UAOTZYV.COM

EuroMania.if отзывы

Адрес Назавизів, вулиця Богдана Хмельницького, 1К
Телефон +380 (68) 458-63-12
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-13:00
Сайт euromania.if.ua
Рубрики Комиссионный магазин одежды, Услуги по развитию бизнеса, Поставщик одежды, Оптовая торговля
Оценка 4.6 39 отзывов
Похожие компании в категории
Євромікс — Коломия, вулиця Січових Стрільців
Єврошоп — Коломия, просп. Михайла Грушевського
Секонд-хенд / Євромікс — Івано-Франківськ, вулиця Молодіжна
Планета Секонд-Хенд — Івано-Франківськ, вулиця Заклинських, 59

Поставщик одежды EuroMania.if отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгения
26 января 2024 в 22:09

Добрий день, хочу поділитися своєю не дуже приємною історією.
Почалися проблеми з самого початку, написала менеджеру Катерині про наявність товару, коли діло пішло до оплати виникли питання. В групі написана інформація, що при повній оплаті вигідніший курс і не треба сплачувати додаткові кошти на новій пошті, тому вирішила заплатити одразу всю суму.
Попросила підрахувати точну вартість і дати реквізити. В інтернеті перевірила курс і був 41, по факту мені порахували 43.5 і я ввічливо поцікавилася чому ціна вища, може в це ще в ходить доставка, на що мені сказали що ціна тільки за товар і якщо щось не подобається можу телефонувати їх бухгалтеру Сніжані і вона мені все пояснить.
В кінці все ж таки після мого повторного запитання було добавлено що вони рахують по Говерлі. Я зайшла на сайт Говерла і там було 43, про який вигідний курс пишуть я не знаю.
Після такої відповідні і посилання до бухгалтерії вже не хотілось замовляти товар, але все ж ризикнула. Шкода.
Скинула кошти і всі підтвердження про оплату товару, на що мене попросили більш детальний чек бо схоже на обман, я представила повний скрін чека і все відправила, додатково переслала в електронному форматі. На це мені сказали добре сьогодні в 17 відправимо, побажали гарного дня і розмова закінчилася. Я подумала може все ж таки даремно себе накрутила, може був поганий день у менеджера Катерини, нічого з усіма буває.
Все могло закінчитися, але ні, на наступний день о 8 ранку телефонують і кидають претензії що вони не можуть знайти мій переказ коштів, щоб я ще раз скинула докази, я все скидую, на що відповідають так бачуть, товар поїхав чекайте.
На наступний день я захожу в додаток нової пошти і бачу що посилки немає, пишу до менеджера на що немає накладної чи поїхав товар на що відповідають так товар поїхав, але не можемо скинути накладну, бо сьогодні неділя і перевірять в понеділок скажуть.
В понеділок знов о 8 ранку мені телефонують і кажуть що товар не поїхав вибачилися і сказали що сьогодні його точно відправлять.
В кінці кінців, до мене доїхав товар і можу сказати що я розчарована, половина в жахливому стані, який потрібно просто викинути, бо є з великими дірками, потертостями і брудом який навіть не можна випрати. Весь товар найдешевших фірм, який неможливо нормально оцінити і заробити принаймні щось на цим.
Про товар то завжди лотерея тому це не страшно, а от до відношення менеджера Катерини прошу взяти до уваги!
Дякую

Оля
28 декабря 2023 в 7:19

Щиро дякую за товар. Замовляла різні категорії. Задоволена. Гарних продаж і вдячних клієнтів.

Заряд
13 сентября 2023 в 23:55

Ну так собі враження. Ціна непогана. Менеджери привітні. Замовляв взуття, сорт "екстра". Приїхало оперативно. Було 50+ пар взуття. Більшість в непоганому стані, але було 6 пар прямо "убитих", що не відповідали цьому класу. Сфотографував, скинув. На це повідомлення менеджер Юля так і не відповіла. Не можу сказати, що компанія прямо погана, чи "кидає". Але особисті враження не дуже хороші.

Дмитро
17 августа 2023 в 11:16

Нагріли на 3 тис, компенсували 360 грн.
Погрожують. 3,5 кг бумаги.
Брав взуття крем-екстра 13€, реально половина вартує 4-5€ /кг.

