UAOTZYV.COM

ЕПІЦЕНТР отзывы

Адрес Калуш, вулиця Хіміків, 17
Телефон +380 (50) 487-41-00
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт epicentrk.ua/ua/shop/kalush
Рубрики Торговый центр, Магазин бытовой техники, Автомеханическая мастерская, Магазин одежды, Магазин электроники
Оценка 2.7 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Епіцентр К — Долина, вулиця Нафтовиків, 8Г
Интернет-гипермаркет 27.ua / ЕПІЦЕНТР — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 17
ЦЕТЕ — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 17
Епіцентр К — Коломия, вулиця Карпатська, 184
Похожие компании в категории
Прометей — Калуш, вулиця Пушкіна, 2А
Терези — Калуш, вулиця Богдана Хмельницького, 6
ВодКанГаз — Калуш, просп. Лесі Українки, 94
Сахара — Калуш, просп. Лесі Українки, 2А

Торговый центр ЕПІЦЕНТР отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
07 апреля 2024 в 6:09

Хамовиті охоронці та працівники. Можуть причепитись безпричинно. Я з друзями обирали м'яку іграшку не шуміли, не розкидали, ставили на місце, руки чисті та до нас все одно двічі підходили працівники та обурювались (та робили зауваження за те що ми не робили) через те що ми довго обирали. Ніколи більше сюди не вернусь подібні випадки вже не вперше.

Мар'яна
29 марта 2024 в 5:06

Дуже добре, що є таке місце в Калуші, це перше, але коли приходить клієнт із запитом і хоче почути вичерпну консультацію і пораду щодо певного товару, то хотілося б отримати належне обслуговування і поради щодо його питання, тому зверніть будь ласка увагу на ваших консультантів і їхню клієнтоорієнтованість! Я адекватно пояснила з якою ціллю прийшла і конструктиву насправді отримала мізер! Тому якість обслуговування клієнтів бажає значно кращого рівня!

Volodymyr
21 ноября 2023 в 11:31

Відгук не про товар а про людей які цей товар охороняють виявляється в епіцентрі якщо ти зайшов і не купивши нічого будеш намагатись вийти в тебе це наврядче вийде так як охоронці даної мережі будуть тебе обшукувати без вагомої на те причини тобто в тебе є щось в кишені то це не може бути твоєю річчю а ти її точно вкрав а після обшуку який підтвердив що ти нічого не крав і річ твоя вони навіть не вибачаться за те що тебе привселюдно обшукували ну я тупо в шоці не перший раз так.

Petro
31 августа 2023 в 0:03

Взяв останню болгарку Болгарка (кутова шліфмашина) Зенит ЗУШ-125/1000 МС Профі 841397 ціна по знижці 1152 гр. 20%, прийшов на касу сказали ціна 1440 я підійшов до адміністратора і тут почалось як на базарі, ціна її 1440 приніс цінник з акційною ціною 1152гр. Відповіли що у них закінчились цінники і вони можуть її продати біля 1250 гр, це як зрозуміти на прилавку одні ціни а в оригіналі, як в 90х на лоха по максимуму зірвати.

Алекс
19 августа 2023 в 9:55

Не професійні консультанти ніхто ні за що не відповідає і нічого не знає переводять все на інших працівників …. Цінників на деякі товари нема, касири то в загалі прийшов з товаром їхня відповідь ми його не продамо бо нема в базі …. І нічого не роблять даже щоб знайти ціну ….

Діана
26 июля 2023 в 17:58

Не рекомендую щось купляти в цьому закладі! Обманюють на кожному кроці! Товар з цінами не упорядкований. Порсонал одразу тікає коли починаєш щось питати.

користувач
17 апреля 2022 в 2:39

Відсутні консультанти, поки знайдеш людину яка покаже товар і випише накладну можна з'їздити в Франківськ і там купити

Таня
10 марта 2022 в 12:55

Зробила замовлення онлайн- за дві години все оформили і можна було заходити по товаром. Хороші знижки.

Иванка
07 марта 2022 в 11:49

Привіт, велетенський маркет будівельних та побутових дрібничок. Якщо потрібен декор чи просто політ фантазії-вам сюди. Багато ідей для подарунків. Також є супермаркет продуктовий. Правда всн трохи скомкано і розкидано в різних еутах. Але якщо ви конкретно знаєте, що вам треба, то персонал допоможе. У Франківському епіцентрі трохи краще все виставлено і багато вітрин з візуалізацією продукції (наприклад шпалер чи дверей і т. Д.) Але тут ви зекономите на доставці. Тобто ви можете подивитися ціни онлайн, прийти помацати в магазин, а щодо візуалізації, то краще їхати у Франківськ. Замовити ж можна в Калуш. Тоді доставка Вам буде майже безкоштовною.

Funny
14 февраля 2022 в 15:36

Хороший магазин! Великий вибір товару як для середнього міста, дуже сподобався консультант Андрій Гришик, розуміється на товарах.

Petro
09 февраля 2022 в 8:56

Вже не вперше цінник на полиці не відповідав ціні на касі. Коли просканував штрих код у додатку, то теж не зміг дізнатися ціну.
Не хочеться думати, що ціни не змінюють навмисно.

