UAOTZYV.COM

Camp Life Karpaty - лагерь в Карпатах

Адрес Микуличин, урочище Полумистий
Телефон +380 (68) 688-10-10
Часы работы 00:00-24:00
Сайт lager-zhizn.org
Рубрики Детский лагерь, Оздоровительный лагерь, Организация детских праздников, Образовательный центр, Организатор активного отдыха
Оценка 5 27 отзывов
Табір в Карпатах - Camp Life Karpaty
Похожие компании в категории
СОК Смерічка — Микуличин, вулиця Грушевського
Табір Карпатські мрії(табір в Карпатах) — Микуличин, вулиця Грушевського, 92
Англомовний табір в Карпатах Lemuel — Микуличин, вулиця Космонавтів
Табір Едельвейс — Микуличин, вулиця Михайла Грушевського, 3а

Camp Life Karpaty - лагерь в Карпатах отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Реєстрація
25 января 2024 в 12:07

Неодноразово відвідували, з дитинства, зараз підліток вже у нас, це найкращий простір для організованого та розвиваючого дозвілля. Підготовка та проведення на найвищому рівні, успіхів вам у вашій такій потрібній справі виховання дітей, підлітків та молоді.

Денис
14 января 2024 в 8:32

Доброго дня! Діти були два рази, і кожен раз просто взахваті! Організація та умови на дуже гарному рівні! Дякую Вам за відпочинок і радість дітей! Всім раджу!

Olena
11 января 2024 в 3:05

Мій син їздив в Camp Life Karpaty вже два рази, влітку та взимку. Обидва рази дуже сподобалося і планує поїхати знов. Зв'язку з ним у мене не було, бо він настільки там був зайнятий іграми, конкурсами, розвагами та друзями, що просто не було часу нудьгувати, чи сидіти в телефоні (а він то любить) ) ось це і є справжній відпочинок!)
Цікаво, що хоч мене там не було, але емоції щастя і мене переповнювали, бо коли ти бачиш радісних дітей - це справжній кайф!
Дякую всім організаторам та наставникам Кемп Лайф, за яскравий відпочинок! Ви супер!

Виктория
27 октября 2023 в 19:57

Вже вкотре син відвідує табір, і вкотре дякую вам за організацію чудового відпочинку. Особливо сподобалась остання зміна кулінарного табору. Дитина і відпочила, і освоїла нові навички) Завдяки вам тепер дома є особистий пекар - кондитер.

До нових зустрічей!

Лена
22 октября 2023 в 1:35

За 7 останніх років мій син побував в таборі більш ніж 12 разів на різних змінах та локаціях. Завжди задоволений та готовий повертатися знову і знову.

nOne
20 сентября 2023 в 22:25

Був багато разів у таборі, табір хороший. Єдине що на минулій зимовій зміні вожаті не давали в останню ніч ходити по кімнатах: (Сиділи буквально під дверима)

Illia
12 сентября 2023 в 10:40

Як на мене це найкращий табір! Я там був у першу зміну у 2021 році влітку, я був із друзями. Діти в нашому загоні були дуже добрі та чуйні, а вожаті відповідальні, добрі та добрі! Усім його раджу!

Анастасия
01 августа 2023 в 18:49

Чудовий табір! Все було 10/10 окрім харчування. Веселі розваги, дружня, сімейна атмосфера та неймовірні наставники! Це найкращий табір в якому я була і куди 100% приїду ще

Чеберяк
01 августа 2023 в 13:25

Я вперше приїхала в Camp Life, і хочу сказати що це дуже крутий табір! Багато активностей, смачна їжа, круті номера, та креативні наставники! Я обов‘язково приїду ще раз!

Valeriia
01 августа 2023 в 8:39

Дуже крутий табір, їзджу вже не перший рік і кожного разу все цікавіше і цікавіше Дні насичені емоціями та різноманітними активностями: чи то ми ходимо в гори, дивитись на неймовірні види, чи то граємо в якусь захоплюючу гру.
Все це - незабутнє лишається в серці назавжди

Мария
26 июля 2023 в 1:52

Не сумнівайтеся їхати у Кемп Лайф! Поїхала в табір в четвертий раз і, як завжди, отримала величезне задоволення усі вожаті дуже дружелюбні, щирі та добрі ;)

Руслан
17 апреля 2022 в 3:52

Не можу навіть уявити, який би ще табір зміг подарувати таку кількість позитивних емоцій та вражень, мабуть тільки табір Camp Life + в додаток ще йдуть гарні краєвиди, які також разом з програмою та людьми назавжди закарбовуються в пам'яті ️

Ольга
12 апреля 2022 в 6:16

Мои двое детей дважды были в Camp Life. Летом в палаточном лагере, зимой в Карпатах. Оба раза у них в течение смены даже не было времени мне позвонить) Все время заняты) Оба раза не хотели уезжать и не могли расстаться с новыми друзьями, младший даже плакал на пути домой, потому что смена закончилась. Ну это уровень, я считаю! В общем, уже оба в предвкушении лета и новой встречи с лагерем Camp Life!

Тятьяна
31 марта 2022 в 15:10

Табір Camp Life - це вже частина життя нашої доньки! Табір відвідувала вже напевно разів п'ять чи шість. Щоразу повертається в захваті! По поверненню вже планує наступну поїздку. Хочеться подякувати всім організаторам, адже і батькам і дітям подобається з Вами співпрацювати і відпочивати. Успіхів Вам! Радимо Ваш табір всім знайомим і друзям!

Ирина
04 марта 2022 в 6:41

Классный лагерь! Дети ездят с больши удовольствием третий год. Своя постоянная тусовка, друзья. Любимая поздняя мафия)

Светлана
02 марта 2022 в 5:41

Впервые сын побывал в лагере Camp Life в 2019 году. С тех пор старается не пропускать ни одного сезона!) Испробованы различные форматы: палаточный лагерь в лесу, осенний и зимний лагеря в Карпатах. Неизменно дружелюбное и внимательное отношение к ребятам со стороны вожатых, активный интересный досуг. Огромная благодарность организаторам за любовь к своему делу!

Оксана
27 февраля 2022 в 4:59

В Camp Life были впервые, но, однозначно, не в последний раз Ребенок остался в восторге от проведенного времени. Очень активная и насыщенная программа, комфортные условия проживания, вкусное питание и, конечно же, атмосфера. В лагере дочка приобрела кучу положительных эмоций и впечатлений, а также много новых друзей. Спасибо вам за Ваш труд!

користувач
03 февраля 2022 в 19:38

Дочка была на смене с 3 по 10 января 2022г. В Карпатах. Получила море удовольствия и незабываемых впечатлений. С нетерпением ждем летних каникул, что бы вернуться к Вам!

користувач
01 декабря 2021 в 8:19

Осенняя смена кулинарного лагеря в Карпатах только подходила к концу, когда моя девочка стала планировать следующий заезд) По ее словам это: "Лучший лагерь в мире".

Саша
21 ноября 2021 в 18:39

Здоавствуйте! Мои внуки Аня и Володя были в лагере этим летом. Отправляя их, я переживала, но напрасно! Дети приехали отдохнувшие с морем позитивных эмоций и впечатлений, смена прошла очень быстро и если бы можно было сразу же на другую смену остаться, они бы остались, домой ехать не хотелось. Говорят, что смена прошла очень быстро и интересно, весело. Аня собирается поехать ещё, когда получится: или зимой, или летом?

Добавить отзыв