UAOTZYV.COM

Continental отзывы

Адрес Поляниця, вулиця Стаїще, 361
Телефон +380 (96) 224-90-90
Сайт www.continental-bukovel.com
Рубрики Отель, Бар, Бассейн на открытом воздухе, Пиццерия, Ресторан
Оценка 4.4 32 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Continental отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
didier
11 января 2024 в 4:20

Ідеальний готель, дуже чисті номери та бездоганне обслуговування, сніданок був дуже хорошим, меню в ресторані було дуже хорошим і за розумною ціною, безпечне приміщення для лиж з підігрівом

Софія
05 сентября 2023 в 9:48

Погана шумоізоляція в загальному коридорі, на обід хочеться відпочити і поспати а на обід пилососять ні дитині поспаті ні самій відпочити! Це жахливий мінус! Дитячий майданкик і басейн нічим не огородженно дитина запросто може вибігти на паркін де їздять машини, немає пандуса по сходам! За це знімаю три зірки! Басейн надто глибокий дорослий більше ніж 1,5м тому хто не міє плавати той не зайде туди (особливо з низьким ростом)!

Оксана
23 августа 2023 в 22:07

Готель з гарним обслуговуванням, на рецепції розповіли все детально про готель і про умови проживання в готелі дуже приємний персонал. Номер люкс дуже чистий, рушники окремо для душу і окремо для басейну, є халати, в номері є холодильник. Ми відпочивали коли на вулиці було + 32 в номері немає кондиціонерів тому в другій половині дня в номері було спекотно, душно, але вночі було добре так як температура надворі сильно падала. На території готелю є басейн з окремою зоною для дітей, весь басейн обігрівається тому в ньому комфортно купатись будь-який час. Зранку в басейн чистять протягом дня, від кількості людей залежить його чистота. Сушити мокрий одяг незручно, так як на балконі немає сушилки, люди вішають все на бильця балконів. Також багато хто писав про будівництво біля басейну, до початку зими планують добудувати ще частину готелю, тому є мінус будівництва. Сніданки входять у вартість номеру день від дня трішки відрізняються. Є що обрати для маленької дитини наприклад вівсяну кашу, молочну кашу, манну кашу, кускус, сирники млинці, овочі, фрукти.
Для діток є батут і дитячий майданчик невеликий.
Персонал клієнторієнтований і допоможуть вирішити будь-яке питання.

Мирослава
09 августа 2023 в 1:46

Чудовий готель. Привітний персонал. Особливо адміністратор, допомагала в будь-якому питанні. Номери світлі, постіль чиста, матрац зручний, прибирання кожного дня, заміна рушників. Для дітей є батут, гойдалки, гірка та дитяча кімната. Басейн теплий, чистий. Сніданки смачні на любий смак. А ось після обіду залишились голодні, порції супу та борщу були малі та ледве теплі, тому обідали та вечеряли в іншому місті. Взагалом задоволені відпочинком, якщо будемо в полянниці то зупинимося ще в Continental!

Алина
09 августа 2023 в 1:18

Відпочивали з дитиною і залишились дуже задоволені готелем.
Персонал готелю дуже приємний і допомагають вирішити любі питання. Готель дуже чистий, гарний. Номер покращений стандарт - комфорний, є холодильник. Чиста постіль, ванна. Ніяких посторонніх запахів. Басейн з підігрівом теплий. Чистота залежить від максимальної кількості людей, які знаходились одночасно в басейні. Тут зауваження більше до манер людей, ніж до готелю.
Сніданки ситні, кожен день +- змінюються.
Єдине, що нам не зайшло - це ресторан. Дуже довго думають офіціанти, не уважні до замовлень. Одну страву подали, за іншу забули. Не зайшов нам смак страв.

Mila
07 июля 2023 в 3:39

Наразі фото сайту не співпадає з дійсністю, тому знижую оцінку, бо поряд постійне будівництво, немає вуличного батуту (бо на фото було). Є невеличке зауваження, що немає на сніданках (шведський стіл) чайних ложок, в номерах немає де сушити одяг влітку, можна було б хоча б на балконі тримати сушку складну (бо всі вішають свої мокрі рушники та купальники хто куди). В цілому готель не поганий по співвідношенню ціна-якість, в ресторані смачна їжа, чисті охайні номери, ремонт свіжий, відсутня пліснява. Басейн вуличний з підігрівом, але вода могла б бути і тепліше.

користувач
10 ноября 2021 в 16:45

Зупинялась в цьому готелі в серпні 2021. В готелі все виглядає новим і свіжим; в кімнатах було чисто і прибрано. Я з друзями зупинялися в кімнатах на 5-му поверсі з двома одинарними ліжками, які були дуже зручні. В кімнатах на 5-му поверсі вікно тільки в стелі і загалом кімнатка дуже маленька. Ванна була досить простора як на кімнату такого розміру. Були рушники окремо для басейну (бежеві) і окремо для користування в кімнаті (білі). Мило і шампунь були теж, але ми привозили свої, оскільки нам могло б не вистачити. Рушники міняють кожного дня. В кімнатах, які знаходяться близько до ліфта на 5-му поверсі дуже чути клацання від ліфта  В кого чутливий сон – може заважати спати.
Сніданок дуже смачний! Є з чого вибрати і є де сісти. Єдине зауваження – все розкладено якось трохи на купу і коли приходять багато мешканців готелю одночасно, то важко добратися до того, що вам треба взяти.
В готелі є басейн з підігрівом. Є окрема частина для дітей, де досить мілко. Є багато лежаків.
Вдень в готелі працює ресторан з досить нормальними цінами порівняно з іншими місцями на Буковелі.
Загалом, готель мені сподобався і я б однозначно зупинилась там ще не раз!