Саша
31 января 2022 в 3:43

Ну персонал такий собі в техніці там де мишки, клавіатури немає асортементу взагалі мене це розчарувало

Саша
29 января 2022 в 15:41

Консультанти вискакують немов чорти з табакерки вважають себе поофі у всіх товарах не дають нормально вибрати товар

Andriy
15 января 2022 в 1:10

Добре що є у Калуші цей будівельний маркет. Не скажу, що він дешевий чи навіть з опосередкованими цінами. Я б сказав він швидше дорогий, якщо не враховувати акцій чи товар, який лежить роками і на нього не змінили ще ціну. Великий плюс, що він працює до 21: 00. Навіть мені це раз стало в пригоді. Великий мінус, не має достатньо консультантів на відділах. Важко щось спитати про той чи інший товар. Тобто якщо не знати самого товару, який хочеш купити, не просто, що вдасться більше дізнатися про товар в магазині. Хоча варто визнати ситуація за рік покращилась. Рік назад це взагалі була проблема. Ще можна віднести до плюсів що є туалет для чоловіків, жінок та неповносправних. Не відомо чи працює цей туалет для інвалідів, бо коли я там був, то двері були зачинені. Є паркомісця, як звичайні, так і для неповносправних. Також мені симпатизує те, в якому місці збудували його. Тобто там була закинута болотяна територія, яку треба було прибрати і довести до ладу. Також одна з важливих проблем, не має рейсового автобусу, який б мав зупинку біля цього магазину. На мою думку, рейсовий автобус був б вигідний цьому магазину і збільшився б потік покупців. Також був здивований, що взимку не був прибраний сніг, особливо на в'їзді, там є невеличкий підйом і автівкам було не дуже зручно заїздити на територію. Також літом не завжди косять траву. Такі деталі для мене дуже кидаються в вічі. Прибрати сніг, чи скосити траву для будівельного магазину, де є маса приладдя для цього, виглядає трохи дивним. І останнє з мінусів, що я помітив, продавались профілі до гіпсокартону CD, було видно, що вони довго знаходились в вологому місці. На профілях місцями була відсутня оцинковка і з'явилась іржа. І в такому жахливому стані, ці профілі стояли на вітрині по ціні нових. На що розраховує магазин в таких випадках, не зрозуміло?
Читав в коментарях, що цінники часто не відповідають реальній ціні. Згоден, та це не завжди на користь магазину. Раз купував кран на воду за 182 грн. По акції, бо без акції був по 196 грн. Ще перепитав консультанта, той перевірив, та сказав, що це його ціна. Потім я ще взяв капусту та часник, і за все разом на касі заплатив 162грн. Поглянув на ціну крана в чеку, а там 118 грн. Був приємно здивований. Так що чудеса бувають і в Епіцентрі.
А що до розміру Епіцентру в Калуші і асортимент, треба розуміти, що Калуш це 60 000 населення, це не Івано-Франківськ 350 000 і не Львів 750 000 а тим більше не Київ. Питання ще чи не закриється ця мережа в Калуші, з тою купівельною спроможністю громадян, яка є в Калуші і районі. Там лише нагайцувати це приміщення, заплатити за електроенергію, воду, податок на землю. Не думаю правильним писати коментарі і занижувати рейтинг магазину, через очевидні причини, чому це не робиться. А от що до інших проблем, радив б керівникам звернути увагу, багато з того, що пишуть є реальною проблемою з якою стикався і я в цьому супермаркеті.

Мар'яна
19 декабря 2021 в 1:34

Два рази їхали по плитку, в наявності в магазині пише що є, а знайти не можуть, бардак повний!
Один консультант на 3 відділи. Працюють тормоза, інакше не скажеш!

тази
07 декабря 2021 в 8:25

Про всі товари неможу розказати але про акумулятори можу багато сказати. Купив акумулятор і його стало рівно на 3 дня і всьо на стартер нереагує. Такшо нераджу купувати акумулятопи в епіцентрі

Владимир
04 декабря 2021 в 6:41

Дорого, вірніше не дешиво в загальному, можна найти і дешевше. Але є на деякі товари досить приємна скидка, розігрують різні жеребкування, на виграний сертифікат можна затарити товар. Проводяться акції. Мені попадались не погані консультанти. Деколи приходиться почекати. Біля каси, можлива затримка.

Інна
03 декабря 2021 в 17:21

Каси самообслуговування погано працюють, не на всіх товарах чіткий штрих-код, через що охорона хамить, обзиває. Такого ставлення до покупців не бачила в жодному магазині, не рекомендую!

Рома,
21 ноября 2021 в 22:36

Нормальний заклад, не великий по розмірах, але має й свої недоліки. Наприклад, консультанти тут реально затуркані і ніхто нічого не знає, я вже мовчу про те, що знайти їх - то справжній квест, не знаю, де вони всі ховаються, коли їх треба.

Асортимент товару в компютерній техніці нульовий: є пару зовнішніх HDD, флешки, колонки і мабуть все. Тішить хоча б наявність каси самообслуговування, та й демократичні (але не низькі) ціни.

Елена
17 ноября 2021 в 14:33

Магазин не поганий. Але персонал вічно похмурий, касири працюють ну дуже помалу. Поки стояла в черзі- передумала купувати поклала товар і пішла в інший магазин. Консультантів нема. Була в інших магазинах мережі- там теж сумно.

Добавить отзыв