UAOTZYV.COM

Чани• Ведмежий Ліс

Адрес Яремче, вулиця Галицька, 126
Телефон +380 (96) 179-15-02
Сайт www.instagram.com/yarem_chan_ski
Рубрики Парк с минеральными водами, Площадка для барбекю, Коттедж, Аренда коттеджей, Летний домик
Оценка 4.2 36 отзывов
Похожие компании в категории
Чани Карпатські — Яремче, вулиця Галицька, 48
Гуцульське СПА (м. Яремче) — Яремче, вулиця Олекси Довбуша, 80

Чани• Ведмежий Ліс отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
20 марта 2024 в 10:54

Це незвичайне місце для відпочинку. Можна насолодитися неперевершеними видами і природними красотами які залишать незабутні враження і бажання повертатися сюди знову і знову.

Liliia
16 января 2024 в 11:49

Поставила 3 бо чан великий, зручний, є холодний басейн і воду нагріли в чані класно. Також є зал зі столом для гостини. На 8 осіб (3 з них - діти) було впритик достатньо.
Зняла 2 бо орендодавці не приняли зауваження про відсутність елементарних зручностей: теплої води в душі; нема полотенець; переодягалка холодна, за шторкою і без світла і гачків для одягу. Як на такий сервіс - ціна завищена.

Сергей
04 октября 2023 в 7:31

Це просто кайф, так добре ще ніде не було, як у цих чанах, це просто кайф, вже третій раз їдемо сюди

Иван
02 октября 2023 в 9:32

Не рекомендую даний заклад!
Забронювали на вечірній час чан з передоплатою 500 грн.
За 40 хв до візиту адміністрація повідомила що вони не можуть нас прийняти, так як в них склався «форс-мажор». Звісно, інше місце вже ми не змогли забронювати, так як всі місця були вже зайняті. Дуже шкода. Адже, завтра в нас від‘їзд. В житті може статися що завгодно, але потрібно бути готовим, що вам в останній момент відмовлять.

Nikole
21 сентября 2023 в 5:14

Насправді я відвідала не мало чанів, але цей однозначно мій фаворит. Надзвичайно приємна атмосфера, коли ми приїхали все вже було готово, вода була прийнятної температури, дуже красивий краєвид, також не можу не відзначити приємне відношення господаря. Від цього місця залишилися тільки позитивні враження

Ксения
24 августа 2023 в 12:55

Гарний краєвид та інстаграмні діжки зіпсував сервіс. Були вчора вдвох, забронювали на 18: 00 по 20: 00. Прийшли в без 10 хв - Немає ніяких позначень, зателефонували власнику, сказав, що зараз підійдуть нас зустрінуть - чекали більше 10 хв, нас так ніхто не зустрів, пішли шукати самі. Приходимо - бочка з холодною водою не набрана і наполовину, також хлопці бігали підливали холодну воду в гарячу діжку, бо вода була перегріта, потім ще самі підливали (багато разів була в чані, вода справді була дуже гаряча, що не могли опустити руку). Входив у ціну карпатський чай -його не було, спитала у хлопців, чи можуть принести чай і два бокали, - чай принесли десь о 19: 30, бокали ще пізніше. Спеціально обрали саме цей комплекс за красивий вид і тд, він знаходився набагато далі для нас ніж інші чани і дорожчій ніж у багатьох. Якщо знали, що так буде, я б краще обрала щось ближче і дешевше

Влад
31 марта 2022 в 20:45

Очень круто провели время! Супер чан, САМОЕ красивое место в Яремче! Михаил (владелец) очень положительный и приветливый парень, все было супер) если чаны, то только к нему!

Саша
25 марта 2022 в 4:32

Перехоплює подих від таких пейзажів, нереальна краса як в день так і ввечері! За чани окремий респект Дякуємо

Оля
24 марта 2022 в 3:03

Посетила чан первый раз, сказать "довольна" - это ничего не сказать, я в восторге. Приятный парень подготовил все вовремя, обслуживал быстро.

Саша
23 марта 2022 в 15:55

Чан отличный, но на этом плюсы заканчиваются. Про комфорт организатор данной локации, кажется, забыл - ноль из десяти. Что б дойти до чана нужно пройти 100метров по грязи в самый конец огорода, (мы были в дождь и это реально болото). К слову дождь никак не мешает чилить в чане.
Туалета, душа, умывальника тоже нет.

Апдейт. Узнал что вам уже как минимум 3года, не поставить человеческий туалет за такой срок - это неуважение к клиенту.