Женя
15 октября 2021 в 12:48

Мій чоловік вже залишав відгук, тому я добавлю лише по кухні. Трішки не дотягнули. Так, це ситуація з ребрами і з тим, що дитину нагодували в останню чергу. Мені вірити можна, бо всі дорослі поїли швидко, а пюре, яке готується хвилин 20, винесли о 21: 40, коли кухня вже зачинялася. Це факт. Бо рівно півтори години донька бігала і питала «мама, а коли мене нагодують? ». Щодо ребер, так замовляли дві порції, бо хотіли саме ребра. Ні, це були не ребра, а сало на кісточці. Тому і не їли. Особисто я пішла спати голодна.
Враження від вашого готелю не змінюється, у вас дуже добре, з посмішкою і теплом. Просто на майбутнє зробіть за правило обслуговувати і подавати їжу в першу чергу дітям.

Саша
13 октября 2021 в 8:03

Отель супер. Обслуживание на высшем уровне. Что по еде, что по чистоте. Все на высшем уровне. Уезжать не хотелось. Спасибо Вам огромное за все. Удачи Вам. И хороших отдыхающих!

Владимир
28 сентября 2021 в 19:52

Были в ресторане. Цены на удивление адекватные по сравнению с другими заведениями и очень вкусно что хотелось скушать еще 1 порцию баноша. Рекомендую.

Антон
02 сентября 2021 в 0:35

Гарний готель, швидко поселили. В номерах э шумоізоляція - сусідів не було чутно. Великий паркінг. Чистий басейн. Чисті номери. Міняли рушники і може (ми не свині) прибирали кожен день. Із мінусів - є питання до кухні та до обслуговування. Ввечері 18.07.2021 відпочівали усією компанією у альтанці біля басейну. Серед замовлення були реберця, дві порції. Одні булі добрі і їх швидко з'їли, інші - саме сало. Віддали офіціантам цілими. Все рівно включили до рахунку. Ну то таке. А от що картоплю пюре та курку кордон блю чекали півтори години - це вже зовсім не смішно. Дитина шести років повечеряла у пів на десяту. Ок. Дуже не росторопні офіціанти. Можуть забути замовлення. Але прекрасний вид із балкону номера. Відпочівали з друзями тут з 16.07 по 19.07, наш номер був 405. Їх, сдається, 4007,408.

Степан
13 августа 2021 в 20:26

Почнемо з гіршого: фотографія не відповідає дійсності, зовсім нетакий вид на гори, скоріш - на дорогу, але відпочинок це не спортило. Друге - подали бограч в тарілці, це мене шокувало, перший раз бачу таку подачу, ну і несмачний, борщ був набагато кращий. Сам готель, номера і обслуговування на вищому рівні, відпочинок для сімей з дітьми і для тих хто шанує тишу і спокій. Рекомендую!

Андрій
30 июля 2021 в 20:46

Дякую персонал за теплий прийом і обслуговування. Рекомендую. Басейн теплий, лижаків достатньо. Син задоволений. Сніданки дуже смачні і ціни в ресторані адекватні.

Artemis
23 июля 2021 в 12:40

Свежий хороший отель, близко к Буковелю, номера тёплые, уборка качественная и каждый день замена полотенец, ресторан недорогой и вкусный, персонал приветливый!

Юлия
08 июля 2021 в 18:38

Очень чисто, максимально комфортно, приветливые, приятные администраторы и весь персонал отеля. Ресторан вкусный, завтраки отличные. Спасибо большое, обязательно вернемся к вам еще)

Саша
19 июня 2021 в 18:07

Ставлення персоналу гарне, чистота, постійно прибирають. Єдиний мінус- це харчування. В ціну входили сніданки. Продукти не свіжі, шинка не першої свіжості, асортименту їжі нема, щодо кави - то в ціну входить тільки кава з термосу. З’їли сніданок і отравилася вся сімя. Власникам треба звернути увагу.

Наталя
09 июня 2021 в 1:17

Готель новий, супер красивий, обслуговування на вищому рівні, є класна сауна і чан просто супер

Юрий
16 марта 2020 в 17:52

Отель отличный! В номерах тепло и чисто, с балкона шикарный вид на горы! Порадовал приветливый персонал, на завтрак шведский стол, еда достаточно разнообразная, каждый найдет на свой вкус. В ресторане вкусные блюда, демократичные цены. Отдыхали в середине декабря, все очень понравилось!

v s
20 февраля 2020 в 1:56

Дорогувато як для такого готелю, сніданки бідні і одноманітні входять у вартість 2200 за ніч, проте голодні не лишились, персонал весь російсько мовний, адміністратор якась Молдованка в мене було враження що вона не дуже розуміла що ми до її говорили, халатів в номерах не дають, жили 5 днів, рушники поміняли тільки для ніг постільну білизну не міняли, в номері не прибирали лише в ванній протирали душову кабіну і здеркало. Ще раз сюди не поїдемо.

Владимир
19 февраля 2020 в 10:55

Отличная сауна с чаном! Предоставили все банные принадлежности. Сервис супер. А чан просто бомба!

Добавить отзыв