UAOTZYV.COM

Частная усадьба Стефани / Гостинний двір Стефані

Адрес Татарів, Олекси Довбуша, 15
Телефон +380 (68) 500-07-00
Рубрики Отель, Сауна, Прокат лижного спорядження
Оценка 4.2 17 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Частная усадьба Стефани / Гостинний двір Стефані отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
30 сентября 2023 в 13:21

Планували зупинитись в Скиті, та через скотське відношення вже по місцю терміново шукали альтернативу. Пощастило потрапити в гостинний двір, так як більшість номерів були зайняті. За це величезне дякуємо господині двору Марії! Вражений її щирості й гостинності, так як вона змогла зібрати найкращий персонал регіону і на ній все тримається!

Зупинились в двомісному номері з неймовірним видом на гори. В номері меблі з деревини в чудовому стані, білі простирадла й рушники, телевізор, душева й туалет ідеально чисті. Навпроти номеру загальна кухня для особистого користування (холодильник, мікрохвильовка, пральна машинка), на першому поверсі кухня, де можна замовити готову їжу. Доречі, окрім стандартних номерів, в якому ми зупинились, присутні ще кімнати економ для бюджетного відпочинку.

Провели 3 ночі в закладі і лишились дуже задоволені. Окремо хочу подякувати пані Марії за доброту і гостинність. Було приємно познайомитись!

Василий
08 сентября 2023 в 8:47

Щира вдячність пані Марії за гостинність.
Номери чисті, комфортні, зручні, гарні краєвиди на гори.
Сервіс на найвищому рівні, без перебільшень.
На поверсі є кухня (холодильник, пральна машина, посуд та все необхідне).
Місцеположення зручне, біля дороги, але шуму від машин у номера не чути.
Територія чиста, є парковка, гойдалки, місце для обіду/вечері.
У вас дуже гарно, ви молодці! Дякуємо

Ірина
01 марта 2022 в 8:24

Дуже приємні господарі і персонал. В номерах ідеальна чистотота
Є можливість харчуватися за помірні ціни- смачно

Елена
25 февраля 2022 в 10:51

Очень понравилось проживать в этой гостинице. Красивый вид с балкона. Очень тепло в номере и уютно, чисто. При гостинице есть сауна, кухня с приятными ценами, удобная парковка и заезд сразу с трассы, а так же есть продажа и прокат лыжных костюмов и снаряжений! Рекомендую не пожалеете что выбрали именно этот отель. Вежливый персонал. Думаю мы в следующий раз вернёмся ️

Саша
24 февраля 2022 в 12:18

Просторий, чистий і дуже теплий номер, привітний персонал та власниця. Смачна їжа, гарний краєвид.

Женя
17 августа 2021 в 0:28

Відпочивали з групою на Новий рік 2021! Дуже сподобались номери, вид на гори, зручні ліжка. Персонал - найкращий, неначе приїхали в гості до родичів. Дуже дякую, обов'язково повернуся ще! До курорту Буковель 20хв машиною.

Павел
05 августа 2021 в 8:04

Не первый год пользуюсь услугой по прокату лыжного снаряжения. Никаких проблем или претензий не возникало, были довольны. В этом году взяли на прокат лыжи на 1 день, а во время сдачи сказали, что нужно доплатить за ещё один день, так как мы катались днём и на ночьном. Итого менее чем за сутки нам посчитали как за 2 дня. По ихней логике если клиент берёт в оренду лыжи и катается днём, вечером и ночью в течение одного дня, то выставят счёт на оплату 3 дневной оренды. ЗАЖРАЛИСЬ!
КРАЙНЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Антон
08 июля 2021 в 23:46

Брали горнолыжное оборудование на прокат. Сервис понравился, настроили оборудование которое отслужило без проблем приятные и любезные люди.

Андрій
02 августа 2020 в 2:30

Підбір спорядження дуже поганий. Попросили сноуборди класу А, натомість в буковелі кріплення прокрутилось на сноуборді в мого друга і він не міг кататись. В буковелі на сервісі сказали, що це від старості уже і нічого зробити не зможуть. Іншим трьом також не вдалось нормально покататись бо сноуборди попереднього були не підготовлені до катання, не були напарафінені, залипали снігом. Доки знайшли сервіс, знайшли парафін, доки шукали хто б нам здав у оренду новий сноуборд в самому буковелі - час каталки закінчився, настрій був зіпсований і довелось повертатись. Гроші усі повернули на 100%.

Тетяна
04 июля 2020 в 1:07

Сподобалось дуже, було трошки нюансів але (П. Марія) робить все щоб було дуже добре відпочити. Дуже смачна кухня сніданки, обіди, вечері, дуже сподобалося, що питаю вечором, що будемо замовляти на Сніданок.
Я ще приїду на другий сезон
Бажаю вам успіхів і щоб було все
у вас добре!

