалась годину перед ними всіма. Порахувала "майстер" Тетяна за все те, що зі мною зробила, 1270 грн і ще зауважила, що порахувала все по мінімальним цінам. Ні вибачень, ні компенсації. Заплатила щоб швидше звідти вийти, бо сил вже не було виправдовуватись за те, що зі мною зробили

Sonia
26 января 2020 в 6:46

Робила манікюр з покриттям полігелем. Чистку виконали добре, але покриття неякісне, через пару днів покриття почало відставати від нігтів. На питання про обробку інструментів майстер просто тикнула пальцем на стерилізатор нічого не пояснивши. Всюди брудно, сервіс жахливий, працівники відкрито та голосно обговорюють клієнтів, поводять себе так, ніби вони прийшли в кафе, а не на роботу.

Міша
08 января 2020 в 14:12

Після завданої ШКОДА ЯК І МОРАЛЬНОЇ ТАК І ФІЗИЧНОЇ_прийшовши до салон, працівники заявили що працюють БЕЗ АДМІНІСТРАТОРА! (самі по собі) І НІЯКОЇ ІНФРОРМАЦІЇ ПО АДМІН. І ВЛАСНИКУ НЕ НАДАЛИ!

Надя
02 декабря 2019 в 0:19

В кінці липня плели дитині дві коси на виворіт. Після оплати, не повернули 20 грн, оскільки сказали що немає, ми не чекали щоб дівчата поміняли, оскільки поспішали, тому що то була вже десь 16.30, а весілля на 17.00. Сказали що десь мала підбіжить, тай забере. Оскільки дитина була на канікулах за межами міста, ми гроші не забрали. Сьогодні йшла з гуртка, згадала, вирішила повернути в перукарню, її впізнали, але гроші не повернули, сказали йди собі, тому що грошей в касі так нема. Це була вже 10.30, всі перукарі були зайняті. Невже дівчата з 6 перукарів ніхто не міг поміняти гроші і віддати дитині. Справа не в 20грн. А у вашій не вихованості і жадібності. Дитина каже: більше туди не піду, тому що вони мене обманули. Дарю вам 20 грн, хоча вашій перукарні вони аж ніяк не допоможуть.

Дима
29 декабря 2018 в 17:24

Зовнішньо і по персоналу досить таке приємне місце, на рахунок стрижок незнаю, там просто стрижуться постійно мої друзі і вони задоволені)

Руслан
27 декабря 2018 в 9:15

Обычная парикмахерская, ничего особенного. Модно вас здесь, наверное, не подстрегут, но зато не дорого. За мужскую стрижку выложил 80 грн

Христина
06 декабря 2018 в 17:52

Приємно вражена обслуговуванням і результатом стрижки:) Чудова майстриня Оля – ввічливо та дуже професійно зробила волосся таким, як мені хотілося. А ще ця жінка в міру балакуча, але з доречними порадами, щодо догляду волосся. Бо зізнаюсь, надмірно балакучі перукарі мене трохи лякають і дратують:)

Святослав
17 ноября 2018 в 14:10

Гарний салон, зайшовши адміністратор привітно зустріла, майстер який мене стригла любязно виконала мої побажання, крім задоволеності стрижкою, також залишився задоволений спілкуванням.
Рекомендую!

Оксана
13 ноября 2018 в 15:41

Надзвичайно погана перукарня! У прайсі ціни одні а перукарі встановлюють інші. Доволі проста зачіска виливається у шалену суму. Не рекомендую дану перукарню!

Сергей
06 ноября 2018 в 9:23

Взагалі непогано.
Із побажань, поліпшити правила прийому клієнтів та вибір майстра по бажанню.

Женя
28 октября 2018 в 4:40

Прийшла в перукарню підстригти чілку. Перукарка сказала одну ціну, а адміністратор на 20 грн більшу. Перукарня прямо під домом

Добавить отзыв