UAOTZYV.COM

Dear House отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Угорницька, 10 А
Телефон +380 (95) 598-03-88
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт dearhouse.com.ua
Рубрики Магазин
Оценка 4.8 18 отзывов
Похожие компании в категории
Urban Space 100 — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 19
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Симона Петлюри, 14
Ватсонс / Watsons — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 2
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Тисменицька, 249

Магазин Dear House отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anastasiia
14 августа 2023 в 6:38

Замовляла в кухню ролети онлайн. Серед великої кількості компаній в інстаграмі вибрала саме цю компанію, бо в них реальні їхні роботи, а не просто картинки з інтернету. Ще побачила, що багато великих фірм, готелей є їхніми клієнтами.

Написала їм в телеграм, надіслала фото вікон, вони намалювали як заміряти. Потім підібрали три варіанти різних жалюзі, бо мені потрібно було закритися від сусідів. Одним словом, без води і намагання мені щось зайве продати, консультація зайняла 15 хв. А через тиждень ролети були в мене.

І ще, оплачувала на рахунок, а не на картки. І також дали гарантію 12 місяців.

Аліна
21 июля 2021 в 11:23

Задоволена роботою, допомогли підібрати, дуже швидко встановили ролети, все супер! Гарних вам клієнтів!

Оксана
14 июля 2021 в 15:03

Я дуже задоволена роботою Діар Хауз, тут є широкий вибір ролетів на всі смаки. В мене маленькі кімнати, і я ретельно обираю кожну деталь. Продавець Ксенія, Ярина, що робила заміри, дуже допомогли професійними порадами в виборі. В результаті я змінила вибір кардинально, вже маючи уяву, який вигляд буде мати моя кімната, і залишилась приємно задоволена. Також роботи були виконані дуже оперативно, зокрема, Юрій в лічені хвилини зробив монтаж. Мої кімнати справді стали ніби затишніші і просторніші в кілька раз. Ще слід відмітити, порадувала гарантія на 18 місяців. Дуже дякую Діар Хауз! Рекомендую!

Yosyp
14 июля 2021 в 3:23

Замовляли ролети день-ніч і "обманки". Установили пізніше ніж казали. До ролетів нема претензій. А ось до так званих "обманок" претензії є. Ціна за тканину і двосторонній скотч з липучками занадто велика. А якість м'яко кажучи не дуже. Проблема не в матеріалі а в установці: розмір не підійшов, тому що одні липучки вилазять за межі тканини, а інші на скло (на фото видно), липучки прикріплені дуже погано, а отже при зніманні тканини з вікна липучки також відліпаються. Дуже не задоволений якістю.

Ксенія
03 июля 2021 в 4:02

Замовляла ролети для спальні. Все пройшло досить швидко, тиждень від часу, як я звернулася і до того, як майстер встановив.
Та окремо хочу виділити їхній магазин.
Там стільки всього красивого. Я навіть не уявляла, що є стільки різних ролет, жалюзі.
І основне, навіть, коли ви не знаєте, що хочете, Вам все розкажуть, підкажуть і підберуть декілька варіантів, як дешеві так і трохи дорожчі. А ще там приємна невимушена атмосфера, кваліфіковані працівники. Зразу видно, що людям подобається те, що вони роблять.
Мені все сподобалося і я рекомендую.

Ivanna
02 июня 2021 в 13:55

Хочу подякувати команді Dear House
за високий професіоналізм на всіх етапах виконання роботи. Уже вдруге користуюся послугами і обидва рази дуже задоволена результатом. Починаючи від прийняття замовлення і закінчуючи монтажем немає ніяких зауважень. Все було злагоджено,
оперативно, якісно. Особлива подяка монтажнику Мирославу. Ввічливий, все зробив дуже швидко, акуратно за собою все прибрав, що дуже приємно. При нагоді, скористаюся вашими послугами знову. Рекомендую!

Сергій
29 июня 2020 в 2:01

Професійне і приємне обслуговування, своєчасне виконання, якісні матеріали - все супер, дуже рекомендую!

Вікторія
02 апреля 2020 в 11:24

Дякую велике за якість та красу. Окреме дякую менеджеру за комунікабельність та швидкі відповіді. Замовляла ролети дуже своєрідні в холодильник квіткового магазину в Буковелі, порекомендували прорезинені та з відображаючими світлоелементами. Спеціаліст приіхав швидко, заміряв розміри та за моім проханням також швидко зробили. Щиро дякую! Ви супер!

Таня
10 февраля 2020 в 23:04

Дякую Олі за професіоналізм! Хотіли їхати ще в інші магазини з ролетами, та за 5 хвилин спілкування передумали. Важко вибрати з такої кількості пропозицій, але нам допомогли, спрямували, переконали, встановили (вчасно і якісно). Насолоджуємось затишним сном в спальні і світлом за ранковою кавою в "студії".

Tania
20 января 2020 в 20:38

Замоляли ролети у спальну кімнату та кухню. Повністю задаволені сервісом та якістю роботи компанії. Рекомендуємо=)

Надія
06 октября 2019 в 14:18

Гарно налагоджена команда супер спеціалістів. Якість на вищому рівні. Вже більше року працюємо. Нічого ніде не поламалось, не полиняло. Швидко, якісно і зручно. Рекомендую.

Иван
25 сентября 2019 в 8:01

Дякуємо! З дружиною рекоменуємо вас усім знайомим та родичам) так що ми уже вашими дилерами майже стали.

Игорь
10 сентября 2019 в 15:23

Чудові, приємні та ввічливі продавці-консультанти. Все детально розказали і пояснили, допомогли підібрати найкращий варіант ролетів у кухню. Дякую!

Таня
07 ноября 2018 в 20:48

Дякуємо за якісну і оперативну роботу. Все прийшло вчасно. Кваліфікований персонал, демократичні ціни. Ми задоволені!

Марина
04 ноября 2018 в 20:12

Ролети від Dear House в мене вже 3 роки (світлі на фото), сонячна сторона, тканина не вигоріла, не забруднилась, всі системи працюють відмінно. Ролети як нові. До речі, спасають не тільки від сонця, але й від депресивної хмарної погоди - опустив і не бачиш цього) Нещодавно замовляли племінниці (з квітами), чудове співвідношення цінаякість, всім задоволені, приємно мати з вами справу! Однозначно рекомендую Dear House.

Ірина
30 октября 2018 в 13:23

Надзвичайно задоволена продукцією. Неодноразово замовляла, причому різні, як зовнішні ролети, так і внутрішні, і металеві, і тканинні. Дуже швидко, дуже якісно. Чудова фірма, прекрасні кваліфіковані працівники. Відмінна якість, супер ціни. Рекомендую.

Валентина
28 октября 2018 в 15:15

Я дуже задоволена послугами і якістю. Привітний колектив і якісне і професійне встановлення. Дякую!

Інна
21 октября 2018 в 15:32

Дуже вдячні за професійне ставлення до своєї діяльності, якісне виконання замовлення, креативність процесу виборів сонцезахисних систем.
Дякую за співпрацю!
Бажаєм успіху та процвітанню бізнесу.

Добавить отзыв