UAOTZYV.COM

Еко Котедж Над Черемошем

Адрес Івано-Франківська обл., Верховина
Телефон +380 (97) 720-19-50
Рубрики Отель
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Центурія — Верховина, вулиця 24 Серпня
Райський Куточок — Верховина, вулиця Богдана Хмельницького, 14
Відпочинковий Комплекс — річка Жаб'ївська
МАГУРКА / Magurka — Верховина, вулиця Чорновола, 2а

Еко Котедж Над Черемошем отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
17 апреля 2021 в 19:16

Зупинялись з дружиною у вересні на два тижні, дуже затишне місце. Є все для комфортного відпочинку, у дворі альтанка, гойдалка. Поряд тече річка Чорний Черемош, дуже красиво, можно з дому нікуди і не ходити. В пішій доступності є магазин та колиба "у Мойші". До центру Верховини (ринок, магазини, ресторани) 15 хв на машині. Господарі дуже ввічливі та завжди готові допомогти.

Марія
12 апреля 2021 в 20:27

Відпочивали з чоловіком, в цій садибі, залишились дуже задоволені! Господарі дуже приємні і добрі люди! В будинку чисто, тепло та затишно! Є все необхідне (душ, гаряча вода, вайфай, кухня, холодильник, чайник, плита, мікрохвильова піч). Якщо хочете відпочити повністю - господарі дуже смачно готують, порції великі, а в кого є бажання, то і добавки дадуть! Поруч є магазин! Біля садиби річка та дуже чарівні краєвиди на Карпати!

Алексей
07 апреля 2021 в 23:10

Жили в цій садибі, гарні господарі, все на вищому рівні! Чисто, комфортно, атмосферно, дуже смачна їжа, великі порції! Поряд є магазин, річка, з територіі відкриваються шикарні краєвиди! Однозначно місце в яке хочеться повернутись! 10 з 10! Дякую за гостинність!

Паша
05 апреля 2021 в 12:06

Садыба на высшем уровне! Очень хорошие хозяева, хозяюшка готовит очень вкусно, пальчики оближешь. Рекомендую, не пожалеете.

Маргарита
04 апреля 2021 в 18:49

Отдыхали в конце октября 2-мя семьями с детьми. Дом отличный, тепло, уютно, всем хватило места и занятий. Вокруг тишина, слышен только шум реки. Отличный отдых от городской суеты, вокруг красивые виды. В доме 4 спальни, большая гостиная с камином, 2 ванны/туалета, полностью оборудованная кухня, мангал. Перед домом большая беседка с диванами и столом, качели и зеленая травка. Рядом есть магазин, кафе.

Добавить отзыв