UAOTZYV.COM

Центр обслуговування клієнтів. Івано-ФранківськГаз

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Короля Данила, 37
Телефон +380 (342) 72-54-40
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Сайт if.104.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 2 19 отзывов
Похожие компании в категории
ЮВМ-Україна — Івано-Франківськ, вул. Левинського 3а, корп. 2
StarLife (страховий посередник) — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 20А
Сервісний цент М-Стайл — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 179 Б
Вейп шоп Vape Start електронні сигарети — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 4

Центр обслуговування клієнтів. Івано-ФранківськГаз отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Зіновій
20 ноября 2023 в 0:50

Ви серйозно? В якому ми столітті живемо?
з 10 робочих місць працюють 2)
Черга тільки по папірцях які береш особисто на «бюро»
я в шоці що таке взагалі є
не зручно, не практично, довго, і зроблено це взагалі для чого?
Я незадоволений
звісно цей відгук нічого не дасть, але ті хто будуть туди йти, знайте що ви пропадете там на пів дня, беріть повербанки та терпіння з собою, гарного дня)

Валентина
16 ноября 2023 в 11:50

Враження що до цього закладу? Вражень жодних, за одну годину робочого часу обслужили лише 4людини, з 14віконечок працюють лише 3, одне з яких п постійно відлучається від робочого місця.
Тут сидиш по факту цілий день і толку все одно немає. Сервісу немає жодного.

Валерия
10 октября 2023 в 16:22

Приємний спеціаліст, швидко зробила все, що вимагалось. Так, у черзі довелось провести одну годину, але радію тому факту, що принаймні видають талончик з номером, а не жива черга, бо знайти б крайнього було дуже важко у великому натовпі людей. У приміщенні є де посидіти, та в цілому дуже тепло.

Микола
20 декабря 2022 в 15:38

Просто найжахливіша контора з якою я коли-небудь мав справу. Працюють 2 години в день нібито через марцинківа, який виключає світло. Малі магазини збоку змогли забезпечити себе генератором, а ця шарашкіна контора, яка лопатою гребе гроші, не може. Бо власне а нащо їм, якщо можна 6 годин нічого не робити. Люди мерзнуть на вулиці чекаючи поки ввімкнуть світло. Потім працює 3-4 каси на 60 людей і звісно ж за 2 години всіх не встигають обслужити. Цілковите позорище…

Саша
20 апреля 2022 в 0:08

Почну з охоронця хамло, який ше отримає своє, заявляти людині шкода що ти не мужик шоб виштовхати з приміщення (через відсутність qrкоду,) іди воюй на схід там є мужики. А ота пані на реєстрації вчи закони, основний закон Конституція України, не постанова КБ, ні накази МОЗ, а як незнаєш то хоч навчився простому елементарному спілкуванню.

Olena
19 марта 2022 в 19:33

Великі зміни. Я була в листопаді. Черги, сварки людей, приходила 4 рази і мерзла. Вчора я зайшла зразу! Без черги. Мені зразу сказали куди підійти. Допомогли заповнити заяву. Люб‘язно говорили. Великий контраст! Я була така щаслива що це зайняло не пів дня на морозі. А 10-15 хв. Дізналась за чат в вайбері де кидаєш показники +фото і все розраховують і я не сижу з папірцями. Просто космос️ Для державної установи рівень!

Татьяна
19 декабря 2021 в 17:32

Черги довжелезні. Люди годинами стоять на вулиці під дощем. Працюють не всі віконця.
Роздали б людям талони на чергу, люди тоді знали коли їм підійти і не стояли мокли б під дощем
Хоть навес якийсь зробіть, чи лавки для очікування. Після такої черги дістається дівчатам, які змушені працювати в такій системі

sloven
17 ноября 2021 в 12:53

Неймовірна черга до єдиного адміністратора, який видає талон на прийом до спеціаліста, відсутність запису на прийом по інтернету, при спробі отримати талон самому в автоматі, вся черга впадає в істертчний стан. Абсолютно не продумана і не зручна система прийому клієнтів.
Працівникам ЦОКу можна тільки поспівчувати, коли до них приходить "розігрітий" тривалим очікуванням клієнт - весь діалог проходить на підвищених нервових тонах.

Сергей
08 ноября 2021 в 4:03

Черги просто як в 90-х за куском масла. Не має реєстрації он лайн. Про це вже давно писали а віз і дальше там

Люба
01 ноября 2021 в 5:52

Треба витратити цілий день, спочатку мінімум дві години в чергі вистояти на вулиці, ну а потім в приміщенні. Оператори, замість того аби людей обслуговувати, говорять між собою яку сумку купити і як їх зустріли в гостях.

