UAOTZYV.COM

COLOSAL Beauty Studio

Адрес Поляниця, вул. урочище Вишні, 570
Телефон +380 (68) 099-90-09
Часы работы 09:00-19:00
Сайт www.instagram.com/colosal.beautysalon
Рубрики Салон красоты, Парикмахерская
Оценка 4.6 18 отзывов
Похожие компании в категории
Салон краси MILANA — Поляниця

COLOSAL Beauty Studio отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
26 ноября 2023 в 6:19

Дуже дякую за професіоналізм та особливе ставлення до клієнтів
Майстра манікюру та педикюру Анастасії
Сама я із Запоріжжя, тож можу вас запевнити, що Анастасія найкраща не тільки у Буковелі а і у східній Україні
Прошу відзначити роботу цього майстра
Дякую салону за завжди гарний настрій та добре виконану роботу

Girl
08 сентября 2023 в 10:52

Робила тут і нігті і зачіску, як роблять нігті сподобалося, але порізали, що є не дуже приємно, також треба попереджувати, що якщо робиш базою то це дорожче а не сюрпризом на рецепції, адмін ввічливий але геть не знається у косметиці яку вони продають, надає фальш інформацію, купила дорогу косметику та запитала чи підійде вона мені, сказали так, по факту оказується що ця косметика для того не підходить. Що до зачісок, лишили перепалене волосся з купою лаку який ледве вимився

Юля
10 августа 2023 в 19:40

Публікую відгук з великою вдячністю, чудово зробили нігтики, що пережили похід у гори та ночівлю в палатці)
Дівчатка дуже привітні, пригостили смачною кавою. Рекомендую 100%

Ольга
08 августа 2023 в 8:07

Була на манікюрі і корекції/фарбуванні брів одночасно, чудовий салон, якість послуг дуже висока, персонал привітний. Дякую!

Алина
23 июля 2023 в 6:21

Дуже гарна студія, привітний адмін, майстер Максим просто супер, дуже сподобалось, волосся просто шикарне) Дякую

Марина
22 июля 2023 в 10:11

Одні з найкращих!
Завжди виходжу задоволена, всі так стараються, від дівчаток адмінів до майстрів професіоналів! Так і хочеться повертатись знову і знову!

Настя
14 июля 2023 в 7:21

Дівчатка за рецепцією завжди ввічливі та привітні, дуже приємна атмосфера і такого крутого сервісу давно не зустрічала Бажаю процвітання та багато класних клієнтів, дякую вам! Обов’язково повернусь ще

Юліана
13 июля 2023 в 21:27

Користувалась послугами салону декілька раз, задоволена сервісом та якістю
Окрім ідеального манікюру та зачісок, сподобались також дівчатка-адміністратори, були дуже привітними та допомагали у всьому)

Повернусь ще не раз, ви найкращі!

Sophia
09 июля 2023 в 4:24

Була в цьому салоні і залишилася дуже задоволена! Сподобалось ставлення до клієнтів та виконання роботи! Майстер привітний і якісно зробив зачіску. Дівчата на рецепції дуже привітні, пригостили смачною кавою. Одним словом, завітаю туди ще не один раз!)

Настя
29 июня 2023 в 0:46

Задоволена і якістю послуг, і обслуговуванням на 100 зі 100 Дівчата завжди усміхнені і привітні, майстри дослухаються до усіх побажань і реалізують усі ідеї Рекомендуємо усією родиною!

Єремія
26 июня 2023 в 1:24

Гарна студія з чудовою панорамою. Знаходиться неподалік центра Буковеля. Знайшов через інстаграм барбера Руслана, який працює в цій студії. Окрема йому вдячність за чудово виконану стрижку. Також хочу відмітити роботу адміністратора, яка завчасно надіслала повідомлення і подзвонила, заздалегідь нагадуючи, що я записаний на стрижку. Була завжди усміхненою, ввічливою та уважною. Декілька раз мені запропонували напої. Дякую за сервіс. З радістю повернусь ще раз.

Наталия
23 июня 2023 в 23:25

Чудове місце неподалік центру Буковеля. Неймовірний персонал, якість послуг завжди на висоті. Краса та настрій на відпочинку забезпечені!

Макс
17 июня 2023 в 12:43

Не рекомендую звязуватись з цією студією.
Наречена хотіла записатись на весільну зачіску та макіяж за 2 місяця до весілля. Зачіска і макіяж планувались на 2 дні підряд. (7000 грн)
Враховуючи ціни на рівні топ салону Києва, наречена звязалась з майстром зачіски безпосередньо, яка працює також окремо від салону. Ціна в неї виявилась на третину дешевше від салону.
Після цього, на наступний день салон, при спробі запису повідомив, що обидва дні, які нас цікавлять, вже повністю заброньовані.

Якби салон відповідав своєму рівню, то, як мінімум повідомили б нас про те, що є ще бажаючі записатись на дані дати, і запитатись нашого рішення.

Мария
12 июня 2023 в 14:02

Дуже вдячна майстру манікюру Христині за швидкість та професіоналізм. Адміністратору за увагу та доброзичлівість. Рекомендую!

Виктория
11 мая 2023 в 5:14

Дякую дівчаткам за чудову роботу, замовляла послуги візажу та зачіски на виїзд, зробили все вчасно та дуже красиво, цілий вечір слухала компліменти щодо образу
Дякую

Наталя
07 мая 2023 в 18:21

Була на фарбуванні волосся, робота складна, так як я блондинка, але майстер виконав всі мої побажання, все як я мріяла, тому буду до Вас повертатись знову і знову! Професіонали

Nemon
29 апреля 2023 в 15:45

Наразі надалася можливість побувати у Буковелі. Звичайно, хотілося завжди саме на гірськолижний сезон потрапити. Але зараз теж добре, отже, на лижі приїду пізніше. Дуже сподобалось. Краса гір та красиві ландшафти Буковеля зачаровують своєю красою. Але звісно і про свою красу не варто забувати. У нашому готелі Rеst & Skı є прекрасний салон краси в якому є все, що душа бажає. Всі ваші мрії втіляться в реальність. Дуже прекрасний колектив молодих фахівців. Які започаткують всі сили, щоб ви відчували себе комфортно і залишилися задоволені їхньою роботою. Можу сміливо їх рекомендувати. Мені дуже сподобалося. Удачі та процвітання.

Анастасия
15 апреля 2023 в 11:13

Неймовірний сервіс і професіоналізм! Всі ідеї втілили в життя, справжні майстри своєї справи! Раджу на тисячу відсотків! Якщо необхідно зробити казковий макіяж, зачіску мрії- тільки до них! Дякую!

Добавить отзыв