Тоня
07 февраля 2022 в 22:08

Дуже рідко пишу відгуки, ну але в даному випадку це найгірші очікування!
умови…. Яких нема
Роздягальні немає
Вбиральня на вулиці. Немає не освітлення, не умивальника (і відповідно самої води) ), нічого!
Душа, як можна здогадатись також немає.
Чан під відкритим небом, без накриття (ніби нічого страшного, таких багато, але у дощ чи сніг - не комфортно)
Сама територія абсолютно неокультурена. Слизько, мокро, брудно, болото - немає не стежок, не сходинок (до чанів потрібно спускатись) …. Чан був настільки кіпятком що ми не змогли залісти
Як згодом дізнались у місцевих скоріше всього тут не завжди змінюють воду.
Заказали на 2 часа, але побули 1 годину (спробували домовитися щоб заплатити за 1 год, але людина вийшла до нас з лопатою.
P. S. Категорично не рекомендую!

Женя
19 января 2022 в 13:24

Багато де були, але такого же ніколи не бачили! Може чани й добрі, але нажаль до них, як то кажуть, руки не дійшли. Умов нуль! Душа немає, перевдягатися ніди і туалет жахливий на вулиці без освітлення десь у сараях навіть без папіру! Що? Хлопці ви жартуєте? Ви в якому році живите, Вам не соромно брати кошти за чани, як Ви пишите з інставидами, типо модні тенденції та інше і така Параша соромно. Вибачайте. Ну і під'їзд в зимку ще той треш, якщо ви на легковій машині навіть не їдте!

Саша
10 января 2022 в 19:39

Дуже рідко пишу відгуки, ну але в даному випадку власники цього диво-закладу з фейковою оцінкою 4.9 «перевершили» найгірші очікування!
З чим погоджуюсь, так це з тим, що місце гарне, а вже якщо зовсім точно, то краєвид з висоти цієї «локації», саме місце таке ж жахливе, як і всі умови…. Яких немає
1. Роздягальні немає! Від слова взагалі.
2. Вбиральня на вулиці. Поціновувачам сільських туалетів однозначно рекомендую. Все в «найкращих» традиціях. Немає не освітлення, не умивальника (і відповідно самої води) ), нічого!
3. Душа, як можна здогадатись також немає.
4. Чан під відкритим небом, без накриття (ніби нічого страшного, таких багато, але у дощ чи сніг - не комфортно)
5. Сама територія абсолютно неокультурена. Слизько, мокро, брудно, болото - немає не стежок, не сходинок (до чанів потрібно спускатись) …
6. Вода холодна. Чан почали гріти лише після того, як ми прийшли. Гріли близько години (замість обіцяних 15хв). За годину вода дійсно ПОЧАЛА нагріватись.
7. Як згодом дізнались у місцевих скоріше всього тут не завжди змінюють воду. Цього стверджувати не можу, але між нашим часом і часом наступних гостей перерва була 2 години (спустити воду, помити чан, набрати воду, нагріти воду…) стверджувати не можу, але…
Заради справедливості скажу, що спілкуються вічливо, ніхто не хамить, ну і зрештою погодились повернути завдаток.
P. S. Категорично не рекомендую!

Влад
08 января 2022 в 19:49

Дуже круто провели час! Супер чан, НАЙ гарне місце в Яремчі! Михайло (власник) дуже позитивний та привітний хлопець, все було супер) якщо чани, то тільки до нього!

Женя
04 декабря 2021 в 20:05

Очень все понравилось. Вид шикарный, чан супер, очень чисто, вкусный чай, тапочки и шапочки есть, музыка, столик. Вообщем большое спасибо

Женя
29 ноября 2021 в 14:42

Дуже задоволені відпочинком Привітні, відповідальні господарі Комфортні, чисті номери Чани з краєвидом на гори та нічне місто перевершили всі очікування

юрий
20 октября 2021 в 5:06

Рекомендую. Але не мішало б відкрити кімнату відпочинку. Міша, ще молодий і нього все попереду. При можливості знову відвідаємо чани.

Женя
01 октября 2021 в 6:43

Мы очень довольны остались! Супер место, очень хорошо объяснили как добраться, провели, показали. Круто отдохнули!) цена супер, место супер!

Елена
02 сентября 2021 в 19:55

Красивые виды, чистый воздух, тишина.

Ну и, конечно, чаны и вкусный травяной чай.

Всё удобно и продуманно.

Саша
15 января 2021 в 13:34

Дуже гарна атмосфера, привітний господар. У чанах перший раз, враження супер, крайовид чудовий, вода приємна, час пролетів дуже швидко, дякую Мішові. Рекомендую всім

Добавить отзыв