Андрій
03 февраля 2020 в 19:18

Готель приємний! Персонал також приємний! В готелі є прокат лиж, ботів, одягу, захисту і ще дуже багато чого! Готують смачно! У них є дуже смачне Закарпатське вино!

Инна
03 февраля 2020 в 1:47

Ездили покатать на лыжах в Буковель, проживали и встречали Новый Год в данной гостинице.
В гостинице чисто, уютно, тепло. Хорошее постельное белье, полотенца (все как в гостинице типа Рейкарц, только в стиле Татарова:) ). Очень красивый вид с балкона нашего номера (18), особенно когда солнце поднимается.
Так как мы весь день и до вечера проводили в Буковеле, приезжали только на ночевку.
И вот единственный нюанс, это отключение отопления на ночь - не могли посушить вещи, но в отеле очень тепло и если бы не отключали, то было б жарко. Еще есть нюанс, это вода в кране, может это нормально для их местности, но она чуть маслянистая (пить наверное нельзя).
Еда обычная, домашняя, желательно с вечера говорить, что ты хочешь на завтрак.
Хозяева очень отзывчивые и приветливые, всегда улыбаются и прислушиваются.
Прямо в отеле есть прокат лыж, сноубордов, одежды, велосипедов. Ребята помогают подобрать - обуть и одеть). Если вы на машине или к Буковеле вам довезут снаряжение, то лучше брать его прямо в гостинице и вечером сдавать на сушку. Дешевле и удобно (в Буковеле очереди).
В целом, впечатления такие, что я бы остановилась ещё.
Спасибо хозяевам!

Денис
26 января 2020 в 1:34

Віддихав у компанії друзів. Все дуже сподобалося, в номері порядок і чистота, кухня сподобалася, дуже смачно. В самому готелі є прокат лиж, тому це дуже зручно. Пані Марії дуже вдячний, а також хлопцям, які працюють на прокаті, я новачок, мені все розказали, показали і навіть ботінки допомогли вдягнути, а це не просто зробити. Також +, що ботінки сушать вечором, зранку приходиш, а вони сухі. Ну і звичайно сауна, перший раз був і це так класно, відчуваєш себе після цього набагато краще і після лиж знімає біль у м'язах.

Дарья
24 января 2020 в 23:53

Очень уютный гостиничный двор. Останавливаемся у них уже третий год. И с удовольствием открываем новые сезоны. Все соответсвует заданному формату: чистые номера, с белоснежной постелью и полотенцами. Все необходимое в номере есть. А чего нет в номере, есть на этаже, что не доставляет хлопот. К воде привыкаешь на второй день, никаких побочных эффектов за все время, что мы с ними, ни разу не было. Хозяйка добрейшей души человек! Подскажет, расскажет, всегда приветлива и улыбчива. Как и весь обслуживающий персонал. Благодарны Вам за это! Что касается питания: это не ресторан, который требует соответствующих стандартов. Это вкусная домашняя кухня, приготовленная с любовью, которую можно заранее заказать на определённое время, что освободит вас от ожидания. Рекомендую! Приедем ещё, и не раз!

Mikita
22 января 2020 в 13:21

Відпочивали декілька днів на Новий рік в даній садибі. Номера чисті та затишні, в номері є вихід на балкон, красивий вид з вікна. Хозяйка Марія та персонал привітні, завжди намагаються допомогти. При дворі можна взяти в прокат або придбати обладнання та амуніцію для катання на лижах, бордах, новачкам допоможуть підібрати все необхідне для катання, проконсультують.
Із недоліків - кухня невибаглива, стандартні страви, сніданки мінімальні, в номерах трішки душновато, отоплення вимикають на ніч, речі не встигають висохнути повністю, але в номерах не холодно. Ціни на прокат та й загалом дешевші ніж в Буковелі.

Женя
30 октября 2018 в 20:00

Самая Ужасна гостиница, сказали что будет тихо и уютно, и на две ночи они бухали и орали, про нормальный сон я вообще забыл на эти два дня. Стены очень тонкие и слышно всю гостиницу в частности номера, кто и что делает.

Виктор
22 октября 2018 в 16:58

Брали напрокат лыжи и одежду на 1 день. Цены немного дешевле чем в Буковеле, но был выбор ходовых размеров в наличии (в Буковеле не было, все разобрали). Если проехать еще дальше в сторону от Буковеля км на 12-15 село Микуличин (мы жили в нем) - там цены еще ниже. На компанию и на несколько дней будет хорошая экономия. Хозяева приятные люди. Но в этом бизнесе только такими и нужно быть.:)

Добавить отзыв