UAOTZYV.COM

Circle Web Academy Івано-Франківськ курси програмування

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 67
Телефон +380 (97) 494-23-94
Сайт circle.if.ua
Рубрики Компьютерные курсы
Оценка 4.2 10 отзывов
Похожие компании в категории
IT Cluster Academy (IТ Кластер Академія) — Івано-Франківськ, вулиця В. Чорновола, 7, офіс, 306, 3 поверх

Circle Web Academy Івано-Франківськ курси програмування отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
18 января 2022 в 15:42

Навчаюсь з грудня. Спеціальність: графічний дизайн. Викладачі пояснюють все додатково при потребі. Допомагають. Є вільний доступ до презентацій, книг, відео уроків, практичних тестувань та статей. Дуже подобаються пари з рисунку). Немає конкуренції. Гірших, чи кращих. Усі допомагають один одному. Та й колектив прекрасний!
Задоволена, що обрала саме академію IT Step.
Під час локдауну заняття проходили онлайн. Це не дало розслабитись й потрібно бути завжди в тонусі!)
З лютого повинні бути пари з англійської мови, що є приємним бонусом.
Є можливість вчитись не тільки дорослим, але й діткам. Також часто проходять різні безкоштовні майстер-класи. Тому навіть якщо сумніваєтесь у виборі - можна прийти й побачити/спробувати.

Сусанна
29 декабря 2021 в 14:40

Закінчила курс "Основи Front-End"Хороша школа! Викладачі навчають предметно, подають необхідний та корисний матеріал. Багато з отриманої інформації, самостійно, не маючи досвіду, знайти було б неможливо. Рекомендую)

Роксолана
04 января 2021 в 0:05

Дуже хороші курси, які дають грунтовні знання, по обраному напрямку. Особливо варто відзначити викладача Володимира Деруна, який старається навчити по максимуму того, що сам вміє, має величезне терпіння, і дійсно показує багато хорошої практики, а не сухої теорії, а також дає можливість побачити як отримані знання використовувати на практиці в різноманітних проектах. Я закінчила курс Front-end Developer і рада, що потрапила саме на ці курси, і саме до цього викладача

Юрій
29 декабря 2020 в 22:52

Навчався у 2019 році, ще з першого уроку помітив, що подача інформації на рівні безплатних уроків на ютубі, але вирішив продовжити (в подальшому звісно пожалів про своє рішення). Проходив приблизно місяць (з 3-ьох запланованих), настільки нецікаво викладали і розтягували час. Загалом - 6000 гривень викинуті в сміття, про час промовчу. Взагалі не рекомендую на ці курси, краще знайдіть на торрент-трекерах нормальні курси від нормальних навчальник платформ.

Максим
15 июня 2020 в 6:48

Проходив курс Front End Basic. Будучи "нулем", то задоволений на 100% тим, що вибрав саме Circle Web Academy Івано-Франківськ, де отримав ті знання, які шукав. Дякую. Все було супер.

Александр
21 марта 2020 в 19:50

Рекомендую! Пройшов курс Python, та можу відзначити: якісну подачу інформації, онлай підтримку викладача, дружній колектив.

Jack
05 марта 2020 в 21:11

Мав нещастя зв'язатися з цією шахрайською канторою у Франківську в 2019 році.
Коротко про:
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на те що, з вами не укладають жодних договорів про надання послуг, а також ви не отримаєте жодних розрахункових документів про оплату навчання (чеків чи квитанцій). Тобто по суті жодних гарантій чи зобов'язань з їхнього боку. У разі виникнення конфліктної ситуації нічого довести не зможете.
СТОСОВНО НАВЧАННЯ: викладення теорії повністю відсутнє, усе навчання зводиться до банального переписування з дошки без внятних і зрозумілих пояснень. Одним словом викладання нудне і нецікаве. Бажання залишити курс виникає після 2 тижнів відвідування.
P. S. Рекомендація для тих, хто ризикне туди піти:
В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЗАПРОПОНОВАНУ ЗНИЖКУ ПРИ ОПЛАТІ ОДРАЗУ ЗА 3 МІСЯЦІ, ПОКИНУТИ НАВЧАННЯ ЗМОЖЕТЕ, А ЗАБРАТИ ГРОШІ - НІ, І ПРО ЦЕ НІХТО НЕ ПОПЕРЕДЖАЄ.

Николай
25 февраля 2019 в 3:06

Проходив навчання на курсі Web Academia Circle в минулому році. Щиро вдячний дружньому колективу за позитивну атмосферу і терпіння! Особлива подяка викладачу Деруну Володимиру, який радо ділився власним практичним досвідом і доступно роз'яснював нюанси в незрозумілих питаннях.

Бандеровська
08 ноября 2018 в 20:06

Закінчила курс front-end. Викладач чудовий, вчить не тільки теорії, а й зразу практики, завжди поможе. Часто робив додаткові заняття. Вова найкращий викладач, адже сам працює в цій сфері і навчить, тому що справді потрібно

Наталія
16 октября 2018 в 19:32

Я навчалася у чудового і творчого ментора Володимира Деруна. Об'єктивно, рівень викладання дуже високий. Якщо потрібні знання, то на курсі Front-End зможете їх отримати.

Добавить отзыв