Роксоляна
18 октября 2021 в 16:49

Жахливо великі черги, записатись в електронну чергу нема сенсу, бо всерівно доведеться вистояти живу. Обслуговування хороше, працівники привітні, все гарно пояснюють, чисто. Єдиний негатив-жахлтві черги

Виталий
30 августа 2021 в 23:17

Черги жахливі. Чекати потрібно на вулиці. Електронна черга не працює. Монополісти, кумівство, хабарництво - це все і не тільки про газкантору Івано-Франківська. Люди які працюють тут "цапи-відбувайло" для начальства і їхніх схем.
Хто ставить позитивні відгуки? Хто ці люди?
Готуйтесь до подвійного візиту - взнати перелік документів, здати документи, і так декілька раз для вирішення того чи іншого питання.

Василь
17 июля 2021 в 14:44

Компания-ужас! Пришел спросить про установку счетчика у родителей (в 12-м работала программа по которой пенсионерам ставили бесплатно), нашел договор по которой эта компания обязалась поставить этот счётчик, но прошли мимо. Сегодня пытался получить ответ, почему так получилось и как сегодня его поставить. Сперва погоняли по кабинетам, клуб, незнаек, вахтер в одну сторону, менеджеры в другую. Катастрофа! Только через час узнал, что это в офисе для населения, там очередь как в Мавзолей! Когда ж у нас начнут отрабатывать свои деньги? ! И воровать разучатся! Деньги на счетчики получили, за установку город им заплатил, а отрабатывать не обязательно!

Александр
08 июля 2021 в 3:41

Переоформили договір швидко та без проблем. Вхід збоку зліва від центральної вивіски через двері з написом «входу немає» (на фото є) в той час як центральні двері зачинени і співробітники прекрасно бачать, що люди підходять і йдуть геть, бо думають, що зачинено на карантин.
А ще вітаю усіх, навіть якщо у вас квартира/будинок сирець і ви там не живете, але газ підведений, то платіть 36.11 грн за «обслуговування» зовнішніх мереж щомісяця
Кінець епохи бідності, початок епохи злиднів

Марта
06 июня 2021 в 10:50

Жахливе ставлення до клієтів, в мороз заставляють чекати на вулиці в черзі через відсутність запису.
Телефонувала на гарячу лінію, однак моє прохання не було задоволене.
Не рекомендую! Хоча що ж зробиш з монополістами на ринку? !
Ті, хто пишуть позитивні відгуки: ви серйозно? Чи ви просто пишете фейкові відгуки? Я ні від одної особи в Івано-Франківську не чула позитивного фідбеку про цю компанію.

Марта
27 ноября 2018 в 11:09

Жахливо. 20 вересня подала на технічні умови. 16 жовтня нерозуміючи чому так довго дають відповідь, звернулась до Газконтори, документи передали до Центру 17 жовтня зранку. Мені не зателефонували (!), як було обіцяно. Коли я прочекала в черзі уже півтори години (!) того ж дня, жіночка з 3-ого віконечка виявила, що у мене немає копії прописки мами так як я подала документи за довіреністю. Ця жіночка не захотіла почекати і 5хв, щоб мама скинула мені копію паспорта і не захотіла в жодному разі роздрукувати цю копію через вайбер чи пошту. Я б не писала цього відгуку, але найгірше, що ці панянки з 2-3 віконечка чекали на неприсутніх клієнтів по 20-30хв, тобто нумерок на екрані висвічувався, а людини за столом не було (!) Я зареєструвалась вдруге і знову чекаю понад годину. Жіночка з 3-ого віконечка чомусь працює до пів на п'яту. Висновок прочекавши 3 години я не змогла укласти договір з цією організацією (!) Адміністратор нічого не знає, абсолютно непотрібна особа в організації!

Виктория
27 октября 2018 в 8:57

Переконалась шо там дійсно гарні відібрані спеціалісти. Але як вони годні працювати в такій обстановці я не розумію. В залі підтримується чистота і порядок. Лиш люди (клієнти) думайте про оточуючих і мийтесь коли туди йдете бо не раз через запах не можливо у приміщенні і пів години простояти

Ростислав
23 октября 2018 в 8:12

Електронна черга, досить зручно і швидко
Була ситуація, що довгий час не платив за газ, так як йшов ремонт і якось не до того було. Думав, що можна прямо там оплатити, прийшов з показниками, дали якусь виписку і послали в банк. Трохи не зручно.

Саша
22 октября 2018 в 7:38

Пройшла вже майже 1 година, сиджу чекаю. Це що, норма? Там де має бути (і було) 2 людини - тільки одна.

Добавить отзыв