UAOTZYV.COM

Еко Садиба / Будьмо здорові

Адрес Хом'яківка, вулиця Івана Франка, 45
Телефон +380 (66) 081-92-99
Часы работы
среда11:00-22:30
четверг11:00-22:30
пятница11:00-22:30
суббота11:00-22:30
воскресенье11:00-22:30
Сайт ecosadyba.if.ua
Рубрики Ресторан
Оценка 3.9 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Будьмо здорові — Хом'яківка, вулиця Івана Франка, 45
Похожие компании в категории
Козацький острів — Чорнолізці, вулиця Панська, 1
Кафе-Бар Циган — Хом'яківка

Еко Садиба / Будьмо здорові отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
And
14 октября 2021 в 1:01

Їда справді смачна. Шашлик один з найкращих, які ми коштували, овочі гриль теж дуже смачні. Кухні 5 балів.
Офіціанти та персонал або виснажені ВСІ або треба з ними ще допрацювати.
Затишна територія.
Довго відкривали дитячий майданчик, за який потрібно додатково оплачувати - це якось не дуже солідно!

Iurii
13 октября 2021 в 19:52

Гарне місце, чудове розташування. Приємне обслуговування, смачні страви. Все на рівні, прийду ще!

Юрий
08 октября 2021 в 5:02

Дуже гарно оформлена територія, багато кущів, дерев, квітів. Можна сидіти всередині чи в альтанках. Для дітей є майданчик і гірка (тюбінг). Малі діти можуть заїжджати з дорослими.

Ирина
16 сентября 2021 в 0:34

Надзвичайно гарне місце для сімейного відпочинку і для святкування якихось подій. Є і ресторан, і альтанки, дитяча площадка. Смачна кухня. Особлива подяка садівнику. Неймовірний сад.

Андрій
16 августа 2021 в 15:43

На дитячій зоні трава на кошена, діти бігають в шортах, власникам напевне всерівно, але 120грн за дитину аж бігом беруть. В альтанках лавочки поломані, не дуже красиво для такого закладу.
Кухня смачна, тиреторія відпочинку супер.
Подумайте про дітей, будь ласка. Дякую!

Катерина
28 июля 2021 в 22:46

Смачна кухня, приємний персонал завжди допоможе і зробить Ваше свято як умога досконалим.
P. S. Порція розрахована на 6 чоловік‍️

Катя
27 мая 2021 в 11:52

Лише сюди їздимо на найсмачнішого коропа! І справді, інколи потрібно довше почекати, але завжди про це попереджали. І помітили, що коли сідали на літньому майданчику, то офіціанти гарно обслуговували, а от в альтанках дійсно бардак. Довго їх треба "виловлювати", щоб принесли якесь меню і так само потім, щоб взяли замовлення.

Люда
16 апреля 2020 в 6:51

Колоритне місце. Чудова природа. Великий вибір відпочинку для діток. Незабутній відпочинок з друзями. Авторські страви від шеф кухаря

Dana
07 октября 2019 в 23:26

Гарно всередині і надворі, смачна риба і не тільки, все смачно і дітям є де погуляти і дорослим гарно відпочити

Інна
28 сентября 2019 в 18:03

Все сподобалось. Затишне місце, смачна кухня, є розваги для дітей, хоча платні. Рекомендую для сімейного відпочинку, для святкування забав. Офіціанти уважні. Була як гість на дитячому дні народженні.

Олег
28 сентября 2019 в 15:36

Найгірший ресторан, в якому я був, без перебільшень. Сервіс 0, офіціант без емоцій, принесла брудні склянки, не принесла серветок, замовлення чекали більше години. Адміністратор переконувала що це нормально, так і має бути. Коротше, випили пива, закусили скибкою хліба, а рибу і фасолю так і не побачили. В нормальних закладах попереджають, якщо замовлення готується більше пів години. Тут свої правила. Територія гарна, це єдиний плюс.
Вибаченням навіть не пахло. Тільки переконання що ми не праві. Найбільше вбила фраза адміністратора "Я Вам не вірю, таке не може бути". Не рекомендую, однозначно.

Василий
21 ноября 2018 в 5:02

Уютная, домашняя атмосфера, вкусная еда, отличный "Сэм" (настойки на основе самогонки) Рекомендую!

Иван
09 ноября 2018 в 23:56

Дуже смачна кухня! Чудова природа + дитячий майданчик. Жахливе обслуговування - офіціант ігнорує гостей, можна відмітити, що обслуговування відсутнє (при тому, що людей не було), клієнти їм не потрібні. Два рази відвідували даний заклад і обидва залишили негативні спогади. Подяка тільки поварам, що врятували заклад від нашого постійно наростаючого невдоволення.

Александр
23 октября 2018 в 4:27

Шановні, прокладіть до себе хоч сяку/таку дорогу - можна залишити колеса. Також сморід з висохлих фонтанів - жах. Загалом ми віддихали всередині, я так зрозумів, літнього корпусу - зовсім незатишно, як в столовій. Не розумію позитивних оцінок місцевих. Хіба єдиний плюс - що є де дитину залишити. Загалом поставлю '3' - для розвитку. Потенціал в закладу присутній.

Андрій
23 октября 2018 в 0:55

Надзвичайно смачні страви, швидка подача. Привітний та кваліфікований персонал. Ціни приємно вразили.

Макс
05 сентября 2018 в 7:13

Найгірший заклад в якому я був за останніх декілька років

1. Офіціант не знав меню і на всі похідні питання мямлив і чітко відповісти не міг (насправді, виглядало дуже смішно, бо складалось враження, що людина працює, буквально, пару годин)

2. Стіл замовляв за тиждень і з цим проблем не було аж поки я не побачив, що він там просто не прибраний (там були "сліди" від попередніх п"янок, при чому на самому вході) - ну як? ! ЯК можна кликати людей не поприбиравши до? Я не розумію. Може це якийсь жарт, який мені зрозуміти не дано? Може працівники закладу в таких умовах і можуть їстипити, для мене це було банально бридко.

3. Замовили м"ясо (молоде ягня на грилі ~1кг) - принесли за 20 хв (як можна було приготувати таку кількість за 20 хв, це хіба що вони подзвонили в передачу "битва екстрасенсів" і там їм підказали, що ми замовимо саме цю страву). Ягня, як ви самі здогадались, було ХОЛОДНЕ. Та це ще не все. Ми просили підігріти це м"ясо, увага - 3 (ТРИ) три рази. Офіціант погуляв з тарілкою на сонці і для нього це було зараховано як нагріте.

3. Далі ребра (вже точну назву страви не пам"ятаю, але це було не з дешевих і м"ясних пунктів меню). Принесли. Гаряче, готувалось довго (ну довше ніж ягня так це точно) - половина ребер в салі (та там і м"яса майже не було).

-
Я розрахувався і просто пішов звідти, розуміючи, що в цей заклад я більше не приїду.

Заклад має непогане розташування і ремонт доволі приємний. Я приїхав відсвяткувати своє день народження і був дуже неприємно вражений з самого початку.

Висновок, як ви самі вже зрозуміли, очевидний - дуже НЕ рекомендую цей заклад для святкування будь якого формату.

Антиреклама вам 100% забеспечена! Та ви самі винні в тому.

Добавить отзыв