Диана
07 июня 2023 в 20:56

Хотіла купити товар. Задала додаткові питання в чат, де всі переписуються. Мені не відповіли. Дівчині яка писала після мене - відповіли відразу. На моє повідомлення ігнор. Тому робити замовлення пропало бажання.

Юля
31 мая 2023 в 13:09

EuroMania Ви найкращі! І Дякую Вам всім! За ваш труд і надзвичайну увагу до кожного з нас! Ви супер!

Ольга
29 апреля 2021 в 9:11

Однозначно найкращий склад в Україні. В категорії секонд хенд оптом лише якісний товар. Всим рекомендую до співпраці!

музыка
29 апреля 2021 в 7:46

Огромное спасибо за вашу работу, понимание, поддержку, заботу о каждом клиенте. Ето лучший оптовый склад секонхенда, рекомендую Вы будете приятно удевлени ценами и заботой о вас

Рома
27 апреля 2021 в 11:15

Надзвичайно класний товар, на рівень вищий за конкурентів, а ціною нижчий. Співпрацюю вже більше двох років, і жодного разу не був розчарований в товарі. Працівники вічливі та завжди раді порекомендувати товар, який краще підійде. Особливо вдячний Саньку, щастя, здоров'я, всіх благ

Ваня
22 апреля 2021 в 13:35

Склад секонд хенд зацікавив своїм великим асортиментом товару для мого бізнесу який саме починаю реалізовувати. Шукав в інтернеті різні склади та поставщиків, але порівнявши асортимент та цінову політику зупинив вибір на EuroMania. Також велику роль при виборі відіграли позитивні відгуки, люди довіряють та працють з базою секонд хенда. Сподіваюсь на довгу співпрацю та придбання секонд хенду оптом.

Анна
21 апреля 2021 в 19:13

Хороший, красивый товар, товар соответствует описанию, секонд Хенд оптом, обувь вообще шикарная

Маріанна
20 апреля 2021 в 16:20

Секонд-хенд оптом найкращий поставщик одягу в Україні, брала у них взуття та одяг кілька раз і дуже сильно задоволена якістю та ціною, команда їхня як дружня сім’я, кожному раджу до них звернутися)

Ілля
15 апреля 2021 в 12:05

Склад EuroMania забезпечує чудовими товарами по дуже доступних цінах і хорошої якості. Приємне і тактовне ставлення менеджерів, легкі і зрозумілі правила. Все ідеально влаштовує. Дуже задоволена. Рекомендую.

Виктория
13 апреля 2021 в 19:54

Хочу выразить вам благодарность за ваш труд. Заказала у вас игрушки, быстро ответили и все объяснили, оформили и отправили. Все быстро и качественно. А особенно приятно что я попала на акцию и мне дали небольшую скидку. Очень вам благодарна. Хорошей вам торговли и благодарных клиентов ;)

Катюшка
12 апреля 2021 в 13:57

Вперше замовляла в оптового постачальника секонд хенду "Евромания" позицію Реалізація. Зв'язалися дуже швидко і так же оперативно надіслали товар. Наповнення коробки відповідало відеоогляду. Товар хороший. Серед усього асортименту був і новий товар, правда було декілька одиниць, які відправилися до смітника. Але то мабуть неминуче серед усього секонду. На то він і секонд)
Загалом, залишилася задоволена співвідношенням ціна-якість.

Марина
11 апреля 2021 в 3:17

Секонд хенд оптом на мой взгляд с большим ассортиментом товара и по доступным ценам. Надеюсь на сотрудничество!

Олег
10 апреля 2021 в 18:19

База секонд хенд надає можливість придбати дуже якісні, та брендові речі за низькими цінами, обслуговування топ

Компания
10 апреля 2021 в 2:15

Оптова база секонд хенд Evro Mania-найкраща зі всіх баз, де беру товар, найбільший вибір як дешевого, так і дорогого товару, працюю з даноб базою давненько, завжди без проблем, товар найвищої якості, буду тут брати і надалі, дякую, що ви є.

Татьяна
09 апреля 2021 в 5:14

Секонд хенд оптом. Хорошая оптовая база. Цены низкие, качество товара хорошее, быстрое решение вопросов. Буду и дальше работать. Удачи вам и процветания.

Инесса
06 апреля 2021 в 7:43

Супер быстрая отправка товара. Такого широкого выбора у оптовых поставщиков секонд хенда я еще не встречала.
Благодарю. Будем сотрудничать дальше)

Добавить отзыв